| Magiczna Przejażdżka [PL] | |
|
+74Minoo Keplie klasaIVb safie Anke5 Vium Doryda Nefra01 Akardo Cytrynkaa Lubelak Fenella Sakti wiki0396 mufff123@o2.pl AyaKey poziomka22 Casanova Alcesta marysia94 kakasandra selfesssoul ZetkaEmka doska Casablanka Estelle bialasek09 TrusQ tapetka Inaczej Perła 20 drusia55 Lierre. Cisa Lucie Marsh Banan Mania123321 EveDallas kueimu arnekaja erreo Takashiro annrem Aglyss Linea2010 ana0000000000 LadyArvena amorkowa berni90 Kemishi Szarusia16 Arrin Nevarra Evelynek Rooda shunra Cullenka123 Ayashi mina stirit1 Zaplątana Suzan Karolina211 Mikim7 wierszownik Tiamat Athi Queen of Wolves Klaudiadan Temperance kaprysab Avada hanka1998 carrie17 Malto 78 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 11:44 am | |
| - Athi napisał:
Następne będą konie pierwiastków chemicznych, potem pójdą boskie różnych gatunków wina, kolejne będą boskie-drzewa Z alkoholami niech zaszaleją. Wszak był bóg wina Dionizos. O ile wiem to mamy wino białe,czerwone, słodkie,półsłodkie, wytrawne... Już mają kilka koni alkoholowych. Dorzucić do tego whiski, piwa wódki i maja całkiem niezłe pole do popisu Promocji nie ogarniam. Co prawda rozgryzłam jak się poruszać po planszy, ale dziękuje nie skorzystam. Te małe prezenty wygladają mi na lipne kto sie założy że w środku będą rzepy,jabłka, fortuny krezusa albo łajno ? Jedynie skorzystam ze sprzedaży... w celu zbicia ceny krycia. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 11:48 am | |
| - Cytat :
- Z alkoholami niech zaszaleją. Wszak był bóg wina Dionizos. O ile wiem to mamy wino białe,czerwone, słodkie,półsłodkie, wytrawne... Już mają kilka koni alkoholowych. Dorzucić do tego whiski, piwa wódki i maja całkiem niezłe pole do popisu
Pijana kolekcja? xD | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 12:14 pm | |
| - Cytat :
- How how how
Małpa nauczyła się szczekać? Koń jak zwykle porażka, no ludzie :C zatrudnijcie lepszego grafika, bo kaleczą tak piękne stworzenia :C Ciekawe ile kasy na tym wycisną. Na razie nie ma nic z kuponami, ale pewnie niedługo będzie promocja w RO i będzie można tego boskiego wygrać... | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 12:16 pm | |
| Uno momento. Wszerz i wzdłuż nie widzę RO Czy to jest możliwe, że naprawdę są równe szanse?! Czyżby Ubisoft odszedł? | |
|
| |
berni90 Nowy
Nick w grze : berni90 Liczba postów : 24 Dołączył : 27/09/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 12:23 pm | |
| Zbyt pieknie by to brzmialo zeby wszyscy mieli rowne szanse... - Cytat :
- Pijana kolekcja? xD
od razu mi sie przypomniala legenda pijanego mistrza xD | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 12:23 pm | |
| | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 12:33 pm | |
| No fajnie -_- Miałam ponowny rzut o 20.00, przegapiłam parę minut i już niedostępne. Aha, mam wstawać o 4 rano i nie spóźnić się ni sekundy? Nie, dziękuję, nie wezmę udziału w promocji. edit: okej, wyjaśnione | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 1:18 pm | |
| Buuu | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 1:27 pm | |
| Kemishi - to tylko przepowiednia, ale znając Owlient nie odpuszczą sobie. Przecież miesiąc bez kuponów to dla nich bankructwo XD A na co innego mają gracze wydawać kasę, skoro rzeczy z CR moga mieć za equus, albo za darmo z promocji? | |
|
| |
ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 1:52 pm | |
| A powie mi ktoś, co się stanie jak wejdę na pole z Eurosem? To na samym dole planszy. dostanę boskiego? Chociaż wierzyć mi się nie chce, że bożyszcze będą tak łatwo dostępne... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 2:07 pm | |
| Nie wejdziesz Jest zablokowany furtką | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 2:08 pm | |
| Nie rozumiem. Po co, na co, gdzie, jak, kiedy, eh..dziwne. Nie ogarniam tej promocji; / |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 10, 2012 11:35 pm | |
| Szczerze powiedziawszy to bardzo mi się podoba promocja. Nie jest pożeraczem kuponów, ciekawa i jeszcze możliwe, że wygra się fajne rzeczy Chociaż bożyszcz koszmarny o.o | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 2:42 am | |
| Z ciekawościz ajrzałam na INT. Wrodzone wścibstwo kazało zajrzeć na forum pomtysłów... Błąd, duuuży błąd. Na szybko z translatora: - Spoiler:
* Piekarnia Bóstw * Ten zestaw divines byłoby zabawy i uroczy dodatek do Howrse. Ponieważ byłoby to dwa pomysły gdybym pisał zarówno promocji i Bóstw na jedno stanowisko, wyjaśnię w promocji pierwszy. To będzie jak na plaży promo, musisz zbierać rzeczy, aby uzyskać inne rzeczy. Oto większość informacji ... Howrse może niczego zmienić.
Jak zdobyć składniki: - UFO - Logowanie (dostajesz 3 random) - Sprzedaż Flash - Cele - Zawody wygrać (ograniczone do 3 dni) - Rozety Win (brak limitu) - Podczas lekcji lub przejażdżek (losowo, nie może przyjść, i ograniczenie do 3 dni)
Składniki: - Cream - Mąka - Jaja - Czekolada - Sól - Cukier - Frosting - Sprinkles - Jam
Rzadkość: - Krem: bardzo rzadko - Mąka: wspólny - Jaja: wspólne - Czekolada: niezbyt często - Sól: bardzo często - Cukier: bardzo często - Frosting: rzadko - Sprinkles: rzadko - Jam: niezbyt często
Przepisy: - Cream + Mąka + Jaja + Frosting: Cupcake, czyli 5th Element - Mąka + Jaja + Jam + Salt: Tarta, czyli Aphrodites Łzy - Cream + Jam + Mąka + Jaja: ciasta, czyli Hermes Winged Personel - Jam + Sprinkles + lukier + czekoladowe: Ozdoby, innymi słowy broni Morpheus - Mąka + Jaja: ciasta, czyli 50 rzepa - Cream + Czekolada + Jam + Sugar: kruchymi ciasteczkami, czyli kamienia filozoficznego - 2x Mąki +2 x czekoladowe jaja +: Ciasto czekoladowe, czyli 15.000 e - Wszystkie składniki: Magical Tort, czyli wyboru: Titans Challenge Nyx Pack, Bewitched Pumpkin, Prezent Hestia jest, lub 7 przechodzi - Howrse mogą pochodzić z własnych
Get Bóstw: - 10 przepisy na proste losowe boski oceniono - 20 przepisy na losowej boskiego czynnika oceniono - 30 przepisy na losowej boskości oceniono ciężko
Pytania i odpowiedzi: - Więc zebrać te "składniki" i "marka" rzeczy, które są BMI lub innych elementów: Tak. A są to tylko niektóre przykłady, Howrse może niech ich przepływu kreatywność! - Nie podoba mi się to. To jest zbyt nudne: Cool, dlaczego nie zapomnij go przeczytać i przejść do innego tematu, a nie? - Jest zbyt wiele promocji: Jeśli nie podoba im ich nie robię. To Twój własny wybór. Wyłączanie pomysł w dół, ponieważ nienawidzę promocji nie jest konieczne. - I naprawdę nie rozumiem: Więc w zasadzie, jak promowanie Beach, zbierać różne "elementy", które mają inne rarytasy, a można zrobić "recepty", która daje Ci przedmioty. - Co to ma wspólnego z duchownych: To jest tylko pierwsza część, promocja sama. Plus, że nie wspomniał, jak dostać Bóstw. - Jakieś inne pytania? PM do mnie jak najszybciej i nie pisać jeszcze! I tylko może odpowiedzieć na to pytanie i zmienić zdanie
Dziękuję za przeczytanie i mam nadzieję, że się spodoba! Hit, że zielona zatwierdzić przycisk, jeśli chcesz, * Snowball888111 *
| |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 6:06 am | |
| Tak, zdobyłam Gwiezdny Klucz! | |
|
| |
Klaudiadan Raczkujący
Nick w grze : Klaudiadam Liczba postów : 80 Dołączył : 01/10/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 8:07 am | |
| A ja jestem jedno pole od klucza... | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 8:34 am | |
| Ja się już trzy ruchu kręcę gdzieś przy kluczu i nie mogę trafić | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 8:50 am | |
| Ja miałam do wyboru klucz i wyzwanie, więc wzięłam wyzwanie. Trochę głupio, jeszcze tam wrócę xD Raczej nie nastawiam się na boskiego, ale chcę zebrać wszystkie pakunki | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 10:01 am | |
| | |
|
| |
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 10:14 am | |
| Czy wyzwania są przypisane do konkretnych pół? Czy obojętne na które się wejdzie to i tak wyświetlają się w tej kolejności? | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 10:25 am | |
| - annrem napisał:
- Czy wyzwania są przypisane do konkretnych pół?
Czy obojętne na które się wejdzie to i tak wyświetlają się w tej kolejności? Nie. Możemy wykonać jakiekolwiek zadanie z czwartej planszy, a i tak będzie to nasze pierwsze, lub kolejne... Czyli chronologicznie. Nie da się pominąć zadania 1 i robić zadanie dwa. | |
|
| |
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 10:27 am | |
| Dzięki Mikim, tak myślałam. | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 1:06 pm | |
| |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 1:27 pm | |
| - Athi napisał:
- Acinoyx napisał:
- Boskie konie wiatru? Seriously Owlient'cie? Seriously? Po za tym w rodzinie wszyscy zdrowi?
Co? Później będzie 50 kolejnych koni wiatru, ognia, wody i ziemi? Ten wygląda jak przemalowany żywioł ...
Co za paranoja w ogóle. Następne będą konie pierwiastków chemicznych, potem pójdą boskie różnych gatunków wina, kolejne będą boskie-drzewa ...a potem konie-kredki, piórniki,zeszyty i ołówki, następnie soki i cienkopisy. c: | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 1:44 pm | |
| - Cougar napisał:
- Athi napisał:
- Acinoyx napisał:
- Boskie konie wiatru? Seriously Owlient'cie? Seriously? Po za tym w rodzinie wszyscy zdrowi?
Co? Później będzie 50 kolejnych koni wiatru, ognia, wody i ziemi? Ten wygląda jak przemalowany żywioł ...
Co za paranoja w ogóle. Następne będą konie pierwiastków chemicznych, potem pójdą boskie różnych gatunków wina, kolejne będą boskie-drzewa ...a potem konie-kredki, piórniki,zeszyty i ołówki, następnie soki i cienkopisy. c: później będą kierunki świata, największe państwa Europy, świata itp. |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 2:08 pm | |
| nie zapominajcie o Parówiaku i reszcie kiełbasianych koni. | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 11, 2012 2:29 pm | |
| Nie zapominajcie o koniach - miesiącach! | |