Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Przestrzeń Twórcza

Go down 
+90
karina127
Alasky
Szron
Baldrianka
łodzia
MrsKopytko
Kyou
Barson1990
Mania
asiamar98
stewardessa
anna i wiki
Nathaly
Agura
XX_lero
Clockvise
Aglyss
Truskawka918
finka123
koziorożec
zαbαvεcкαα
KaVcia
Mikim7
Majka
EREIS
avrilka
nocena
Evangeline
Aangelika101
Ayashi
Kikyo22
OneStepCloser
Sathilia
Nesska
Broszka
xTikTakx
Pati...xd
Uśmieszek
Sabula
Asiaa.
poziomka22
Dala
koszolak
Guzik
koteczek043
EveDallas
Carinaly
Madela
Azarel
mustang_z_filmu
Linea2010
Farabolxd
Philipek
hanka1998
Herrouash
Kotek~
julcia0101
Piernikowa Mamba
Adora
asia98999
Malto
Sweet Rabbit
Athi
Oresama
Krysia1
Nevarra
amru3
Róża-chodowca9
Clue
Chimaera
ZetkaEmka
eloite
annrem
Hella
mina stirit1
asia-girl45
Aki
nutrenka
Rose666
Ola Koniara
CzekoBoom
ilofhorses
amorkowa
Lubelak
nevinowa
Szarusia16
Sakura
LadyArvena
tisi
Star-x3
94 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
AutorWiadomość
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Przestrzeń Twórcza - Page 30 Empty
PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostSro Kwi 25, 2012 5:03 am

Zawsze by można t5o lekko nagiąć i komuś dać pracę, żeby wysłał i przekazał kupony jak przejdzie... Nie, to chore.-.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:40 am

Z serwera Polskiego przeszły tylko trzy konie, zero otoczeń i dwa towarzysze ... czyli w sumie 5 prac! Najwięcej prac pod względem koni oraz towarzyszy przesłali Rosjanie. Powiem szczerze, że niektórzy z nich mają prawdziwy talent! Do polskich grafików należą: Barchetta ( dwa konie i jeden towarzysz), Mauuda (jeden towarzysz) oraz ~Vera (jeden koń). Gratuluje Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:44 am

EveDallas napisał:
Zawsze by można t5o lekko nagiąć i komuś dać pracę, żeby wysłał i przekazał kupony jak przejdzie... Nie, to chore.-.-
Dlaczego chore? Jeśli Sakura naprawdę ma pecha, to ja mógłbym jej pomóc wysyłając jej pracę. Smile

Mikim7 - ja jeszcze widzę pegaza Baldurrki. Nie wiem czy o niej wspomniałeś. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:47 am

Mikim7 napisał:
Z serwera Polskiego przeszły tylko trzy konie, zero otoczeń i dwa towarzysze ... czyli w sumie 5 prac! Najwięcej prac pod względem koni oraz towarzyszy przesłali Rosjanie. Powiem szczerze, że niektórzy z nich mają prawdziwy talent! Do polskich grafików należą: Barchetta ( dwa konie i jeden towarzysz), Mauuda (jeden towarzysz) oraz ~Vera (jeden koń). Gratuluje Wink

Jeszcze pegaz Baldurrki Wink

Przepraszam, ale jak widzę maści osłów, które przeszły, to mam ochotę wygarnąc Owlietowi to, co myślę. No sorry, co to jest?!
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100043299-miniature
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100044681-miniature
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100044730-miniature

-.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:50 am

Ten osioł w pucharze też mi się nie podoba. I tak pewnie nikt ich nie użyje...
W ogóle jakoś żaden koń nie przypadł mi do gustu. ; /
Tylko kilku towarzyszy i kilka teł w miarę ładnych.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 3:12 am

Została jeszcze pominięta lolka_Karolka.

Szron napisał:
EveDallas napisał:
Dlaczego chore? Jeśli Sakura naprawdę ma pecha, to ja mógłbym jej pomóc wysyłając jej pracę. Smile

Mikim7 - ja jeszcze widzę pegaza Baldurrki. Nie wiem czy o niej wspomniałeś. Wink

To miło z Twojej strony, ale dzięki za pomoc Wink. Nie wysyłam już prac. Mam to wszystko tam, gdzie światło nigdy nie dochodzi...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 4:12 am

Ogłaszam żałobę, nie widzę w przyjętych konia z łukiem i kołczanem.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 4:20 am

Clue napisał:

*łączy się w bólu*
A ja tak go chciałam... Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 5:01 am

Jaaaak to nie przeszedł? Nosz kucze no.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 5:11 am

Też na niego czekałam Sad
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 5:49 am

Wiecie, że ja też? Surprised

: (
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 6:31 am

hanka1998 napisał:
Mikim7 napisał:

Jeszcze pegaz Baldurrki Wink

Przepraszam, ale jak widzę maści osłów, które przeszły, to mam ochotę wygarnąc Owlietowi to, co myślę. No sorry, co to jest?!
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100043299-miniature
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100044681-miniature
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100044730-miniature

-.-
no przegięli.....
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 7:56 am

nie ma maści które chciałam dać mojej rogatej kozie(czytaj cobowi irlandzkiemu), a nie żadnej maści z łapaczem snów które chciałam Sad
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 8:04 am

Przestrzeń Twórcza - Page 30 Object?qName=pomme-or&creation=100041365

I to coś przeszło?!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Kyou
Już coś wie
Kyou

Nick w grze : Kyou
Liczba postów : 132

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 11:40 am

hanka1998 napisał:
Clue napisał:

*łączy się w bólu*
A ja tak go chciałam... Sad

Ja również ... Byłam przekonana, że przejdą... A zamiast tego przeszło TO :
Spoiler:
Tak, tak. Najgorsze to to nie jest, ale łucznik i kołczan byli lepsi.. Już nawet zarezerwowałam specjalny przyrostek dla koni z tymi dwoma maściami.. A tu nic. ._.
Co do osłów to wszystkie w maści ze złotego jabłka to jakieś grube pokraki albo byle jakie wypociny. No chyba, że nie rozumiem tej 'sztuki'. Osiołki to takie śliczne stworzonka, mogliby zrobić jakieś bardziej osłowate maści niż jakieś nie wiem co...
Powrót do góry Go down
http://helperhowrse.blogspot.com
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:05 pm

Nie ma co ukrywać jakie to dzieła sztuki. Nawet Leonardo da Vinci nie dorasta do pięt autora tego czegoś:
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100042500-normal

Kuponów do dzisiaj nie otrzymałam pomimo iż napisałam już do nich na kontakt w tej sprawie...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:28 pm

Kyou napisał:
[...]
Najgorsze to to nie jest, ale łucznik i kołczan byli lepsi.. Już nawet zarezerwowałam specjalny przyrostek dla koni z tymi dwoma maściami.. A tu nic. ._.
Co do osłów to wszystkie w maści ze złotego jabłka to jakieś grube pokraki albo byle jakie wypociny. No chyba, że nie rozumiem tej 'sztuki'. Osiołki to takie śliczne stworzonka, mogliby zrobić jakieś bardziej osłowate maści niż jakieś nie wiem co...

Załóżmy fanclub tamtych maści. Ja dzisiaj wchodzę sobie z naiwną nadzieją, że 2 zachomikowane ZH wykorzystam a tu taką figę. Prawda jest taka, że w tym głosowaniu nie przeszło nic, na co się zdecydowałam, czekam na PT w maju, może coś ładnego wejdzie. Niby prace są OK, ale żadna mnie nie zachwyciła, ot co.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 1:12 pm

Jak ten piękny, biały pegaz z tymi fajnymi skrzydłami mógł nie przejść? o.O
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 1:18 pm

Kiccia, też tego nie rozumiem

a gdzie się podziało moje 8 kuponów?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 1:29 pm

Szarusia16 napisał:
Kiccia, też tego nie rozumiem

a gdzie się podziało moje 8 kuponów?

Nikomu z Polski chyba jeszcze nie zwrócili kuponów. Napisałam na kontakt, zobaczymy co odpiszą -_-
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 6:56 am

Po przeczytaniu poprzednich stron doszłam do wniosku,że to wszystko to jedno wielekie kłamstwo...Naprawdę ładne prace widziałam ale nie...oczywiście...Przeszedł jakiś g***ny osioł z ogórem...Chciałam zacząć robić prace do CP ale doszłam do wniosku,że i tak nie przejdzie.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 6:56 am

Mi już zwrócono kupony. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 7:11 am

dziś dostałam zwrot kuponów - chyba sobie podaruje wysyłanie prac do CP ... albo pośle to oto dzieło które sądzę iż wkomponuje się w wysublimowane gusta graczy i osób zatwierdzających prace w końcu zawiera wszystko co powinna praca - plagiat, brush, paint, mazy i pixele Very Happy

Przestrzeń Twórcza - Page 30 Scaled.php?server=696&filename=83265096

małe konkursiwo kto mi poda na bazie czego powstało owo dzieło Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Kyou
Już coś wie
Kyou

Nick w grze : Kyou
Liczba postów : 132

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 8:33 am

Owlient to taka jakby polityka, a jak w polityce bywa, większość rzeczy to zwykłe kłamstwo i ustawy. Więc nie dziwcie się, że zamiast najpiękniejszych maści (wg. nas oczywiście) jest coś kompletnie innego.
Powrót do góry Go down
http://helperhowrse.blogspot.com
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 9:02 am

EREIS, hmmm klik? XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 12:07 pm

Ja też dzisiaj dostałam kupony. 'Kilkuminutowy poślizg' - czekałam 3 dni xD
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 1:43 pm

!!
Od ruskich przeszły 43 maści (nie jestem pewna czy dokładnie tyle bo się pogubiłam w pewnym momencie), 12 otoczeń i 15 zwierzaków, a niektóre były naprawdę okropne. To już chyba jest lekka przesada... :/
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 2:11 pm

Szarusia16 napisał:
EREIS, hmmm klik? XD

prawie prawie ale powiem że to niemal "gotowiec" z pewnego programu Wink
swoją droga założę się że jakbym to badziewie posłała to by się do głosowania dostało
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostPią Kwi 27, 2012 3:35 pm

Alasky napisał:
Po przeczytaniu poprzednich stron doszłam do wniosku,że to wszystko to jedno wielekie kłamstwo...Naprawdę ładne prace widziałam ale nie...oczywiście...Przeszedł jakiś g***ny osioł z ogórem...Chciałam zacząć robić prace do CP ale doszłam do wniosku,że i tak nie przejdzie.
Grzebiąc się w maściach dla kuców zaczęłam się zastanawiać, czy gorszy jest "osioł z ogórem", czy to:
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100041798-normal
Przeszło. Nie wiem jakim cudem, ale przeszło. Szkoda tylko, że - dziwnym trafem - nie przechodzą maści, które są naprawdę świetnie przygotowane i którymi się tutaj jak jeden mąż zachwycamy. I na które głosujemy. Twórcy mają za słabe plecy, czy jak?

Jeden plus - w tej edycji znalazłam coś dla siebie. Dziś powstał Noblesse Oblige. Jak dla mnie maść super, z charakterem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipostSob Kwi 28, 2012 1:08 pm

Malto napisał:
Alasky napisał:
Grzebiąc się w maściach dla kuców zaczęłam się zastanawiać, czy gorszy jest "osioł z ogórem", czy to:
Przestrzeń Twórcza - Page 30 100041798-normal
Przeszło. Nie wiem jakim cudem, ale przeszło. Szkoda tylko, że - dziwnym trafem - nie przechodzą maści, które są naprawdę świetnie przygotowane i którymi się tutaj jak jeden mąż zachwycamy. I na które głosujemy. Twórcy mają za słabe plecy, czy jak?

Jeden plus - w tej edycji znalazłam coś dla siebie. Dziś powstał Noblesse Oblige. Jak dla mnie maść super, z charakterem.

I tu jakoś nie ma, że jest 'złożone tło'...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Przestrzeń Twórcza   Przestrzeń Twórcza - Page 30 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Przestrzeń Twórcza
Powrót do góry 
Strona 30 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Przestrzeń Twórcza
» Przestrzeń Twórcza
» Przestrzeń Twórcza.
» Przestań Twórcza
» Moja 'twórcza' pracownia...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: