Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pogawędki o kotach | |
|
+5Lubelak ozzy4401 Arbuzek_10 Evelynek Takashiro 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 6:58 am | |
| Wątek ten poświęcony będzie kotom.Można zadawać pytania,dodawać zdjęcia,opowiadać historie związane ze swoim/i kociakiem/kociakami itd.
Wątek poświęcony jest dla właścicieli lub miłośników tych zwierząt.Proszę nie pisać wiadomości typu 'nie lubię kotów'. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 7:29 am | |
| Może i nie lubię kotów, ale mój brat ma. Jest to dachowiec Rysia. Koleżanka znalazła ją na torach w pudełku, a że jej mama ma uczulenie na kocią sierść dała ją bratu. Teraz ma 4,5 miesiąca i bardzo lubi jeść. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 7:46 am | |
| Nie lubię kotów ogólnie, można powiedzieć że ich nie znoszę, ale kocham kotkę mieszkającą u mojej babci. Jest taka czarna, uwielbia się łasić i miauczeć, wspaniały z niej łowca <3 | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 7:57 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Nie lubię kotów ogólnie, można powiedzieć że ich nie znoszę, ale kocham kotkę mieszkającą u mojej babci. Jest taka czarna, uwielbia się łasić i miauczeć, wspaniały z niej łowca <3
- cukiereczeek12 napisał:
- Może i nie lubię kotów, ale mój brat ma. Jest to dachowiec Rysia. Koleżanka znalazła ją na torach w pudełku, a że jej mama ma uczulenie na kocią sierść dała ją bratu. Teraz ma 4,5 miesiąca i bardzo lubi jeść.
Macie może ich zdjęcia? : D | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 8:00 am | |
| Jeszcze nie mam. Za dużo się rusza a zresztą nie mam aparatu. Kiedyś ją pokażę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 9:35 am | |
| Ja mam kicię, Franczeskę :3 |
| | | ozzy4401 Już coś wie
Nick w grze : ozzy4401 Liczba postów : 110 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 9:43 am | |
| Ja też mam kota, Rudolfa (ale mówi mu się Rudek, Ruduś itp, ale jak przeskrobie to "RUDOLF!") | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 10:23 am | |
| Mój kumpel przygarnął kota z ulicy i nazwał Burek (kota). Póxniej okazało się iż to kociczka, ale imię zostało. | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Wto Paź 09, 2012 11:09 am | |
| Mój mały koci śmierdziel lubi furorę i internecie. Ma konto na NK, nawet zdjęcie na devie... Lukas się zwie, ale ten śmierdziel... To tak pieszczotliwie :3 | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Sro Paź 10, 2012 11:02 am | |
| Moja znajoma hoduje koty. Ma ich 8, wszystkie rasowe i płodzi je. Potem takie idą za nawet 2 tysiące, ponoć jakieś wystawowe.. Nie mam pojęcia, ale jedna wypłata za kota? Masakra.. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Sro Paź 10, 2012 12:21 pm | |
| Ja mam kota Pinkusia, znalazłyśmy go z koleżanką, ale ona miała już kota w tym wieku. I była taka sytuacja: Ja: Mamo, mamo, mogę wziąć kotka? Mama: Zapytaj tatę. *nie ma serca mi zabronić, więc stwierdza, że tata to zrobi*
Ja: Tato, tato, mogę wziąć kotka? Tata: OK, ale będziesz sprzątać kuwety
No i został. ^^ Trochę ciężko było go przyzwyczaić do psa i nawzajem, ale teraz się przyjaźnią. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Pogawędki o kotach Sro Paź 10, 2012 12:53 pm | |
| - CzekoBoom napisał:
- Moja znajoma hoduje koty. Ma ich 8, wszystkie rasowe i płodzi je. Potem takie idą za nawet 2 tysiące, ponoć jakieś wystawowe.. Nie mam pojęcia, ale jedna wypłata za kota? Masakra..
Jeśli ktoś kocha kota,to nie jest wcale maskara. Ja byłabym w stanie dać 2 tysiaki za kota,ale tylko ze wszystkimi papierami,po rodowodowych rodzicach z wystawy Jeszcze zależy jaka rasa,ale to już kwestia gustu. Moja Kredziulinda,czyli Kretka :3 Zdjęcie z mojego photobloga :3 To jest niesamowity kot.Milusiński,nigdy nie zadrapie,nie gryzie,uwielbia się tulić i wykonywać takie 'kocie' przyjacielskie przyzwyczajenia na mnie.Jest strasznie bojaźliwa,ufa TYLKO mi z rodziny,do innych nie podejdzie,chyba,że do mamy,czasem... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pogawędki o kotach | |
| |
| | | | Pogawędki o kotach | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|