Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!

Go down 
+73
eloite
Aki
Sabula
Nalie
CzarownicaSa
anteek
bursztyn232
dolarek
boniowata
KaVcia
agasek16
Luixza
Sathilia
Szarusia16
Nika346
Lenka
sohana
bella90909090
alex 77
lalluna
EREIS
Arbuzek_10
Keplie
LadyArvena
Klaudiadan
bigmama11
Kemishi
-Eruina-
kozunio83
martyna0210
wercia d
Nefra01
Athi
Karolina211
Marta Te
ewunia9811
erreo
Fleur.
sunkey
ewuula
Avada
Julinda010
Suzan
eclaireka
avrilka
SalineroNatka
agix
koziorożec
Queen of Wolves
Aeona
Banan
natalia0101
arlyn
EveDallas
asia98999
wilczyca1000
Arrin
natalias143
Nevarra
Malto
carrie17
CzekoBoom
Ayashi
Alaya
ZetkaEmka
Alcesta
Zaplątana
Cullenka123
Takashiro
Philipek
Kikyo22
kaprysab
Mikim7
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next
AutorWiadomość
Lenka
Nowy
Lenka

Nick w grze : lenka990
Liczba postów : 32

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 Empty
PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 4:08 am

Marta Te, ale z drugiej strony w zadaniu za 1000 kt zdobyte pkt są mnożone przez 3 więc trzeba by zebrać około 330 pkt i kliknąć a w zadaniu za 2000pkt liczba punktów jest dzielona przez 2. Jednak bez kuponów może być faktycznie ciężko szczególnie przy ostatniej przeszkodzie. Z drugiej strony ciekawa jestem ile przy przeszkodach 18-20 wsadzą punktów w RO. Przy 11 wiem, że było max 15 do zdobycia.
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 4:48 am

Ja z małą pomocą RO mam 98 na 100 możliwych punktów w przeszkodzie 12. O 14.00 będę zaczynać przeszkodę 13, mam nadzieję, że nie pechową Smile
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 5:03 am

92\100 w 14 ;D mam nadzieję że dam radę. Szczęście mi ostatnio dopisuje, jeszcze z pięć kuponów zarobię bo znalazłam po drodze w RO nyx i OM *__*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 5:20 am

Przeszkoda 8; 22/40 punktów Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 6:33 am

283/300 w przeszkodzie numer 16. I brak zapasów już, haha, chyba sprzedam nyksa i inne wartościowe rzeczy.
Powrót do góry Go down
bursztyn232
W skromnych progach Zagrody
bursztyn232

Nick w grze : bursztyn232
Liczba postów : 408

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 6:59 am

mam pytanie czy PZ jest nieograniczony czy 1 na miesiąc?
Powrót do góry Go down
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 7:10 am

97/100 w 14 przeszkodzie. Za niecałą godzinkę kolejna przeszkoda. Trochę RO zużyłem, ale i tak nie mam co z tym wszystkim robić Razz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 7:53 am

235/250 w 15 przeszkodzie. I z diamentów i RO się już wyłuskałam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 8:03 am

bursztyn232 napisał:

Chyba 1 do użycia w ciągu miesiąca Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 9:30 am

A ja dopiero o 22 będę miała 12 przeszkodę Very Happy i znając życie po jej zrobieniu, to pierwsze UFO, jakie mi się pojawi, to będzie rzepa Very Happy Dziś latała mi kasa, jabłka ze dwa i przed chwilą siodło. Rzepa mi latała wczoraj po zalogowaniu na jedno ze współdzielonych kont, coby kliknąć użytkownikowi przeszkodę... Nie powiem - wkurzyłam się Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 9:32 am

Rany,Wy macie już prawie wszystkie przeszkody za sobą. Very Happy Ja dopiero co na dziesiątej jestem - czyli nie mam szans na zdobycie SS.

Cytat :
Dokładnie tak jak powiedziała LadyArvena - Piorun Zeusa musisz raczej wykorzystać w ciągu jednego miesiąca. To samo dotyczy Rogu Obfitości oraz Lonży Boreasza. Chociaż nie wiem sama jak to czytam... Może ktoś to potwierdzi?
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 10:05 am

Tylko 1 lonża i PZ, do wykorzystania w terminie. Owlient coraz bardziej skąpi
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 10:17 am

Pewnie po tym, jak nam dali ŁA za darmo przez miesiąc bez limitu użycia, to stracili i doszli do wniosku, że nie opłaca im się takie coś więcej ;x
Powrót do góry Go down
agix
Już coś wie
agix

Nick w grze : agix
Liczba postów : 100

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 11:04 am

Jaka lipa, zaczynam 20 przeszkodę, pierwsze zadanie, patrzę, a tam ''Prawidłowo pokryj osiołka''. I takie ''o co chodzi, miał być jednorożec''. No ale nic, przygotowałam sobie już jednorożce to stwierdziłam, że pokryję i co? Zaliczyło Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=193978
kozunio83
Już coś wie
kozunio83

Nick w grze : kozunio83
Liczba postów : 109

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 11:16 am

właśnie policzyłem i wyszło mi że w 20 piniacie jak się będzie klikać co godzine przez cały dzień można dostać 720 pkt.
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 11:23 am

Czy to nie jest ironia losu? Stwierdziłam, że nie chce mi się czekać aż pojawi mi się w UFO ta nieszczęsna rzepa przy 11 przeszkodzie i otworzyłam cztery RO, żeby nieco punkty nadgonić. W sumie wyszłam na 75. Teraz doklikałam do 79, więc o 22 przeszkodę rozwalę i co? Właśnie przed chwilą latała mi w UFO rzepa... >.<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 11:24 am

kozunio83 napisał:
właśnie policzyłem i wyszło mi że w 20 piniacie jak się będzie klikać co godzine przez cały dzień można dostać 720 pkt.
Nie chcę nic mówić,ale tylko chyba wariat mógłby siedzieć 24 h przed kompem tylko po to,aby kliknąć w jakąś pikselkę. xD
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 11:46 am

Sathilia napisał:
Czy to nie jest ironia losu? Stwierdziłam, że nie chce mi się czekać aż pojawi mi się w UFO ta nieszczęsna rzepa przy 11 przeszkodzie i otworzyłam cztery RO, żeby nieco punkty nadgonić. W sumie wyszłam na 75. Teraz doklikałam do 79, więc o 22 przeszkodę rozwalę i co? Właśnie przed chwilą latała mi w UFO rzepa... >.<
Witaj w klubie Sath! Z tym, że ja nie klikałam RO, ale po 19 dałam kolejne kliki i w sumie o 22 mam 12 przeszkodę, ale tuż po kliknięciu i wróceniu na stronę główną Howrse lata mi UFO i co? RZEPA. Wiedziałam, że tak właśnie będzie ;/

ma ktoś z Was konia, który potrzebuje 15% energii do galopu i mógłby mi go na dziś wieczór pożyczyć? Smile)
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 11:52 am

agix napisał:
Jaka lipa, zaczynam 20 przeszkodę, pierwsze zadanie, patrzę, a tam ''Prawidłowo pokryj osiołka''. I takie ''o co chodzi, miał być jednorożec''. No ale nic, przygotowałam sobie już jednorożce to stwierdziłam, że pokryję i co? Zaliczyło Razz

Tłumaczenia Owlienta .... Ach ta Spirala Laughing

Philipek napisał:
Cytat :
Dokładnie tak jak powiedziała LadyArvena - Piorun Zeusa musisz raczej wykorzystać w ciągu jednego miesiąca. To samo dotyczy Rogu Obfitości oraz Lonży Boreasza. Chociaż nie wiem sama jak to czytam... Może ktoś to potwierdzi?

Lonża jest do wykorzystania przez 7 dni od jej zdobycia. Piorun natomiast możemy stosować dla każdego konia przez 30 dni za darmo. Czyli tak jakby dostajemy możliwość zmiany płci naszych koni terminowo na 30 dni Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Lenka
Nowy
Lenka

Nick w grze : lenka990

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 12:12 pm

jestem za połową w 12 przeszkodzie. Może do 18.10 dobije do 15przeszkody bo pewnie od tego bede potrzebować sporo Ro
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 12:15 pm

nie do końca Mikim, bo po wejściu na CR czytam:

"Piorun Zeusa
x 7
z których 1 musi zostać użytych przed 13.11.2012"

więc to tylko jeden PZ, a 30 dni na jego wykorzystanie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 12:53 pm

20/50 w 9
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 1:31 pm

Musze znaleźć rzepę w UFO :/ Niby jakim cudem?
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 1:40 pm

erreo napisał:
nie do końca Mikim, bo po wejściu na CR czytam:

"Piorun Zeusa
x 7
z których 1 musi zostać użytych przed 13.11.2012"

więc to tylko jeden PZ, a 30 dni na jego wykorzystanie.

Oj, chyba faktycznie Sad "do użycia przez 30 dni" brzmi jakby można było go używać, ale nie ufam już tłumaczeniom Owlientowi ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 1:55 pm

kto by im ufał, po tych ostrygach, spiralach i innych cudach Very Happy
no i jeszcze ktoś wcześniej pisał, że jednorożca przetłumaczyli jako osła, to już zupełnie ręce opadają
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Queen of Wolves
Raczkujący
Queen of Wolves

Nick w grze : Queen of Wolves
Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 2:32 pm

Philipek napisał:
kozunio83 napisał:
Nie chcę nic mówić,ale tylko chyba wariat mógłby siedzieć 24 h przed kompem tylko po to,aby kliknąć w jakąś pikselkę. xD

Masz rację. Ja szczerze na początku chciałam tak robić ale dałam sobie spokój.
Ile można siedzieć przed kompem Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 3864879675
Powrót do góry Go down
CzarownicaSa
Nowy
CzarownicaSa

Nick w grze : Kermitek

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 3:04 pm

Jestem dopiero na 13 przeszkodzie, mam jeszcze 5 kuponów- jak myślicie, czy jest szansa, że dotrwam chociaż do 18 przeszkody...?
Powrót do góry Go down
sohana
Nowy
sohana

Nick w grze : sohana
Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 3:34 pm

233/300 w 16 przeszkodzie. Jutro zaliczę o 12 lub 14!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=267655
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 3:42 pm

17 przeszkoda 242/400.
No cóż, chce ktoś kupić nyksa, OM lub SLH ? Kupony, kupony xD
Powrót do góry Go down
Nalie
Nowy
Nalie

Nick w grze : Nalie
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 12:44 am

Nie mogę znaleźć tej rzepy Sad
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 14 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!
Powrót do góry 
Strona 14 z 19Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next
 Similar topics
-
» GRA - dodatkowe punkty do przeszkód w RO (server INT)
» Sitter-poszukiwanie
» Poszukiwanie skarbów
» GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników
» Koń z największą ilością zwycięstw

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: