| Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! | |
|
+73eloite Aki Sabula Nalie CzarownicaSa anteek bursztyn232 dolarek boniowata KaVcia agasek16 Luixza Sathilia Szarusia16 Nika346 Lenka sohana bella90909090 alex 77 lalluna EREIS Arbuzek_10 Keplie LadyArvena Klaudiadan bigmama11 Kemishi -Eruina- kozunio83 martyna0210 wercia d Nefra01 Athi Karolina211 Marta Te ewunia9811 erreo Fleur. sunkey ewuula Avada Julinda010 Suzan eclaireka avrilka SalineroNatka agix koziorożec Queen of Wolves Aeona Banan natalia0101 arlyn EveDallas asia98999 wilczyca1000 Arrin natalias143 Nevarra Malto carrie17 CzekoBoom Ayashi Alaya ZetkaEmka Alcesta Zaplątana Cullenka123 Takashiro Philipek Kikyo22 kaprysab Mikim7 77 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:35 am | |
| Ja już rezygnuje z tej promocji. Po pierwsze - szkoła, nauka w domu i 4 projekty do zrobienia. Po drugie - nie jestem w stanie w nocy wstawać co godzine żeby klikać w przeszkody bo nie wstane do szkoły. Ow chyba nie pomyślało, że lepiej by było to zrobić w wakacje kiedy większość ludzi ma wolne -.- | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:43 am | |
| Mi też kliknięcia ciągle przepadają przez chodzenie do szkoły, aa raczej konieczność spania z jej względu. Ale nie można mieć wszystkiego, na coś trzeba się zdecydować Widzę, że jest już aktualizacja do przeszkody 19... Jakoś niespecjalne te nagrody. Harmonia za taką przeszkodę ? Phi... | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:54 am | |
| Heh... wiecie co? Chyba też powiem sobie 'mam w zadku Ziemię'... szkoda moich kuponów .____.' | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:59 am | |
| Szczerze? Trochę szkoda mi tyle wydawać na boskiego który będzie mi dawał 1 diament w urodziny syna. Racja, za 1 konia mam drugiego boskiego gratis ale.. za jaką cene? |
|
| |
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 9:04 am | |
| Ja nie pokonuję przeszkód dla Ziemi, bo, szczerze mówiąc, na nic mi się taki koń nie przyda. Ale chciałabym zdobyć Skrzynię Skarbów, a wraz z nią szansę na 1000 kuponów. Przecież tyle raczej piechotą nie chodzi, raczej przed wszystkimi ucieka | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 9:06 am | |
| Zastanawiam się, po co w wątku DATA aktualizacji... le kij tam z tym. 9 - 26 pkt | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 10:37 am | |
| A ja spróbuję i tak zdobyć Ziemię. Na Jowisza nie wydałam wcale tak wiele, bo ok. 12 RO z czego za większość zapłaciłam diamentami, a kliki spokojnie się dawało zbierać z pomocą, jak i bez niej | |
|
| |
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 10:52 am | |
| Mojego brnięcia po skarb ciąg dalszy: 33 punkty w przeszkodzie 9, czyli taki średni wynik. | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 11:10 am | |
| | |
|
| |
Cullenka123 Raczkujący
Nick w grze : Cullenka123 Liczba postów : 55 Dołączył : 31/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 11:23 am | |
| Przeszkoda #10 punktów 21/60 Jakoś się trzymam, obym jeszcze do tego 10-stego wytrzymała... | |
|
| |
Cullenka123 Raczkujący
Nick w grze : Cullenka123 Liczba postów : 55 Dołączył : 31/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 11:27 am | |
| | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| |
| |
bella90909090 Nowy
Nick w grze : Martyna Liczba postów : 1 Dołączył : 06/10/2012
| |
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 12:49 pm | |
| LISTA UZUPEŁNIONA W 100%Zapraszam do lekturki interesujących was przeszkód | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 1:01 pm | |
| Wrrrrr! Ten 1 eq w zawodach będzie mi się po nocy śnić. Osły i konie z zerowymi um a nadal 2eq za ostatnie miejsce, paranoja... | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 1:17 pm | |
| Przeszkoda: 7 Punkty: 18 | |
|
| |
agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 1:29 pm | |
| Jestem zawiedziona - nie ma kliknięć co 30 minut Mikim, a tam w 18 przeszkodzie jest jakoś dziwnie napisane zadanie, kawałek ucięło, chodzi mi o ''Daj mieszankę energetyczną koniu między'' i tyle, reszty nie ma | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 1:34 pm | |
| - agix napisał:
- Jestem zawiedziona - nie ma kliknięć co 30 minut
Mikim, a tam w 18 przeszkodzie jest jakoś dziwnie napisane zadanie, kawałek ucięło, chodzi mi o ''Daj mieszankę energetyczną koniu między'' i tyle, reszty nie ma Fakt - poprawione! (Napisałem tam w nawiasach ostrych i potraktowało jako znacznik html ) | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 1:45 pm | |
| jeszcze w jednym miejscu opis coś nie gra (: "Każde kliknięcie zjazdowego da 3 punkty" | |
|
| |
sohana Nowy
Nick w grze : sohana Liczba postów : 39 Dołączył : 10/10/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 3:52 pm | |
| Albo Ow coś źle przetłumaczył, albo ja mam problemy ze zrozumieniem Nagroda nr.2 na 10 przeszkodzie: możliwość kliknięcia dwa razy w ciągu trzech godzin (tu jest normalne tłumaczenie) to znaczy, że teraz co 3 godz. będę miała 2 kliki do końca, czy tylko jednorazowo? | |
|
| |
Marta Te Raczkujący
Nick w grze : Marta Te Liczba postów : 56 Dołączył : 02/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 3:53 pm | |
| - agix napisał:
- Ci źli ludzie z kontaktu odpisali mi, że według ich danych mam poprawną ilość punktów, ale widocznie moja matematyka jest inna i wychodzi mi, że do 9 przeszkody miałam 52/50 punktów (screen: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2en458z.png). Strasznie mnie zdenerwowali i tak, postanowiłam walczyć o te dwa punkty! Jak na razie mam 29/60 w 10 przeszkodzie, ale mam nadzieję, że niedługo mi odpiszą i te dwa punkty zwrócą
Punkty z poprzedniej przeszkody, nawet jeśli było ich więcej, nie przechodzą na kolejną- tak było w piniatach i tak jest teraz, więc nie ma co się kłócić z administracją, bo w tym przypadku ma rację. Nie to, że ją bronię, bo sama jestem z nimi na pieńku ;p- ale jeśli ta informacja może się okazać przydatna, to właśnie ją przekazuję | |
|
| |
Marta Te Raczkujący
Nick w grze : Marta Te Liczba postów : 56 Dołączył : 02/07/2012
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 3:55 pm | |
| - sohana napisał:
- Albo Ow coś źle przetłumaczył, albo ja mam problemy ze zrozumieniem
Nagroda nr.2 na 10 przeszkodzie: możliwość kliknięcia dwa razy w ciągu trzech godzin (tu jest normalne tłumaczenie) to znaczy, że teraz co 3 godz. będę miała 2 kliki do końca, czy tylko jednorazowo? Jeśli ktoś uważnie czyta, to myśli tak samo jak Ty- jednak Owlient nie zawsze jest dokładny w swoich przekazach Ja uważam, że będą do końca, ale jak jest naprawdę- nie wiem. | |
|
| |
sohana Nowy
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 4:05 pm | |
| - Marta Te napisał:
- sohana napisał:
- Albo Ow coś źle przetłumaczył, albo ja mam problemy ze zrozumieniem
Nagroda nr.2 na 10 przeszkodzie: możliwość kliknięcia dwa razy w ciągu trzech godzin (tu jest normalne tłumaczenie) to znaczy, że teraz co 3 godz. będę miała 2 kliki do końca, czy tylko jednorazowo? Jeśli ktoś uważnie czyta, to myśli tak samo jak Ty- jednak Owlient nie zawsze jest dokładny w swoich przekazach Ja uważam, że będą do końca, ale jak jest naprawdę- nie wiem. Przekonam się o tym dziś o 3.54. I jeszcze jedno pytanie: W 20 przeszkodzie, pierwsze zadanie, należy pokryć klacz, którą się posiada, czy wystarczy wystawić okrycie ogierem i czekać, aż ktoś prawidłowo pokryje swoją klacz? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 8:17 pm | |
| - erreo napisał:
- LadyArvena napisał:
- erreo - Ja mogłam ci zaglądać Trzeba było napisać. 100% dokładności nie obiecywałam, ale jako support mogłam się ewentualnie przydać. I jak dotychczas tylko jeden raz o 13 mnie nie było (zajęcia :/ ).
Dzisiejszą noc jeszcze zaliczę, ale w weekend nie dam rady. Wszystkie trzy noce (piątek/sobota/niedziela/poniedziałek) padną. Będę w domu a tam nie da rady w nocy na kompa wejść. Sama będę kogoś szukać do pomocy na kliki 1-4. Ma ktoś czas w weekend?
ja w weekend mogę spokojnie zaglądać, więc mogę pomóc (: Już Sohana się zgodziła pomóc, ale dzięki - sohana napisał:
I jeszcze jedno pytanie: W 20 przeszkodzie, pierwsze zadanie, należy pokryć klacz, którą się posiada, czy wystarczy wystawić okrycie ogierem i czekać, aż ktoś prawidłowo pokryje swoją klacz? Pewnie swoją... | |
|
| |
sohana Nowy
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Czw Paź 11, 2012 11:12 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- erreo napisał:
- LadyArvena napisał:
- erreo - Ja mogłam ci zaglądać Trzeba było napisać. 100% dokładności nie obiecywałam, ale jako support mogłam się ewentualnie przydać. I jak dotychczas tylko jeden raz o 13 mnie nie było (zajęcia :/ ).
Dzisiejszą noc jeszcze zaliczę, ale w weekend nie dam rady. Wszystkie trzy noce (piątek/sobota/niedziela/poniedziałek) padną. Będę w domu a tam nie da rady w nocy na kompa wejść. Sama będę kogoś szukać do pomocy na kliki 1-4. Ma ktoś czas w weekend?
ja w weekend mogę spokojnie zaglądać, więc mogę pomóc (: Już Sohana się zgodziła pomóc, ale dzięki
- sohana napisał:
I jeszcze jedno pytanie: W 20 przeszkodzie, pierwsze zadanie, należy pokryć klacz, którą się posiada, czy wystarczy wystawić okrycie ogierem i czekać, aż ktoś prawidłowo pokryje swoją klacz? Pewnie swoją... No to lecimy z piorunem. I sprawdziłam, pewnie jak już połowa graczy XD, teraz można klikać 2razy na 3h! | |
|
| |
agix Już coś wie
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Pią Paź 12, 2012 12:12 am | |
| - Marta Te napisał:
- agix napisał:
- Ci źli ludzie z kontaktu odpisali mi, że według ich danych mam poprawną ilość punktów, ale widocznie moja matematyka jest inna i wychodzi mi, że do 9 przeszkody miałam 52/50 punktów (screen: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2en458z.png). Strasznie mnie zdenerwowali i tak, postanowiłam walczyć o te dwa punkty! Jak na razie mam 29/60 w 10 przeszkodzie, ale mam nadzieję, że niedługo mi odpiszą i te dwa punkty zwrócą
Punkty z poprzedniej przeszkody, nawet jeśli było ich więcej, nie przechodzą na kolejną- tak było w piniatach i tak jest teraz, więc nie ma co się kłócić z administracją, bo w tym przypadku ma rację. Nie to, że ją bronię, bo sama jestem z nimi na pieńku ;p- ale jeśli ta informacja może się okazać przydatna, to właśnie ją przekazuję No właśnie jest taki problem, że nie miałam nic ponad maksymalną ilość punktów (czyli 50). Liczba punktów była parzysta, więc nie miało nawet jak wyjść ponad, bo miałam kliki po 2 punkty. Więc normalnie rozwaliłam przeszkodę mając 50/50, a jednak według historii 52/50. Więc zjadło mi dwa punkty. Napisałam do nich jeszcze raz, mam nadzieję, że dzisiaj odpiszą, ciekawe co tym razem wymyślą... I żeby nie było, że w historii po prostu coś się pomieszało, bo tak nie jest. Mam 8 dodatkowych kliknięć, nie więcej, nie mniej, od znajomych też tyle ile powinno być, kliki o odpowiednich godzinach też dobrze, więc musiał mi system nie nabić 2 punktów i według mnie to było wtedy, gdy klikałam 8 dodatkowych kliknięć każde po 2 pkt, bo wtedy mi wyszło źle (zamiast 16 dostałam 14 pkt, chociaż według historii jest dobrze, to na górze napisane miałam inaczej). | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Pią Paź 12, 2012 12:13 am | |
| Wiecie co? 20 przeszkoda wydaje mi się jakoś dużo łatwiejsza niż poprzednie xD | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Pią Paź 12, 2012 12:20 am | |
| Nevarra, problem tkwi w tym, żeby tam dotrzeć | |
|
| |
agix Już coś wie
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Pią Paź 12, 2012 2:11 am | |
| Jest błąd w zadaniach do przeszkody numer 11: nie ''Znajdź UFO'' tylko ''Znajdź RZEPĘ w UFO'' - poziom hard, siedzę i szukam, ale nie wychodzi, wszystko lata, ale rzepa nie! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! Pią Paź 12, 2012 2:15 am | |
| Nie mogę zaliczyć tego z 1 eq. Od wczoraj :/ Czyli kilka dodatkowych kliknięć mi już uciekło :/ Konie jakieś mam, ale zawodów brak...
agix - jak chcesz, mogę wystawic ci na swoim profilu, na najłatwiejszym poziomie. Jak trochę poodświerzasz, to może wpadnie. Chyba będzie łatwiej niż liczyć na to ich UFO. Zresztą, zaraz to zrobię, może komuś się przyda | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! | |
| |
|
| |
| Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! | |
|