Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! | |
|
+25Karolina211 Marsh Arbuzek_10 Selena1992 MaryMariaMara ZetkaEmka Aki Basia Kemishi Temperance wilczyca1000 Aglyss Lubelak MrsKopytko -Eruina- avrilka Pati...xd Heshette LadyArvena Ejli Asiaa. hanka1998 carrie17 Mikim7 EveDallas 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 12:41 am | |
| GŁOSOWANIE! Link 1, userzy i małpy czata - http://fm.formularze.eu/forms/fm/EveDallas/glosowanie Link 2, reszta kategorii - http://fm.formularze.eu/forms/fm/EveDallas/glosowanie2 GŁOSOWANIE OD 22.09, godzina 10, aż do 28.09 !!!UWAGA! Ci, którzy nie mogą dosłać drugiego formularza proszeni są o napisania maila - Lily_P@wp.pl i podpisanie swoim nickiem:3 Witam serdecznie! zapraszamy was do plebiscytu na najlepszych, najmilszych i ogólnie takich naj userów! Od dzisiaj, przez kilka dni (do soboty, godzina 10) możecie zgłaszać userków do wybraych kategorii, korzystając z tego formularza - http://fm.formularze.eu/forms/fm/EveDallas/Plebiscytzgloszenia Jeśli coś nie działa - na PW. No, ale kogo zgłaszać, i do jakich kategorii? kliknij na spoiler! - Spoiler:
Edycja błękitna - userzy Kawalarz (sypiący żatami jak z rękawa) Twórca (najładniejsze i najlepsze prezentacje i awatary) Małpka xD (taki irytujący user) Milusiński (z każdym pogada, każdego lubi, taki Zagrodowy Zgredek:3) Gawędziarz (zawsze z nim pogadasz/wygadasz się mu) Legenda Aanga (najładniejszy awatar) Pisarczyk (najładniejszy podpis) Wejbmajster (ludzik sypiący co i raz kodami:3)
Zielona edycja - małpy czatu, same, bez modów ogólnych Megamałpa (najlepszy mod czata) Uczniak (Taka średnio douczona małpka, nie wie jeszcze co i jak...) Srebrna edycja, moderatorzy Antyterorysta (ludzik który najlepiej radzi sobie ze spamem i zUymi userami) Myślacy (sypie pomysłami, nie koniecznie tylko dobrymi...) Brzytwa (taki mega zUy mod, kto sie założy że uzbieram parę głosów? xD) Baranek (najmilszy mod) Miszczu (najlepszy mod) Modzik (kiepski mod)
I... Złota, admini. tutaj jedna kategoria: Miszczuadmin - najlepszy admin na ZM:)
Każdy laureat plebiscytu dostanie avatarek autorstwa Chantell - bardzo dziekuję jej w imieniu całej Zagrody, że zgodził a się coś takiego zrobić, mimo mnie smędy:3 jakieś pytania? Pewno o czymś nie powiedziałam, skleroza, wiem. Pytajcie pod tym postem, odpowiem w waszym poście:3 - Spoiler:
LISTA OSÓB NOMINOWANYCH W POSZCZEGÓLNYCH KATEGORIACH: | Kawalarz | Lubelak Caddie
Kamil2010 EveDallas | | Twórca | Chantell Szarusia16 Ejli Themma Alaya
pysia.. koteczek043 madzia1111 Poezja992
Mikim7
vernille | | Małpka xD | Kamil2010 EveDallas *zaciesza* tinolandia Ejli Kitty24 Fleur.
pysia.. nevinowa Aglyss Poezja992 Cukiereeczek12 | | Milusiński | EveDallas
Mikim7 Lubelak hanka1998 Sweet Rabbit Heshette cukiereeczek12 MrsKopytko
pysia.. ZetkaEmka Philipek nevinowa LadyArvena nadia.amorek
ozzy4401 | | Gawędziarz | liluse hanka1998 EveDallas Aglyss ZetkaEmka Poezja992 Themma MrsKopytko Heshette dorcis Ejli wilczyca1000 | | Legenda Aanga | Nevarra Chantell Sakura Koszatka Casablanca. Szarusia16 Ejli aniawis39 Malto LadyArvena Ayashi nevinowa Philipek EveDallas | | Pisarczyk | hanka1998 liluse EveDallas Arbuzek_10 Chantell -Eruina- Ejli Philipek
| | Wejbmajster | liluse EveDallas
Mikim7 Lubelak vernille Alaya
Creepy Karolina211 | Lista rangowych uczestniczących w plebiscycie: Edycja ZIELONA: | Edycja SREBRNA: | Edycja ZŁOTA: | Cisa
Creepy Ejli Kitty24 MrsKopytko Philipek
pysia.. Sheila86 | CzekoBoom EveDallas hanka1998
Kamil2010 liluse Malto
Mikim7 nadia.amorek Star-x3 | LadyArvena lisiczka Lubelak |
OGŁOSZENIA PARAFIALNE!- Spoiler:
User który napisał jako 'zagatka' ma się zgłosić, bo mi się IP nie chce szukać. jak sie nie zgłosi, jego zgłoszenia kasuję. JEŚLI USER NIE CHCE BRAĆ UDZIAŁU W KATEGORII USERSKIEJ, JEST AUTOMATYCZNIE WYKREŚLONY Z WSZYSTKICH KATEGORII. Tj. jeśli ktoś nie chce brać udziału w 'Twórcy' zostaje wykreślony na amen, łącznie z kategoriami rangowymi.
Uczestnictwo: ozzy4401 zostaje oficjanie wykreślony/a, za względu na kłamstwa w arkuszu - zgłosił/a samego/samą siebie, nickiem z Doggi pysia.., Creepy, Mikim7 i Kamil2010 całkowicie zrezygnowali z uczestnictwa w plebiscycie.
Dzięki za to, jacy jesteście kochani... Lista cały czas aktualizowana, zaglądaj często! :3
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Sob Wrz 22, 2012 2:42 am, w całości zmieniany 39 razy | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 1:52 am | |
| Fajny pomysł. Ale wg mnie nie powinno być kategorii m.i.: Modzik (kiepski mod) Uczniak (Taka średnio douczona małpka, nie wie jeszcze co i jak...) Małpka xD (taki irytujący user) Ktoś może być urażony jak go większość na tą kategorię wybierze ;( A, i może jeszcze trochę to przedłużyć? (Terminowo) 3 dni to za mało, żeby wszyscy się zorientowali i zagłosowali (np. 5 dni, niektórzy wchodzą na ZM tylko w weekendy).
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Sro Wrz 19, 2012 2:27 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 2:06 am | |
| Aha, wszystcy się obrazą i będzie. Specjalnie dałam takie kategorie, każdy, chwila, jak to było...? 'dojrzały mod' się nie powienien obrazieć user też, no jej, ile razy mnie nominowali w ZV (inna strona) do irytującego | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 2:07 am | |
| - EveDallas napisał:
- Aha, wszystcy się obrazą i będzie. Specjalnie dałam takie kategorie, każdy, chwila, jak to było...? 'dojrzały mod' się nie powienien obrazieć user też, no jej, ile razy mnie nominowali w ZV (inna strona) do irytującego
No dobra, nie jest źle Ale i tak myślę żeby przedłużyć nieco termin do np. Niedzieli godz. 15.00, może 18.00 ? | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 2:12 am | |
| hymhym. Mogę najpóxniej do 12, bo chcę jeszcze wtedy formularz dopisać, a o 15 mnie już nie będzie. Więc dobrze, zgłaszanie będzie do niedzieli, do 12! | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 2:22 am | |
| Oj tam, Mikim, przecież jest "Małpka xD", a nie "Małpa ;/ ;/ ;/ " Nikt nie powinien się o coś takiego obrażać, ja bym się śmiała | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 5:48 am | |
| Haha, pomysł świetny. Ciekawe, kto wygra jakie kategorie... Ja już się mogę szykowac na Modzika XD | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 6:06 am | |
| | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 6:09 am | |
| Ajtam haniu, ajtam:P Ja się nie mogę doczekaś miszczuadmina, jest ich AŻ trójka... Aha, nie dopisałam - podaję tylko miejsce I kategorii, bo będą fochy;P | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 7:30 am | |
| Ciekawe czy jakieś coś dostanę. :p | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 7:37 am | |
| Masz tyle nomiancji, że może... Zobaczymy:3 W pierwszym poście pojawiła sie. tabela osó nominowanych - dopracuję ją w wolnej chwili, a na razie - ślijcei zgłoszenia dalej:3 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 7:41 am | |
| Coś tak czułam,że będę w ,,Małpce xD" .. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 8:00 am | |
