| Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+38nutrenka Karolinkaaaax33 Lubelak mina stirit1 Winrire Rose666 zabkaxx2 Dżaga Sakura Yara... wera1452 wierszownik Sheila86 NatkaSalinero Kraviec Furia wik182 Kaja99 wera_nika3 kasiakasjerka Bonny2 patka909 WeraSmela Salli Szatejel whitewolf MysticsDream Ola Koniara amorkowa Malto LadyArvena Nevarra wizna1 Loosanne CzekoBoom Star-x3 Aki Chrupcia 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pon Lip 04, 2011 12:31 pm | |
| No i od rana lekarze latają w te i wewte i nic... Przed chwilą z nim rozmawiałam. Mieli przysłać lekarza, żeby coś powiedział ale nikt nie przyszedł i lekarze poszli do domu. Dalej nic nie wiadomo. Jednak zażarcie Piotra nie opuszcza tak samo jak i humor Tylko wzdycha z bólu z przyzwyczajenia... Bo tak naprawdę mówił, że boli trochę mniej To już dobrze. Nogi posłusznie lekarzowi dają się zginać w kolanach, będzie dobrze! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Wto Lip 05, 2011 7:22 am | |
| Wreszcie jakieś dobre wieści;) |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 05, 2011 8:02 am | |
| Bedzie dobrze, wszyscy jestesmy z Tobą | |
|
| |
Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 05, 2011 9:08 am | |
| My tu "uff, będzie dobrze", a jego jeszcze boli ;/ Szybkiej, bezbolesnej rehabilitacji i ładnej rehabilitantki życzę ;] Trzymaj się! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Wto Lip 05, 2011 9:29 am | |
| Kraviec,jak z tą rehabilitantką to masz rację Żeby się jakas gruba,brzydka zołza nie trafiła xD |
|
| |
NatkaSalinero Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Nie znam tej osoby, ale to jedna z nas, Wto Lip 05, 2011 1:34 pm | |
| Howrsowiczów, więc też trzymam kciuki, za powrót do zdrowia ! | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 06, 2011 4:01 am | |
| Biedny.. Ważne, że czucie w nogach ma Lubelak, ile jeszcze Ciebie będziemy czekać? Masz wracać szybko do zdrowia. | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 06, 2011 4:11 am | |
| Ja również dołączam się do życzeń jak najszybszego powrotu do zdrowia, mimo że się nie znamy jeszcze Przy okazji dzięki za wszelkie poradniki, które zrobiłeś - korzystam i są bardzo pomocne. Trzymaj się ciepło | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 06, 2011 6:35 am | |
| Szybkiego powrotu do zdrowia, | |
|
| |
wera1452 Raczkujący
Nick w grze : wera1452 Liczba postów : 53 Dołączył : 25/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 06, 2011 1:48 pm | |
| Lubelak życzymy wszyscy ci szybkiego powrotu do zdrowia.Bez ciebie to nie będzie to samo forum ^^.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia wera1452. | |
|
| |
Yara... Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 04/07/2011
| Temat: Trzymamy kciuki! Czw Lip 07, 2011 11:04 am | |
| Trzymam kciuki,jak i WSZYSCY inni!!! Wracaj do zdrowia!!! Musisz!!! | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sob Lip 09, 2011 10:55 am | |
| Błąd maszyny a wieść o urazie kręgosłupa... no ja dziękuję. Mam nadzieję, że sprawa się już wyjaśniła, oczywiście na korzyść Lubelaka. Zdrowia życzę! Niezmiennie! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sob Lip 09, 2011 1:12 pm | |
| Niestety uraz kręgosłupa został potwierdzony ale całe szczęście, że wystarczy kilka tygodni w kołnierzu i nie powinno być problemów:) |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sob Lip 09, 2011 2:49 pm | |
| Dobrze przynajmniej tyle ;* | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 10, 2011 5:39 am | |
| Lubelak, życzę Ci, żebyś jak najszybciej wrócił do zdrowia i pełnej sprawności. Strasznie mi przykro, że tak się stało, ten wypadek nigdy nie powinien mieć miejsca, niestety kierowcy robią sobie na drodze, co im się podoba, nie zastanawiając się nawet przez moment, czy ktoś wyląduje przez nich w szpitalu lub jeszcze gorzej ... Mam nadzieję, że już niedługo będziesz śmigał, jak młody koń i szybko do nas wrócisz . | |
|
| |
Dżaga Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 21/05/2011
| Temat: WRACAJ ! Wto Lip 12, 2011 1:59 am | |
| O mamo... WRACAJ DO ZDROWIA !! :*** | |
|
| |
zabkaxx2 Nowy
Nick w grze : zabkaxx2 Liczba postów : 19 Dołączył : 15/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 12, 2011 7:28 am | |
| Wracaj do zdrowia Brakuje nam tu CB!!!!! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 12, 2011 9:14 am | |
| Ktoś wie, kiedy będzie mieć dostęp do kompa? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 12, 2011 1:55 pm | |
| Awrenko najprawdopodobniej koło czwartku zostanie wypisany do domu i wtedy również powinien sie pojawić Piotr dzisiaj uczył się siadać a jutro będzie miał naukę chodzenia:) |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 12, 2011 3:19 pm | |
| Jak się chce, to się potrafi... Chłopak jest po wypadku i już próbuje siadać, więc szybko wróci do względnej sprawności. O pełnej sprawności będzie można mówić dopiero za jakieś kilka miesięcy, bo mniej więcej tyle trwa rehabilitacja. Znacznie gorzej jest, jeżeli ktoś się załamie, zupełnie zrezygnuje z ćwiczeń i zostanie na łasce rodziny, która będzie musiała go pielęgnować od A do Z. Moja babcia przeszła zwykłe złamanie stawu biodrowego, które kończy się chorobą obłożną. Staw jest zespolony, więc spokojnie mogłaby zacząć powoli chodzić, jednakże już nie wstanie, bo nie chce ćwiczyć Cieszy mnie bardzo, że jest już poprawa i, że niedługo Lubelak znów zacznie nam towarzyszyć . Czekamy na Ciebie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sro Lip 13, 2011 1:14 am | |
| Pamiętam jak ja miałam podobny w urazach wypadek.Nie chciało mi się ćwiczyć,ale musiałam;) To bardzo dobrze,że wreszcie nastąpiła poprawa;) Czekamy na Ciebie! |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 13, 2011 1:57 am | |
| Kochani:) właśnie dzwonił Piotr i prosił, żeby przekazać Wam wszystkim pozdrowienia i trzy machnięcia prawą łapką |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 13, 2011 2:40 am | |
| Podziękuj mu w moim imieniu i przekaż moje pozdrowienia ... Niech jak najszybciej wraca do zdrowia ... Z pewnością nie obejdzie się również bez złożenia sprawy do sądu na kierowcę, który go potrącił. O ile był chociaż jeden świadek wypadku, Piotr ma szansę wyciągnąć od niego odszkodowanie, które mu się należy. Niech nie da draniowi bezkarnie łazić po ziemi, a przede wszystkim prowadzić samochód, bo takich wypadków może być więcej. Na razie jednak musi zająć się rekonwalescencją po wypadku. | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pią Lip 15, 2011 2:23 am | |
| Wracaj do zdrowia,Lubelak! Czekamy na Ciebie | |
|
| |
Winrire Nowy
Nick w grze : Winrie Liczba postów : 1 Dołączył : 15/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pią Lip 15, 2011 8:26 am | |
| Tak. Lubelak,życzę szybkiego powrotu do zdrowia Dojdź do Siebie, a w tym czasie na pewno ktoś zajmie się forum. Trzymam kciuki - jak reszta - i ( Zenka z Nightwood ;] ) | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pią Lip 15, 2011 9:30 am | |
| Wracaj jak najszybciej, opiekuj się końmi bo za Tobą tęsknią....... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sob Lip 16, 2011 2:43 pm | |
| Od Lubelaka żadnych wieści... Lisiczka, wszystko dobrze u niego? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sob Lip 16, 2011 2:57 pm | |
| Wyszedł ze szpitala, jednak ciężko mu pisać ale wiem, że podgląda forum i jak tylko będzie w stanie to sie odezwie:) |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 17, 2011 1:43 am | |
| - lisiczka napisał:
- Wyszedł ze szpitala, jednak ciężko mu pisać ale wiem, że podgląda forum i jak tylko będzie w stanie to sie odezwie:)
No to pozdrawiamy Cię kochany | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Nie Lip 17, 2011 11:06 am | |
| No wreszcie! Przyjaciele,howrse i forum tęsknią za tobą Oby tylko jak najszybciej wrócił do zdrowia,a kierowca powinien ponieść konsekwencje.Pozdrawiam Cię! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|