Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 【SPOILER GRY】 Nić DNA | |
|
+20Aglyss karina127 Erina100 EveDallas LadyArvena Avada Kemishi wilczyca1000 kaprysab Marta Te CzekoBoom Malto Sabula Kikyo22 avrilka Kinia_Ka hanka1998 Karolina211 carrie17 Mikim7 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 9:20 am | |
| - Koteczka77 napisał:
- Sabula napisał:
- Karolina211 napisał:
- zaraz, każdy koń będzie miał otoczenie "Boks"?
Omg, miejmy nadzieje ze nie Nie, ale już na Equideow można wybierać przy początku gry (wybieranie rasy) otoczenie dla konia za darmo... (Na szczęście dla jednego) Nie, żebym broniła Owlient, czy coś, bo nie mam najmniejszego zamiaru tego robić, ale kiedyś w samouczku można było dostać PH, teraz tego nie ma, jest coś innego. A źrebak dostaje PH. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 11:00 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- Powiem Wam, że nawet dobrze, niech nowi mają szansę do ogarnięcia się w tej grze, nie bądźmy egoistami. (:
carrie, Kamil a dlaczego mieliby nie mieć ułatwień? To, że my nie mieliśmy nie oznacza, że "skoro my to oni też". Fajnie gdyby było więcej ogarniętych graczy, ja tam się cieszę. My zaczynając mieliśmy lepiej to, że wszyscy byli nowi, każdy dopiero się uczył. A taki nowy co ma zrobić? Jest rzucony w przestrzeń pustki, w której ciężko jest się odnaleźć. Mi by było miło, gdybym dostała wsparcie od starszych graczy i poparli takie coś, a nie jeszcze bardziej utrudniali dojście do szczytów "BO JA". Raczej ciężko mu się będzie nauczyć, jeśli pierwsze konie "wytrenuje" za kasę... Będą mniej ogarnięci niż my, jako początkujący. Zamiast od razu uczyć się, jak zwiększyć um konia, jak się nim zajmować "hop" i koń gotowy :/ Zmiany w wyglądzie: gwiazdki umiejętności wyżej niż inne dane? Oo Jakoś mi to niepraktycznie wygląda... | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 11:08 am | |
| - LadyArvena napisał:
- CzekoBoom napisał:
- Powiem Wam, że nawet dobrze, niech nowi mają szansę do ogarnięcia się w tej grze, nie bądźmy egoistami. (:
carrie, Kamil a dlaczego mieliby nie mieć ułatwień? To, że my nie mieliśmy nie oznacza, że "skoro my to oni też". Fajnie gdyby było więcej ogarniętych graczy, ja tam się cieszę. My zaczynając mieliśmy lepiej to, że wszyscy byli nowi, każdy dopiero się uczył. A taki nowy co ma zrobić? Jest rzucony w przestrzeń pustki, w której ciężko jest się odnaleźć. Mi by było miło, gdybym dostała wsparcie od starszych graczy i poparli takie coś, a nie jeszcze bardziej utrudniali dojście do szczytów "BO JA". Raczej ciężko mu się będzie nauczyć, jeśli pierwsze konie "wytrenuje" za kasę... Będą mniej ogarnięci niż my, jako początkujący. Zamiast od razu uczyć się, jak zwiększyć um konia, jak się nim zajmować "hop" i koń gotowy :/
Zmiany w wyglądzie: gwiazdki umiejętności wyżej niż inne dane? Oo Jakoś mi to niepraktycznie wygląda... Zgadzam się. Nakupi sobie 10 Kuponów i od razu będzie wytrenowany koń. Aż dziw bierze, że nie wprowadzili tego dla wszystkich... Ale uważam, że to przegięcie No bo, faktycznie- taki gracz niczego się nie nauczy, tylko sobie kupi Kupon i już... A co do tych gwiazdek- również się zgadzam. Lepiej było z PG na górze | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 11:33 am | |
| Ktoś gdzieś powyżej zastanawiał się, czy to tylko trening tych pasków obejmuje, czy całość. Na forum inter znalazłam, że całość (um z treningów, zawodów, przejażdżek). Nie można go używać podczas samouczka, ale jak się już go skończy, to aż do 30 dni stażu leży na CR | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| O.o W sumie dość... hymhym, ciekawe, ale niech dadzą starym graczom też, wytrenuje jakiegos sobie xD | |
| | | Erina100 Nowy
Nick w grze : Erina100 Liczba postów : 9 Dołączył : 12/08/2012
| Przypuśćmy ma 8-10 lat i założy konto na Howrse, wątpie żeby chciało będzie chciało zupełnie wytrenowanego konia. Większość takich osób jak ma kupon to wydaje na ZJ "żeby konik ładnie wyglądał", najczęściej na swojego startowca bo to ulubieniec. Osobiście uważam, że pomysł nie jest najlepszy. A co do nowego wyglądu strony konia - nie przypadło mi to jakoś do gustu. Lepiej było z Potencjałem Genetycznym na górze, ale to moje zdanie | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 11:50 am | |
| Matko, przecież ta zmiana strony konia jest idiotyczna i nielogiczna! Logiczne jest, że takie informacje, jak wzrost, waga i wiek, powinny być na górze. Howrse schodzi na psy, zwłaszcza, że na tym nie zarabiają | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 12:23 pm | |
| Kolejne głupie zmiany.Tyle tylko powiem. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 12:24 pm | |
| Ja zauważyłam, że nadeszła jakaś moda na porzucanie starych kont i przenosiny na nowe (oczywiście ze swoimi końmi i zasobami ) - więc tacy gracze na pewno skorzystają. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Wto Wrz 25, 2012 12:29 pm | |
| No i kuźwa mać jeszcze czego? Dajcie młodzikom po dziesięć sztuk z każdej rzeczy z CR, wszystkie Boskie, milion Kuponów i Bóg wie co jeszcze! No ludzie, czy oni do reszty powariowali? A potem się dziwią, że na Howrse kwitnie za przeproszeniem debilizm. | |
| | | bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Sro Wrz 26, 2012 8:03 am | |
| czy ten przedmot wszedł już na jakiś serwer? | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Sro Wrz 26, 2012 3:06 pm | |
| - Erina100 napisał:
- Przypuśćmy ma 8-10 lat i założy konto na Howrse, wątpie żeby chciało będzie chciało zupełnie wytrenowanego konia. Większość takich osób jak ma kupon to wydaje na ZJ "żeby konik ładnie wyglądał", najczęściej na swojego startowca bo to ulubieniec.
Osobiście uważam, że pomysł nie jest najlepszy.
A co do nowego wyglądu strony konia - nie przypadło mi to jakoś do gustu. Lepiej było z Potencjałem Genetycznym na górze, ale to moje zdanie Tak właśnie wygląda moja gra przez pierwsze ładne parę miesięcy xd | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Sro Wrz 26, 2012 3:18 pm | |
| Co do przedmiotu się nie wypowiem. Co do zmian w wyglądzie profilu konia. Są beznadziejne. Tak to było wszystko w jednej zakładce a teraz to wywalili. A zaraz będą jeszcze oddzielnie zwycięstwa. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Czw Wrz 27, 2012 9:41 am | |
| Może w ogóle 10 kuponów na start? -.- Niech się wysilą a nie,wszystko pod nos. Rozumiem,sama zaczynałam ale bez przesady.Jak było trudno :/ | |
| | | Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Pią Wrz 28, 2012 2:29 pm | |
| Zmiany w profilu konia są beznadziejne po prostu, co im przeszkadzało w tym poprzednim układzie? A co do przedmiotu - kolejne ułatwienie. No, ale o czym my tu gadamy - ta gra jest przecież taka trudna! Howrse przestaje być wyzwaniem, zmienia się w durną klikajkę, gdzie jeżeli masz kasę, to masz wszystko pod nos podstawione. Jak zmiany będą szły w tym kierunku, to jeszcze trochę, a doczekamy się przedmiotu za kilka kuponów, który automatycznie będzie oporządzał (i trenował - a co! jak ułatwiać, to całkowicie) wszystkie posiadane konie... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA Pią Wrz 28, 2012 2:35 pm | |
| A mnie to zwisa i powiewa. No i dzieciak wyda ten kupon na tą nitkę DNA, z miejsca konia wytrenuje (i tak zostaną jeszcze przejażdżki, wygranie zawodów do pełnego blupu) a jak mu się promocja skończy to i tak nie będzie potrafił normalnie konia wytrenować. Jak dla mnie wygodniej jest zaliczyć te 20 zawodów w trakcie treningu niż po jego ukończeniu, więc jako takie zupełne ułatwienie bym tego nie traktowała. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA | |
| |
| | | | 【SPOILER GRY】 Nić DNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|