Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka

Go down 
+14
Sakenoi
Mittens
Arłenkowa16
ZetkaEmka
Mania
kucykwyrwij
avrilka
zuzu_zozol
Karyla
EveDallas
Heshette
Narkotyka
Jetrel
Lubelak
18 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Empty
PisanieTemat: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 1:56 pm

Witajcie kochani!

Jakby ktoś chciał i mógł pomóc to zbieramy pieniążki na połamaną sznaucerkę z Rudy Śląskiej:
Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka 199027_4512208611159_201143561_n

Ze swojej kieszeni zrobię kilka przypinek z rysowanymi na zamówienie u artystów o
dobrym sercu rysunkami.
Każda przypinka będzie inna. Oczywiście na każdej
będzie narysowany piesCoś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Smile
Gdyby ktoś z was chciał małą wesprzeć to koszt takiej przypinki to 12 zł+2 zł wysyłka
w zwykłym liście, polecony wyjdzie około 4 zł.
Można trochę ponegocjować cenę.
Przypinka ma 59 mm średnicy, jest solidnie wykonana.
Dla przykładu jeden rysunek z przypinki:

Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka C9d6ead211da2

W razie pytań, bądź chci zamówienia przypinek zgłaszajcie się do Jetrel na PW tu,
na howrse lub na gg 11155563.
Skąd wiecie że pieniążki pójdą na Sznaucerkę?
Gdy zbiorę większą sumę pienidzy, każdy z was dostanie screen przelewu na konto fundacjiCoś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka Smile

Akcja Jetrel

Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Sob Wrz 01, 2012 2:28 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:24 pm

Oczywiście możecie zadawać pytania również w watku:)
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:31 pm

A co się temu biedactwu stało? Sad
Te miliony oczywiście wpłacę, ale dopiero w piątek.
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:34 pm

Sunia została wyrzucona z jadącego samochodu, w skutek czego łapy zostały połamane w dwóch miejscach.
Koszt operacji to 1800 złSad
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:35 pm

Nie chcę przeklinać, więc nic nie powiem....
Powrót do góry Go down
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:37 pm

a mozna wyslac pare zlotych, bez zamawiania przypinki, tylko tak sie dorzucic?
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:39 pm

Narkotyka, pewnie że można, napisz na priv a podam Ci wszelkie dane:)
Powrót do góry Go down
Heshette
W skromnych progach Zagrody
Heshette

Nick w grze : Youvenille
Liczba postów : 490

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:40 pm

O boże Sad
Najchętniej to ja bym sama pojechała do domu właściciela suni, i wpłaciła wszystko z mojej karty Sad
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:44 pm

Sunia nie ma jeszcze właściciela, czeka na kochający dom Smile
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

Nick w grze : Youvenille
Liczba postów : 490

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:48 pm

Gdybym nie miała psa, to z chęcią bym ją przygarnęła Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:54 pm

jak z charakterem? wiem, że pies po przejściach, że pewnie mało się rusza i ciężko ocenić to dokładnie, ale... akceptuje człowieka? jak jej się kto do michy dobiera, to warczy? jak reaguje na inne zwierzęta, chociaż to schodzi na dalszy plan, bo też bym jej w takim stanie nie stresowała innymi czworonogami. Wink
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 2:56 pm

vernille, sunia to około 4 miesięczny szczeniak więc charakter ma no....szczenięcy. Wszystko cieszy,wszystkich kocha:)
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 3:00 pm

Fragment notatki o Suni:
Lekarze wszyscy nią zachwyceni, bardzo grzeczna i dzielna sunia. Jest bardzo sprytna i mimo niewygody i bólu próbuje opierać się na tych usztywnionych łapakach. A poza tym czuje się dobrze, je, pije, merda do wszystkich ogonkiem, niesamowity pieszczoch z niej. Potrzeby fizjologiczne stara się sygnalizować i próbuje wstawać i kuśtykać w inne miejsce niż to gdzie leży, żeby się załatwić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 11:28 pm

Haha ona wygląda jakby miała ubranko ;d.
No cuż chciałabym pomóc ale nie mam jak..kasy w portfelu 0..tata i tak by nie pozwolił bo zstwierdził by że to głupoty i nie warto marnować pieniędzy .;/
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 12:58 am

Biedna suczka pomogła bym jej, ale nieletnia jestem, a mama się nie zgodzi... SadSad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 2:48 am

Jetrel, domyślam się, ale i czteromiesięczny szczeniak potrafi być w takim stanie wściekły na wszystko i wszystkich. :p Chodziło mi tylko o to, jak sobie radzi i czy akceptuje człowieka. Ja leżąc w szpitalu, mając dwie ręce w gipsie, pewnie psioczyłabym nawet na ludzi chcących mi pomóc. ;p
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 4:48 am

Pogadam z rodzinką, i wieczorkiem napiszę, czy zamawiam, teraz na 99 % tak, o ile porzyczę kasy z tygodniówki... EJ, własnie, ja wczoraj powinnam tygodniówkę dostać! Jesne, wezmę, obojętnie mi jaką tam, wieczorkiem napiszę na GG co do szczegółów, nie wiem ak będę w domu żeby paczuszkę odebraćSmile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Karyla
Nowy
Karyla

Nick w grze : Melisax
Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 5:02 am

O suni jest temat na dogomanii? Można by to też rozglosić w innych miejscach.
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 6:30 am

Karyla Sunią zajmuje się fundacja Sznaucery Do Adopcji:)
Sunia na bank ma wątek na dogomanii:)_
Powrót do góry Go down
zuzu_zozol
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 6:31 am

Kupiłabym, ale stan mojego portfela można by ocenić na dwóję. Same miedziaki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 6:49 am

odezwe sie jak bedzie kasa na koncie
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 7:30 am

A mogę rozgłosić wśród znajomych ludków na fb? klasie. Mam nadzieję, że ktoś by przeczytałSmile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostNie Wrz 02, 2012 7:52 am

Jasne:)
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostPon Wrz 03, 2012 7:05 am

Sznaucer?Uwielbiam tą rasę Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka 4074547142
Biedaczka,jest taka słodka i...biedna Sad Kurdę,brak kasy a na psa się nie zgodzą,ni ma opcji ;( No cóż,mogę tylko pozdrowić sunię i rozgłaśniać sprawę.Może zrobić jakiś banner na jakąś stronę czy cuś?Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostWto Wrz 04, 2012 6:49 am

Kupiłabym,ale... u mnie w stadninie chcą sprzedać klacz Hesję na rzeź i angażuję się w tamto,więc na pieska kasy brak Sad
Powrót do góry Go down
Mania
Już coś wie
Mania

Nick w grze : Mani2000
Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSro Wrz 05, 2012 1:06 pm

To Figa O_O
Pracuję w schronisku,do którego biedaczka trafiła..
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostPią Wrz 07, 2012 12:53 pm

O, ja mogłabym kupić. ^.^ A jak się kasę wysyła?
Powrót do góry Go down
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

Nick w grze : tina17
Liczba postów : 85

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostPią Wrz 07, 2012 2:09 pm

Biedna sunia szkoda że mam 2 psiaki
A mam pytanko czy ona będzie w stanie chodzić ja wiem że to dziwne pytanie bo widać ze jej ciezko ale sie pytam.
Dzisiaj widziałam normalnie psiaczka na wózku miał normalnie nozki na wozku biedactwo (taki chyba byl w jakims filmie bethowen czy cos)słodziaczek malutki szkoda mi go było ledwo co szedl a jak mial wejsc na chodnik to juz wogle własciciel go musiał ciągnąc delikatnie mówiąc byłam ciekawa co mu sie stało ale głupio mi było ale widać ze psiaczek się meczy
ja bym chyba zabiła takich ludzi
pewnie jak zwykle sprawcy nie zostaną ukarani jeśli wogle zostaną zlapani normalnei to takie do du*y delikatnie mówiąc
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 08, 2012 4:02 am

Jetrel, może byś napisała jak te pieniądze można przekazać? Smile
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipostSob Wrz 08, 2012 4:30 am

Przelewem oczywiście, albo przelewem pocztowym.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka   Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Coś dla debeściaka, czyli przypinka za pomoc dla psiaka
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków
» USG-czyli czy może być niespodzianka?
» Jednorożce - czyli niepewny bój
» Owocowe eliksiry,czyli już u nas!
» Self-harm czyli samookaleczanie.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach