Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! | |
|
+29Karolina211 .Klaudi96. karikonie132 Alasky Kikyo22 hanka1998 Agura Philipek Horses12 Evangeline Asiuu zαbαvεcкαα Fi Fi avrilka xTikTakx Sabula Sweet Rabbit Ejli milandra ZetkaEmka Szarusia16 Aki Nevarra Kraviec LadyArvena Sheila86 Sakura Bonny2 nyssia 33 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
nyssia Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 12/06/2011
| Temat: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Wto Cze 14, 2011 2:37 pm | |
| Noo ludki, co tu dużo mówić. Nie wiem jak was, ale mnie już denerwują reakcje niektórych graczy.. ;x Dziś na przykład, pewna dziewczyna pytała się na rozgrywkach, co znaczą niektóre skróty. Parę osób grzecznie odpowiedziało, no ale jak może zabraknąć jednego rodzynka I oczywiście milusia odpowiedź <3 taki staż i nie wiesz co to znaczy?? Po prostu ręce opadają! Lub.. ktoś się przykładowo chce o coś zapytać, źle formułuje pytanie i wychodzi to w formie tzw. ankiety. I oczywiście zaraz "nie na forum! "zgłaszam!". No ludzie ile można! Czy oni nigdy się nie mylą!? To już mi działa na nerwy! Tylko by zgłaszali! Jeżdżą po innych graczach, bo myślą, że wszyscy się wykują skrótów i innych pierdół jak oni! Jeśli ciebie tez to denerwuje to wklej to u siebie... | |
| | | nyssia Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 12/06/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Wto Cze 14, 2011 2:43 pm | |
| kurcze xd nie zauważyłam " Petycje i bannery" jak się da to proszę tam przenieść.. Czy coś w tym stylu xd sorka | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Wto Cze 14, 2011 2:46 pm | |
| - nyssia napisał:
- kurcze xd nie zauważyłam " Petycje i bannery" jak się da to proszę tam przenieść.. Czy coś w tym stylu xd sorka
Nic sie nie stało:) temat przeniesiony:) |
| | | Bonny2 Nowy
Nick w grze : Cymery Liczba postów : 26 Dołączył : 08/06/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pią Lip 08, 2011 7:48 pm | |
| Mnie też to strasznie wkurza, a jeszcze bardziej "nowa moda', czyli gracz ma malutki staż, pyta o coś na forum, a tam wypowiedź "zgłaszam cię, trollu". No ja .......... Nowego słowa się nauczyli i powtarzają jak papugi niezależnie od sytuacji. Tak samo: ewidentna wiadomość trolla i już milion odpowiedzi "zgłaszam"- nie pisz tylko zgłoś, albo "kto napisze po tej wiadomości tego zgłaszam, nie karmcie trolla"- a co ty właśnie zrobiłeś?. Grr, dlatego też przestałam wchodzić na rozgrywkę, a wszelkie pytania zadaję tutaj | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Lip 09, 2011 1:36 am | |
| W tym całym ambarasie wychodzi na to, że nie wolno zadać już żadnego pytania. Wiele razy ja także spotkałam się z procederem wylewania na użytkowników pomyi. Czasami dziwne jest dla mnie, że użytkownik mający bardzo duży staż, pyta się o bardzo proste rzeczy, ale może do tej pory średnio interesował się grą, więc mógł czegoś nie wiedzieć, ma prawo w takim wypadku zadać pytanie, które go nurtuje, forum chyba właśnie od tego jest. Prawdę mówiąc, sama boje się, że kiedyś zdarzy się sytuacja, iż ktoś walnie mi podobnym tekstem, gdy będę chciała dowiedzieć się danej rzeczy i w tym celu założę wątek. Niektórzy złośliwie zgłaszają innych o byle co, aby tylko zepsuć im efekt ich ciężkiej pracy... Zawsze staram się spokojnie odpowiadać, jeżeli ktoś pyta o coś, w czym się orientuję, nie zważając na to, czy pytanie mnie dziwi czy też nie.
Przy okazji wypowiem się również w innej kwestii związanej z forum Howrse. Rozwala mnie głównie nieustanne posądzanie każdego użytkownika o multikonto. Gracze już we wszystkim widzą oznaki multi i co najciekawsze, zamiast od razu zgłosić swoje podejrzenia moderatorom, zakładają wątek, aby pochwalić się znaleziskiem, przy czym pytanie, czy zgłosić jest wyłącznie czysto formalne, gdyż taki head hunter dobrze wie, że moderatorzy apelowali o to, aby informować ich o nagminnym łamaniu regulaminu przez użytkowników. Widzą, że ktoś ma multi, to niech piszą do pierwszego z brzegu moda. Zakładanie wątków na ten temat uważam za bezsensowne. | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Lip 09, 2011 2:31 am | |
| Ja nie piszę w ogóle na forum gry z kilku powodów. Po 1: odpowiedzi najczęściej są bardzo nie miłe. Po 2: forum w grze jest masakryczne zaśmiecone i ciężko cokolwiek znaleźć a jak temat już był i ktoś nie zauważył tylko założył nowy, to zaraz jest "to już było, naucz się czytać" etc. Po 3: szkoda nerwów (Ja łatwo się denerwuję jak ktoś po mnie jedzie, zwykle robi mi się przykro a gram w howrse wyłącznie dla zabawy,więc.. na prawdę szkoda nerwów:P) A teraz po 4 najważniejsze: tu na Zagrodzie można pytać o wszystko bez obawy, ludzie są mili (nie podlizuję się - po prostu tak uważam). Wszystko jest jasno i przejrzyście napisane, wyszukiwarka działa znakomicie. No i mam wreszcie możliwość wypowiedzieć się na każdy temat bez obawy, że ktoś mnie zgłosi za spam Cóż ja poradzę na to, że lubię pisać na forum? | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Lip 09, 2011 8:27 am | |
| ja podchodzę do tego tak, ze każdy może czegoś nie wiedzieć. Może akurat przejął po kimś konto, może wcześniej nie zwracał na to uwagi... Wkurzają mnie ludzie, którzy jak już wspomnieliście piszą posty w stylu: "zamknij to. masz odpowiedź" lub "ale z ciebie troll". Jeśli widzę, że jest już odpowiedź po prostu nie odpowiadam, idę do innego tematu. Po co drzeć się na założyciela tematu? Może nie ma go przed kompem. Jak nikt się nie będzie odzywał to temat spadnie. A niektórzy potrafią odkopywać stare tematy i pisać "jeszcze nie zamknięte...?" "zamknij to wreszcie". Po co? Co do tematów założonych prze trolle - zgłaszam. Nie wypowiadam się, mam nadzieję, że temat zaraz spadnie na dół, a tu co chwila nowe posty, co chwila ktoś podbija temat... :/ Takie osoby udzielające się w trollowym wątku powinny dostać kilka dni bana na forum, by się oduczyć karmienia trolli. Można by też zabrać pasek aktywności, bo to przez niego pisanych jest dużo pustych postów. A także tematów "czemu pasek aktywności mi spada Przecież codziennie tyle pisze " | |
| | | Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Lip 10, 2011 8:47 am | |
| GRRRRRAAAAA WRRRRRR NNNGHHGHGHGGG! SSJ1! WRRRRRR AAAAARGH! SSJ2!
No ręce opadają, co się tam dzieje. Wiem, mogę nie wchodzić, to nie będę się denerwował. Ale to silniejsze ode mnie. Nieodparta chęć rzucania mięchem w autorów postów "jak wyżej", "nie wiem", "zamknij" i autorów tematów "o co chodzi", "pomuszcie", "ale jak to?"! Na posty normalne odpowiadam normalnie. Na pytanie o coś, co jest w pomocy/FAQ odpowiadam cytatem z pomocy/FAQ. Ale postów "co się stało ze schroniskiem", kiedy już 5 takich jest na stronie, to już nie zdzierżę! Ej, jak zostać modem? ten koń co go kupie to ktury ten koń ma zlote japko ma? ile bendzie gwiazdek? KA! ME! HA! ME! HAAAAAAA!
Uff, już lepiej. Jak dobrze, że jest Zagroda Mgły... | |
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Lip 10, 2011 9:21 am | |
| Widzę, Kraviec, że ciśnienie Ci podskakuje, więcej luzu ... Przykro mi, ale graja w howrse mnóstwo różnych dzieciaków, które z pewnością chcą się popisać przed innymi, osób pełnoletnich jest na pewno stosunkowo dużo mniej, niż młodszych i dużo młodszych graczy... Nie zmienia to faktu, że niektórzy są naprawdę wpieniający zwłaszcza, jeżeli powtarzają wciąż to samo lub też nie przeczytają dokładnie wypowiedzi innych, tylko walą głupoty, jak leci, byle nabić sobie statystyki... Forum Howrse jest od zadawania pytań i ew. proszenia o pomoc, a przede wszystkim od udzielania odpowiedzi na nie, a nie od pisania byle bzdur. Oficjalne forum Howrse jest prawie, jak Stadion Dziesięciolecia. Można na nim znaleźć dosłownie wszystko... | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Lip 10, 2011 10:01 am | |
| To, żeby was tak tylko troszkę po wkurzać. Jak myślicie co się stało z końmi ze schroniska? Osobiście obstawiam, iż admini przerabiają schronisko tak, aby koniki można było wykupować. (byłoby miło ) Nie mogłam się powstrzymać, chyba należą mi się klapsy xD | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Lip 10, 2011 10:58 am | |
| Zacznijmy od tego że oficjalne forum jest źle zorganizowane - brak podziału na kategorie, stąd też wychodzi na jaw ludzkie lenistwo (szczerze powiedziawszy już sama myśl że mam tam coś znaleźć sprawia, ze odechciewa mi się szukać). Do tego wszelkie błędy językowe (zamiast Krezusa widziałam już setki Krezeusów, Krazusów, Krazeusów itp) co tez utrudnia wyszukiwanie czegokolwiek, tak samo jak niewłaściwe tytułowanie tematów (no faktycznie tytuł "Pomocy! jak?" dużo mówi o zawartości ) | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Lip 10, 2011 11:05 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Lip 10, 2011 10:51 pm | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: er Pon Lip 11, 2011 1:08 am | |
| Nie no.Ja tego nie ogarniam.Owlient coś wariuje ostatnio.Jak tak można zepsuć całą grę takiemu dobremu graczowi,ten ranking,konie,kasa.A co do Evangelion to kunie5 no bo z takim dniem stażu nie miała by tyle qni.I znajomych;) Ale dobrze ,że ma takich przyjaciół,to jej pomogli.Każdy boi się o konto ,bo wiadomo co może strzelić do tej małpiej głowy Ow.Wkurza mnie to na maxa. |
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lip 11, 2011 1:11 am | |
| | |
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lip 11, 2011 1:20 am | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- Nie no.Ja tego nie ogarniam.Owlient coś wariuje ostatnio.Jak tak można zepsuć całą grę takiemu dobremu graczowi,ten ranking,konie,kasa.A co do Evangelion to kunie5 no bo z takim dniem stażu nie miała by tyle qni.I znajomych;) Ale dobrze ,że ma takich przyjaciół,to jej pomogli.Każdy boi się o konto ,bo wiadomo co może strzelić do tej małpiej głowy Ow.Wkurza mnie to na maxa.
Nie zapomnij jeszcze o Kowelanie. Niby nic się na forum nie odzywa, niby samouczka nie prowadzi, ale administratorem.Może to nie wina Ow tylko jego.... | |
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lip 11, 2011 3:35 am | |
| Nie znam tych osób, więc nie wiedziałam, że takie rzeczy mają miejsce... Jest to rzeczywiście dziwne, żeby osoby z długim stażem nagle, ni stąd, ni z owąd, usuwały konta. Przeraża mnie ta sytuacja :/
Swoja drogą, jak łatwo jest komuś nabruździć, zakładając multikonta, psując opinię uczciwemu graczowi. Nie wiem, jaki jest sens rejestrowania się w grze, skoro nie chce się niczego osiągnąć, oprócz ujemnej karmy, robiąc przy okazji na złość zupełnie nieznanej osobie...
Biorąc na ten przykład mój login: Sakura0001. Ktoś może złośliwie założyć sobie konto o nazwie: Sakura0011 lub czymś podobnym, kogoś oszukać, okraść lub nabluzgać w moim imieniu na forum i już karma spada mi w dół lub dostaję bana, gdyż rzekomo mam już dwa, a nawet więcej, konta. Niejedna osoba musiała z podobnego powodu usunąć profil i całkowicie zrezygnować z gry. W takim wypadku długie miesiące ciężkiej pracy idą w niwecz przez jeden głupi wybryk złośliwego dzieciaka.
Dzieci Neostrady (nie obrażając reszty użytkowników tego operatora internetowego) rozpleniły się już wszędzie, nie tylko na Howrse. Zdaje się, że mamy generację dzieci nudzących się, czyli inaczej mówiąc, ćwierćinteligentów. Jest lato, niech w takim razie wychodzą na podwórko, zakosztują odrobiny wolności i dzieciństwa, zanim zaczną się dorosłe obowiązki, wtedy będzie już tylko płacz i zgrzytanie zębów, że nie wykorzystało się tego czasu, beztroski, którą miało się przed osiągnięciem pełnoletności, a tu trzeba chodzić do pracy, płacić rachunki i bawić dzieci. Teraz zabawa na świeżym powietrzu najwidoczniej jest największym obciachem, lepiej być modnym i nabijać levele w grach lewymi, z resztą, sposobami (różne generatory, kody do gier czy noobkowanie... Kiedyś gra była niesamowicie trudna do przejścia i, żeby móc ją skończyć, trzeba było porządnie się rozmóżdżyć, teraz w wielu grach wystarczy, że działa ręka, bez potrzeby angażowania mózgownicy)... Prawdę mówiąc, coraz częściej tęsknię za czasami, kiedy tylko nieliczni mięli komputer, reszta miała szczęśliwe dzieciństwo, spędzone na zabawach od bladego świtu, do późnego wieczora... | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lip 11, 2011 7:02 am | |
| - Sakura0001 napisał:
- Biorąc na ten przykład mój login: Sakura0001. Ktoś może złośliwie założyć sobie konto o nazwie: Sakura0011 lub czymś podobnym, kogoś oszukać, okraść lub nabluzgać w moim imieniu na forum i już karma spada mi w dół lub dostaję bana, gdyż rzekomo mam już dwa, a nawet więcej, konta. Niejedna osoba musiała z podobnego powodu usunąć profil i całkowicie zrezygnować z gry. W takim wypadku długie miesiące ciężkiej pracy idą w niwecz przez jeden głupi wybryk złośliwego dzieciaka.
Dobrze, że jakimś neosiom jeszcze do głowy nie wpadło żeby mnie zgłaszać, przecież jest tyle szarusi... | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Sie 29, 2011 12:45 pm | |
| | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Sie 29, 2011 12:57 pm | |
| - Sakura0001 napisał:
Niejedna osoba musiała z podobnego powodu usunąć profil i całkowicie zrezygnować z gry. W takim wypadku długie miesiące ciężkiej pracy idą w niwecz przez jeden głupi wybryk złośliwego dzieciaka.
No... A czasami dziesiątki czy nawet setki złotych... | |
| | | milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lis 21, 2011 11:45 am | |
| Dokładnie. Mnie też to wkurza. Zapytałam: "Chcę sprzedać roga jednemu graczowi. Nie wiem, czy mogę mu ufać. Co byście zrobili na moim miejscu?" Otrzymałam odpowiedzi: ,,trollu, nie zaśmiecaj forum!" oraz ,,zgłaszam! To ankieta!" i inne tego typu odpowiedzi. I cóż...musiałam zamknąć, nie otrzymawszy pomocy. I co? Ta osoba oszukała mnie na jednorożkę! | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Gru 31, 2011 11:31 am | |
| Fakt,na oficjalnym forum towarzystwo za przeproszeniem "ochydne".Ostatnio jak się spytałam,jak wydostać dobrego konia z złych łap,wszyscy mówili "To tylko kupa pikseli" a ja własnoręcznie wytrenowałam owego konia,i dałam mu wszystkie wtedy moje rzeczy z cr. -.- I dużo osób pisze "Jak wyżej","Nie wiem" itd. zamiast normalnej odpowiedzi,przy czym tworzy się spam.:/ | |
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Gru 31, 2011 11:36 am | |
| Poza tym często się zawiodłam na odpowiedziach na inne pytania,które zadawąłam.Np. Napisałam ze nie wiem jak wygrać 10 zawodów,i było tam wyraźnie napisane "Nie umiem trenować koni.." i "Budżet jest za niski na kupno championa.." a gracze piszą "Wytrenuj jakiegoś konia" i "Kup championa" ;/ . -.- Ręce opadają. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Czw Sty 05, 2012 1:19 pm | |
| Ja tam przed chwilą pogratulowałam jednemu, nieznanemu graczowi z jednym dniem. on się mnie zapytał, co to są konie wędrowne, a ja mu wytłumaczyłam i dałam stronę howrsewiki czy coś takiego u Calvany. Potem się pytał o schronisko. No to ja znowu mu tłumaczę. Na końcu podziękował, ja mu powiedziałam że może na mnie liczyć i oczywiście zaprosiłam w nasze progi ;3 Czyli na Zagrodę w celu dodatkowej pomocy. | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Sob Sty 07, 2012 3:19 pm | |
| Mnie też wkurzają odpowiedzi na rozgrywce, ja zawsze wchodzę w tematy które mają 0 odpowiedzi, lub jak ktoś podał niepełną odpowiedź... Nie rozumiem jaki jest sens pisania "Jak wyżej", oprócz nabijania sobie tej aktywności (w ogóle nie wiem po co ona jest?) albo najlepsze jak ktoś robi kopiuj wklej z poprzedniej odpowiedz Albo nazywanie wszystkich trollami :/ | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Nie Sty 08, 2012 12:38 pm | |
| A mnie wkurza to, że po błędnym usunięciu konta gracz nie dostanie nawet przeprosin. Chociażby na e-maila. Z gry odchodzą różni gracze często z długim stażem, a Owlient powinien próbować zachęcać do gry, a nie tylko pozbywać się dodatkowych graczy. Przecież każdemu w końcu się znudzi lub ogarnięty paniką, że mu usuną konto i wszystko straci przestanie kupować k. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Wto Sty 31, 2012 6:37 am | |
| Jak mnie to kurczę wkurza.Takim ludziom to ja bym w zęby przywaliła -,- | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Czw Lut 09, 2012 2:14 pm | |
| w takim razie mnie wybaczcie ale jak ja widzę gracza... który pyta... za ile DOSTANIE nagrodę z losowania bo jest JUŻ na przykład 18:02 w sobotę NO to się nie mogę powstrzymać i piszę parę zgryźliwych słów a myślę sobie No durniu Gdzie masz wyszukiwarkę... to jest dla mnie plaga podobnie jak pytania o Konto pegaza -.- Popieram sabule nie ma nic bardziej denerwującego niż odpowiedź jak wyżej albo jeszcze lepiej Nie wiem, nie pomogę ci - PO CO PISZESZ JAK NIE WIESZ!! mam co prawda 2000postów na forum ale to dlatego że nie mogę patrzeć na błędy typu: -ile można mieć osób na współdzieleniu? -ile chcesz albo na przykład : -jak zdobyć koniem GD? -daj mu ŁA! No dostaje takiej piany że odpowiadam. Człowieku Wyszukiwarka!! ochrzaniam każdego dookoła Bo patrzeć nie mogę |
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lut 20, 2012 6:21 am | |
| Ale ostatnio zauważyłam pewną rzecz. Mianowicie : W wątku trolla wszyscy piszą "zgłoszone",bądź "zgłoszę Cię!" tak,jakby chcieli się pochwalić kliknięciem "Zgłoś naruszenie". A przy okazji,to trolla bardziej motywuje do działania,szczególnie jak się włamał jakiejś osobie. No bo w końcu za zgłoszenia jest kara,a troll myśli "Zniszczę tej osobie konto!<Śmiech rodem z horroru>". No ale dzięki nowej karmie,proces zostanie wstrzymany,bo jak się ma mniej, niż około 6 pkt. (skleroza) karmy,blokują dostęp do forum. | |
| | | Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! Pon Lut 20, 2012 6:27 am | |
| Ech... Takie są właśnie "uroki" forum Howrse. Dlatego ja się tam nie udzielam, bo wystarczy przekręcić jedną literkę i już od razu zgłaszają i blokują... Ale dobrze, że powstało coś takiego jak Zagroda Mgły. Przynajmniej jedno normalne forum | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! | |
| |
| | | | Zgłaszam! Taki staż a nie wiesz?! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|