| [Gra] Uwolnij konie ! - INT | |
|
+53Evelynek Keplie julcia0101 Narkotyka Marta Te Kinia_Ka Arrin rudzikk86 Elfka avrilka asha12 KWPN 15 eloite wilczyca1000 Sharpy mina stirit1 CzekoBoom Nevarra MrsKopytko Presence Temperance karina127 Aglyss Kirixa anteek Martka29 Ejli Hałka Mikim7 Karolina211 Citronka kiara_1 kaprysab erreo chevalier sikorka11 carrie17 Kemishi EveDallas .Cava. Bezbarwna92 Aki KaVcia xTikTakx agix LadyArvena Anella313 asia98999 hanka1998 natalias143 Alaya Nefra01 Szarusia16 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:30 am | |
| - Kamil2010 napisał:
1. Zjednoczone Emiraty Arabskie -Koń, który został kupiony 20 dni w cenie sprzedaży 500 do 2000 Equus od innego hodowcy -Koń o maści Karej -Koń, który jest umieszczony w ośrodku jeździeckim Nagrody : - 1 x Woda Młodości 15 dni dostępny - Siodło WL
1. Wielka Brytania - Osiołek - Koń czystej krwi, którego najlepsze PG są skoki - Koń rozmiarów od 150 do 155 cm Nagroda : - 1 x Różdżka Płodności dostępna przez 15 dni - 2 x Diament - 1 x Konik Morski
1. Czechy - Ein Pferd mit 6 fettgedruckten Fähigkeiten - Jednorożec z dodatnim BLUP - Ein Esel mit mindestens einem noch möglichen Decksprung Nagrody : - 1 x Róg Obfitości dostępny 15 dni - 10 000 Equus - 1 x Podkowa Posejdona Te nagrody dostępne przez 15 dni będą na zasadzie darmowych łez? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:35 am | |
| | |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:37 am | |
| Creepy a mi sie wydaje, że przez pierwsze 15 dni będzie można zdobyć np. WM, jeśli zrobi się zadanie po upływie tych dni to tego się nie dostaje, a jedynie to co dodatkowo jest wypisane | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:37 am | |
| - Cytat :
- Koń, który zdobył nagrodę na Grand Prix
Oo Skąd ja wezmę takiego konia ? oO |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:38 am | |
| - Bezbarwna92 napisał:
- Creepy a mi sie wydaje, że przez pierwsze 15 dni będzie można zdobyć np. WM, jeśli zrobi się zadanie po upływie tych dni to tego się nie dostaje, a jedynie to co dodatkowo jest wypisane
Wydaje mi się, że nie ponieważ promocja trwa tylko 10 dni |
|
| |
.Cava. Raczkujący
Nick w grze : Cava Liczba postów : 53 Dołączył : 05/07/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:41 am | |
| Creepy, Według mnie to jest bardziej na zasadzie "terminu ważności" danego przedmiotu. Czyli jeżeli przez te 15 dni go nie zużyjesz to przepadnie | |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:55 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Bezbarwna92 napisał:
- Creepy a mi sie wydaje, że przez pierwsze 15 dni będzie można zdobyć np. WM, jeśli zrobi się zadanie po upływie tych dni to tego się nie dostaje, a jedynie to co dodatkowo jest wypisane
Wydaje mi się, że nie ponieważ promocja trwa tylko 10 dni W takim razie mój błąd ) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 7:56 am | |
| - Cytat :
- Uran jest jednym z koni w układzie słonecznym. Jest synem Wenus i Marsa. Można przejechać się z nim do komety Halleya w aby poprawić swoje umiejętności.
Uran chyba urodzi się jako duży koń oO |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:04 am | |
| A tak to wygląda graficznie Wysyłamy konie na ich stronach, pol prawej, tak jak zabierało się rogi: Jak to klikniemy, wybieramy do jakiego kompletu chcemy dać konia, np. przy młodej rożce mam: | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:19 am | |
| Ej, jak to kń który coz zdobył w GP? 0.o na sk mam kunie, które zdobywają mi miejsce w pierwszej setce od miesiąca i cały czas mam fontanne, ale... 0.o | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:24 am | |
| Cz... czy ja coś źle rozumiem? Jak wypuszczę konia starszego niż 50 lat, który ma KF, to dostanę Wenus? o.O Czy coś źle rozumiem? O co kaman? | |
|
| |
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:27 am | |
| Oojjj, już rozumiem, nie jest wcale tak fajnie Trzeba i boskiego/dzikusa/falabellę, i starucha z KF, i do tego konia z rozetą... Może... Kupię falabellę? xD Nie. Nie kupię. Paaa... Weeenuuus oooodllaaatuuujjeeeee Najprostszy do zdobycia koń boski, i co? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:31 am | |
| Eve - nawet jeśli go zaliczy... Nie szkoda ci? Tak się zastanawiam... Trzeba chyba po kolei edycje robić. Więc nie za wesoło. Zobaczę czy się z tym pobawię. Przy aktualnie robionej edycji są przyciski Jak się kliknie, pokazuje ci, które twoje konie spełniają warunki czy też może nie posiadasz takiego konia koteczka - pomijając ten koszt, musisz jeszcze wszystkie inne zadania wykonać, czyli dużo różnych koni oddać | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:33 am | |
| Nie szkoda, bo każdy z moich koni na howrse.sk, który jest wytrenowany, zajmuje coś w Gp, ludkowie nie mają wcale biletów, i każdym sie zdobędzie fontannę | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:35 am | |
| A na polaku? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:38 am | |
| - EveDallas napisał:
- Ej, jak to kń który coz zdobył w GP? 0.o na sk mam kunie, które zdobywają mi miejsce w pierwszej setce od miesiąca i cały czas mam fontanne, ale... 0.o
Ale to chyba chodzi o konia z odznaczeniem pierwszej dziesiątki (1-10) |
|
| |
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:40 am | |
| - Koteczka77 napisał:
- Aaaaaaa. I understand. xD Dwie opcje zdobycia Wenus:
1. Zrób wszystkie zadania (chyba mają kuku na muniu) 2. Zrób zadanie z wenus (kto odda boskiego, staruszka + jeszcze championa?)
NAJGORSZA promocja na howre. Nie mają co robić, to postanowili graczy pozbawić koni... Ale aby odblokować zadanie z Wenus trzeba zrobić pozostałem plansze (chyba 11 państw) |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:40 am | |
| No to ani na sk ani na pl nie zdobęde, nie mam takich koni, za tępa jestem na wytrenowanie, a nikt o zdrowych zmysłach mi nie pożyczy, bo spsuję cuś | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:41 am | |
| - EveDallas napisał:
- No to ani na sk ani na pl nie zdobęde, nie mam takich koni, za tępa jestem na wytrenowanie, a nikt o zdrowych zmysłach mi nie pożyczy, bo spsuję cuś
Ale to nieco chore... oddaj dobre konie dla boskiego + ten koń do GP oO |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:44 am | |
| Hymhym, to zadnie potwierdziło, ze robię całą pierwszą edycję, i tylko wybrane z drugiej. Żal mi trzeciej, ale... No nie wiem, zobaczymy jakie będą zadania, to wtedy zaczną sie amrtwić ja chcę te pare rzeczy na 15 dni... Mogłoby być tak jak z podkowami - że sie chomikują, chomikują... :3 | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:52 am | |
| Hm... Załóżmy, że wszystko rozumiem ;o trochę mi to piniatę przypomina. Jeżeli mi się uda dojechać do elitarnej, to pozbędę się sorrai-paskudy xD | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:54 am | |
| Testuje sobie inter... Można wycofać konia, dopóki nie odbierze się nagrody. Czyli jakby się przez przypadek nie tego wcisnęło, to nie ma problemu Po wciśnięciu "Set free" wyskakuje jeszcze okienko, dla pewności: "When you set horses you've chosen free, you can't get them back. Are you sure you want to set them free in this country?" Po zatwierdzeniu ramka z krajem znika, a po prawej pojawia się lista zdobytych nagród: (zdjęcia dobrze się wyświetlają?) | |
|
| |
sikorka11 Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 09/08/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:56 am | |
| Czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam się, po co wypuszczać wiele cennych koni tak zwanych perełek jeśli można poczekać, aż Wenus będzie w RO. Nie myślicie | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 8:59 am | |
| Tak, tylko w RO nie masz pewności trafienia boskiego... | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
sikorka11 Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 09/08/2012
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 9:01 am | |
| Z tego co wiem, do tej pory każdy Boski był w RO Po za tym mniej was to wyniesie. Ale wybór należy do was | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 9:01 am | |
| Być pewnie bedzie, albo w błyskawicznych, Ubisoftowi nigdy nie jest mało kasy z kuponów... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT Wto Sie 28, 2012 9:40 am | |
| Przejrzałam... Pierwszy poziom zrobi każdy. Nawet na interze gdzie nie gram (więc malo kasy itp) dałabym radę, gdyby chciało mi się zająć zawodami (coś tam z trzecim miejscem) i pisać do znajomego (koń wyhodowany przez znajomego). Drugi poziom - mały problem jest z koniem od uranosa i gaji. Oraz z koniem z ZJ. Nie po to je zbieram żeby "tak sobie" oddać za promień heliosa, 5000equus i powiew eola. Koń w wieku 35 lat - szkoda. I to za taką nagrodę? Tego staruszka i ZJ warto chyba tylko wtedy oddać, jak ktoś walczy o Wenus. Albo żeby dojść dalej i walczyć o nyxa Trzeci poziom - osioł, który ma co najmniej jedno wolne pokrycie - ciężko jak się osłów nie hoduje XD Pegaz z określoną maścią? Dużo zarobią właściciele takich XD "Koń, którego umiejętności wskazuje wyższa niż jego potencjału genetycznego" Czyli koń wytrenowany... Szkoda. Szczególnie, że w tej samej paczce musi być koń z pierwszej 500 rankingu. A nagrody liche "Koń z Objęciami Morfeusza" "koń który wygrał co najmniej 100 zawodów" "Koń, który zdobył nagrodę na Grand Prix".... Trzeci poziom nie jest dla mnie Wychodzi na to, że zrobię pierwszą edycję i część drugiej | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT | |
| |
|
| |
| [Gra] Uwolnij konie ! - INT | |
|