| Przestrzeń Twórcza | |
|
+90karina127 Alasky Szron Baldrianka łodzia MrsKopytko Kyou Barson1990 Mania asiamar98 stewardessa anna i wiki Nathaly Agura XX_lero Clockvise Aglyss Truskawka918 finka123 koziorożec zαbαvεcкαα KaVcia Mikim7 Majka EREIS avrilka nocena Evangeline Aangelika101 Ayashi Kikyo22 OneStepCloser Sathilia Nesska Broszka xTikTakx Pati...xd Uśmieszek Sabula Asiaa. poziomka22 Dala koszolak Guzik koteczek043 EveDallas Carinaly Madela Azarel mustang_z_filmu Linea2010 Farabolxd Philipek hanka1998 Herrouash Kotek~ julcia0101 Piernikowa Mamba Adora asia98999 Malto Sweet Rabbit Athi Oresama Krysia1 Nevarra amru3 Róża-chodowca9 Clue Chimaera ZetkaEmka eloite annrem Hella mina stirit1 asia-girl45 Aki nutrenka Rose666 Ola Koniara CzekoBoom ilofhorses amorkowa Lubelak nevinowa Szarusia16 Sakura LadyArvena tisi Star-x3 94 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Kwi 28, 2012 1:21 pm | |
| - Kiccia napisał:
- Malto napisał:
- Alasky napisał:
- Po przeczytaniu poprzednich stron doszłam do wniosku,że to wszystko to jedno wielekie kłamstwo...Naprawdę ładne prace widziałam ale nie...oczywiście...Przeszedł jakiś g***ny osioł z ogórem...Chciałam zacząć robić prace do CP ale doszłam do wniosku,że i tak nie przejdzie.
Grzebiąc się w maściach dla kuców zaczęłam się zastanawiać, czy gorszy jest "osioł z ogórem", czy to:
Przeszło. Nie wiem jakim cudem, ale przeszło. Szkoda tylko, że - dziwnym trafem - nie przechodzą maści, które są naprawdę świetnie przygotowane i którymi się tutaj jak jeden mąż zachwycamy. I na które głosujemy. Twórcy mają za słabe plecy, czy jak?
Jeden plus - w tej edycji znalazłam coś dla siebie. Dziś powstał Noblesse Oblige. Jak dla mnie maść super, z charakterem. I tu jakoś nie ma, że jest 'złożone tło'... To właśnie takie największe pokraki przechodzą bo gracze nabierają się na ich ''słodkość'' -.-' ... Mnie osobiście to nie fascynuję i szanuje sobie 'prawdziwe' pracy graczy,którzy ciężko je wykonali | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Kwi 30, 2012 10:06 am | |
| Również po przekopywaniu aktualnych prac dorwałam maść, którą zechciałam wykorzystać. Róg, który mnie oczarował, Niernen | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 02, 2012 7:07 am | |
| Mam problem z wysłaniem mojej pracy. Praca jest w wymaganym formacie, w wymaganych ramkach, ma mniej niż 2000 kB, ma odpowiednie wymiary, ale gdy chcę ją wysłać, pojawia sie napis: "Nie można nic zrobić... Praca nie jest w wymaganym formacie (sprawdź format dla Złotego Jabłka, Promienia Heliosa i towarzyszy)" Pomóżcie. | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 02, 2012 7:17 am | |
| Masz zapisane w .png i na przezroczystym [nie białym] tle? | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 02, 2012 7:21 am | |
| Tak, jest w .png i na 100% jest przezroczyste, bo dodawałem przezroczystość w Gimpie i wyszło takie kratkowane tło.
: / | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 02, 2012 7:34 am | |
| Sprawdź, czy ci nie usunęło w ramce czarnych linii, też miałam taki problem z Gimpem. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 02, 2012 1:15 pm | |
| Wklej jeszcze raz konia i NAD nim na nowej warstwie wklej ramkę |
|
| |
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 04, 2012 3:47 am | |
| Ja myślę, że na te beznadziejne maści ludzie głosują dla jaj, a że nie są wysyłane z polskiego servera to Ow przymyka na to oko, albo wyświetlają im same beznadziejne i gracze muszą wybierać między mniejszym złem ;//
PS. A swoją drogą to zaczęłam rysować konia i jest tak beznadziejny, że aż zaczęłam się zastanawiać czy by nie przeszedł xD | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Wto Maj 08, 2012 8:41 am | |
| Wow,mnie osobiście oczarowało te tło. Autor: Oresama Śliczne,na pewno zagłosuję a PH już mam | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: ze jako tako wygląda Wto Maj 08, 2012 12:49 pm | |
| Pifia za duzo sobie pozwala ... Byly warzywka ,teraz owocki i winko...Ale ten jeszcze jako tako wygląda. Nie wiem co myslec ...Z jednej strony slodziak a z drugiej ,tak troche dziwny ... Dlaczego nie hoduję kuców ?!!!Kupuje szetlanda do GP i od razu tą maść...Jest boska !!! Yyyy...Ten tego ...Kto dałby taką maść koniu ? Piękniutkie !!!! Nie no ... | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Wto Maj 08, 2012 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Wto Maj 08, 2012 1:06 pm | |
| - Cytat :
- Pifia za duzo sobie pozwala ...
Nie no, dlaczemu? Ma kobita talent, jej prace podobają się ludziom, to dlaczego ma ich nie wysyłać? Bo dużo przy tym zarabia? No kurcze, to w ten sposób powinno się większość artystów szykanować, nie tylko z Howrse. =.= | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 09, 2012 6:19 am | |
| Twoja praca została odrzucona, ponieważ motyw tła jest zbyt złożony. Jest to niezgodne z zasadami Czarnej Perły.
JA SIĘ ZARAZ POSKARŻĘ NA KONTAKCIE. I w ogóle wiecie, że nie ma już starych maści w ZJ? Jakim prawem?! A gdzie rekompensata?! I co, usunęli mi maści i nie zdobędę już nawet jednego marnego kuponu! Chamstwo! Ja im dam >:C | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 09, 2012 6:43 am | |
| pisanie na kontakt jest bez sensu :
Temat : praca do CP Data utworzenia : 19 kwietnia 2012 Status zgłoszenia : Zgłoszenie zamknięte Opis : Proszę o podanie rozsądnego powodu odrzucenia pracy w tym miesiącu, która w miesiącu ubiegłym była w głosowaniu. Praca moja w miesiącu marcu była w głosowaniu ale zabrakło głosów aby się dostała do promienia posłałąm tą samą prace na ten miesiąc i ją odrzucono za rzekome "unoszenie sie konia". Jak mógł w zeszłym miesiącu sie "nie unosić" a w tym nagle zaczął??
link do pracy https://2img.net/r/ihimizer/img72/4795/catsjot.jpg Powiadomienie e-mail : Nieaktywne Załączniki : -
Witaj,
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
Obie prace nieznacznie różnią się od siebie. Pragniemy zwrócić uwagę, iż wszystkie prace są sprawdzane manualnie przez Zespół do tego przeznaczony. Jeśli po ponownym zbadaniu tej samej pracy stwierdził on, iż koń umieszczony w tym otoczeniu unosi się w powietrzu gdyż nie ma pod sobą żadnego podłoża, nie może taka praca zostać zaakceptowana. Jeśli chcesz ponownie wysłać tą pracę, upewnij się, że wprowadzisz stosowne modyfikację.
Z wyrazami szacunku,
Obsługa gry Howrse
nie mam pytań .... | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 09, 2012 6:55 am | |
| To trzeba ich nękać kilka razy, może to pomoże ;p | |
|
| |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Maj 09, 2012 7:26 am | |
| - Kotersiow napisał:
-
- Cytat :
- Pifia za duzo sobie pozwala ...
Nie no, dlaczemu? Ma kobita talent, jej prace podobają się ludziom, to dlaczego ma ich nie wysyłać? Bo dużo przy tym zarabia? No kurcze, to w ten sposób powinno się większość artystów szykanować, nie tylko z Howrse. =.= No właśnie,jej prace są świetne a przynajmniej mi się bardzo podobają. Ładne,inne i w takim fajnym stylu. Ta praca przypadła mi w szczególności do gustu :3 I tak,zgadzam się z Kotersiow-powinna gdzie indziej pokazywać jeszcze prace.Są nawet zbyt dobre na howrse | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 12:36 am | |
| ahahaah kot ze spłaszczonym ryjem X'DDDD a ten to nie ma złożonego tła, taa... no błagam... $%#^%#@%^% !!!!!!!!!!!!!! z serii jak zrobić trawę i niebo i zabrać za to XX kuponów =.=" edit: no proszę Was, no... EscyKane ma konto na hwr?????? |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 4:34 am | |
| Ja to chyba skądś znam... Głosik poleciał oczywiście ;3 | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 5:45 am | |
| HAHAHA! Pepe Pan Dziobak XD to chyba osioł, no nie? Był w kucykach.. ^^'' | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 6:58 am | |
| Gracja baletnicy xD WTF? O_o Co to jest?? Tutaj koń wisi nad skałą... Nawet nie wygląda jakby na niej stał O_O Nie wiem czemu... Ale wygląda tak prostacko :/ Łoooo, boski jest!! Słodziak!! Łabądek zaglądający konikowi pod ogon <3 Idealne tło hahaha xD | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 7:37 am | |
| Coś, co mnie rozwaliło To: i to: Czy tylko ja dostrzegam podobieństwo? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 8:33 am | |
| Nie przepadam zazwyczaj za stylem sWeEt, ale ten kucyk jest nawet całkiem sympatyczny. Ps. Jak widzę prace Pifii, głosuję na inne, choćby były brzydsze od nich. Strasznie irytuje mnie ten styl. Najbardziej lubię Szarusi, cerony i Lissi... | |
|
| |
Weel Nowy
Nick w grze : weel Liczba postów : 31 Dołączył : 06/10/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Maj 11, 2012 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Maj 12, 2012 12:29 am | |
| -piękny Andaluzik,tylko szkoda,że ma tą czerwoną wstążkę w pysku. :/ -haha,Ow jako pszczoła. xD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Maj 12, 2012 12:42 am | |
| ? Kocham! <3 Czemu to jest osieł? Ja to chcę no;] te diamenty widzę za każdym głosowaniem -.- tfurcze. kuń od tyłu. hauhshaushaus, drugi raz dzisiaj, zaraz pogłosuję jeszcze na innych serwerach, pewno też wpadnie xD o.0 xD Mówiłm! Znowu jakieś diamenciki -.- | |
|
| |
Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Maj 12, 2012 2:30 am | |
| Chwila.. Skąd ja to znam?... | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Maj 12, 2012 2:42 am | |
| Emperor na fioletowo z fioletowymi skrzydłami? Plagiat? Prócz tego widziałam konika Baldurrki, jednorożka Kicci i tło jakieś polskie bodajże. Głosy poleciały | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Maj 12, 2012 3:03 am | |
| |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011