| Magiczna Przejażdżka [PL] | |
|
+74Minoo Keplie klasaIVb safie Anke5 Vium Doryda Nefra01 Akardo Cytrynkaa Lubelak Fenella Sakti wiki0396 mufff123@o2.pl AyaKey poziomka22 Casanova Alcesta marysia94 kakasandra selfesssoul ZetkaEmka doska Casablanka Estelle bialasek09 TrusQ tapetka Inaczej Perła 20 drusia55 Lierre. Cisa Lucie Marsh Banan Mania123321 EveDallas kueimu arnekaja erreo Takashiro annrem Aglyss Linea2010 ana0000000000 LadyArvena amorkowa berni90 Kemishi Szarusia16 Arrin Nevarra Evelynek Rooda shunra Cullenka123 Ayashi mina stirit1 Zaplątana Suzan Karolina211 Mikim7 wierszownik Tiamat Athi Queen of Wolves Klaudiadan Temperance kaprysab Avada hanka1998 carrie17 Malto 78 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 6:33 am | |
|
| How how how,
Witajcie w Magicznej Przejażdżce! Czas na rzucanie kostką i szukanie prezentów!
Plansze: Gra składa się z 5 plansz, a każda plansza z 64 pól. Pola są numerowane od A do H i od 1 do 8. Możecie znaleźć kilka różnych typów pól na planszy: Pola upominków - pozwalają zebrać prezenty, które będziecie mogli otworzyć po 25. grudnia.
Pola wyzwań - Możecie wypełnić zadanie i uzyskać dodatkowy prezent, rzut kostką itp. Te pola są bardzo ważne i pomagają przesuwać się po planszy o wiele szybciej! UWAGA! Jeśli rzucicie kostką, nie wykonując wyzwania z danego pola, będziecie musieli wrócić na nie ponownie, aby móc wykonać to zadanie! Pola kluczy - Zebranie wszystkich kluczy na planszy pozwala otworzyć przejście na następny poziom. Teleporty - pozwalają dostać się na inne pole. Sekretne przejścia - pozwalają dostać się na kolejną planszę. Upominki dla znajomych - pozwalają zostawić prezenty na planszach przyjaciół. Zwykłe pola - nie mają specjalnych właściwości
Upominki: Są 4 rodzaje upominków: Małe i średnie upominki, Wyjątkowe upominki oraz upominki od znajomych. Kiedy zbierzecie jakiś upominek, od razu zostanie dodany pod Waszym drzewkiem. Aby go jednak otworzyć, będziecie musieli być cierpliwi, ponieważ upominki będzie można otworzyć dopiero po 25. grudnia!
Przejście z planszy na planszę. Wszyscy zaczynają grę na planszy Śnieżnego Lasu. Do odkrycia są 4 inne plansze, a na każdej z nich znaleźć można kilka kluczy. Zebranie wszystkich kluczy umożliwi Wam przejście na kolejny poziom poprzez Sekretne przejście. Przejść można używać dowolną ilość razy i przemieszczać się po planszach wedle swojej woli. Na planszy pierwszej, możecie znaleźć 1 Gwiezdny Klucz Na planszy drugiej, trzy Lodowe Klucze Na planszy trzeciej, 5 Kluczy Przestworzy Na planszy czwartej, 7 Kluczy Elfów Na planszy piątej, 9 Kluczy Prezentu
Kiedy zbierzecie 25 kluczy i odblokujecie wszystkie plansze będziecie mogli spróbować wygrać Eurosa. Uwaga! Ta opcja będzie odblokowana dopiero 25. grudnia! A aby wygrać Eurosa, będziecie musieli trafić na jego pole.
I dopiero 25. grudnia będziecie mogli otworzyć świąteczne prezenty...
Powodzenia i Wesołych Świąt! Ow
Euros jest jednym z boskich koni wiatru.
Możesz jeździć na nim poprzez oceany, by zwiększyć jego siłę wiatru lub ponad górami, by zwiększyć poziom jego umiejętności.
Przejażdżki przez równiny zwiększają zarówno poziom umiejętności, jak i siłę wiatru.
Do wieku 3100 lat, gdy tylko siła wiatru Euros osiągnie 100 %, będzie on w stanie rozpętać burzę, po której zostaną nadzwyczajne upominki!
Kierunek wiatru określa zarówno umiejętności oraz punkty siły wiatru, które Euros otrzymuje podczas przejażdżek, jak i upominki zdobywane podczas burzy. Gdy wiatr wskazuje dany kierunek, Euros może otrzymać premię lub utratę umiejętności na dany dzień.
|
| |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 6:40 am | |
| Boski faktycznie "boski". Wyglądem przypomina mi konia z żywiołem powietrza... Bardzo się postarali | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 6:47 am | |
| Och, zaczynają się boskie konie wiatru Nie biorę udziału, strajkuję i jest mi z tym dobrze ^^ Chociaż promocja wygląda na taką, co zżera kupony na potęgę | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 6:53 am | |
| Hanka, a gdzie tam używa się kuponów? Coś źle zrozumiałam? Ale promocji nie rozumiem. I tak nie będę grać, raz bo mam zbanowane konto, dwa, bo strajkuję. Ale boski faktycznie całkiem ładny. Tylko jeszcze niezbyt rozumiem jego "zastosowanie", ale to okaże się z czasem. | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:05 am | |
| fajna promocja jak narazie mi sie podoba ale bylam glupia pierdyknelam sie i kupilam za 300 tys rzut kostka czyli po zebraniu wszystkich kluczy bedzie opcja wygrania boskiego? A ogolnie boski to fajny pod wzgledem graficznym ale najbardziej mi sie podoba zabawa z jego um | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:18 am | |
| Boskie konie wiatru? Seriously Owlient'cie? Seriously? Po za tym w rodzinie wszyscy zdrowi? Co? Później będzie 50 kolejnych koni wiatru, ognia, wody i ziemi? Ten wygląda jak przemalowany żywioł ...
Co za paranoja w ogóle. | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:21 am | |
| I ma na dodatek ograniczenie odnośnie dawania prezentów... Wcześniej tego u boskich nie było. Może będzie to przynajmniej coś superanckiego.... | |
|
| |
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:33 am | |
| Nawet, nawet promocja. Do końca nie rozumiem.
Ostatnio zmieniony przez Queen of Wolves dnia Pon Gru 10, 2012 8:03 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:35 am | |
| - Acinoyx napisał:
- Boskie konie wiatru? Seriously Owlient'cie? Seriously? Po za tym w rodzinie wszyscy zdrowi?
Co? Później będzie 50 kolejnych koni wiatru, ognia, wody i ziemi? Ten wygląda jak przemalowany żywioł ...
Co za paranoja w ogóle. Następne będą konie pierwiastków chemicznych, potem pójdą boskie różnych gatunków wina, kolejne będą boskie-drzewa | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:38 am | |
| Boskie różnych gatunków wina - sikam. XDDD
No, a ogółem podoba mi się boski, ale jakoś nie ogarniam. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 7:50 am | |
| Mi się graficznie nie podoba, wygląda jak przemalowany żywioł i ma dziwnie jedną nogę wygiętą. W promocji nie biorę udziału, jeszcze nie odpoczęłam po poprzedniej. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 8:04 am | |
| Graficznie - super, boski wydaje mi się troszkę rozmazany, ale to może przez format. Pomysł - trochę pomieszany, no ale poziom trudności jest zachowany. Nagrody - boski super, niespodzianki - nie wiadomo, ale wątpię żeby były tam bardzo kiepskie upominki Koszty EQ, kuponów, RO - pomijając sprzedaże błyskawiczne dla chętnych NA RAZIE nie widzę większych strat z konta, a nawet w pewnym sensie zysk. Zobaczymy co dalej ... Ogółem git, zobaczymy jak dalej | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 8:14 am | |
| Co do błyskawicznych - Mały upominek zszedł właśnie po 50 tys. Equus. Ciekawe, co w nim będzie, bo jeśli coś typu Fortuna Krezusa albo Muśnięcie Filotes, to naprawdę będę współczuć kupującym. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 8:19 am | |
| Fajny ten nowy koń i promocja też znośna - I Plansza:
- II Plansza:
- III Plansza:
- IV Plansza:
- V Plansza:
|
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 8:40 am | |
| Hm... na razie nie ma tragedii, chociaż w 1 wyzwaniu musiałam dać kasę Ow, na szczęście nie dużo. Grafika spoko, oprócz boskiego - fajnie, że wreszcie nie dzikus! - moim zdaniem jest... brzydki, no cóż. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 8:50 am | |
| A mi się boski nie podoba ;x kurde bez urazy ale wygląda jakby mu ktoś heftnął na grzywę -___- mogli się bardziej postarać... ja tam mam gdzieś... gram bo gram dla upominków. | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:03 am | |
| Promocja, przynajmniej na razie, wydaje się nie wymagać specjalnych nakładów rzeczy z CR i kuponów. W dodatku w pierwszym wyzwaniu miałam polecenie "Oporządź konia", a jego zrealizowanie dało mi rzuty kostką co 8 godzin Jeśli chodzi o boskiego, to standardowo walczyć o niego nie zamierzam. Co do opinii o jego wyglądzie... Hmm. Ani mi się toto podoba, ani odrzuca. Taki sobie. | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:05 am | |
| Może w którymś upominku jest nowa rasa? | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:20 am | |
| Z boskim, to oni się nie postarali, mówiąc szczerze Jest taki sobie... Sama promocja... Nie będę ukrywała, że rzygam nią, bo znowu jest jakiś event Wiem, że nie muszę brać w tym udziału, ale sama obecność genialnych pomysłów Góry tak na mnie działa. Ogólnie nie zamierzam się zabijać o nagrody - co się uda zrobić, to się zrobi i tyle. | |
|
| |
Cullenka123 Raczkujący
Nick w grze : Cullenka123 Liczba postów : 55 Dołączył : 31/07/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:23 am | |
| Trochę zawiłe to to, ale nie test źle, zobaczymy, co z tego będzie. Chociaż obawiam się trochę tych "upominków", bo jak to znów mają być siodła, fortuny i jabłka, to dziękuję Boski niezły, ale pewnie jak zwykle mi się nie uda | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:30 am | |
| | |
|
| |
Cullenka123 Raczkujący
Nick w grze : Cullenka123 Liczba postów : 55 Dołączył : 31/07/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:35 am | |
| Ayashi, wystarczy sobie przypomnieć loterie i te tysiące jabłek sypiące się ze wszystkich stron xD Co chwila je sprzedawałam i do tej pory jeszcze mam, chociaż się regularnie pozbywam. Dlatego właśnie sprzedaże są dla mnie bez sensu, nie kupuję kota (tzn. jabłka) w worku. | |
|
| |
shunra Raczkujący
Nick w grze : shunra Liczba postów : 59 Dołączył : 12/08/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:43 am | |
| Mam takie dziwne wrażenie że pozostałe boskie konie wiatru będą różniły się tylko kolorami grzywy i ogona. A co do nagród w tej promocji znowu wpadnie pewnie pełno jabłek, uzd, podków FK itp. Teraz nie wołają kuponów pewnie pod koniec akcji i tak się bez nich nie obejdzie no ale ja nie mam zamiaru starać się koniecznie zdobyć tego boskiego. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:46 am | |
| - shunra napisał:
- Mam takie dziwne wrażenie że pozostałe boskie konie wiatru będą różniły się tylko kolorami grzywy i ogona.
Też tak sadzę i myślę, że będzie jeszcze różowy, niebieski, żółty. Edit. Osiem głównych bogów wiatru to Boreasz (wiatr północny), Kajkias (północno-wschodni), Apeliotes (wschodni), Euros (południowo-wschodni), Notos (południowy), Lips (południowo-zachodni), Zefir (zachodni) i Skiron (północno-zachodni) Mitologia gracka się kłania teraz na howrse Więcej tu.
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pon Gru 10, 2012 9:49 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 9:47 am | |
| Nie wierzę, że jakakolwiek promocja obędzie się bez kuponowego kuszenia. Głowę daję, że teraz pomachali graczom marchewką przed nosem, a za jakiś czas dorzucą "atrakcję" w postaci dodatkowych prezentów, pociągnięć za wajchę itp., oczywiście w RO. Skąd jednak wziąć RO, skoro gracze są spłukani po chwastach? Odpowiedź jest prosta | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 10:17 am | |
| - Athi napisał:
- Acinoyx napisał:
- Boskie konie wiatru? Seriously Owlient'cie? Seriously? Po za tym w rodzinie wszyscy zdrowi?
Co? Później będzie 50 kolejnych koni wiatru, ognia, wody i ziemi? Ten wygląda jak przemalowany żywioł ...
Co za paranoja w ogóle. Następne będą konie pierwiastków chemicznych, potem pójdą boskie różnych gatunków wina, kolejne będą boskie-drzewa O tak! Jeśli będą konie gatunków wina to od razu się piszę. Nie przekupicie mnie żadnym strajkiem! (; A tak poważnie, to mam pytanie: Czy na howrse była jakaś promocja w jakikolwiek sposób związana z mitologią nordycką? Nie licząc Sleipnira. Przy okazji jakiej promocji był on do wygrania? To chyba musiało być dawno temu... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 10:28 am | |
| - Rooda napisał:
- Czy na howrse była jakaś promocja w jakikolwiek sposób związana z mitologią nordycką?
Nie licząc Sleipnira. Przy okazji jakiej promocji był on do wygrania? To chyba musiało być dawno temu... Rok temu = Grani. Slejpnir był w loterii lub Błyskawicznych Sprzedażach |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 10:38 am | |
| Ey, co to znowu? 9 grudnia- koniec promocji 10 grudnia- początek nowej
Chyba coś się im w systemie pomyliło... A co do promocji, kolejne dziadostwo z użyciem MASY kuponów. A o "Boskim" się nie wypowiem... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 10:45 am | |
| Z cioci wikipedii pozostałe "wiatrowe": Akwilon Anemoi Auster Eol Eolia Eurus Fawoniusz Boreasz Zefir Notos
Ciekawe czy aż tyle tego będzie... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 10:48 am | |
| - Nevarra napisał:
- Z cioci wikipedii pozostałe "wiatrowe":
Akwilon Anemoi Auster Eol Eolia Eurus Fawoniusz Ciekawe czy aż tyle tego będzie... A pod jakim hasłem szukane ? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] | |
| |
|
| |
| Magiczna Przejażdżka [PL] | |
|