| - Cytat :
- Brzytwa (taki mega zUy mod, kto sie założy że uzbieram parę głosów? xD)
Daj mi moda,i mogę konkurować!XD |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 8:06 am | |
| Ty masz małpę cztau, pogadamy tam:P EKGHEM! user który napisał jako 'zagatka' ma się zgłosić, bo mi się IP nie chce szukać. jak sie nie zgłosi, jego zgłoszenia kasuję. | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 8:16 am | |
| Co ja robię w kategorii "Twórca" oO | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 8:41 am | |
| Robiłeś grafikę W sumie nie wiem kto to zgłosił, nasz anonim, jak nie napisze nicku to praę poleci... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 8:48 am | |
| Ja nie wiem czemu należę do grupy "Małpka xD" skoro na czacie jestem rzadko i jakoś nie wydaje mi się, że AŻ tak dużo osób irytuję Jeśli tak to przepraszam ;] Musicie mnie jednak czasem znosić |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 8:58 am | |
| Małpka w sensie, ze ogólnie nie tylko na czacie:3 Czatowe są oddzielne , i to tylko małpy czatu:3 jak dorwę pełną listę | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:01 am | |
| A jeśli ja nie chciałbym brać w tym udziału ? |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:27 am | |
| Może nie powinnaś na razie podawać tej listy, bo niektórzy mogą się sugerować... Raczej podaj pełną listę modów | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:37 am | |
| Właściwie specjalnie podałam, gdyby komuś bardzo nie pasowało można go wykreślić... Ale to psuje całą zabawę. A o to tu przecież chodzi, no nie? A tak btw - Arvenko, a mogłabyś podać wszystkich modów chata? Bo ja juz sie tam gubię, ktoś miał, nie ma, dostał inny... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:45 am | |
| Ktoś mnie dał do pisarczyka. Nie spodziewałam się. :>
szczególnie ze chwilowo podpisu nie masz xD |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:47 am | |
| Fajne, fajne, podoba mi się | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:51 am | |
| - EveDallas napisał:
- Właściwie specjalnie podałam, gdyby komuś bardzo nie pasowało można go wykreślić... Ale to psuje całą zabawę. A o to tu przecież chodzi, no nie?
A tak btw - Arvenko, a mogłabyś podać wszystkich modów chata? Bo ja juz sie tam gubię, ktoś miał, nie ma, dostał inny... zbyt leniwa jestem, żeby kopiować po kolei XD Lista zwykłych modów: Tylko, że teraz niektórzy leniwcy będą patrzeć kto już został zaproponowany do danej kategorii I wybierać z tych 3-4 osób zamiast z wszystkich modów (bez wykreślonych ) Może więc podaj listę i jeśli ktoś sobie nie życzy, to go skreśl z listy. A jak ktoś odda na niego jednak głos, to jest on nieważny EDIT: Teraz doczytałam, że to dopiero eliminacje, a potem głosowanie zwykłe XD Więc może być jak jest. Tylko może pisz, żeby nie podawali już w propozycjach tych, którzy są zgłoszeni. Jak nie mają żadnej propozycji do danej kategorii to normalna kreska, albo coś
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sro Wrz 19, 2012 9:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:53 am | |
| Fajny pomysł. Mi się podoba | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:56 am | |
| Pati - kocham twój awek Musiałam to napisać, bo taki mi banan na ustach wyskoczył, jak go zobaczyłam, że nie mogłam się powstrzymać XD | |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 9:57 am | |
| No to zostawiają miejsce/kreskują:3 kolejna mała zmiana, bo będzie masakra: JEŚLI USER NIE CHCE BRAĆ UDZIAŁU W KATEGORII USERSKIEJ, JEST AUTOMATYCZNIE WYKREŚLONY Z WSZYSTKICH KATEGORII. Tj. jeśli ktoś nie chce brać udziału w 'Twórcy' zostaje wykreślony na amen, łącznie z kategoriami rangowymi. | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 10:02 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Pati - kocham twój awek Musiałam to napisać, bo taki mi banan na ustach wyskoczył, jak go zobaczyłam, że nie mogłam się powstrzymać XD
A dziękuje bardzo ;D | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 10:47 am | |
| Uu,lipa,mnie w ogóle nie ma,a siedzę na ZM pół dnia xd :< | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sro Wrz 19, 2012 10:50 am | |
| Ciekawi mnie, czy ja także się załapię :3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! | |
| |
| | | | [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |