| Przestrzeń Twórcza | |
|
+90karina127 Alasky Szron Baldrianka łodzia MrsKopytko Kyou Barson1990 Mania asiamar98 stewardessa anna i wiki Nathaly Agura XX_lero Clockvise Aglyss Truskawka918 finka123 koziorożec zαbαvεcкαα KaVcia Mikim7 Majka EREIS avrilka nocena Evangeline Aangelika101 Ayashi Kikyo22 OneStepCloser Sathilia Nesska Broszka xTikTakx Pati...xd Uśmieszek Sabula Asiaa. poziomka22 Dala koszolak Guzik koteczek043 EveDallas Carinaly Madela Azarel mustang_z_filmu Linea2010 Farabolxd Philipek hanka1998 Herrouash Kotek~ julcia0101 Piernikowa Mamba Adora asia98999 Malto Sweet Rabbit Athi Oresama Krysia1 Nevarra amru3 Róża-chodowca9 Clue Chimaera ZetkaEmka eloite annrem Hella mina stirit1 asia-girl45 Aki nutrenka Rose666 Ola Koniara CzekoBoom ilofhorses amorkowa Lubelak nevinowa Szarusia16 Sakura LadyArvena tisi Star-x3 94 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Kwi 25, 2012 5:03 am | |
| Zawsze by można t5o lekko nagiąć i komuś dać pracę, żeby wysłał i przekazał kupony jak przejdzie... Nie, to chore.-.- | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 12:40 am | |
| Z serwera Polskiego przeszły tylko trzy konie, zero otoczeń i dwa towarzysze ... czyli w sumie 5 prac! Najwięcej prac pod względem koni oraz towarzyszy przesłali Rosjanie. Powiem szczerze, że niektórzy z nich mają prawdziwy talent! Do polskich grafików należą: Barchetta ( dwa konie i jeden towarzysz), Mauuda (jeden towarzysz) oraz ~Vera (jeden koń). Gratuluje | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 12:44 am | |
| - EveDallas napisał:
- Zawsze by można t5o lekko nagiąć i komuś dać pracę, żeby wysłał i przekazał kupony jak przejdzie... Nie, to chore.-.-
Dlaczego chore? Jeśli Sakura naprawdę ma pecha, to ja mógłbym jej pomóc wysyłając jej pracę. Mikim7 - ja jeszcze widzę pegaza Baldurrki. Nie wiem czy o niej wspomniałeś. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 12:47 am | |
| | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 12:50 am | |
| Ten osioł w pucharze też mi się nie podoba. I tak pewnie nikt ich nie użyje... W ogóle jakoś żaden koń nie przypadł mi do gustu. ; / Tylko kilku towarzyszy i kilka teł w miarę ładnych. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 3:12 am | |
| Została jeszcze pominięta lolka_Karolka. - Szron napisał:
- EveDallas napisał:
- Zawsze by można t5o lekko nagiąć i komuś dać pracę, żeby wysłał i przekazał kupony jak przejdzie... Nie, to chore.-.-
Dlaczego chore? Jeśli Sakura naprawdę ma pecha, to ja mógłbym jej pomóc wysyłając jej pracę.
Mikim7 - ja jeszcze widzę pegaza Baldurrki. Nie wiem czy o niej wspomniałeś. To miło z Twojej strony, ale dzięki za pomoc . Nie wysyłam już prac. Mam to wszystko tam, gdzie światło nigdy nie dochodzi... | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 4:12 am | |
| Ogłaszam żałobę, nie widzę w przyjętych konia z łukiem i kołczanem. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 4:20 am | |
| - Clue napisał:
- Ogłaszam żałobę, nie widzę w przyjętych konia z łukiem i kołczanem.
*łączy się w bólu* A ja tak go chciałam... | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 5:01 am | |
| Jaaaak to nie przeszedł? Nosz kucze no. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 5:11 am | |
| Też na niego czekałam |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 5:49 am | |
| Wiecie, że ja też? : ( | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 6:31 am | |
| | |
|
| |
Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 7:56 am | |
| nie ma maści które chciałam dać mojej rogatej kozie(czytaj cobowi irlandzkiemu), a nie żadnej maści z łapaczem snów które chciałam | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 8:04 am | |
| I to coś przeszło?! | |
|
| |
Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 11:40 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Clue napisał:
- Ogłaszam żałobę, nie widzę w przyjętych konia z łukiem i kołczanem.
*łączy się w bólu* A ja tak go chciałam... Ja również ... Byłam przekonana, że przejdą... A zamiast tego przeszło TO : - Spoiler:
Tak, tak. Najgorsze to to nie jest, ale łucznik i kołczan byli lepsi.. Już nawet zarezerwowałam specjalny przyrostek dla koni z tymi dwoma maściami.. A tu nic. ._. Co do osłów to wszystkie w maści ze złotego jabłka to jakieś grube pokraki albo byle jakie wypociny. No chyba, że nie rozumiem tej 'sztuki'. Osiołki to takie śliczne stworzonka, mogliby zrobić jakieś bardziej osłowate maści niż jakieś nie wiem co... | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 12:05 pm | |
| Nie ma co ukrywać jakie to dzieła sztuki. Nawet Leonardo da Vinci nie dorasta do pięt autora tego czegoś: Kuponów do dzisiaj nie otrzymałam pomimo iż napisałam już do nich na kontakt w tej sprawie... | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 12:28 pm | |
| - Kyou napisał:
- [...]
Najgorsze to to nie jest, ale łucznik i kołczan byli lepsi.. Już nawet zarezerwowałam specjalny przyrostek dla koni z tymi dwoma maściami.. A tu nic. ._. Co do osłów to wszystkie w maści ze złotego jabłka to jakieś grube pokraki albo byle jakie wypociny. No chyba, że nie rozumiem tej 'sztuki'. Osiołki to takie śliczne stworzonka, mogliby zrobić jakieś bardziej osłowate maści niż jakieś nie wiem co... Załóżmy fanclub tamtych maści. Ja dzisiaj wchodzę sobie z naiwną nadzieją, że 2 zachomikowane ZH wykorzystam a tu taką figę. Prawda jest taka, że w tym głosowaniu nie przeszło nic, na co się zdecydowałam, czekam na PT w maju, może coś ładnego wejdzie. Niby prace są OK, ale żadna mnie nie zachwyciła, ot co. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 1:12 pm | |
| Jak ten piękny, biały pegaz z tymi fajnymi skrzydłami mógł nie przejść? o.O |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 1:18 pm | |
| Kiccia, też tego nie rozumiem
a gdzie się podziało moje 8 kuponów? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Kwi 26, 2012 1:29 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- Kiccia, też tego nie rozumiem
a gdzie się podziało moje 8 kuponów? Nikomu z Polski chyba jeszcze nie zwrócili kuponów. Napisałam na kontakt, zobaczymy co odpiszą -_- |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 6:56 am | |
| Po przeczytaniu poprzednich stron doszłam do wniosku,że to wszystko to jedno wielekie kłamstwo...Naprawdę ładne prace widziałam ale nie...oczywiście...Przeszedł jakiś g***ny osioł z ogórem...Chciałam zacząć robić prace do CP ale doszłam do wniosku,że i tak nie przejdzie. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 6:56 am | |
| Mi już zwrócono kupony. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| |
| |
Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 8:33 am | |
| Owlient to taka jakby polityka, a jak w polityce bywa, większość rzeczy to zwykłe kłamstwo i ustawy. Więc nie dziwcie się, że zamiast najpiękniejszych maści (wg. nas oczywiście) jest coś kompletnie innego. | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 9:02 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 12:07 pm | |
| Ja też dzisiaj dostałam kupony. 'Kilkuminutowy poślizg' - czekałam 3 dni xD |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 1:43 pm | |
| !! Od ruskich przeszły 43 maści (nie jestem pewna czy dokładnie tyle bo się pogubiłam w pewnym momencie), 12 otoczeń i 15 zwierzaków, a niektóre były naprawdę okropne. To już chyba jest lekka przesada... :/ | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 2:11 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- EREIS, hmmm klik? XD
prawie prawie ale powiem że to niemal "gotowiec" z pewnego programu swoją droga założę się że jakbym to badziewie posłała to by się do głosowania dostało | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Kwi 27, 2012 3:35 pm | |
| - Alasky napisał:
- Po przeczytaniu poprzednich stron doszłam do wniosku,że to wszystko to jedno wielekie kłamstwo...Naprawdę ładne prace widziałam ale nie...oczywiście...Przeszedł jakiś g***ny osioł z ogórem...Chciałam zacząć robić prace do CP ale doszłam do wniosku,że i tak nie przejdzie.
Grzebiąc się w maściach dla kuców zaczęłam się zastanawiać, czy gorszy jest "osioł z ogórem", czy to: Przeszło. Nie wiem jakim cudem, ale przeszło. Szkoda tylko, że - dziwnym trafem - nie przechodzą maści, które są naprawdę świetnie przygotowane i którymi się tutaj jak jeden mąż zachwycamy. I na które głosujemy. Twórcy mają za słabe plecy, czy jak? Jeden plus - w tej edycji znalazłam coś dla siebie. Dziś powstał Noblesse Oblige. Jak dla mnie maść super, z charakterem. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Kwi 28, 2012 1:08 pm | |
| - Malto napisał:
- Alasky napisał:
- Po przeczytaniu poprzednich stron doszłam do wniosku,że to wszystko to jedno wielekie kłamstwo...Naprawdę ładne prace widziałam ale nie...oczywiście...Przeszedł jakiś g***ny osioł z ogórem...Chciałam zacząć robić prace do CP ale doszłam do wniosku,że i tak nie przejdzie.
Grzebiąc się w maściach dla kuców zaczęłam się zastanawiać, czy gorszy jest "osioł z ogórem", czy to:
Przeszło. Nie wiem jakim cudem, ale przeszło. Szkoda tylko, że - dziwnym trafem - nie przechodzą maści, które są naprawdę świetnie przygotowane i którymi się tutaj jak jeden mąż zachwycamy. I na które głosujemy. Twórcy mają za słabe plecy, czy jak?
Jeden plus - w tej edycji znalazłam coś dla siebie. Dziś powstał Noblesse Oblige. Jak dla mnie maść super, z charakterem. I tu jakoś nie ma, że jest 'złożone tło'... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza | |
| |
|
| |
| Przestrzeń Twórcza | |
|