Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+38nutrenka Karolinkaaaax33 Lubelak mina stirit1 Winrire Rose666 zabkaxx2 Dżaga Sakura Yara... wera1452 wierszownik Sheila86 NatkaSalinero Kraviec Furia wik182 Kaja99 wera_nika3 kasiakasjerka Bonny2 patka909 WeraSmela Salli Szatejel whitewolf MysticsDream Ola Koniara amorkowa Malto LadyArvena Nevarra wizna1 Loosanne CzekoBoom Star-x3 Aki Chrupcia 42 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 17, 2011 11:37 am | |
| Czołem Załoga ! Jak pozwolicie później opiszę przeżycia, teraz tylko trochę tłumaczenia dlaczego. Dwie kończyny w gipsie, szyja w kołnierzu ortopedycznym. Do tego po lewej połamane żebra oraz łopatka. Mało możliwości ruchu i patrzenia się inaczej niż na sufit i górną połowę ścian. Jedzenie jest eleganckie, kołnierz unieruchamia brodę i całego otworu gębowego nie otwieram. Ciekawe doznania podczas szamanka. Tylko nie mówcie że jestem niejadek. Kochani jesteście ;* Jak znajdę coś ciekawego to postaram się dodać, nic nie będę pisać dopóki nie opracuje jakiegoś sposobu. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Nie Lip 17, 2011 12:00 pm | |
| Lubelaczku wróciłeś!!!! xD No nareszcie;) |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 17, 2011 12:01 pm | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- a kierowca powinien ponieść konsekwencje.
Ale często nie ponoszą i to jest najgorsze. Potrafią rozjechać człowieka na chodniku czy przejściu dla pieszych. To jest tragiczne, bo nigdy nie można być pewnym, czy wróci się do domu... Lubelaku, jak dobrze, że wróciłeś do nas . Mam nadzieję, że pozbierasz się z tej rozsypki, trzymam kciuki za Ciebie i Twoją rekonwalescencję . Miałeś szczęście w nieszczęściu, że nie trafiłeś do statystyk ofiar śmiertelnych nieodpowiedzialnych kierowców. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 17, 2011 12:51 pm | |
| Lubelak, biedaku. ;* Mam nadzieje że szybciutko dojdziesz do siebie i znowu zaczniesz nas zasypywać zdjęciami i filmikami | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 17, 2011 2:09 pm | |
| - Sakura0001 napisał:
- Miałeś szczęście w nieszczęściu, że nie trafiłeś do statystyk ofiar śmiertelnych nieodpowiedzialnych kierowców.
To prawda. Moja ciocia tak zginęła. Miała 23 lata, całe życie przed sobą... A kierowca dostał tylko 10 lat w zawieszeniu Poza tym dobrze że jesteś już z nami :* | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 17, 2011 3:15 pm | |
| Bardzo mi przykro z tego powodu, Myszko ... Mój facet miał przed laty podobny wypadek, jadąc na rowerze. W zasadzie lekarze nie dawali mu szans na to, że kiedykolwiek stanie na własnych nogach, ale udało mu się wylizać. A sprawca wypadku, co najdziwniejsze, był bardzo łatwo uchwytny, leżał na tym samym oddziele, także mój Dzióbek wiedział, kto go tak urządził i odwdzięczył mu się sprawą w sądzie oraz koniecznością zapłaty słonego odszkodowania (w tym pokrycia kosztów leczenia). Gdyby się nie pozbierał, nigdy byśmy się nie poznali ... Niestety, nie każdy ma tyle szczęścia, ludzie giną tragicznie z powodu czyjejś głupoty | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Pon Lip 18, 2011 2:09 am | |
| To i tak dobrze,że nic się mu nie stało.Mi lekarze dawali 10% szans na przeżycie Aż 10% Ale to cud,że ja w ogóle żyję A kierowca nie poniósł konsekwencji;( |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pon Lip 18, 2011 3:31 am | |
| Cieszymy się, że znów jesteś z nami Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za friend invite | |
| | | Karolinkaaaax33 Nowy
Liczba postów : 23 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Lip 20, 2011 2:26 pm | |
| Wracaj szybciutko do zdrowia. a co do tego wypadku ... i tak dziekujmy ze tak sie satlo a nie gorzej ;x No ale szkoda moglo wogole do tego nie dojsc byloby lepiej ;D | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Lip 21, 2011 9:51 am | |
| Całe szczęście że żyjesz 3mam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Ja na howrse |
| | | nutrenka Nowy
Liczba postów : 21 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pią Lip 22, 2011 11:10 am | |
| trzymaj się i wracaj do nas! | |
| | | nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pią Lip 22, 2011 12:07 pm | |
| Wróć do nas prędko mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze (i tak myślę! ))! | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pią Lip 22, 2011 12:17 pm | |
| - Lubelak napisał:
- Czołem Załoga !
Jak pozwolicie później opiszę przeżycia, teraz tylko trochę tłumaczenia dlaczego. Dwie kończyny w gipsie, szyja w kołnierzu ortopedycznym. Do tego po lewej połamane żebra oraz łopatka. Mało możliwości ruchu i patrzenia się inaczej niż na sufit i górną połowę ścian. Jedzenie jest eleganckie, kołnierz unieruchamia brodę i całego otworu gębowego nie otwieram. Ciekawe doznania podczas szamanka. Tylko nie mówcie że jestem niejadek. Kochani jesteście ;* Jak znajdę coś ciekawego to postaram się dodać, nic nie będę pisać dopóki nie opracuje jakiegoś sposobu.
Uła, ale się porobiło :C Wracaj do zdrowia szybko ^^ | |
| | | Koniarka666 Nowy
Nick w grze : Koniarka666 Liczba postów : 38 Dołączył : 30/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pon Lip 25, 2011 6:35 am | |
| Och Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia, trzymam kciuki za Ciebie! Och, biedaku | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wto Lip 26, 2011 1:31 am | |
| Wypadki są takie straszne... Nawet jak wychodzimy na ulicę nie mamy pewności czy dojdziemy w całości na drugą stronę . Dlaczego przez głupotę innych cierpią porządni ludzie? ;/ Nie zostaje mi nic innego jak życzyć szybkiego powrotu do zdrowia! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
| | | | Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|