| Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! | |
|
+73eloite Aki Sabula Nalie CzarownicaSa anteek bursztyn232 dolarek boniowata KaVcia agasek16 Luixza Sathilia Szarusia16 Nika346 Lenka sohana bella90909090 alex 77 lalluna EREIS Arbuzek_10 Keplie LadyArvena Klaudiadan bigmama11 Kemishi -Eruina- kozunio83 martyna0210 wercia d Nefra01 Athi Karolina211 Marta Te ewunia9811 erreo Fleur. sunkey ewuula Avada Julinda010 Suzan eclaireka avrilka SalineroNatka agix koziorożec Queen of Wolves Aeona Banan natalia0101 arlyn EveDallas asia98999 wilczyca1000 Arrin natalias143 Nevarra Malto carrie17 CzekoBoom Ayashi Alaya ZetkaEmka Alcesta Zaplątana Cullenka123 Takashiro Philipek Kikyo22 kaprysab Mikim7 77 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Sro Paź 10, 2012 11:28 am | |
| O w piątek i połowę czwartku już będę miała luz bo nie idę do szkoły to przynajmniej podciągnę trochu xD | |
|
| |
Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Sro Paź 10, 2012 11:30 am | |
| Ja to daleko w polu-27/30 w nr.7 ech... | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Sro Paź 10, 2012 3:14 pm | |
| ja mam po zabawie bo nie mogę zaliczyć tego nieszczęsnego: Mój następny cel w przeszkodzie #8 Zadanie nr 2: Kliknij jako ostatni na przeszkodzie znajomego Nagroda: Aby móc dostać pomoc od 8 znajomych dziennie z bez dodatkowych klików od znajomych jest awykonalne gdzieś wysoko dojść przed końcem promocji | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Sro Paź 10, 2012 10:05 pm | |
| - EREIS napisał:
- ja mam po zabawie bo nie mogę zaliczyć tego nieszczęsnego:
Mój następny cel w przeszkodzie #8 Zadanie nr 2: Kliknij jako ostatni na przeszkodzie znajomego Nagroda: Aby móc dostać pomoc od 8 znajomych dziennie
z bez dodatkowych klików od znajomych jest awykonalne gdzieś wysoko dojść przed końcem promocji Zajrzyj na forum, do działu z poszukiwaniem znajomych. 10 zaproś, potem sama proś o zaproszenia. Jak uzbierasz z 30, to z 20 będzie mieć prośby o kliki, i może się trafi ten właściwy Dziś skończę przeszkodę nr 9. A przedemną - Mikim7 napisał:
| #10 Brama 60 punktów
Zadania: Zdobądź 1 Equus za zawody (nagroda: 15 punktów do przeszkody) Użyj punktu dorastania na koniu w wieku 10 lat (nagroda: możliwość kliknięcia dwa razy w ciągu trzech godzin)
Nagrody: 30x Rzep Siodło WL Fortuna Krezusa |
1 eq da radę, z postarzaniem gorzej, ale najwyżej więcej postarzę, żeby mieć tego 10-letniego konia. I tak przeglądam kolejne... #11 trzeba pamiętać, żeby znajomych nie brać, bo się zmarnują , skoro można jednym kliknięciem. #12 łatwe #13 Zanim zaliczy się dokonanie 2 warto zdobyć 75 pkt (Albo 1-2 mniej) - dzięki temu od razu zaliczy się dokonanie jak to się podwoi #14 Dokonania trzeba jak najszybciej, żeby nam się z 200 zrobiło 100, a nie że 100 przejdę, a potem tylko 50 mi dodadzą XD #15 trzeba w miarę szybko Szkoda, że nie ma wszystkich wypisanych, bo można by podliczyć, czy da sie bez otwierania RO zakończyć przeszkody. Mistrzu, kiedy będziesz wiedział? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 2:01 am | |
| ale jestem trąba, zaspałam w nocy i przegapiłam dwa kliki =.= na dziesiątej przeszkodzie będę dopiero o 22. | |
|
| |
Marta Te Raczkujący
Nick w grze : Marta Te Liczba postów : 56 Dołączył : 02/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 2:08 am | |
| U mnie coś cienko z klikami od znajomych, więc na czas promocji przyjmuję każde zaproszenie do wzajemnego klikania Login, taki jak tutaj: Marta Te Klikam każdemu- niezależnie od tego, czy ta osoba kliknęła na moją przeszkodę.Oczywiscie jeśli zostanę o tę pomoc poproszona Zapraszam.
Ostatnio zmieniony przez Marta Te dnia Czw Paź 11, 2012 2:24 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 2:11 am | |
| sohana przegapiła nam obu kliki o 4:00, ja jeszcze dodatkowo to z 7:00 (nie mieli kiedy prunda wyłaczyć :/) | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 2:22 am | |
| - erreo napisał:
- ale jestem trąba, zaspałam w nocy i przegapiłam dwa kliki =.= na dziesiątej przeszkodzie będę dopiero o 22.
A nie włączyłaś nikomu znajomemu współdzielenia? - Nevarra napisał:
- sohana przegapiła nam obu kliki o 4:00, ja jeszcze dodatkowo to z 7:00 (nie mieli kiedy prunda wyłaczyć :/)
A budzik? XD | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 2:29 am | |
| jakoś nie mam takich horwsowskich znajomych od współdzielenia (: ale jak wejdzie klikanie co 2 godziny, to trzeba chyba będzie się za kimś rozejrzeć, bo nie wyrobię. | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 3:28 am | |
| Też muszę pomyśleć o kimś na współdzielenie, bo nie wyrobie :/ Chyba napisze do znajomej czy ona nie będzie miała czasu i ochoty. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 3:29 am | |
| Ja na 10 przeszkodzie będę dopiero jutro, jeżeli żadnych klików nie ominę. |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 4:44 am | |
| Te nagrody są beznadziejne... W piniatach już od 10 zaczynały się dobre nagrody, w każdej było coś o wartości 1+ kuponu. A tutaj? Porażka ;/ albo limitowane, albo przyznawane losowo.. Jedynie WT na razie mi się podoba. | |
|
| |
lalluna Nowy
Nick w grze : lalluna Liczba postów : 40 Dołączył : 13/08/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 5:16 am | |
| Przeszkoda 16 i 17 są najlepsze Ale pewnie do nich nie dojde xD | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 5:29 am | |
| erreo - Ja mogłam ci zaglądać Trzeba było napisać. 100% dokładności nie obiecywałam, ale jako support mogłam się ewentualnie przydać. I jak dotychczas tylko jeden raz o 13 mnie nie było (zajęcia :/ ). Dzisiejszą noc jeszcze zaliczę, ale w weekend nie dam rady. Wszystkie trzy noce (piątek/sobota/niedziela/poniedziałek) padną. Będę w domu a tam nie da rady w nocy na kompa wejść. Sama będę kogoś szukać do pomocy na kliki 1-4. Ma ktoś czas w weekend? - Carrie napisał:
- Te nagrody są beznadziejne... W piniatach już od 10 zaczynały się dobre
nagrody, w każdej było coś o wartości 1+ kuponu. A tutaj? Porażka ;/ albo limitowane, albo przyznawane losowo.. Jedynie WT na razie mi się podoba. Mi się podoba "Piorun Zeusa za darmo przez 30 dni", o ile jest nieograniczony Ale poza tym same śmieci. Gratulacje od Ow? 100% morale dla twoich wszystkich koni? Zawsze mam 100% bez ich łaski i wysilania się. "Zestaw Bonusowy dodany do losowego najmłodszego konia" - już limit dni do wykorzystania jest wredny, ale przydzielanie losowe to już przegięcie. Tak się zastanawiam, czy niedługo w ogóle nie zrezygnują z normalnych nagród z CR. Jeśli będą tylko limitowe lub losowe, to wszelkie hodowle, nawet małe będą musiały paść, albo kupować rzeczy za kupony. A nie, że od graczy za equus | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 5:35 am | |
| Piorun jest pewnie na tej samej zasadzie jak ŁA w piniatach. No ale porównując ŁA i PZ... To to pierwsze jest bardziej przydatne. Poza tym była jeszcze waga, KF, ZH, losowy jednorożec (bodajże w nr 9), RO.. Zobaczymy co dali w tych dalszych numerkach. Ale bez porównania, nagrody dużo gorsze. | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 6:30 am | |
| Mi się generalnie idea tylu PZ ile zechcę przez 30 dni bardzo podoba, bo hoduję jednorożce i będzie to dla mnie bardzo praktyczny bonus. Co do pozostałych nagród to te, które naprawdę zaczynają przedstawiać jakąś wartość zaczynają się od przeszkody 14. Co nie zmienia faktu, że w mojej opinii poziom nagród znacznie spadł. | |
|
| |
Marta Te Raczkujący
Nick w grze : Marta Te Liczba postów : 56 Dołączył : 02/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 6:45 am | |
| 17/60 w 10..chyba jestem na bieżąco... Nagrody beznadziejne, tyle klikania po głupią FK, jak w Piniatach był jednorożec...Gratulacje od Ow z automatu jarają chyba tylko dzieci, które są zapatrzone w białą małpę i uznają ją za nie wiadomo jaki autorytet Już mogliby jakiś bonus lub pakiet rzep zamiast tego wpakować, bo jak widzę tę nagrodę to mi się niedobrze robi... Ale liczę na coś więcej..te ŁA przez 30 dni by się przydały- już nawet Nyx jest gorszy od takiej nagrody A to ograniczanie (np. użyj do 10.10.2012) to jest totalna porażka...nie wiem jaki jest sens tego, jak tych przedmiotów nawet nie da się wymienić... | |
|
| |
alex 77 Nowy
Nick w grze : alex 77 Liczba postów : 2 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 7:46 am | |
| O mamusiu... ile tego jest... i ile punktów!!! i jakie trudne zadania.... rety, nie mam szans na Ziemię | |
|
| |
alex 77 Nowy
Nick w grze : alex 77 Liczba postów : 2 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 7:47 am | |
| Ludzie, a w Piniacie JednoRoga za 10 można było wygrać a teraz!!!! | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 7:48 am | |
| Okey, jest już prawie wszystko. Zostały zadania w ostatniej przeszkodzie i będzie komplet | |
|
| |
Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 7:51 am | |
| Ja zadania z 1 Equus na pewno nie zaliczę Jak nawet w dokonaniach nie mam... A nagrody...lepiej nie mówić.Co to jest Energia lub uzda?Śmiechu warte. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 7:54 am | |
| - Julinda010 napisał:
- Ja zadania z 1 Equus na pewno nie zaliczę Jak nawet w dokonaniach nie mam...
A nagrody...lepiej nie mówić.Co to jest Energia lub uzda?Śmiechu warte. 1 equus to proste! Daj najgorszego konia w zawodach o najmniejszej puli Equus. Po 10 próbach powinno być załatwione Jak coś to mogę pomóc Moim celem jest wyzwanie tytana. Trochę się opłaci. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:01 am | |
| Kupon tu, kupon tam. A ja mam tylko 3 sztuki. |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:08 am | |
| A ja się zastanawiam czy starczy mi 20 kuponów na tą promocje będąc na końcówce 7 przeszkody... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:10 am | |
| Ja mam 12 RO, 70 diamentów i 3 kupony. W tym tego co widzę, trzeba sobie zostawić bo są potrzebne do zadań. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:15 am | |
| ApplePie - RO to podstawa mi się wydaje żeby wygrać tą promocje. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:19 am | |
| No właśnie. Ja będąc na 9(jeszcze) przeszkodzie, będę się starała dopiero otwierać RO kiedy będą trudniejsze przeszkody, bo gdy będą łatwe to bez sensu marnować RO(pacz przeszkody, które mają wygrane "pokonanie przeszkody za kolejnym kliknięciem") |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:21 am | |
| Ja mam 4 RO, 27 kuponów i 50 diamentów.
19 pkt na 10 przeszkodzie. Nie jest źle. Jeden klik na poprzedniej ominęłam.
Patrz na rozpiskę nagród. Chociaż Wyzwanie i Laskę Hermesa dali z tych lepszych. | |
|
| |
agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:23 am | |
| Ci źli ludzie z kontaktu odpisali mi, że według ich danych mam poprawną ilość punktów, ale widocznie moja matematyka jest inna i wychodzi mi, że do 9 przeszkody miałam 52/50 punktów (screen: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2en458z.png). Strasznie mnie zdenerwowali i tak, postanowiłam walczyć o te dwa punkty! Jak na razie mam 29/60 w 10 przeszkodzie, ale mam nadzieję, że niedługo mi odpiszą i te dwa punkty zwrócą | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! | |
| |
|
| |
| Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! | |