Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
AutorWiadomość
Cysia123
Nowy
Cysia123

Nick w grze : Cysia123
Liczba postów : 11

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:51 am

Kontakt oczywiście Smile
Bo początkowo miał być 8.12, a że tekst już zredagowany czy ta data jest aktualana Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:51 am

Strajkujący vs Administracja:
Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 Gif_jack_frost_lazy_throw_by_linkofskyloft17-d5kc2fg

Spodobał mi się ten gif, nie ukrywam Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:53 am

Malto napisał:
Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 Gif_jack_frost_lazy_throw_by_linkofskyloft17-d5kc2fg

No ja na niego pacze i pacze zamiast robic prezentacje to pacze i pacze x.x
Fajne to ^^
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

Nick w grze : jullien
Liczba postów : 157

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:53 am

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 3894492112
Gatta napisał:
Malto napisał:
Gatta napisał:
Moja rozmowa z gwiazdka - niezbyt mila, wszystko wysmiewa:
Rozpuszczone dzieciaki powiadasz? Rozpuszczone dzieciaki to te, ktore nalogowo kupuja kupony. Strajkujemy, bo gra jest na poziomie 3-latkow, to taka "klikanka". - Ja
Po co wgl do mnie piszesz? Nie prosiłam cię o opinię. Jak się gra nie podoba to usuń konto, sama napisałaś przecież że to jest poziom 3- latka -_- A ten strajk jest po prostu śmieszny, ale róbcie ci chcecie Poza tym mam prowo do wyrażenia swojego zdania na swojej prezentacji i nie wypisuję dziwnych wiadomości do "graczy", którzy sobie "strajkują". - ona
No, fajnie. Nie kupilam ani jestego kuponu. Jestem rozpuszczonym dzieciakiem. I tak optymistycznie zegnam. Au revoir -,- - Ja, wkurzona jej zachowaniem.
No to po co się spinasz? Jak już pisałam - nie prosiłam o opinię Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 XD - Ona
Gatta, wymieniłam z tą panienką dwa czy trzy pw. Z mojej strony grzecznie, bez nerwów. W ostateczności stwierdziła, że jej grożę, i mnie zablokowała Laughing

Ahahahaha. Laughing no to niezle... nie wyglada na to, zeby byla urodzona w 1995 jak w nicku, bo ja mam 11 lat i wiem co to szacunek do innych.

A teraz, wymysly ary czyli Gatty
*khy khy* uwaga, przemowienie.

SZANOWNI GRACZE
gra schodzi na psy, nie obrazajac tych czworonogow.
Kiedys myslalam, ze karma to wyznacznik tego, czy dany gracz jest oszustem, lecz jednak okazuje sie, ze za zlamanie glupich OZDF, ktore zabraniaja ogloszen itp. mozna ja stracic. Przepraszam bardzo, ale gracz, nie wiedzac co jest w tych OZDF - mysli, ze zabraniaja przeklenstw, religijnych dyskusji itp. - zaklada watek "Hej, co tam u was". Karma w dol. Ban na forum (nawet 30 dni, jak w przypadku Koteczki77). Co nie podoba sie wielu graczom. Owlient idzie TYLKO NA ZYSK. To samo, nowe rasy jednorozcow za pakiet 10 kuponow - to tylko ZDZIERSTWO i NAWOLYWANIE "KUPUJCIE KUPONY!". Za te slowa na pewno obraza sie podlizujacy sie administracji gracze, w tym pewna graczka, z ktora zamienilam dosc ostre slowa. Ale mnie to nie obchodzi. Wazniejszy jest honor moj i graczy, w imieniu ktorych teraz pisze. Pozdrawiam,
Kotka ~

"khy, khy - oto ma krótka wypowiedź" - Zgadzam się z Twą przemową.! Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 3894492112
Powrót do góry Go down
rewia12
Nowy
rewia12

Nick w grze : rewia12
Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:54 am

gif ładny chyba go też wkleje jeśli mogę??
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:55 am

Malto napisał:

Musiałam pare razy sobie go zobaczyć i skumać. Hhahha superowy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 11:57 am

Można by jeszcze dać taki z wkurzonym wydźwiękiem "DOŚĆ ZMIAN!", ale nie znam się nijak na edycji, a grafikę znalazłam w necie (bo gdzieżby indziej) Laughing

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 No_music__by_selenaru96-d5gy14v

rewia12 napisał:
gif ładny chyba go też wkleje jeśli mogę??
Pszę bardzo, nie moje, znalezione w czeluściach netu Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
rewia12
Nowy
rewia12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:00 pm

gotowe już się wyświetla ciekawe czy będą gratulować Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 3446682104
Powrót do góry Go down
Nowy

Nick w grze : Winieralka
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:00 pm

:lol!:Ja też postrajkuję!Niech dają bany i odejmują karmę!Sami nie wiedzą co tracą!
Powrót do góry Go down
rewia12
Nowy
rewia12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:03 pm

julien zaprosze cie na howrse i Malto w opisie będzie Strajk Włoski Smile
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:04 pm

Malto - wszystkie twe gify ze strażnikó marzeń ;p
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:05 pm

rewia - a ok Smile
Powrót do góry Go down
rewia12
Nowy
rewia12

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:06 pm

ja kończę bee jutro
Powrót do góry Go down
Jedi
Nowy
Jedi

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:07 pm

Zmienię awatar, na forum bywam:) Pozdrawiam wszystkich strajkujących.
Powrót do góry Go down
http://www.jaskowe-kozy.pl
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:09 pm

Ej! Zakladam watek, osoby ze strajkowymi avatarami czajcie sie, bo powstanie "Rozmiar prezentacji" Very Happy
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:11 pm

Gatta napisał:
Ej! Zakladam watek, osoby ze strajkowymi avatarami czajcie sie, bo powstanie "Rozmiar prezentacji" Very Happy

Okis czekaj przy okzji dodaj mnie do znajomych na howsre Wink
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:12 pm

Ludzie komentujcie post gatty
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:13 pm

Malto napisał:

gość w niebieskim - administracja, gość który upada - użytkownicy howrse, gość, który zabiera się do pomocy - strajkujący XD

albo na odwrót

gość w niebieskim - administracja, dość, którego dopada karząca ręka spraFFiedliFFości administracji - strajkujący, ... i gość, który nieśmiało na boku coś tam lepi, bez wkładu w umoralnianie administracji - userzy XD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:17 pm

vernille napisał:
Malto napisał:

gość w niebieskim - administracja, gość który upada - użytkownicy howrse, gość, który zabiera się do pomocy - strajkujący XD

albo na odwrót

gość w niebieskim - administracja, dość, którego dopada karząca ręka spraFFiedliFFości administracji - strajkujący, ... i gość, który nieśmiało na boku coś tam lepi, bez wkładu w umoralnianie administracji - userzy XD
A ta kula to ban XD
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:19 pm

dzisiaj poszły n a kontakt 3 wiadomości
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:23 pm

jullien napisał:
O hey erreo, dwano cie nie widziłam Wink

bo ja jestem przyczajony kot Cool

Cytat :

ta interpretacja najbardziej mi tutaj pasuje!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

Nick w grze : Neman
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:24 pm

Czy ktoś może wie co się stało, że temat przestał być czerwony i są tylko 4 strony? Bo usunęło się dość dużo ważnej treści i warto by ją odzyskać - moderacja liczę, że szybko to się uda naprawić.

Ostatnio zmieniony przez Kartagina dnia Sro Gru 05, 2012 12:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.wyrwana-smierci.blogspot.com
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:26 pm

po prostu za dużo stron nastukaliśmy i wątek podzielił się na dwie części - poprzedni jest niżej, zamknięty kłódeczką.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:27 pm

erreo - dzięki, bo przez chwilę się pogubiłam
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:28 pm

ehh - trochę się nagadaliśmy ;p lol!
Powrót do góry Go down
Kartagina
Raczkujący
Kartagina

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:33 pm

A jak wejść na tą wcześniejszą część?
Powrót do góry Go down
Bambus
Przyjaciel Zagrody
Bambus

Nick w grze : ConnemaraAnette
Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:37 pm

Tak. Nagadaliśmy się i nic nie zdołaliśmy ustalić. -.-'
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:41 pm

bambus - PRAWDA Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 2153337378
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:50 pm

Wtrące się do rozmowy. Według mnie strajk ma sens. Ale czemu niektórzy są tacy że tak powiem ,,głupi,, że zamiast powiedzieć co im się nie podoba piszą takie ,,coś"? Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 2153337378
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2446352
,,ZWALCZMY TYCH IDIOTYCZNIE GŁUPICH GRACZY!" - cytat z prezentacji
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipostSro Gru 05, 2012 12:58 pm

Cytat :
ZANIM COŚ ZROBISZ NA HOWRSE :
nie rób strajku włoskiego bo po jakiego wafla Ci on potrzebny?
sami mówiliście że Ow nie zagląda na prezki graczów i tego NIE ZAUWAŻY!
KPW?! NIC TYM NIE ZDZIAŁACIE!!! JAK CHCECIE DAWNE HOWRSE TO UTRUDNIAJCIE SOBIE TO !!! MI TO SIĘ ZNACZNIE PODOBA!!!
CHCESZ WIEDZIEĆ CZEMU??? .. TO SIĘ TU GAP!!! :
1. LEPSZA JEST ZMIANA W KARMIE BO MOŻNA SPRZEDAWAĆ NA ZAREZERWOWANYCH A NIE ŻYŁY WYPLUWASZ ŻEBY ZASŁUŻYĆ NA JEDEN JEDYNY PUNKCIK Z 10!!!
2. I TAK DAWNE HOWRSE BYŁO BEZ SENSU BO JAKIŚ 5 NA MILION TYSIĘCY GRACZY DOSTAWAŁO Z LOTERII BOSKIE!!! TERAZ?
TERAZ JEST TAK SAMO I TEŻ TO JEST BEZSENSU

JEŚLI MUSICIE COŚ ZROBIĆ , TO ZRÓBCIE SOBIE WŁASNĄ GRĘ NA WŁASNYCH ZASADACH I NIE TRUJCIE ZABAWY INNYM!!!

by nightwood15 , Sonica0012 i colgate

ZWALCZMY TYCH IDIOTYCZNIE GŁUPICH GRACZY!

1. LEPSZA JEST ZMIANA W KARMIE BO MOŻNA SPRZEDAWAĆ NA ZAREZERWOWANYCH A NIE ŻYŁY WYPLUWASZ ŻEBY ZASŁUŻYĆ NA JEDEN JEDYNY PUNKCIK Z 10!!! - Że co proszę ? Czy ja mogę prosić o wytłumaczenie tego wyrażenia ?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 4 z 34Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach