Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!

Go down 
+73
eloite
Aki
Sabula
Nalie
CzarownicaSa
anteek
bursztyn232
dolarek
boniowata
KaVcia
agasek16
Luixza
Sathilia
Szarusia16
Nika346
Lenka
sohana
bella90909090
alex 77
lalluna
EREIS
Arbuzek_10
Keplie
LadyArvena
Klaudiadan
bigmama11
Kemishi
-Eruina-
kozunio83
martyna0210
wercia d
Nefra01
Athi
Karolina211
Marta Te
ewunia9811
erreo
Fleur.
sunkey
ewuula
Avada
Julinda010
Suzan
eclaireka
avrilka
SalineroNatka
agix
koziorożec
Queen of Wolves
Aeona
Banan
natalia0101
arlyn
EveDallas
asia98999
wilczyca1000
Arrin
natalias143
Nevarra
Malto
carrie17
CzekoBoom
Ayashi
Alaya
ZetkaEmka
Alcesta
Zaplątana
Cullenka123
Takashiro
Philipek
Kikyo22
kaprysab
Mikim7
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next
AutorWiadomość
Queen of Wolves
Raczkujący
Queen of Wolves

Nick w grze : Queen of Wolves
Liczba postów : 67

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 8:35 am

Ja już rezygnuje z tej promocji. Po pierwsze - szkoła, nauka w domu i 4 projekty do zrobienia.
Po drugie - nie jestem w stanie w nocy wstawać co godzine żeby klikać w przeszkody bo nie wstane do szkoły. Ow chyba nie pomyślało, że lepiej by było to zrobić w wakacje kiedy większość ludzi ma wolne -.-
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 8:43 am

Mi też kliknięcia ciągle przepadają przez chodzenie do szkoły, aa raczej konieczność spania z jej względu. Ale nie można mieć wszystkiego, na coś trzeba się zdecydować Smile
Widzę, że jest już aktualizacja do przeszkody 19... Jakoś niespecjalne te nagrody. Harmonia za taką przeszkodę ? Phi...
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 8:54 am

Heh... wiecie co? Chyba też powiem sobie 'mam w zadku Ziemię'... szkoda moich kuponów .____.'
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 8:59 am

Szczerze? Trochę szkoda mi tyle wydawać na boskiego który będzie mi dawał 1 diament w urodziny syna. Racja, za 1 konia mam drugiego boskiego gratis ale.. za jaką cene?
Powrót do góry Go down
Zaplątana
Zaplątana

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 9:04 am

Ja nie pokonuję przeszkód dla Ziemi, bo, szczerze mówiąc, na nic mi się taki koń nie przyda. Ale chciałabym zdobyć Skrzynię Skarbów, a wraz z nią szansę na 1000 kuponów. Przecież tyle raczej piechotą nie chodzi, raczej przed wszystkimi ucieka Smile
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 9:06 am

Zastanawiam się, po co w wątku DATA aktualizacji... le kij tam z tym.
9 - 26 pkt
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 10:37 am

A ja spróbuję i tak zdobyć Ziemię. Na Jowisza nie wydałam wcale tak wiele, bo ok. 12 RO z czego za większość zapłaciłam diamentami, a kliki spokojnie się dawało zbierać z pomocą, jak i bez niej Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Zaplątana
Zaplątana

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 10:52 am

Mojego brnięcia po skarb ciąg dalszy: 33 punkty w przeszkodzie 9, czyli taki średni wynik.
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 11:10 am

25 pkt w 10 przeszkodzie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Cullenka123
Raczkujący
Cullenka123

Nick w grze : Cullenka123
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 11:23 am

Przeszkoda #10 punktów 21/60 Jakoś się trzymam, obym jeszcze do tego 10-stego wytrzymała...
Powrót do góry Go down
Cullenka123
Raczkujący
Cullenka123

Nick w grze : Cullenka123
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 11:27 am

*20-tego, błąd.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 11:43 am

LadyArvena napisał:
erreo - Ja mogłam ci zaglądać Wink Trzeba było napisać. 100% dokładności nie obiecywałam, ale jako support mogłam się ewentualnie przydać. I jak dotychczas tylko jeden raz o 13 mnie nie było (zajęcia :/ ).

Dzisiejszą noc jeszcze zaliczę, ale w weekend nie dam rady. Wszystkie trzy noce (piątek/sobota/niedziela/poniedziałek) padną. Będę w domu a tam nie da rady w nocy na kompa wejść. Sama będę kogoś szukać do pomocy na kliki 1-4. Sad Ma ktoś czas w weekend?

ja w weekend mogę spokojnie zaglądać, więc mogę pomóc (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
bella90909090
Nowy
bella90909090

Nick w grze : Martyna
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 12:31 pm

a jak przejść pajęczynę #3 Question Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 3393586236
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 12:49 pm

LISTA UZUPEŁNIONA W 100%
Zapraszam do lekturki interesujących was przeszkód Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 1:01 pm

Wrrrrr! Ten 1 eq w zawodach będzie mi się po nocy śnić. Osły i konie z zerowymi um a nadal 2eq za ostatnie miejsce, paranoja...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 1:17 pm

Przeszkoda: 7
Punkty: 18
Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
agix
Już coś wie
agix

Nick w grze : agix
Liczba postów : 100

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 1:29 pm

Jestem zawiedziona - nie ma kliknięć co 30 minut Razz

Mikim, a tam w 18 przeszkodzie jest jakoś dziwnie napisane zadanie, kawałek ucięło, chodzi mi o ''Daj mieszankę energetyczną koniu między'' i tyle, reszty nie ma Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=193978
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 1:34 pm

agix napisał:
Jestem zawiedziona - nie ma kliknięć co 30 minut Razz

Mikim, a tam w 18 przeszkodzie jest jakoś dziwnie napisane zadanie, kawałek ucięło, chodzi mi o ''Daj mieszankę energetyczną koniu między'' i tyle, reszty nie ma Wink

Fakt - poprawione! Smile (Napisałem tam w nawiasach ostrych i potraktowało jako znacznik html Razz)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 1:45 pm

jeszcze w jednym miejscu opis coś nie gra (:
"Każde kliknięcie zjazdowego da 3 punkty"
Powrót do góry Go down
sohana
Nowy
sohana

Nick w grze : sohana
Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 3:52 pm

Albo Ow coś źle przetłumaczył, albo ja mam problemy ze zrozumieniem Very Happy
Nagroda nr.2 na 10 przeszkodzie: możliwość kliknięcia dwa razy w ciągu trzech godzin (tu jest normalne tłumaczenie) to znaczy, że teraz co 3 godz. będę miała 2 kliki do końca, czy tylko jednorazowo?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=267655
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

Nick w grze : Marta Te
Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 3:53 pm

agix napisał:
Ci źli ludzie z kontaktu odpisali mi, że według ich danych mam poprawną ilość punktów, ale widocznie moja matematyka jest inna i wychodzi mi, że do 9 przeszkody miałam 52/50 punktów (screen: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2en458z.png). Strasznie mnie zdenerwowali i tak, postanowiłam walczyć o te dwa punkty! Very Happy Jak na razie mam 29/60 w 10 przeszkodzie, ale mam nadzieję, że niedługo mi odpiszą i te dwa punkty zwrócą Evil or Very Mad

Punkty z poprzedniej przeszkody, nawet jeśli było ich więcej, nie przechodzą na kolejną- tak było w piniatach i tak jest teraz, więc nie ma co się kłócić z administracją, bo w tym przypadku ma rację. Nie to, że ją bronię, bo sama jestem z nimi na pieńku ;p- ale jeśli ta informacja może się okazać przydatna, to właśnie ją przekazuję Wink
Powrót do góry Go down
Marta Te
Raczkujący
Marta Te

Nick w grze : Marta Te
Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 3:55 pm

sohana napisał:
Nagroda nr.2 na 10 przeszkodzie: możliwość kliknięcia dwa razy w ciągu trzech godzin (tu jest normalne tłumaczenie) to znaczy, że teraz co 3 godz. będę miała 2 kliki do końca, czy tylko jednorazowo?

Jeśli ktoś uważnie czyta, to myśli tak samo jak Ty- jednak Owlient nie zawsze jest dokładny w swoich przekazach Wink Ja uważam, że będą do końca, ale jak jest naprawdę- nie wiem.
Powrót do góry Go down
sohana
Nowy
sohana

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 4:05 pm

Marta Te napisał:
sohana napisał:

Jeśli ktoś uważnie czyta, to myśli tak samo jak Ty- jednak Owlient nie zawsze jest dokładny w swoich przekazach Wink Ja uważam, że będą do końca, ale jak jest naprawdę- nie wiem.

Przekonam się o tym dziś o 3.54.

I jeszcze jedno pytanie:
W 20 przeszkodzie, pierwsze zadanie, należy pokryć klacz, którą się posiada, czy wystarczy wystawić okrycie ogierem i czekać, aż ktoś prawidłowo pokryje swoją klacz?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 8:17 pm

erreo napisał:
LadyArvena napisał:
erreo - Ja mogłam ci zaglądać Wink Trzeba było napisać. 100% dokładności nie obiecywałam, ale jako support mogłam się ewentualnie przydać. I jak dotychczas tylko jeden raz o 13 mnie nie było (zajęcia :/ ).

Dzisiejszą noc jeszcze zaliczę, ale w weekend nie dam rady. Wszystkie trzy noce (piątek/sobota/niedziela/poniedziałek) padną. Będę w domu a tam nie da rady w nocy na kompa wejść. Sama będę kogoś szukać do pomocy na kliki 1-4. Sad Ma ktoś czas w weekend?

