Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go down 
+38
nutrenka
Karolinkaaaax33
Lubelak
mina stirit1
Winrire
Rose666
zabkaxx2
Dżaga
Sakura
Yara...
wera1452
wierszownik
Sheila86
NatkaSalinero
Kraviec
Furia
wik182
Kaja99
wera_nika3
kasiakasjerka
Bonny2
patka909
WeraSmela
Salli
Szatejel
whitewolf
MysticsDream
Ola Koniara
amorkowa
Malto
LadyArvena
Nevarra
wizna1
Loosanne
CzekoBoom
Star-x3
Aki
Chrupcia
42 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 17, 2011 11:37 am

Czołem Załoga !
Jak pozwolicie później opiszę przeżycia, teraz tylko trochę tłumaczenia dlaczego. Dwie kończyny w gipsie, szyja w kołnierzu ortopedycznym. Do tego po lewej połamane żebra oraz łopatka. Mało możliwości ruchu i patrzenia się inaczej niż na sufit i górną połowę ścian. Jedzenie jest eleganckie, kołnierz unieruchamia brodę i całego otworu gębowego nie otwieram. Ciekawe doznania podczas szamanka. Tylko nie mówcie że jestem niejadek.
Kochani jesteście ;*
Jak znajdę coś ciekawego to postaram się dodać, nic nie będę pisać dopóki nie opracuje jakiegoś sposobu.
Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 4109607445
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Go??
Gość
Anonymous

Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Re   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 17, 2011 12:00 pm

Lubelaczku wróciłeś!!!! xD No nareszcie;)
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 17, 2011 12:01 pm

Pysia2762Pysia2762 napisał:
a kierowca powinien ponieść konsekwencje.

Ale często nie ponoszą i to jest najgorsze. Potrafią rozjechać człowieka na chodniku czy przejściu dla pieszych. To jest tragiczne, bo nigdy nie można być pewnym, czy wróci się do domu...

Lubelaku, jak dobrze, że wróciłeś do nas Smile. Mam nadzieję, że pozbierasz się z tej rozsypki, trzymam kciuki za Ciebie i Twoją rekonwalescencję Smile. Miałeś szczęście w nieszczęściu, że nie trafiłeś do statystyk ofiar śmiertelnych nieodpowiedzialnych kierowców.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 17, 2011 12:51 pm

Lubelak, biedaku. ;*
Mam nadzieje że szybciutko dojdziesz do siebie i znowu zaczniesz nas zasypywać zdjęciami i filmikami Smile
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 17, 2011 2:09 pm

Sakura0001 napisał:
Miałeś szczęście w nieszczęściu, że nie trafiłeś do statystyk ofiar śmiertelnych nieodpowiedzialnych kierowców.

To prawda. Moja ciocia tak zginęła. Miała 23 lata, całe życie przed sobą... A kierowca dostał tylko 10 lat w zawieszeniu Sad Poza tym dobrze że jesteś już z nami :*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 17, 2011 3:15 pm

Bardzo mi przykro z tego powodu, Myszko Sad...

Mój facet miał przed laty podobny wypadek, jadąc na rowerze. W zasadzie lekarze nie dawali mu szans na to, że kiedykolwiek stanie na własnych nogach, ale udało mu się wylizać. A sprawca wypadku, co najdziwniejsze, był bardzo łatwo uchwytny, leżał na tym samym oddziele, także mój Dzióbek wiedział, kto go tak urządził i odwdzięczył mu się sprawą w sądzie oraz koniecznością zapłaty słonego odszkodowania (w tym pokrycia kosztów leczenia). Gdyby się nie pozbierał, nigdy byśmy się nie poznali Sad... Niestety, nie każdy ma tyle szczęścia, ludzie giną tragicznie z powodu czyjejś głupoty Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 18, 2011 2:09 am

To i tak dobrze,że nic się mu nie stało.Mi lekarze dawali 10% szans na przeżycie Sad Aż 10%Very Happy Ale to cud,że ja w ogóle żyję cheers A kierowca nie poniósł konsekwencji;(
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 18, 2011 3:31 am

Cieszymy się, że znów jesteś z nami Smile
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za friend invite Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Karolinkaaaax33
Nowy
Karolinkaaaax33

Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 20, 2011 2:26 pm

Wracaj szybciutko do zdrowia.
a co do tego wypadku ... i tak dziekujmy ze tak sie satlo a nie gorzej ;x
No ale szkoda moglo wogole do tego nie dojsc byloby lepiej ;D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 21, 2011 9:51 am

Całe szczęście że żyjesz Very Happy
3mam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 384104111

Ja na howrse
Powrót do góry Go down
nutrenka
Nowy
nutrenka

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostPią Lip 22, 2011 11:10 am

trzymaj się i wracaj do nas!
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostPią Lip 22, 2011 12:07 pm

Wróć do nas prędko Wink

mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze (i tak myślę!Smile))!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostPią Lip 22, 2011 12:17 pm

Lubelak napisał:
Czołem Załoga !
Jak pozwolicie później opiszę przeżycia, teraz tylko trochę tłumaczenia dlaczego. Dwie kończyny w gipsie, szyja w kołnierzu ortopedycznym. Do tego po lewej połamane żebra oraz łopatka. Mało możliwości ruchu i patrzenia się inaczej niż na sufit i górną połowę ścian. Jedzenie jest eleganckie, kołnierz unieruchamia brodę i całego otworu gębowego nie otwieram. Ciekawe doznania podczas szamanka. Tylko nie mówcie że jestem niejadek.
Kochani jesteście ;*
Jak znajdę coś ciekawego to postaram się dodać, nic nie będę pisać dopóki nie opracuje jakiegoś sposobu.
Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 4109607445
Uła, ale się porobiło :C Wracaj do zdrowia szybko ^^
Powrót do góry Go down
Koniarka666
Nowy
Koniarka666

Nick w grze : Koniarka666
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 25, 2011 6:35 am

Och Sad Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia, trzymam kciuki za Ciebie! Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 2401266720

Och, biedaku Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 2153337378
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 26, 2011 1:31 am

Wypadki są takie straszne... Nawet jak wychodzimy na ulicę nie mamy pewności czy dojdziemy w całości na drugą stronę Sad.
Dlaczego przez głupotę innych cierpią porządni ludzie? ;/
Nie zostaje mi nic innego jak życzyć szybkiego powrotu do zdrowia! Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 2401266720
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: