Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dziwne dźwięki na całym świecie.

Go down 
+11
Arbuzek_10
Evelynek
Malto
LadyArvena
hanka1998
Kikyo22
Layzy
CzekoBoom
Nefra01
Athi
Presence
15 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 11:55 am

vernille napisał:
Rozumiem, że 'może strącić samolot nie pozostawiając żadnych znaków' miałoby się tyczyć katastrofy smoleńskiej? Very Happy
Mi ta informacja o strąceniu samolotu bez śladu skojarzyła się z Trójkątem Bermudzkim.

Głos mechaniczny, dziwny, buczenie, jakby wiatr przewalał się między blachą Wink Nie wiem, co to jest. Coś jakby sprzężone fale radiowe... ale z końcem świata bym tego raczej nie łączyła Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 1:10 pm

Aaaaa, najazd kosmitów! Kosmici atakują! Chować się! Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostNie Lis 11, 2012 2:28 pm

Malto napisał:
vernille napisał:
Rozumiem, że 'może strącić samolot nie pozostawiając żadnych znaków' miałoby się tyczyć katastrofy smoleńskiej? Very Happy
Mi ta informacja o strąceniu samolotu bez śladu skojarzyła się z Trójkątem Bermudzkim.

Głos mechaniczny, dziwny, buczenie, jakby wiatr przewalał się między blachą Wink Nie wiem, co to jest. Coś jakby sprzężone fale radiowe... ale z końcem świata bym tego raczej nie łączyła Smile

To zwykły pic na wodę. Zrobiony po to, żeby ludzi nastraszyć, ot co.
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 12, 2012 6:53 am

Kikyo22 napisał:
Malto napisał:
vernille napisał:

To zwykły pic na wodę. Zrobiony po to, żeby ludzi nastraszyć, ot co.
Nie, no ja w to nie wierzę A może i wierzę. *buuu*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 13, 2012 10:22 am

Dziwne toto, ale mnie jakoś nie przeraziło. Na początku szumik z kamery, dopiero potem, jakoś od 3:00 do 4:40 zaczął się dziwny dźwięk. Jakby otwierający się statek kosmiczny Laughing
Mimo wszystko jakoś się nie boję...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 13, 2012 11:19 am

Mam podobne odczucia jak arbuz.Napoczątku przypominało mi to,jakieś cięcie się kamery,potem 'dziwny' dźwięk.Nie boję się tego,ani końca świata.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 13, 2012 2:44 pm

Brzmi jak podkład dźwiękowy do filmu "Wojna światów". Powaga pierwsze skojarzenie: trójnogi z laserem :d

Lady Arvena:
Poczytaj sobie o smugach chemicznych. potwierdzona teoria spiskowa. Oficjalnie spryskują niebo z samolotów toną aluminium celem kontroli pogody bo że ocieplenie klimatu i sie ochładza. mniej oficjalne wersje mówią po prostu o truciu chemikaliami.

W sumie jak się blizej przypatrzeć to rzekomo niedawno "odkryli nowe chmury " ( co ciekawe jakiś tam rejestr nie zmienił sie od jakis 80 lat) więc kto wie czy te smugi i Haarp to nie coś więcej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostSro Lis 14, 2012 3:39 am

Arrin, ja słyszałam, że te smugi po samolotach mają w sobie taki produkt, który ma pomóc "zaszyć" dziurę ozonową, wiec możliwe, że te smugi i dziwne chmury są od tego produktu.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 15, 2012 7:46 am

Słyszałem ostatnio fajny wywiad z jakimś naukowcem, który się wypowiadał na temat dziwnych dźwięków. Jego znaniem (tak jak moim) dźwięki to nie efekt HAARPu. Co innego dziwne chmury wywoływane (podobno) przez tę broń (?).

Dziwne dźwięki biorą się podobno z wnętrza Ziemi. Tony wywołane dźwiękami brzmią jak wywołane przez pole magnetyczne. Podobno ... ma nastąpić przebiegunowanie Ziemi. Miało by to jakiś sens. Zmiana pola magnetycznego wywoływałoby takie właśnie przerażające odgłosy ...

Ciekawe. Na całym świecie dźwięki wzbudzają coraz to większe przerażenie. USA i reszta krajów już nagłaśnia sprawy. W internecie pojawia się mnóstwo teorii, a to o kosmitach, a to kosmosie.

Hmm.... może Howrse dobrze trafiło z kolekcją koni kosmicznych Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 15, 2012 7:53 am

A ja nie wiem dalej o co chodzi xD
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 15, 2012 8:23 am

Mikim7 napisał:

Hmm.... może Howrse dobrze trafiło z kolekcją koni kosmicznych Laughing
następne bedą Ufo, Kosmita, marsjanin... XDD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 15, 2012 9:02 am

To o przebiegunowaniu słyszałam już dawno, ale nie łączyłam tego z dziwnymi dźwiękami. Pewnie tak jest, bo zawsze ludzie się czymś ekscytują, a potem okazuje się, że to nic specjalnego Smile Przebiegunowań nie trzeba się za bardzo bać, bo zdarzają się na Ziemi rutynowo co mniej więcej kilkaset tysięcy lat.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 15, 2012 12:18 pm

Przebiegunowanie? To to że pole magnetyczne znika, ziemia się spala, a bieguny się przemieszczają? Jeśli tak, to trzeba zainwestować w dobre kremy przeciw UV xD
Po za tym, jeśli to naprawdę przebiegunowanie ziemi, to dzięków nie powinno być. Myślę, że to coś innego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipostNie Lis 18, 2012 7:33 am

Ja raz coś w internecie widziałam że to kran te dźwięki wydaje xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dziwne dźwięki na całym świecie.    Dziwne dźwięki na całym świecie.  - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dziwne dźwięki na całym świecie.
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Najtrudniejsza gra na świecie
» Tymczasem w świecie Pixara.
» Dziwne dziadostwo - help me!
» dziwne tło od cukierka
» Podejrzane, dziwne szumy w głośnikach

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach