Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

【SPOILER GRY】 Nić DNA

Go down 
+20
Aglyss
karina127
Erina100
EveDallas
LadyArvena
Avada
Kemishi
wilczyca1000
kaprysab
Marta Te
CzekoBoom
Malto
Sabula
Kikyo22
avrilka
Kinia_Ka
hanka1998
Karolina211
carrie17
Mikim7
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 9:20 am

Koteczka77 napisał:
Sabula napisał:
Karolina211 napisał:
zaraz, każdy koń będzie miał otoczenie "Boks"?
Omg, miejmy nadzieje ze nie
Nie, ale już na Equideow można wybierać przy początku gry (wybieranie rasy) otoczenie dla konia za darmo... (Na szczęście dla jednego)

Nie, żebym broniła Owlient, czy coś, bo nie mam najmniejszego zamiaru tego robić, ale kiedyś w samouczku można było dostać PH, teraz tego nie ma, jest coś innego. A źrebak dostaje PH.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 11:00 am

CzekoBoom napisał:
Powiem Wam, że nawet dobrze, niech nowi mają szansę do ogarnięcia się w tej grze, nie bądźmy egoistami. (:

carrie, Kamil a dlaczego mieliby nie mieć ułatwień? To, że my nie mieliśmy nie oznacza, że "skoro my to oni też". Fajnie gdyby było więcej ogarniętych graczy, ja tam się cieszę. Smile
My zaczynając mieliśmy lepiej to, że wszyscy byli nowi, każdy dopiero się uczył. A taki nowy co ma zrobić? Jest rzucony w przestrzeń pustki, w której ciężko jest się odnaleźć. Mi by było miło, gdybym dostała wsparcie od starszych graczy i poparli takie coś, a nie jeszcze bardziej utrudniali dojście do szczytów "BO JA".

Raczej ciężko mu się będzie nauczyć, jeśli pierwsze konie "wytrenuje" za kasę... Będą mniej ogarnięci niż my, jako początkujący. Zamiast od razu uczyć się, jak zwiększyć um konia, jak się nim zajmować "hop" i koń gotowy :/

Zmiany w wyglądzie:
gwiazdki umiejętności wyżej niż inne dane? Oo Jakoś mi to niepraktycznie wygląda...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 11:08 am

LadyArvena napisał:
CzekoBoom napisał:
Powiem Wam, że nawet dobrze, niech nowi mają szansę do ogarnięcia się w tej grze, nie bądźmy egoistami. (:

carrie, Kamil a dlaczego mieliby nie mieć ułatwień? To, że my nie mieliśmy nie oznacza, że "skoro my to oni też". Fajnie gdyby było więcej ogarniętych graczy, ja tam się cieszę. Smile
My zaczynając mieliśmy lepiej to, że wszyscy byli nowi, każdy dopiero się uczył. A taki nowy co ma zrobić? Jest rzucony w przestrzeń pustki, w której ciężko jest się odnaleźć. Mi by było miło, gdybym dostała wsparcie od starszych graczy i poparli takie coś, a nie jeszcze bardziej utrudniali dojście do szczytów "BO JA".

Raczej ciężko mu się będzie nauczyć, jeśli pierwsze konie "wytrenuje" za kasę... Będą mniej ogarnięci niż my, jako początkujący. Zamiast od razu uczyć się, jak zwiększyć um konia, jak się nim zajmować "hop" i koń gotowy :/

Zmiany w wyglądzie:
gwiazdki umiejętności wyżej niż inne dane? Oo Jakoś mi to niepraktycznie wygląda...

Zgadzam się. Nakupi sobie 10 Kuponów i od razu będzie wytrenowany koń. Aż dziw bierze, że nie wprowadzili tego dla wszystkich...
Ale uważam, że to przegięcie Evil or Very Mad No bo, faktycznie- taki gracz niczego się nie nauczy, tylko sobie kupi Kupon i już... 【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 3864879675
A co do tych gwiazdek- również się zgadzam. Lepiej było z PG na górze Neutral
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 11:33 am

Ktoś gdzieś powyżej zastanawiał się, czy to tylko trening tych pasków obejmuje, czy całość. Na forum inter znalazłam, że całość (um z treningów, zawodów, przejażdżek).
Nie można go używać podczas samouczka, ale jak się już go skończy, to aż do 30 dni stażu leży na CR
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 11:33 am

O.o
W sumie dość... hymhym, ciekawe, ale niech dadzą starym graczom też, wytrenuje jakiegos sobie xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Erina100
Nowy
Erina100

Nick w grze : Erina100
Liczba postów : 9

Przypuśćmy ma 8-10 lat i założy konto na Howrse, wątpie żeby chciało będzie chciało zupełnie wytrenowanego konia. Większość takich osób jak ma kupon to wydaje na ZJ "żeby konik ładnie wyglądał", najczęściej na swojego startowca bo to ulubieniec.
Osobiście uważam, że pomysł nie jest najlepszy.

A co do nowego wyglądu strony konia - nie przypadło mi to jakoś do gustu. Lepiej było z Potencjałem Genetycznym na górze, ale to moje zdanie Very Happy
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 11:50 am

Matko, przecież ta zmiana strony konia jest idiotyczna i nielogiczna! Logiczne jest, że takie informacje, jak wzrost, waga i wiek, powinny być na górze. Howrse schodzi na psy, zwłaszcza, że na tym nie zarabiają 【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 12:23 pm

Kolejne głupie zmiany.Tyle tylko powiem.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 12:24 pm

Ja zauważyłam, że nadeszła jakaś moda na porzucanie starych kont i przenosiny na nowe (oczywiście ze swoimi końmi i zasobami Razz ) - więc tacy gracze na pewno skorzystają.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 25, 2012 12:29 pm

No i kuźwa mać jeszcze czego? Dajcie młodzikom po dziesięć sztuk z każdej rzeczy z CR, wszystkie Boskie, milion Kuponów i Bóg wie co jeszcze! No ludzie, czy oni do reszty powariowali? A potem się dziwią, że na Howrse kwitnie za przeproszeniem debilizm.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
bursztyn232
W skromnych progach Zagrody
bursztyn232

Nick w grze : bursztyn232
Liczba postów : 408

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostSro Wrz 26, 2012 8:03 am

czy ten przedmot wszedł już na jakiś serwer?
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostSro Wrz 26, 2012 3:06 pm

Erina100 napisał:
Przypuśćmy ma 8-10 lat i założy konto na Howrse, wątpie żeby chciało będzie chciało zupełnie wytrenowanego konia. Większość takich osób jak ma kupon to wydaje na ZJ "żeby konik ładnie wyglądał", najczęściej na swojego startowca bo to ulubieniec.
Osobiście uważam, że pomysł nie jest najlepszy.

A co do nowego wyglądu strony konia - nie przypadło mi to jakoś do gustu. Lepiej było z Potencjałem Genetycznym na górze, ale to moje zdanie Very Happy

Tak właśnie wygląda moja gra przez pierwsze ładne parę miesięcy xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostSro Wrz 26, 2012 3:18 pm

Co do przedmiotu się nie wypowiem.
Co do zmian w wyglądzie profilu konia. Są beznadziejne. Tak to było wszystko w jednej zakładce a teraz to wywalili. A zaraz będą jeszcze oddzielnie zwycięstwa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostCzw Wrz 27, 2012 9:41 am

Może w ogóle 10 kuponów na start? -.-
Niech się wysilą a nie,wszystko pod nos.
Rozumiem,sama zaczynałam ale bez przesady.Jak było trudno :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 28, 2012 2:29 pm

Zmiany w profilu konia są beznadziejne po prostu, co im przeszkadzało w tym poprzednim układzie?
A co do przedmiotu - kolejne ułatwienie. No, ale o czym my tu gadamy - ta gra jest przecież taka trudna! Howrse przestaje być wyzwaniem, zmienia się w durną klikajkę, gdzie jeżeli masz kasę, to masz wszystko pod nos podstawione. Jak zmiany będą szły w tym kierunku, to jeszcze trochę, a doczekamy się przedmiotu za kilka kuponów, który automatycznie będzie oporządzał (i trenował - a co! jak ułatwiać, to całkowicie) wszystkie posiadane konie...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 28, 2012 2:35 pm

A mnie to zwisa i powiewa. No i dzieciak wyda ten kupon na tą nitkę DNA, z miejsca konia wytrenuje (i tak zostaną jeszcze przejażdżki, wygranie zawodów do pełnego blupu) a jak mu się promocja skończy to i tak nie będzie potrafił normalnie konia wytrenować.
Jak dla mnie wygodniej jest zaliczyć te 20 zawodów w trakcie treningu niż po jego ukończeniu, więc jako takie zupełne ułatwienie bym tego nie traktowała.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 【SPOILER GRY】 Nić DNA    【SPOILER GRY】 Nić DNA  - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

【SPOILER GRY】 Nić DNA
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Spoiler: Loteria
» [spoiler]Karty !
» [spoiler]Kwarc !
» [spoiler] Pottok !
» Spoiler: Notos

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach