Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[Gra] Uwolnij konie ! - INT

Go down 
+53
Evelynek
Keplie
julcia0101
Narkotyka
Marta Te
Kinia_Ka
Arrin
rudzikk86
Elfka
avrilka
asha12
KWPN 15
eloite
wilczyca1000
Sharpy
mina stirit1
CzekoBoom
Nevarra
MrsKopytko
Presence
Temperance
karina127
Aglyss
Kirixa
anteek
Martka29
Ejli
Hałka
Mikim7
Karolina211
Citronka
kiara_1
kaprysab
erreo
chevalier
sikorka11
carrie17
Kemishi
EveDallas
.Cava.
Bezbarwna92
Aki
KaVcia
xTikTakx
agix
LadyArvena
Anella313
asia98999
hanka1998
natalias143
Alaya
Nefra01
Szarusia16
57 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

[Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostSro Wrz 05, 2012 10:56 pm

Mimo, że konto zawieszone to znalazłam chwilkę na promocję, żeby zdobyć UH i wspomóc hodowlę. Ma ktoś na sprzedaż "Konia ras mieszanych z 25% domieszką rasy Walijski kuc górski" ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
julcia0101
julcia0101

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostSro Wrz 05, 2012 10:59 pm

Mimo, że konto zawieszone to znalazłam chwilkę na promocję, żeby zdobyć UH i wspomóc hodowlę. Ma ktoś na sprzedaż "Konia ras mieszanych z 25% domieszką rasy Walijski kuc górski" ?
Powrót do góry Go down
Keplie
Raczkujący
Keplie

Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostCzw Wrz 06, 2012 3:39 am

julcia - jak chcesz ja sprzedaje takie konie - wejdź sobie na mój profil - sprzedaże są wystawione
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostCzw Wrz 06, 2012 6:11 am

Koteczka77 napisał:
Ach... Może pomarzę o Wenus? A na boskiego Joker przychodzi? Bo jeśli tak to... O Boże, nie w... wierzę...
A. Jeśli ktoś ma na zbyciu niedrogie konie (promocja zabrała mi 150 tys. eq!) nadające się do zadań (obecnie średnie), bardzo chętnie, w ramach solidarnści zagrodowej, je kupię Razz

Joker przychodzi ale na losowego jeszcze nie wypełnionego a więc jeśli po skończeniu przedostatniego zadania nie masz koni na dwa pozostałe stanowiska to ryzykujesz!
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostCzw Wrz 06, 2012 2:32 pm

Szarusia16 napisał:
Chyba znowu mają innego grafika XD
Chyba się z tym zgodzę. Ale Saturn też nie należy do ładnych.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPią Wrz 07, 2012 11:39 am

Macie jakieś informacje co do innych boskich z tej serii? To już koniec, czy ziemia też będzie? I co ewentualnie z słońcem i księżycem? ;>
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPią Wrz 07, 2012 11:47 am

carrie17 napisał:
Macie jakieś informacje co do innych boskich z tej serii? To już koniec, czy ziemia też będzie? I co ewentualnie z słońcem i księżycem? ;>
Oczywiście, że będą jeszcze : Ziemi, Księżyc i Słońce ; d
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPią Wrz 07, 2012 11:54 am

Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że hm.. będą ciut lepiej wyglądały od wenus i urana ;p mogliby jednemu grafikowi przydzielić całą kolekcję, bo te dwa ostatnie trochę od reszty odstają.
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostSob Wrz 08, 2012 7:59 am

Mam ta Wnus moze byc ale Uran porażka doslownie krzywy pysk.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostSob Wrz 08, 2012 10:49 am

Mi się akurat Wenus niezbyt podoba, taka... demoniczna z tym czerwonym okiem. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

Nick w grze : Marta Te
Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 2:26 am

Kurcze, dziwniejszej promocji jeszcze nie widziałam O.o nazbierało mi się tych całych Jokerów, powysyłałam jakieś tam krezuski i inne chłamiki i już jestem w połowie "trudnej", na którą już naprawdę szkoda mi koni, a kuponów chciałam wydawać jak najmniej..poczekam jeszcze 2 dni i może wpakują mi te Jokery tam, gdzie to planuję i nie będę musiała wydawać kuponów, ale na boskim jak mi nie zależało, tak nie zależy ;] Poza tym przesadzili z ilością grafików, pracujących nad tą serią boskich...takiego bigosu to jeszcze w tej grze nie było.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 3:17 am

Taaa,ale jaka ta promocja jest droga -.- Jak dla mnie,ostatnio nie szastam kasą w grze Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 7:21 am

Mi brakuje nieśmiertelnego konia w wieku 50 lat i boskiego..
Gdyby ktoś miał tego konia 50-letniego to chętnie kupię.. Z boskim jakoś bym poradził i byłaby Wenus Smile
Piszcie na howrse jeśli ktoś ma, bardzo prosze (:
Powrót do góry Go down
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 7:57 am

Z elitarną to w sumie nie miałabym problemu...Gorzej z tym koniem z rozetą, ale chyba można wpakować Jokera za logowanie na jego miejsce (?), na miejsce boskiego, dzikiego i jakiegoś tam poszedłby Grani no i jakoś by się te koniki uzbierało ;]

Ale ciągnąć trudnej nie mam zamiaru, szkoda mi moich koni, niektóre z nich mam od początku gry (tak 1,5-2 lata ;d) więc daruję sobie Wenus... wolę moje stadko od dwóch przeciętnych i mało wartościowych boskich Very Happy
Powrót do góry Go down
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 9:57 am

A masz może 50-letniego konia?
Nie mam pojęcia po ile one chodzą, ale chętnie kupię Smile
Powrót do góry Go down
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 11:33 am

Viragoo napisał:
A masz może 50-letniego konia?
Nie mam pojęcia po ile one chodzą, ale chętnie kupię Smile
Ja? Chyba mam ;D Ale nie na sprzedaż, niestety, bo wszystkie są ze ZJ i innymi rzeczami...
nie tak dawno takie koniki z KF schodziły po 40.000-60.000 na sprzedażach (szukałam czegoś dla siebie i rzuciło mi się to w oczy Wink) ale teraz ludzie zarabiają na promocji, z resztą nie dziwota, ja robię tak samo Very Happy
Dwa pierwsze poziomy jakoś łatwo poszły, nawet w rankingu się nie ruszyłam, ale na poziom trudny i elitarny szkoda mi moich koni, które mam dość długo.

Edit:właśnie sprawdziłam i wszystkie staruszki mam koło 40-stki, ale i tak nie poszłyby na zasiedlanie
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 11:48 am

Gdyby ktoś potrzebował konia z rozetą, ostał mi się Summer Wine. Mogę odsprzedać za 500 Equus, niech krąży po potrzebujących Wink Wystarczy dać znać na howrse Smile

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Wrz 09, 2012 11:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 11:50 am

Malto napisał:
Gdyby ktoś potrzebował konia z rozetą, ostał mi się Summer Wine. Mogę odsprzedać za 500 Equus, niech krąży po potrzebujących Wink Wystarczy dać znać na howrse Smile

Niestety, po przyjęciu takiego konia nie wraca z powrotem. Więc to tylko jednorazowa pomoc ;/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 11:52 am

Mikim7 napisał:
Malto napisał:

Niestety, po przyjęciu takiego konia nie wraca z powrotem. Więc to tylko jednorazowa pomoc ;/
No tak, racja, zapomniałam jak to działa, nie bawię się w ten event Smile Więc mogę dać konia z rozetą osobie, której jest potrzebny Wink Można go śmiało wysłać w howrse'owską czasoprzestrzeń Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 12:45 pm

Ja już mam Wenus, niestety musiałem użyć kuponów Razz
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 1:11 pm

Mam Wenus od wczoraj Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
julcia0101
julcia0101

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 11:01 pm

Ma ktoś do sprzedania konia z 6 pogrubionymi umiejętnościami? Z wytrenowanych koni mam tylko jednorożce, a takiego szkoda mi wysyłać.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostNie Wrz 09, 2012 11:26 pm

NMie mam niestety, sama potrzebuję konie z 230-270 prędkości. Chyba kupię jokera...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPon Wrz 10, 2012 8:18 am

No i dziś się rodził duży źrebak Uran Smile
Powrót do góry Go down
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPon Wrz 10, 2012 10:17 am

Jak ktoś potrzebuje, to mam konia z 6 pogrubionymi umkami oraz konia z rozetą. Są one wystawione na sprzedaży Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPon Wrz 10, 2012 10:25 am

Kamil2010 napisał:
No i dziś się rodził duży źrebak Uran Smile

U mnie też. Dzieci szybko ... bardzo szybko rosną Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostPon Wrz 10, 2012 2:47 pm

I właśnie wczoraj stałam sie szczęśliwą właścicielką Wenus!

Dla mnie fajna promocja, mało kasy zeżarła (około 300tys.), dzięki Wam, gdyż nakupiłam koni jeszcze po niskich cenach przed promocją.

Dzięki Wszystkim Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
natalias143

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostWto Wrz 11, 2012 7:47 am

Do mnie Wenusisko rano przybyło Very Happy wydałam 0 kuponów i 50 000 eq, jestem z sb taka dumna... XD
Powrót do góry Go down
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostWto Wrz 11, 2012 7:49 am

Ja też dziś dostałam Wenus Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipostWto Wrz 11, 2012 9:38 am

Znaczy, że Uran nie będzie miał "dziecięcej" formy? O.o
Lenistwo grafików?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Gra] Uwolnij konie ! - INT   [Gra] Uwolnij konie ! - INT - Page 7 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[Gra] Uwolnij konie ! - INT
Powrót do góry 
Strona 7 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Spoiler: Uwolnij konie
» konie boskie i konie specjalne
» My i konie
» Konie z DJ :)
» Konie z ZJ i ZR

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach