Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dziwne dźwięki na całym świecie. | |
|
+11Arbuzek_10 Evelynek Malto LadyArvena hanka1998 Kikyo22 Layzy CzekoBoom Nefra01 Athi Presence 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Nie Lis 11, 2012 11:55 am | |
| - vernille napisał:
- Rozumiem, że 'może strącić samolot nie pozostawiając żadnych znaków' miałoby się tyczyć katastrofy smoleńskiej?
Mi ta informacja o strąceniu samolotu bez śladu skojarzyła się z Trójkątem Bermudzkim. Głos mechaniczny, dziwny, buczenie, jakby wiatr przewalał się między blachą Nie wiem, co to jest. Coś jakby sprzężone fale radiowe... ale z końcem świata bym tego raczej nie łączyła | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Nie Lis 11, 2012 1:10 pm | |
| | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Nie Lis 11, 2012 2:28 pm | |
| | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Pon Lis 12, 2012 6:53 am | |
| | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Wto Lis 13, 2012 10:22 am | |
| Dziwne toto, ale mnie jakoś nie przeraziło. Na początku szumik z kamery, dopiero potem, jakoś od 3:00 do 4:40 zaczął się dziwny dźwięk. Jakby otwierający się statek kosmiczny Mimo wszystko jakoś się nie boję... | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Wto Lis 13, 2012 11:19 am | |
| Mam podobne odczucia jak arbuz.Napoczątku przypominało mi to,jakieś cięcie się kamery,potem 'dziwny' dźwięk.Nie boję się tego,ani końca świata. | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Wto Lis 13, 2012 2:44 pm | |
| Brzmi jak podkład dźwiękowy do filmu "Wojna światów". Powaga pierwsze skojarzenie: trójnogi z laserem :d
Lady Arvena: Poczytaj sobie o smugach chemicznych. potwierdzona teoria spiskowa. Oficjalnie spryskują niebo z samolotów toną aluminium celem kontroli pogody bo że ocieplenie klimatu i sie ochładza. mniej oficjalne wersje mówią po prostu o truciu chemikaliami.
W sumie jak się blizej przypatrzeć to rzekomo niedawno "odkryli nowe chmury " ( co ciekawe jakiś tam rejestr nie zmienił sie od jakis 80 lat) więc kto wie czy te smugi i Haarp to nie coś więcej. | |
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Sro Lis 14, 2012 3:39 am | |
| Arrin, ja słyszałam, że te smugi po samolotach mają w sobie taki produkt, który ma pomóc "zaszyć" dziurę ozonową, wiec możliwe, że te smugi i dziwne chmury są od tego produktu.
| |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Czw Lis 15, 2012 7:46 am | |
| Słyszałem ostatnio fajny wywiad z jakimś naukowcem, który się wypowiadał na temat dziwnych dźwięków. Jego znaniem (tak jak moim) dźwięki to nie efekt HAARPu. Co innego dziwne chmury wywoływane (podobno) przez tę broń (?). Dziwne dźwięki biorą się podobno z wnętrza Ziemi. Tony wywołane dźwiękami brzmią jak wywołane przez pole magnetyczne. Podobno ... ma nastąpić przebiegunowanie Ziemi. Miało by to jakiś sens. Zmiana pola magnetycznego wywoływałoby takie właśnie przerażające odgłosy ... Ciekawe. Na całym świecie dźwięki wzbudzają coraz to większe przerażenie. USA i reszta krajów już nagłaśnia sprawy. W internecie pojawia się mnóstwo teorii, a to o kosmitach, a to kosmosie. Hmm.... może Howrse dobrze trafiło z kolekcją koni kosmicznych | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Czw Lis 15, 2012 7:53 am | |
| A ja nie wiem dalej o co chodzi xD |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Czw Lis 15, 2012 8:23 am | |
| - Mikim7 napisał:
Hmm.... może Howrse dobrze trafiło z kolekcją koni kosmicznych następne bedą Ufo, Kosmita, marsjanin... XDD | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Czw Lis 15, 2012 9:02 am | |
| To o przebiegunowaniu słyszałam już dawno, ale nie łączyłam tego z dziwnymi dźwiękami. Pewnie tak jest, bo zawsze ludzie się czymś ekscytują, a potem okazuje się, że to nic specjalnego Przebiegunowań nie trzeba się za bardzo bać, bo zdarzają się na Ziemi rutynowo co mniej więcej kilkaset tysięcy lat. | |
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Czw Lis 15, 2012 12:18 pm | |
| Przebiegunowanie? To to że pole magnetyczne znika, ziemia się spala, a bieguny się przemieszczają? Jeśli tak, to trzeba zainwestować w dobre kremy przeciw UV xD Po za tym, jeśli to naprawdę przebiegunowanie ziemi, to dzięków nie powinno być. Myślę, że to coś innego. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. Nie Lis 18, 2012 7:33 am | |
| Ja raz coś w internecie widziałam że to kran te dźwięki wydaje xD |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie. | |
| |
| | | | Dziwne dźwięki na całym świecie. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |