| [Gra] Uwolnij konie ! - INT | |
|
+53Evelynek Keplie julcia0101 Narkotyka Marta Te Kinia_Ka Arrin rudzikk86 Elfka avrilka asha12 KWPN 15 eloite wilczyca1000 Sharpy mina stirit1 CzekoBoom Nevarra MrsKopytko Presence Temperance karina127 Aglyss Kirixa anteek Martka29 Ejli Hałka Mikim7 Karolina211 Citronka kiara_1 kaprysab erreo chevalier sikorka11 carrie17 Kemishi EveDallas .Cava. Bezbarwna92 Aki KaVcia xTikTakx agix LadyArvena Anella313 asia98999 hanka1998 natalias143 Alaya Nefra01 Szarusia16 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 5:57 am | |
| Od dziś do 6-tego września masz czas aby uwolnić swoje konie do ich naturalnego środowiska(jeśli spełniają dany warunek) - Jak uzyskać dzikie konie?:
Jak uzyskać dzikie konie? - w przypadku pierwszego logowania do gry w danym dniu (losowo wśród krajów swojego poziomu i ograniczone do dzikiego konia za kraj do poziomów trudności i Elita) - by je kupić za kupony (cena zależy od etapu) - przeciągając je za Equus (cena zależy od poziomu i podwaja każdym kupić z tego samego etapu dzikiego konia)
- Łatwa edycja:
1. Zjednoczone Emiraty Arabskie -Koń, który został kupiony 20 dni w cenie sprzedaży 500 do 2000 Equus od innego hodowcy -Koń o maści Karej -Koń, który jest umieszczony w ośrodku jeździeckim Nagrody : - 1 x Woda Młodości 15 dni dostępny - Siodło WL
2. Kanada - Kuc, który jest mniejszy niż 107 cm - Koń, który wygrał co najmniej 200 Equus w zawodach - Klaczka, która ma CHYBA kilka godzin życia Nagrody : - 1 x Złote Ostrogi - 10 x 4 podkowy FG
3. Węgry - Rasowy koń wyścigowy Arab(lub inna rasa) - Koń, który ma dziś urodziny - Koń, który urodził się z tobą (data rejestracji chyba) Nagrody : - 1 x Puszka Pandory - 10 x punkt dorastania
4. Australia - Koń, który specjalizuje się w Westarnie - Koń z ujemnym BLUP - Koń, który zajął co najmniej raz trzecie miejsce w zawodach Nagrody : - Siodło szyte na miarę - Uzda szyta na miarę
5. Włochy - Rasowy koń : Jakaś rasa - Koń bez zakwaterowania w OJ - Koń, który poniósł przynajmniej jedno zwycięstwo zawodach w cuttingu Nagrody : - 3 x Diament - 30 x rzepa
6. Hiszpania - Klacz pegaza - Koń, który urodził się z przyjacielem (chyba bliźniaki oO) - Rasowy koń (jakaś rasa) Nagrody : - 1 x Czarna Orchidea - 15 x Mieszanka Energetyczna
- Średnia edycja:
1. Wielka Brytania - Osiołek - Koń czystej krwi, którego najlepsze PG są skoki - Koń rozmiarów od 150 do 155 cm Nagroda : - 1 x Różdżka Płodności dostępna przez 15 dni - 2 x Diament - 1 x Konik Morski
2. Finlandia Kucyk o PG mniejszym niż 450 Koń z skończonym treningiem w jednej kompetencji Koń, którego rodzicami są Uranos i Gaja Nagrody : -1 x rzepa na 60 dni użytkowania nieograniczony - 10 % energii dla konia - Siodło Posejdona
3. Polska Koń czystej krwi, posiadający Lonżę Boreasza. 7-letni wałach. Koń z wyższym PG od obu rodziców. Nagrody : - Pięta Achillesa - 10 x punkt dorastania - 1x Lonża Boreasza
4. Dania Koń z skończonym treningiem w 6-ciu kompetencjach Koń, który nie jest jednorożcem, lecz ma rodziców jednorożców. Koń czystej krwi rasy ...........luzytańskiej? Nagrody : - 1 x Fortuna Krezusa - 10 x Diament - 100 x Jabłko
5. Norwegia Koń ze Złotym Jabłkiem Nie rasowy koń z 25 % udziale rasy (jakaś rasa) Koń wyszkolony do 6% galopu i 10% kłusu Nagrody : - Promień Heliosa - 1 x Powiew Eola - 5000 Equus
6. Holandia Koń w ośrodku z lekcjami równymi 49 Equus Źrebak mniej niż 8 miesięcy, posiadający 50 punktów umiejętności. Koń w wieku 35 lat Nagroda : - Klepsydra Kronosa dostępna przez 15 dni - Piorun Zeusa - Gratulacje od Ow
- Trudna edycja:
1. Czechy - Ein Pferd mit 6 fettgedruckten Fähigkeiten - Jednorożec z dodatnim BLUP - Ein Esel mit mindestens einem noch möglichen Decksprung Nagrody : - 1 x Róg Obfitości dostępny 15 dni - 10 000 Equus - 1 x Podkowa Posejdona
2. Szwecja - Pegaz z określoną maścią - Koń, którego umiejętności wskazuje wyższa niż jego potencjału genetycznego - Koń w górę 500 miejsc w rankingach koni Nagrody : - 1 x Muśnięcie Filotes dostępne 30 dni dla wszystkich wyhodowanych przez Ciebie koni - 1 x Laury Dafne - 1 x Diament
3. Stany Zjednoczone - Koń z BLUP 70-75 - Koń z Objęciami Morfeusza - Koni, który co najmniej 20 razy zajmuje trzeci miejsce Nagrody : - 1 x Kamień Filozoficzny - 1 x Chmurka - 20 x Mieszanka Kaloryczna
4. Rosja - Koń z potencjałem genetycznym pomiędzy 1062,6 i 1214,4 - Klacz z 10 pokładowych skoków - Koń, który wygrał co najmniej 100 zawodów
5. Francja - Konia z maścią rzadkość 2% - Jednorożec, który został pokryty w dobrych warunkach - Koń, który zdobył nagrodę na Grand Prix
6. Rumunia - Ein Pferd, das am 14. September geboren wurde - Ein nicht reinrassiges Pferd mit 5 verschiedenen Rassenanteilen - Konia z 370 do 450 punktów umiejętności prędkosc Nagrody : 1 x Waga Temidy 20 000 Equus 1 x Uzda Posejdona
- Edycja elitarna:
- Boski koń, dziki koń lub specjalny koń - Nieśmiertelny koń, który jest starszy niż 50 lat - Koń z co najmniej 1 rozetą Nagrody : Wenus Venus jest jednym z koni w Układzie Słonecznym. Wenus jest klaczą i może być kryta raz w życiu z Marsem, a następnie urodzi Urana. Można pojeździć konno z nią na egzoplanecie aby doskonalić jej umiejętności. W każdy dzień nowiu dostajesz 5 diamentów od niej także, kiedy jesteś zalogowany ostatnich 3 dni z rzędu.
Bonusy od Mikima Wenus oraz Uran
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sro Sie 29, 2012 1:38 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:05 am | |
| Chyba znowu mają innego grafika XD | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:07 am | |
| Uran jeszcze ujdzie, ale Wenus... masakra Ale może się skuszę. Tylko wypuścić boskiego lub dzikiego konia... no nie wiem XD Chociaż mogę dać dzikiemu OM, postarzyć do 80 lat i zabrać wszystkie diamenty, a potem wypuścić | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:09 am | |
| Wenus pokryta Marsem urodzi Urana. Hm, Uran chyba ładniejszy od Wenus.
No, ciekawe, ciekawe. Z łatwej i średniej edycji mam większość, z trudnej kilka, a z elitarnej tylko Neptuna, ale nie zamierzam go wypuścić, bo Wenus pewnie i tak nie będę miała. | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:20 am | |
| nat ce! *-* a chwila, można wypuścić Graniego? XD mi kilka w niebie zalega, to mogłabym wskrzesić XD | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:22 am | |
| Hahah. Nagrody kijowe, a mało kto pewnie będzie chciał wypuszczac boskiego konia, starego z KF czy skilla dla boskiego konia..
Ale teoretycznie mogę Graniego oddac, i tak mi w niebie zalega xd | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:23 am | |
| a ja wypuszczę Szmaragdzicę, po co mi ona? resztę też dam radę. no to już wiem że będzie Wenus | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:26 am | |
| - Nefra01 napisał:
- Chociaż mogę dać dzikiemu OM, postarzyć do 80 lat i zabrać wszystkie diamenty, a potem wypuścić
Dzikus będzie miał OM tylko do 30 roku życia później już tylko postarzać Mój komentarz do Wenus brzmiał : "O matko... moje oczy ! " okropna im wyszła oO |
|
| |
Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:39 am | |
| Mnie w Wenus przerażają jej oczy. Mam wrażenie jakby próbowała mnie uwieść tylko po to by zaraz w jakich krzakach wyrzucić moje ciało poćwiartowane na małe kawałeczki (lub zmaltretowane w jakikolwiek inny sposób)...
Boże, co się ze mną dzieje Oo xD | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:45 am | |
| Pozbyć się jednego boskiego, żeby dostać innego? Oo | |
|
| |
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:46 am | |
| - Cytat :
- Dzikus będzie miał OM tylko do 30 roku życia później już tylko postarzać
Kurde, faktycznie. No to trzeba zbierać PD | |
|
| |
agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:48 am | |
| Anella313 - padłam Ogółem fajne, tylko najbardziej szkoda oddawać boskich, ale racja - można dać Graniego. Zadania nawet łatwe, na int w niedługim czasie zrobiłam łatwy poziom, zaczynam średni. Wenus jest fuj, taka przesłodzona klaczuszka, za to Uran całkiem, całkiem. I tutaj mam pytanie: czy Mars może pokryć wiele klaczek(w sensie: wiele Wenus) czy tylko jedną? Bo niestety go nie mam i nie wiem, a jeśli zdobędę Wenus chciałabym ją pokryć | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:50 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Pozbyć się jednego boskiego, żeby dostać innego? Oo
Jeśli pozbędziesz się np. Graniego lub dzikusa powyżej 80 lat to sie nawet opłaca, choć chyba pozostaje jeszcze opcja kupna konia |
|
| |
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:51 am | |
| A o co chodzi z tym Joker horse czy jakoś tak? Dostajemy codziennie jednego za logowanie czy jak? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 6:54 am | |
| Graniego nie mam. A dzikusów nie oddam XD Nie kupowałam ich przecież po diamenty (konik polski koszt 120diamentów-daje 80, Kuc z Sable koszt 150plus na drobne rzeczy-daje 80), bo wiedziałam że się nie opłaca, ale dla kolekcji. W końcu na coś trzeba wydać kupony z emerytów Więc nie mam co zdać... Kupiłam już wałacha, lat 6 i 8 miesięcy do misji z Polską XD | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:02 am | |
| Co dziwne nie ma grafiki małego Urana czyżby urodził się jako wybuch, pył, z gazu powstanie ? |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:09 am | |
| HAHAHA! Właśnie przeczytałam, że żeby zdobyc Wenus trzeba wypuścic po jednym (a może kilka?) koniu do każdego państwa. Chyba im się w głowach poprzewracało, moich koników nie oddam | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:10 am | |
| Czyli żeby dostać Wenus wystarczy pozbyć się 1 konia z KF po pięćdziesiątce? | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:16 am | |
| | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:17 am | |
| TikTaku, trzeba pozbyc się tych koni, co są na tamtych listach, czyli m.in. konie ze ZJ, ponad 30- letnie, jednorożce, pegazy, konie z OM i tak dalej, i tak dalej.. Ogólnie mówiąc- prawie wcale się nie opłaca | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:19 am | |
| - xTikTakx napisał:
- Czyli żeby dostać Wenus wystarczy pozbyć się 1 konia z KF po pięćdziesiątce?
Aby mieć Wenus trzeba odblokować wszystkie plansze oraz wypełnić zadanie w którym ona jest nagrodą - natalias143 napisał:
- A wiadomo co daje Uran?
Nie |
|
| |
| Aaa. W takim razie nici z Wenus, nie oddam moich koników.
A żeby odblokować planszę wystarczy mieć 1 z wymienionych koni, czy wszystkie?
Ostatnio zmieniony przez xTikTakx dnia Wto Sie 28, 2012 7:20 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
| - Cytat :
- If you manage to release the required horses in all the countries that ask for help you could go home with the gorgeous Venus!
W tłumaczeniu: - Cytat :
- Jeśli uda Ci się uwolnić wymagane konie we wszystkich krajach, które proszą o pomoc, można iść do domu z piękną Wenus!
Czyli, jeżeli wypuści się konie do wszystkich krajów, dostanie się Wenus. Jak dla mnie to po prostu... bezsensowne. Dawać boskiego konia + wiele innych cennych, w tym z rozetami dla innego, jednego boskiego. o.o | |
|
| |
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:23 am | |
| Ja wyczytałam na stronie Wenus, że daje diamenty na tej samej zasadzie co Saturn - 5 w każdą pełnię (czyli raz w miesiącu?)
A Uran chyba nic nie daje... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:25 am | |
| - xTikTakx napisał:
- Aaa. W takim razie nici z Wenus, nie oddam moich koników.
A żeby odblokować planszę wystarczy mieć 1 z wymienionych koni, czy wszystkie? Wszystkie |
|
| |
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:26 am | |
| Ło jezu, co za idioci to wymyślali? xP | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:27 am | |
| - Nefra01 napisał:
- Ja wyczytałam na stronie Wenus, że daje diamenty na tej samej zasadzie co Saturn - 5 w każdą pełnię (czyli raz w miesiącu?)
A Uran chyba nic nie daje... Wenus daje 5 diamentów w nowiu, jeśli logowałeś się do gry 3 dni pod rząd Uran jeszcze jest tajemnicą - spokojnie za 6 dni się dowiemy |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:27 am | |
| - Nefra01 napisał:
- A o co chodzi z tym Joker horse czy jakoś tak?
Dostajemy codziennie jednego za logowanie czy jak? - Cytat :
- How do I get Joker horses?
- the first time you log in during the day (randomly from the countries in your level and limited to one horse per country for Elite and Difficult levels) - by buying them with passes (price according to level) - by buying them with Equus (price according to level that doubles after each purchase in the same level) Czyli: - Cytat :
- Jak mogę zdobyć konie dowcipnisie? ()
- podczas pierwszego zalogowania w ciągu jednego dnia (losowo, z krajów swojego poziomu i ograniczony do jednego konia w danym kraju na poziomie elitarnym i trudnym) - kupując je za kupony (cena w zależności od poziomu) - kupując je za Equus (cena w zależności od poziomu, podwaja się po każdej sprzedaży na tym samym poziomie) | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:30 am | |
| Trochę tych koni oddam. Wenus nie dla mnie, oj nie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT | |
| |
|