Już Sohana się zgodziła pomóc, ale dzięki Smile

sohana napisał:

I jeszcze jedno pytanie:
W
20 przeszkodzie, pierwsze zadanie, należy pokryć klacz, którą się posiada, czy wystarczy wystawić okrycie ogierem i czekać, aż ktoś prawidłowo pokryje swoją klacz?
Pewnie swoją...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
sohana
Nowy
sohana

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostCzw Paź 11, 2012 11:12 pm

LadyArvena napisał:
erreo napisał:
LadyArvena napisał:

Już Sohana się zgodziła pomóc, ale dzięki Smile

sohana napisał:

I jeszcze jedno pytanie:
W
20 przeszkodzie, pierwsze zadanie, należy pokryć klacz, którą się posiada, czy wystarczy wystawić okrycie ogierem i czekać, aż ktoś prawidłowo pokryje swoją klacz?
Pewnie swoją...

No to lecimy z piorunem.
I sprawdziłam, pewnie jak już połowa graczy XD, teraz można klikać 2razy na 3h!
Powrót do góry Go down
agix
Już coś wie
agix

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostPią Paź 12, 2012 12:12 am

Marta Te napisał:
agix napisał:
Ci źli ludzie z kontaktu odpisali mi, że według ich danych mam poprawną ilość punktów, ale widocznie moja matematyka jest inna i wychodzi mi, że do 9 przeszkody miałam 52/50 punktów (screen: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2en458z.png). Strasznie mnie zdenerwowali i tak, postanowiłam walczyć o te dwa punkty! Very Happy Jak na razie mam 29/60 w 10 przeszkodzie, ale mam nadzieję, że niedługo mi odpiszą i te dwa punkty zwrócą Evil or Very Mad

Punkty z poprzedniej przeszkody, nawet jeśli było ich więcej, nie przechodzą na kolejną- tak było w piniatach i tak jest teraz, więc nie ma co się kłócić z administracją, bo w tym przypadku ma rację. Nie to, że ją bronię, bo sama jestem z nimi na pieńku ;p- ale jeśli ta informacja może się okazać przydatna, to właśnie ją przekazuję Wink

No właśnie jest taki problem, że nie miałam nic ponad maksymalną ilość punktów (czyli 50). Wink Liczba punktów była parzysta, więc nie miało nawet jak wyjść ponad, bo miałam kliki po 2 punkty. Więc normalnie rozwaliłam przeszkodę mając 50/50, a jednak według historii 52/50. Więc zjadło mi dwa punkty. Napisałam do nich jeszcze raz, mam nadzieję, że dzisiaj odpiszą, ciekawe co tym razem wymyślą... I żeby nie było, że w historii po prostu coś się pomieszało, bo tak nie jest. Mam 8 dodatkowych kliknięć, nie więcej, nie mniej, od znajomych też tyle ile powinno być, kliki o odpowiednich godzinach też dobrze, więc musiał mi system nie nabić 2 punktów i według mnie to było wtedy, gdy klikałam 8 dodatkowych kliknięć każde po 2 pkt, bo wtedy mi wyszło źle (zamiast 16 dostałam 14 pkt, chociaż według historii jest dobrze, to na górze napisane miałam inaczej).
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostPią Paź 12, 2012 12:13 am

Wiecie co? 20 przeszkoda wydaje mi się jakoś dużo łatwiejsza niż poprzednie xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostPią Paź 12, 2012 12:20 am

Nevarra, problem tkwi w tym, żeby tam dotrzeć Razz
Powrót do góry Go down
agix
Już coś wie
agix

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostPią Paź 12, 2012 2:11 am

Jest błąd w zadaniach do przeszkody numer 11: nie ''Znajdź UFO'' tylko ''Znajdź RZEPĘ w UFO'' - poziom hard, siedzę i szukam, ale nie wychodzi, wszystko lata, ale rzepa nie! Mad
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipostPią Paź 12, 2012 2:15 am

Nie mogę zaliczyć tego z 1 eq. Od wczoraj :/ Czyli kilka dodatkowych kliknięć mi już uciekło :/ Konie jakieś mam, ale zawodów brak...

agix - jak chcesz, mogę wystawic ci na swoim profilu, na najłatwiejszym poziomie. Jak trochę poodświerzasz, to może wpadnie. Chyba będzie łatwiej niż liczyć na to ich UFO.
Zresztą, zaraz to zrobię, może komuś się przyda
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!   Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód! - Page 10 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Poszukiwanie skarbu - największa rozpiska przeszkód!
Powrót do góry 
Strona 10 z 19Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next
 Similar topics
-
» GRA - dodatkowe punkty do przeszkód w RO (server INT)
» Sitter-poszukiwanie
» Poszukiwanie skarbów
» GRA - Eliksiry kwiatowe - rozpiska składników
» Koń z największą ilością zwycięstw

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: