Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!

Go down 
+73
eloite
Aki
Sabula
Nalie
CzarownicaSa
anteek
bursztyn232
dolarek
boniowata
KaVcia
agasek16
Luixza
Sathilia
Szarusia16
Nika346
Lenka
sohana
bella90909090
alex 77
lalluna
EREIS
Arbuzek_10
Keplie
LadyArvena
Klaudiadan
bigmama11
Kemishi
-Eruina-
kozunio83
martyna0210
wercia d
Nefra01
Athi
Karolina211
Marta Te
ewunia9811
erreo
Fleur.
sunkey
ewuula
Avada
Julinda010
Suzan
eclaireka
avrilka
SalineroNatka
agix
koziorożec
Queen of Wolves
Aeona
Banan
natalia0101
arlyn
EveDallas
asia98999
wilczyca1000
Arrin
natalias143
Nevarra
Malto
carrie17
CzekoBoom
Ayashi
Alaya
ZetkaEmka
Alcesta
Zaplątana
Cullenka123
Takashiro
Philipek
Kikyo22
kaprysab
Mikim7
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 4:45 am

No to jutro mam przeszkodę numer 18. Zostało mi 2 kupony, haha, jakie to zabawne. Jak nie sprzedam koni i przedmiotów z CR to chyba nici z Ziemi. A teraz trochę głupio byłoby się poddać.
Powrót do góry Go down
Lenka
Nowy
Lenka

Nick w grze : lenka990
Liczba postów : 32

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 5:14 am

ApplePie - ło ja CięRazz A ile wydałaś na poprzednie przeszkody RO?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 5:19 am

W sumie 20 sztuk, trochę może mniej. Ale ja na RO ciągnę od przeszkody numer 12.
Powrót do góry Go down
Lenka
Nowy
Lenka

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 5:43 am

ApplePie ja mam 84/100 w dwunastej i z RO nie skorzystałam. Niestety w 11 przeszkodzie 5 RO wyrzuciłam przez tą zakichaną rzepę;/ No i nie klikam w nocy, ostatni raz w okolicach północy klikam i później od 7-8 rano... A u Ciebie jak w nocy to wyglada?
Powrót do góry Go down
sohana
Nowy
sohana

Nick w grze : sohana
Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 6:16 am

A czy ktoś może wie, o co chodzi z zadaniem w 18 przeszkodzie, gdzie trzeba uzdrowić osła?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=267655
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 6:50 am

Więc Lenko...Ja w nocy to śpię, bo lubię spać. Znaczy ja to ogólnie jak nie chodzę do szkoły to siedzę do 2 w nocy i oglądam sobie anime- więc mi czas mija i sobie przy okazji klikam. A potem to dopiero jak wstaję czy tam 7 czy 10, to zależy.
Jak chodzę do szkoły to klikam ostatni raz o 22(zależy o której mi wypadnie klikanie), a rano klikam jak wstanę o 6.
Nie zarywam nocek ani nie wydaje kasy bo nie widzę sensu.
Powrót do góry Go down
Lenka
Nowy
Lenka

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 6:58 am

Apple - ja mam system, ze zbieram sobie kupony i RO w różnych innych promocjach i nie wydaje ich bezsensownie. Aktualnie mam uzbierane prawie 9 RO, i 20 kuponów m.in z uśmiercania koni po 30roku życia. Dlatego pytałam ile wydałaś RO abym mniej wiecej wiedziała czy dam radę zdobyć skrzynie na tym co mam obecnie. Gram już 2 lata w howrse i przez ten czas wydałam kase na kupon tylko raz jak, na początku jak za pierwszy kupon drugi dostawało się gratis. I też nocek nie zarywam;) próbowałam znaleźć osobę która by mi klikała w nocy w zamian za krew, różdżkę czy piorun ale nikt nie chciał, więc po prostu nocki olewam;)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 7:03 am

Ja się jednej dziewczyny pytałam to wydała 40 RO aby dojść do Skrzyni, tylko nie wiem od której przeszkody zaczynała RO otwierać.
Powrót do góry Go down
Lenka
Nowy
Lenka

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 8:37 am

no właśnie to jest najciekawsze.
może niech osoby które już kończą lub skończyły wypowiedzą się ile Ro złużyły i od której przeszkody zaczęły otwierać?
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 8:41 am

A czy zadanie z blup w 17 przeszkodzie dotyczy konia wyhodowanego przez nas?
Zaś co do RO. Ja nie liczyłam ile ich dotychczas na otwierałam... średnio od 2 do nawet 6 na jedną przeszkodę, a zaczęłam otwierać chyba od 11 nie dam głowy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

Nick w grze : Marta Te
Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 9:52 am

Hejo ;D

Czy ktoś z Was zaliczał zadanie z BLUP-em dzikusem? Bo mojemu dzikusowi minimalnie brakuje do setki i akurat pasuje mi do tego zadania, ale nie jestem pewna, czy może to być boski/dziki... w sumie nie jest napisane, że nie może być, ale pytam dla pewności Wink
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:09 am

45/1000 w 19 przeszkodzie. Teraz nabić do 333-334 i kupić jakąś szkapę za kupon. I przejść do 20
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:11 am

a może ktoś wie z tymi zawodami i 20% energii... ma być równo równiusieńko czy 20.1% też zaliczy?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Lenka
Nowy
Lenka

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:13 am

erreo, ja znalazlam akurat równo 15%
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:16 am

Lenka, ale to z 14 przeszkody. drugie dokonanie, 50 zawodów i 20% energii
Powrót do góry Go down
Lenka
Nowy
Lenka

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:28 am

aaaa, w piniatach z tego co pamiętam to zaliczało jak było między 20 a 20,9
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:33 am

Nie musi być równo 20%. Wystarczy że z przodu będzie 20, po przecinku już nieważne
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:34 am

dzięki, już zapytałam na forum gry i potwierdzili, że do 20.9 zaliczy (:
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 10:58 am

O matkoo. Okropnie się opóźniłam i jestem dopiero na 10 przeszkodzie Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 3573644101
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:13 am

Za niecałą godzinę 18 przeszkoda. Osioł nieco chory przygotowany, więc przejdę od razu i 18, i zostaje mi 19 i 20. A czas 5 dni. Dam radę?

*Ciągle mi się myli z przeszkodami na INT, a tam czas jest do 18 xD

Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Pon Paź 15, 2012 11:34 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:20 am

Apple - dasz Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:27 am

A kuponowo stoję tak- 8 kuponów+ mam do uśmiercenia 3 konie, góra 5.
Mam też na sprzedaż kilka rzeczy z CR, może się wyrobię ze sprzedażą.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:31 am

ApplePie, proszę, napisz potem jak to z tym osłem jest (: ile zdrowia on ma?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:33 am

Ja osłabiłam go aby miał Osiołek< o takie statystyki. Ale zobaczę co z tego wyjdzie. Jak zaliczę to powiem co i jak.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:42 am

dzięki (:
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 11:46 am

UnicornHorse napisał:
O matkoo. Okropnie się opóźniłam i jestem dopiero na 10 przeszkodzie Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 3573644101
Jestem w 8...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Lenka
Nowy
Lenka

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 12:03 pm

yeah, 13 przeszkoda!Very Happy
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 12:05 pm

A ja sobie w szkole klikam na telefonie Razz
A rzepy oczywiście, jak przedtem mi cały czas latały to teraz nie mogę znaleźć
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 12:09 pm

Osiołka wystarczy oporządzić ; x
Powrót do góry Go down
sohana
Nowy
sohana

Nick w grze : sohana
Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 12:14 pm

ApplePie napisał:
Osiołka wystarczy oporządzić ; x

Tak po prostu wyszczotkować?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=267655
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 15 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!
Powrót do góry 
Strona 15 z 19Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
 Similar topics
-
» GRA - dodatkowe punkty do przeszkód w RO (server INT)
» Sitter-poszukiwanie
» Poszukiwanie skarbów
» GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników
» Koń z największą ilością zwycięstw

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: