Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! | |
|
+29Karolina211 .Klaudi96. karikonie132 Alasky Kikyo22 hanka1998 Agura Philipek Horses12 Evangeline Asiuu zαbαvεcкαα Fi Fi avrilka xTikTakx Sabula Sweet Rabbit Ejli milandra ZetkaEmka Szarusia16 Aki Nevarra Kraviec LadyArvena Sheila86 Sakura Bonny2 nyssia 33 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Czw Mar 20, 2014 1:36 pm | |
| - Kraviec napisał:
- GRRRRRAAAAA WRRRRRR NNNGHHGHGHGGG! SSJ1! WRRRRRR AAAAARGH! SSJ2!
No ręce opadają, co się tam dzieje. Wiem, mogę nie wchodzić, to nie będę się denerwował. Ale to silniejsze ode mnie. Nieodparta chęć rzucania mięchem w autorów postów "jak wyżej", "nie wiem", "zamknij" i autorów tematów "o co chodzi", "pomuszcie", "ale jak to?"! Na posty normalne odpowiadam normalnie. Na pytanie o coś, co jest w pomocy/FAQ odpowiadam cytatem z pomocy/FAQ. Ale postów "co się stało ze schroniskiem", kiedy już 5 takich jest na stronie, to już nie zdzierżę! Ej, jak zostać modem? ten koń co go kupie to ktury ten koń ma zlote japko ma? ile bendzie gwiazdek? KA! ME! HA! ME! HAAAAAAA!
Uff, już lepiej. Jak dobrze, że jest Zagroda Mgły... To ja sobie odświeżę temat. Ostatnio nastąpiła "nowa moda" - na reklamy i "na trollokillera". Zamiast napisać na awku, gracze piszą: Autor: Co to jest to um nie ogarniam tego 0.o gracz1: Nie wiem nie orientuję się w tych sprawach. P. S. U mnie wyprzedaż koni chętni na priv. gracz2: NIE NA FORUM TROLU! gracz3: Zgłoszę cię ty *********! [...] gracz9999999999: nie na fogum graczzwyczajnyyyy: Umiejętności. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Czw Mar 20, 2014 2:16 pm | |
| Tak było zawsze, blaze the cat |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Maj 24, 2014 7:55 am | |
| No to ja też się wypowiem w tej sprawie :'> Jest sobie danonek, która obchodziła wczoraj okrągły patyk (nie wiem jak to się mówi) stażu. Żyła sobie spokojnie do czasu zadania pytania, bo przecież forum jest dla graczy. I wszyscy obrzucili ją wyrzutami, że pomimu tak ogromnego stażu czegoś nie wie. W tym miejsco włącza się myślenie: czemu mają problem z tym, że gracz o nie najniższym stazu zadaje pytanie, bo czegoś nie wie? Pojawila się jedną sensowna odpowiedź. |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Maj 24, 2014 10:33 am | |
| - Danonek napisał:
- No to ja też się wypowiem w tej sprawie :'>
Jest sobie danonek, która obchodziła wczoraj okrągły patyk (nie wiem jak to się mówi) stażu. Żyła sobie spokojnie do czasu zadania pytania, bo przecież forum jest dla graczy. I wszyscy obrzucili ją wyrzutami, że pomimu tak ogromnego stażu czegoś nie wie. W tym miejsco włącza się myślenie: czemu mają problem z tym, że gracz o nie najniższym stazu zadaje pytanie, bo czegoś nie wie? Pojawila się jedną sensowna odpowiedź. To ja podam swoje. Co prawda trochę odbiega od tematyki stażu, ale jak najbardziej pasuje do rozgrywkowych nonsensów: Pytam sobie na forum o to, czy można zgłaszać osoby cytujące czyjąś wypowiedź zamiast po prostu polajkować i czy to podchodzi pod spam plepleple. Pierwsza odpowiedź normalna, a reszta? Wszyscy cytują pierwszą odpowiedź. #rozgrywka | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! | |
| |
| | | | Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|