Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!

Go down 
+29
Karolina211
.Klaudi96.
karikonie132
Alasky
Kikyo22
hanka1998
Agura
Philipek
Horses12
Evangeline
Asiuu
zαbαvεcкαα
Fi Fi
avrilka
xTikTakx
Sabula
Sweet Rabbit
Ejli
milandra
ZetkaEmka
Szarusia16
Aki
Nevarra
Kraviec
LadyArvena
Sheila86
Sakura
Bonny2
nyssia
33 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
blaze the cat
Już coś wie
blaze the cat

Nick w grze : blaze the cat
Liczba postów : 128

Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!   Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 1:36 pm

Kraviec napisał:
GRRRRRAAAAA WRRRRRR NNNGHHGHGHGGG! SSJ1! WRRRRRR AAAAARGH! SSJ2!

No ręce opadają, co się tam dzieje. Wiem, mogę nie wchodzić, to nie będę się denerwował. Ale to silniejsze ode mnie. Nieodparta chęć rzucania mięchem w autorów postów "jak wyżej", "nie wiem", "zamknij" i autorów tematów "o co chodzi", "pomuszcie", "ale jak to?"! Na posty normalne odpowiadam normalnie. Na pytanie o coś, co jest w pomocy/FAQ odpowiadam cytatem z pomocy/FAQ. Ale postów "co się stało ze schroniskiem", kiedy już 5 takich jest na stronie, to już nie zdzierżę! Ej, jak zostać modem? ten koń co go kupie to ktury ten koń ma zlote japko ma? ile bendzie gwiazdek?
KA! ME! HA! ME! HAAAAAAA!

Uff, już lepiej. Jak dobrze, że jest Zagroda Mgły...
To ja sobie odświeżę temat. Ostatnio nastąpiła "nowa moda" - na reklamy i "na trollokillera". Zamiast napisać na awku, gracze piszą:
Autor: Co to jest to um nie ogarniam tego 0.o
gracz1: Nie wiem nie orientuję się w tych sprawach.
P. S. U mnie wyprzedaż koni chętni na priv.
gracz2: NIE NA FORUM TROLU!
gracz3: Zgłoszę cię ty *********!
[...]
gracz9999999999: nie na fogum
graczzwyczajnyyyy: Umiejętności.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2711112
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!   Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 2:16 pm

Tak było zawsze, blaze the cat Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!   Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 24, 2014 7:55 am

No to ja też się wypowiem  w tej sprawie :'>
Jest sobie danonek, która obchodziła wczoraj okrągły patyk (nie wiem jak to się mówi) stażu. Żyła sobie spokojnie do czasu zadania pytania, bo przecież forum jest dla graczy. I wszyscy obrzucili ją wyrzutami, że pomimu tak ogromnego stażu czegoś nie wie. W tym miejsco włącza się myślenie: czemu mają problem z tym, że gracz o nie najniższym stazu zadaje pytanie, bo czegoś nie wie? Pojawila się jedną sensowna odpowiedź.
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!   Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 24, 2014 10:33 am

Danonek napisał:
No to ja też się wypowiem  w tej sprawie :'>
Jest sobie danonek, która obchodziła wczoraj okrągły patyk (nie wiem jak to się mówi) stażu. Żyła sobie spokojnie do czasu zadania pytania, bo przecież forum jest dla graczy. I wszyscy obrzucili ją wyrzutami, że pomimu tak ogromnego stażu czegoś nie wie. W tym miejsco włącza się myślenie: czemu mają problem z tym, że gracz o nie najniższym stazu zadaje pytanie, bo czegoś nie wie? Pojawila się jedną sensowna odpowiedź.

To ja podam swoje. Co prawda trochę odbiega od tematyki stażu, ale jak najbardziej pasuje do rozgrywkowych nonsensów:

Pytam sobie na forum o to, czy można zgłaszać osoby cytujące czyjąś wypowiedź zamiast po prostu polajkować i czy to podchodzi pod spam plepleple. Pierwsza odpowiedź normalna, a reszta? Wszyscy cytują pierwszą odpowiedź. #rozgrywka
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!   Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?!
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOWRSE :: Pogawędki o Howrse :: Petycje i bannery-
Skocz do: