gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: pisemne wypociny gwiazdki Wto Lis 06, 2012 12:30 pm | |
| Ostatnio wzięłam się za pisanie Na razie mam takie bzdety : Pewnego dnia, do małego miasteczka Jonhang w Japonii, wprowadziła się rodzina Sakura – Sara Sakura, John Sakura i ich 14-letnia córka Alice. Alice była dość niska jak na swój wiek. Miała czarne włosy do ramion, które zawsze związywała w koński ogon. Jej oczy były zielone .Alice Miała małą kotkę o imieniu Lucy. Lucy miała białą jak śnieg sierść i czarną, małą plamkę za uchem. Alice i Lucy bardzo lubiły razem chodzić do biblioteki więc gdy tylko Alice się rozpakowała poszły właśnie tam. Alice znała każdą książkę na pamięć. Jej ulubioną była ,,Przygoda w Dżungli''. Alice sięgnęła na półkę z książkami, gdy nagle zauważyła jakąś nową książkę. *Wcześniej jej tu nie było* stwierdziła. Na okładce nic nie pisało. Alice otworzyła książkę. Przejrzała ją całą i każda z kartek była pusta. Dopiero gdy otworzyła książkę na ostatniej stronie zobaczyła maleńki złoty napis. *Książka wskaże skarby * Przeczytała Alice na głos...C.D.N[size=16]I co myślicie ? ( Wiem masło maślane xD )[/size] | |
|