| Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka | |
|
+14Sakenoi Mittens Arłenkowa16 ZetkaEmka Mania kucykwyrwij avrilka zuzu_zozol Karyla EveDallas Heshette Narkotyka Jetrel Lubelak 18 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 1:56 pm | |
| Witajcie kochani! Jakby ktoś chciał i mógł pomóc to zbieramy pieniążki na połamaną sznaucerkę z Rudy Śląskiej: Ze swojej kieszeni zrobię kilka przypinek z rysowanymi na zamówienie u artystów o dobrym sercu rysunkami. Każda przypinka będzie inna. Oczywiście na każdej będzie narysowany pies Gdyby ktoś z was chciał małą wesprzeć to koszt takiej przypinki to 12 zł+2 zł wysyłka w zwykłym liście, polecony wyjdzie około 4 zł. Można trochę ponegocjować cenę. Przypinka ma 59 mm średnicy, jest solidnie wykonana. Dla przykładu jeden rysunek z przypinki: W razie pytań, bądź chci zamówienia przypinek zgłaszajcie się do Jetrel na PW tu, na howrse lub na gg 11155563. Skąd wiecie że pieniążki pójdą na Sznaucerkę? Gdy zbiorę większą sumę pienidzy, każdy z was dostanie screen przelewu na konto fundacji Akcja Jetrel
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Sob Wrz 01, 2012 2:28 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:24 pm | |
| Oczywiście możecie zadawać pytania również w watku:) | |
|
| |
Lubelak Administrator
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:31 pm | |
| A co się temu biedactwu stało? Te miliony oczywiście wpłacę, ale dopiero w piątek. | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:34 pm | |
| Sunia została wyrzucona z jadącego samochodu, w skutek czego łapy zostały połamane w dwóch miejscach. Koszt operacji to 1800 zł | |
|
| |
Lubelak Administrator
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:35 pm | |
| Nie chcę przeklinać, więc nic nie powiem.... | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:37 pm | |
| a mozna wyslac pare zlotych, bez zamawiania przypinki, tylko tak sie dorzucic? | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:39 pm | |
| Narkotyka, pewnie że można, napisz na priv a podam Ci wszelkie dane:) | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:40 pm | |
| O boże Najchętniej to ja bym sama pojechała do domu właściciela suni, i wpłaciła wszystko z mojej karty | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:44 pm | |
| Sunia nie ma jeszcze właściciela, czeka na kochający dom | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:48 pm | |
| Gdybym nie miała psa, to z chęcią bym ją przygarnęła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:54 pm | |
| jak z charakterem? wiem, że pies po przejściach, że pewnie mało się rusza i ciężko ocenić to dokładnie, ale... akceptuje człowieka? jak jej się kto do michy dobiera, to warczy? jak reaguje na inne zwierzęta, chociaż to schodzi na dalszy plan, bo też bym jej w takim stanie nie stresowała innymi czworonogami. |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 2:56 pm | |
| vernille, sunia to około 4 miesięczny szczeniak więc charakter ma no....szczenięcy. Wszystko cieszy,wszystkich kocha:) | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 3:00 pm | |
| Fragment notatki o Suni: Lekarze wszyscy nią zachwyceni, bardzo grzeczna i dzielna sunia. Jest bardzo sprytna i mimo niewygody i bólu próbuje opierać się na tych usztywnionych łapakach. A poza tym czuje się dobrze, je, pije, merda do wszystkich ogonkiem, niesamowity pieszczoch z niej. Potrzeby fizjologiczne stara się sygnalizować i próbuje wstawać i kuśtykać w inne miejsce niż to gdzie leży, żeby się załatwić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 01, 2012 11:28 pm | |
| Haha ona wygląda jakby miała ubranko ;d. No cuż chciałabym pomóc ale nie mam jak..kasy w portfelu 0..tata i tak by nie pozwolił bo zstwierdził by że to głupoty i nie warto marnować pieniędzy .;/ |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 2:48 am | |
| Jetrel, domyślam się, ale i czteromiesięczny szczeniak potrafi być w takim stanie wściekły na wszystko i wszystkich. :p Chodziło mi tylko o to, jak sobie radzi i czy akceptuje człowieka. Ja leżąc w szpitalu, mając dwie ręce w gipsie, pewnie psioczyłabym nawet na ludzi chcących mi pomóc. ;p |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 4:48 am | |
| Pogadam z rodzinką, i wieczorkiem napiszę, czy zamawiam, teraz na 99 % tak, o ile porzyczę kasy z tygodniówki... EJ, własnie, ja wczoraj powinnam tygodniówkę dostać! Jesne, wezmę, obojętnie mi jaką tam, wieczorkiem napiszę na GG co do szczegółów, nie wiem ak będę w domu żeby paczuszkę odebrać | |
|
| |
Karyla Nowy
Nick w grze : Melisax Liczba postów : 23 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 5:02 am | |
| O suni jest temat na dogomanii? Można by to też rozglosić w innych miejscach. | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 6:30 am | |
| Karyla Sunią zajmuje się fundacja Sznaucery Do Adopcji:) Sunia na bank ma wątek na dogomanii:)_ | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 6:31 am | |
| Kupiłabym, ale stan mojego portfela można by ocenić na dwóję. Same miedziaki. | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 6:49 am | |
| odezwe sie jak bedzie kasa na koncie | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 7:30 am | |
| A mogę rozgłosić wśród znajomych ludków na fb? klasie. Mam nadzieję, że ktoś by przeczytał | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Nie Wrz 02, 2012 7:52 am | |
| | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Pon Wrz 03, 2012 7:05 am | |
| Sznaucer?Uwielbiam tą rasę Biedaczka,jest taka słodka i...biedna Kurdę,brak kasy a na psa się nie zgodzą,ni ma opcji ;( No cóż,mogę tylko pozdrowić sunię i rozgłaśniać sprawę.Może zrobić jakiś banner na jakąś stronę czy cuś? | |
|
| |
kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Wto Wrz 04, 2012 6:49 am | |
| Kupiłabym,ale... u mnie w stadninie chcą sprzedać klacz Hesję na rzeź i angażuję się w tamto,więc na pieska kasy brak | |
|
| |
Mania Już coś wie
Nick w grze : Mani2000 Liczba postów : 111 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sro Wrz 05, 2012 1:06 pm | |
| To Figa O_O Pracuję w schronisku,do którego biedaczka trafiła.. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Pią Wrz 07, 2012 12:53 pm | |
| O, ja mogłabym kupić. ^.^ A jak się kasę wysyła? | |
|
| |
Arłenkowa16 Raczkujący
Nick w grze : tina17 Liczba postów : 85 Dołączył : 10/02/2012
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Pią Wrz 07, 2012 2:09 pm | |
| Biedna sunia szkoda że mam 2 psiaki A mam pytanko czy ona będzie w stanie chodzić ja wiem że to dziwne pytanie bo widać ze jej ciezko ale sie pytam. Dzisiaj widziałam normalnie psiaczka na wózku miał normalnie nozki na wozku biedactwo (taki chyba byl w jakims filmie bethowen czy cos)słodziaczek malutki szkoda mi go było ledwo co szedl a jak mial wejsc na chodnik to juz wogle własciciel go musiał ciągnąc delikatnie mówiąc byłam ciekawa co mu sie stało ale głupio mi było ale widać ze psiaczek się meczy ja bym chyba zabiła takich ludzi pewnie jak zwykle sprawcy nie zostaną ukarani jeśli wogle zostaną zlapani normalnei to takie do du*y delikatnie mówiąc | |
|
| |
Lubelak Administrator
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 08, 2012 4:02 am | |
| Jetrel, może byś napisała jak te pieniądze można przekazać? | |
|
| |
Jetrel VIP
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Sob Wrz 08, 2012 4:30 am | |
| Przelewem oczywiście, albo przelewem pocztowym. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka | |
| |
|
| |
| Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka | |
|