| [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! | |
|
+25Karolina211 Marsh Arbuzek_10 Selena1992 MaryMariaMara ZetkaEmka Aki Basia Kemishi Temperance wilczyca1000 Aglyss Lubelak MrsKopytko -Eruina- avrilka Pati...xd Heshette LadyArvena Ejli Asiaa. hanka1998 carrie17 Mikim7 EveDallas 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 9:03 am | |
| Świetny pomysł, ale ja się na pewno nie załapię | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 9:05 am | |
| Przeglądam sobie jeszcze raz zgłoszonych... I szok ;D Nawet nie wiem, kto mnie zgłosił, w moim podpisie grafiki brak xD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 9:10 am | |
| No i co że brak grafiki, ale fajny jest:P | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 9:20 am | |
| - -Eruina- napisał:
- Przeglądam sobie jeszcze raz zgłoszonych... I szok ;D Nawet nie wiem, kto mnie zgłosił, w moim podpisie grafiki brak xD
Mi się twój podpis podoba | |
|
| |
Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 11:58 am | |
| Hmmm...mnie nikt nie zgłosi No, widać, że mnie tutaj "nie ma". | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 12:30 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Skopiuje tylko fragment:
- EveDallas napisał:
-
- Cytat :
- Matko, jaki referat... No więc ja się zgadzam, ale tylko częściowo. Ejli miała prawo obrazić się za odzywkę Eve... Z drugiej strony Eve włożyła w ten plebiscyt dużo pracy.
Tak jest najprościej, bo ja bym sie obraziła, ojoj. Ale że włożyłam pracy dużo. Wyobraźcie sobie, JA MUSIAŁAM COŚ NAPISAĆ< POPRACOWAĆ! No tak ... Wszyscy wymagają wielkiego szacunku do wykonanej pracy. Jeśli ja szperam i znajduje informacje, opisuje promocje, pokazuje odnalezione grafiki to nawet słowa dziękuje nie usłyszę. Nie mówię tu o wszystkich czy o wyjątkach. Jedno słowo, a czułbym że to co zrobiłem komuś się przydało i jest za to wdzięczny ... Jak mówiłem - szanuje twoją prace, opis i prowadzenie plebiscytu, zrobienie obrazków, wymyślenie całej akcji, lecz nie chcę brać w tym udziału. Doceniam twoją prace, gdyż ruszyłaś wkońcu tą nudę na ZM, wymyśliłaś coś nowego. Gratuluje i dziękuje. Wiesz co ... brak mi słów. Z tego co pamiętam KILKANAŚCIE osób Ci dziękowało i nie mówię o tym, że wspominali jaki to nie fajny jesteś. No tak, ale przecież cała Zagroda nie padła na kolana. Przynajmniej ja tak odbieram te Twoje wiadomości. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 12:32 pm | |
| Matko, możecie już skończyć? Zachowujecie się jak dziewczyny z mojej klasy w szatni po wuefie. T.T | |
|
| |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 12:44 pm | |
| Zetko, to zależy jak zachowują się dziewczyny z twojej klasy w szatni po wuefie. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 1:32 pm | |
| Hmm... - To jest wieś! - Nie, to nie jest wieś!!! - A niby Michalin (czy cuś) to nie wieś?!?! - To też wieś! - Przeczytaj definicję wsi!
Albo: - Obetnij paznokcie! - Nie!!! - Podrapałaś mnie!! - Ale obcięte są brzydkie! - Podrapane morrr... tfasze też są brzydkie! | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Pią Wrz 21, 2012 1:57 pm | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Hmm...
- To jest wieś! - Nie, to nie jest wieś!!! - A niby Michalin (czy cuś) to nie wieś?!?! - To też wieś! - Przeczytaj definicję wsi!
Albo: - Obetnij paznokcie! - Nie!!! - Podrapałaś mnie!! - Ale obcięte są brzydkie! - Podrapane morrr... tfasze też są brzydkie! Michalin? O-oł, to rzut beretem o de mnie | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:08 am | |
| Milusiński i Gawędziarz to Kopytek O.o Boże, czuję się zaszczycona :3 | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:18 am | |
| Wszystkie formularze wypełnione, wysłane. | |
|
| |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:23 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- Milusiński i Gawędziarz to Kopytek O.o
Boże, czuję się zaszczycona :3 I słusznie! | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:25 am | |
| Wypełniajcie, wypełniajcie, mam się przynajmniej z czego pośmiać | |
|
| |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:31 am | |
| Głosy na userów oddane, idę wysłać formularz 2.
[EDIT] Nie no, pisze mi że już wysłałam formularz 2. i nie mogę go wypełnić, chociaż wcale go nie robiłam. *drepta na drugi komputer* | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:38 am | |
| - Selena1992 napisał:
- Hmmm...mnie nikt nie zgłosi No, widać, że mnie tutaj "nie ma".
Oj przestań,przestań :p Ja też tutaj jesteś codziennie,udzielam się (najbardziej w prezkach xd) a i tak nikt nie zwraca na mnie uwagi.O,rzadko co Nie obrażam się,bo już się przyzwyczaiłam i w realu tez tak mam:) A jednak zostałam nominowana,ty też zostaniesz,nie martw się,a jeśli nie to tylko zabawa.Nie wiem dlaczego tak niektórzy bardzo chcą tam być. ;P Wiem że to jakiś zaszczyt ale bez przesady : D | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 2:42 am | |
| UWAGA! Ci, którzy nie mogą dosłać drugiego formularza proszeni są o napisania maila - Lily_P@wp.pl i podpisanie swoim nickiem:3 | |
|
| |
Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 3:52 am | |
| - Cytat :
- Oj przestań,przestań :p Ja też tutaj jesteś codziennie,udzielam się (najbardziej w prezkach xd) a i tak nikt nie zwraca na mnie uwagi.O,rzadko co Nie obrażam się,bo już się przyzwyczaiłam i w realu tez tak mam:) A jednak zostałam nominowana,ty też zostaniesz,nie martw się,a jeśli nie to tylko zabawa.Nie wiem dlaczego tak niektórzy bardzo chcą tam być. ;P Wiem że to jakiś zaszczyt ale bez przesady : D
koszatko, dziękuję za pocieszenie Eve: drugi formularz "nie działa" | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 3:54 am | |
| Wiem.\, czasem sie tnie, dlatego proszę o wysłanie odpowiedzi na maila:3 | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 4:02 am | |
| To chyba kwestia tego, że taki formularz można wypełnić tylko raz. Na tej samej domenie? formularz ma Hanopolis, chciałam z ciekawości podejrzeć pytania i wyskakiwało, że już go wypełniałam xD | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 4:05 am | |
| formularze.eu, dla mnie najwygodniejsze... no to lipa, ślijcie na maila, nie wyrobię sie z drugimi formularzami na inej domenie :< | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 8:20 am | |
| - EveDallas napisał:
- formularze.eu, dla mnie najwygodniejsze... no to lipa, ślijcie na maila, nie wyrobię sie z drugimi formularzami na inej domenie :<
A trzeba na maila?Nie chce mi się na niego wchodzić :> | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 8:30 am | |
| Możesz na PW:P tudzież GG, skajpaj... ale sie podpisać macie:P I napisac w tym temacie ze pisaliuście, bo potem nie dam rady podliczyc wyników:) | |
|
| |
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 10:42 am | |
| Więc ja już napisałam na maila. | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 10:52 am | |
| Jak mi miło że jestem w Pisarczyku, choć przed zobaczeniem tego że się tam znalazłam, w podpisie nie miałam nic, ale dziękuję za pamięć o Arbuzie *Arbuz się poprawił, ma nowy grafikowy podpis * | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 11:02 am | |
| Ja to chyba jestem tu nieobecna. Cóż nie dziwię się. Kto chciałby zgłaszać Marshmallow'a? Po co się fatygować... | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| |
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 11:32 am | |
| Mnie też nikt mnie nie zgłosił. Widocznie nie nadaje się do żadnej nominacji xD | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Sob Wrz 22, 2012 3:52 pm | |
| oł-maj-gad ktoś mnie zgłosił do czegokolwiek xD powiem więcej - do kategorii, która mi najbardziej pasuje! czuję się doceniona :3 ciekawy pomysł z tym całym plebiscytem | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! Nie Wrz 23, 2012 1:00 am | |
| O,jak miło że znalazłam się w kilku kategoriach. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! | |
| |
|
| |
| [Forum] Wielki Zagrodowy Plebiscyt, edycja I! | |
|