Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Stardoll- Poradnik | |
| |
Czy poradnik okazał się pomocny? | Tak | | 44% | [ 4 ] | Trochę | | 22% | [ 2 ] | Nie | | 33% | [ 3 ] |
| Wszystkich Głosów : 9 | | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Stardoll- Poradnik Pią Sie 17, 2012 7:39 am | |
| Stardoll- wirtualna gra o modzie. W grze każdy ma własną medol i apartament. Do rzeczy. Poradnik i skróty wykonane przez cukiereczka12. Skróty i objaśnienia: SDP- StarDoll Polski SD- Stardolary, waluta w grze, której nie da się zarobić. SM- Starmonety, waluta w grze, którą można zarobić, o ile potwierdzi się email. MD- medol, inna nazwa swojej lalki SB- Starblog, miejsce, do którego wyróżnione osoby mogą posyłać swoje pisma np. opowiadania, rady... Poradnik: Miejsca na stardoll: - Gorące nowości: Okładka, Starblog, Konkursy i wydarzenia, Video, Chat, Pomoc, *promocje np. Kalendarz Ramadan* - Moja strona: Apartament, Salon piękności, Blog, Starmovie, Zaprojektuj i sprzedaj, Album, Scenerie, Wiadomości, Kariery - Sklep: Starplaza, Starbazaar - Kluby i przyjaciele: Kluby, Stwórz klub, Moi przyjaciele, Chat, Zaproś przyjaciół, Centrum kariery - Style i gry: Wszystkie stylizacje, Wystylizuj się, Gry, Powieść graficzna - Moje konto: Moje konto, kup stardolary, Bony upominkowe, Zarób stardolary, Zarób starmonety, Ustawienia Pytania i odpowiedzi: Nie możesz się zalogować? Jest kilka powodów. Jednym z nich jest nieaktywne konto. Dzieje się tak, gdy nie wchodzisz kilka miesięcy na konto. Można je odzyskać, posyłając link aktywacyjny 'Zapomniałeś/ aś hasła', o ile podawałaś email. Jak zarobić stardolary? Stardolary też można zarabiać. Jest kilka sposobów. Jednym z nich jest zainstalowanie paska narzędzi. Jest to specjalny pasek, który znajduje się pod paskiem linkowym. Dzięki niemu możesz się zalogować i sprawdzać wiadomości, SD, SM bez potrzeby bycia na stronie. Zarabia się za to 10SD. Można też polączyć się z kontem na twiterze, za co jest 10 SD. Sposoby te są JEDNORAZOWE. Drugim z nich jest utylizacja przedmiotów,sprzedaż ubrań, biżuterii, fryzur lub mebli, które są dostępne wyłącznie dla Superstar. Ważne informacje: Niektóre funkcje, np. specjalne fryzury, sprzedaż ubrań, dużo pokoi lub tworzenie własnej imprezy są dla Superstar, które jest płatne.
Ostatnio zmieniony przez cukiereczeek12 dnia Pon Lis 12, 2012 6:58 am, w całości zmieniany 6 razy | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pią Sie 17, 2012 7:41 am | |
| SD też można zarobić, tylko trzeba mies wykupione konto Superstar, zarabia się poprzez utylizacje przedmiotów, sprz3daż projektów i rzeczy. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pią Sie 17, 2012 9:25 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pią Sie 17, 2012 10:06 am | |
| Oh, pamiętam jak w to grałam. Nadal mam tam stronę, ale ktoś mi się włamał i wszystko pozmieniał, nadal nie odzyskałam konta. |
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pią Sie 17, 2012 10:17 am | |
| Toranne, przykro mi. Mam nadzieję, że kiedyś dalej będziesz grać | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pią Sie 17, 2012 12:21 pm | |
| To gra dla dzieci w wieku 7 - 13 lat. Wybacz , wiem , bo moja mała siostra cioteczna w to grywała. | |
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Nie Sie 19, 2012 3:18 am | |
| Wcale nie Wilczku, ja nie mam 13 lat, a z nudów grywam:)
Cukierku, jak wrócę do domu, to troszkę ten poradnik ogarnę po swojemu, dobrze? Znaczy dopisze parę rzeczy, które według mnie są ważne:) oczywiscie, jeśli się zgodisz:) | |
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pon Sie 20, 2012 6:40 am | |
| Zgadzam sie na edytowanie go. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Stardoll Sob Wrz 01, 2012 9:17 am | |
| Kto gra? Ja bardzo lubię, chociaż ciut ciut nudnawe Mam login Koteczka77 (xd) ale raczej nie przyjmuję do znajomych Zapraszam do pisania, jakby co to chętnie pomagam Ps. Głosujcie na mnie na Miss Stardoll World Chociaż wiem, że nie mam szans xd ______________________________________________________ - Spoiler:
| |
| | | ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Sob Wrz 01, 2012 9:24 am | |
| ja w to grałam ale mi się znudziło i oddałam konto koleżance | |
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Nie Wrz 02, 2012 7:54 am | |
| Temat o stardoll jeuż jest, łączę, i zapraszam do dyskusji tam:) | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pon Wrz 03, 2012 9:39 am | |
| Jak ktoś jest SS to może wymienić 10 SM na 1 SD maksymalnie 1000 SM na miesiąc można wymienić działa to też w odwrotną stronę | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik Pon Wrz 03, 2012 12:05 pm | |
| Ja się tam do tego Evuu nie przyznaję xD Choć konto mam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Stardoll- Poradnik | |
| |
| | | | Stardoll- Poradnik | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach