| Magiczna Przejażdżka [PL] | |
|
+74Minoo Keplie klasaIVb safie Anke5 Vium Doryda Nefra01 Akardo Cytrynkaa Lubelak Fenella Sakti wiki0396 mufff123@o2.pl AyaKey poziomka22 Casanova Alcesta marysia94 kakasandra selfesssoul ZetkaEmka doska Casablanka Estelle bialasek09 TrusQ tapetka Inaczej Perła 20 drusia55 Lierre. Cisa Lucie Marsh Banan Mania123321 EveDallas kueimu arnekaja erreo Takashiro annrem Aglyss Linea2010 ana0000000000 LadyArvena amorkowa berni90 Kemishi Szarusia16 Arrin Nevarra Evelynek Rooda shunra Cullenka123 Ayashi mina stirit1 Zaplątana Suzan Karolina211 Mikim7 wierszownik Tiamat Athi Queen of Wolves Klaudiadan Temperance kaprysab Avada hanka1998 carrie17 Malto 78 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Queen of Wolves Raczkujący
Nick w grze : Queen of Wolves Liczba postów : 67 Dołączył : 04/10/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Nie Gru 23, 2012 12:47 pm | |
| Czy mam jakieś szanse na boskiego jeśli zostało mi do zdobycia 17 kluczy? | |
|
| |
bialasek09 Nowy
Nick w grze : chichi love Liczba postów : 31 Dołączył : 19/11/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Nie Gru 23, 2012 4:00 pm | |
| Jak nie zużyjesz masy kuponów na zestawy elfów to nie masz szans:) Lepiej zbierać same prezenty:) PS wie ktoś jakie są kolejne Wyzwania czyli 16, 17, 18 itd. | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Nie Gru 23, 2012 4:17 pm | |
| Boskie konie za 100 kuponów! Warto korzystać, nie ma co, o! ;] Chociaż Mróz całkiem mi się podoba... | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 12:00 am | |
| - Rooda napisał:
- Boskie konie za 100 kuponów! Warto korzystać, nie ma co, o! ;]
Chociaż Mróz całkiem mi się podoba... Mnie też... chociaż ona chyba nic nic nie robi, poza tym kolejnym boskim, co nie? Więc nie wiem, czy warta 30 kuponów. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 1:51 am | |
| Wyzwanie nr°16: Odwiedź profil dyrektora ośrodka jeździeckiego, w którym pracujesz Nagroda: 1 dodatkowy rzut kostką |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 2:06 am | |
| Jakimś cudem dostałam się na czwartą planszę i widzę już na horyzoncie kolejny duży prezent | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 2:08 am | |
| Wyzwanie 17. Pokryj klacz ogierem tej samej rasy. Nagroda: Możliwość teleportowania się na wskazane pole. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 2:25 am | |
| Yay ! Wreszcie dotarłam na 3 planszę ! xD Nie zależy mi na Eurosie, tylko na dużym upominku xD |
|
| |
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 2:30 am | |
| - Vinona napisał:
- Yay ! Wreszcie dotarłam na 3 planszę ! xD
Nie zależy mi na Eurosie, tylko na dużym upominku xD Ja już dawno na Eurosa nie poluję, szukam tylko upominków | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 3:00 am | |
| - Zaplątana napisał:
- Vinona napisał:
- Yay ! Wreszcie dotarłam na 3 planszę ! xD
Nie zależy mi na Eurosie, tylko na dużym upominku xD Ja już dawno na Eurosa nie poluję, szukam tylko upominków Ja też. Szczególnie na duże upominki :mrau: |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 5:13 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Wyzwanie nr°16: Odwiedź profil dyrektora ośrodka jeździeckiego, w którym pracujesz
Nagroda: 1 dodatkowy rzut kostką Czyli mam odwiedzić własny profil, fajnie łatwe maja te wyzwania Co do upominków to ja poluję na te od znajomych. Chyba najlepsze w ofercie, zaraz po dużym. | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 5:47 am | |
| A co jest w upominku od znajomego? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 12:07 pm | |
| Kamil - gratulacje Ja rzuciłam kostką i wypadło mi o jedno oczko za dużo... Tylko u mnie taki pech. |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 1:30 pm | |
| - Kemishi napisał:
- A co jest w upominku od znajomego?
Siodło Posejdona Uzda Posejdona 5 x Punkt dorastania Siodło szyte na miarę 50 x Jabłko 2 000 Promień Heliosa Muśnięcie Filotes Fortuna Krezusa Chmurka Kamil: gratuluje. Do jutra otworzysz brame :d | |
|
| |
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 4:15 pm | |
| - Mały upominek:
Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 100 % morale dla Twoich koni Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 1 x Siodło szyte na miarę Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 1 x Uzda szyta na miarę Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 5 x Punkt dorastania Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 200 Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 100 % morale dla Twoich koni Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 5 x Punkt dorastania Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 2 000 Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 500 Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 10 % energii dla Twoich koni Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 50 x Rzepa Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 10 x Mieszanka kaloryczna Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 200 Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 1 x Powiew Eola Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 10 x Mieszanka kaloryczna Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 50 x Rzepa Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 50 x Jabłko Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 10 % energii dla Twoich koni Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 200 Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 1 x Laury Dafne Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 500 Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 1 x Siodło MK Gratulacje Po otwarciu małego upominku otrzymujesz: 1 x Siodło MK
- Średni upominek:
Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Złote Jabłko Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Złote Jabłko Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Lonża Boreasza Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Promień Heliosa Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Promień Heliosa Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Złote Ostrogi Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 20 000 Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Muśnięcie Filotes Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Złote Ostrogi Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Pięta Achillesa Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Piorun Zeusa Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Puszka Pandory Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: konia rasy Criollo - czekałem na tego konia Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Piorun Zeusa Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Złote Ostrogi Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Pięta Achillesa Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 5 x Diament Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 5 x Diament Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 20 000 Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 5 000 Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 5 000 Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 1 x Zwój Plutona Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: 20 x Punkt dorastania
- Duży upominek:
Gratulacje Po otwarciu dużego upominku otrzymujesz: 1 x Zestaw Atalanty Gratulacje Po otwarciu dużego upominku otrzymujesz: 1 x Zestaw Atalanty Gratulacje Po otwarciu dużego upominku otrzymujesz: 1 x Wyzwanie Tytanów
|
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 4:20 pm | |
| Ja dostałam 3 konie nowej rasy XD |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 4:31 pm | |
| Ja wygrałam z dużych 3 miesiące KP, WT i ZC. KP w sumie się przyda, więc nie narzekam. A ze średnich to chyba z milion PA, PZ, PH wygrałam, o bonusie LD to już nie wspomnę No i Criollo. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Pon Gru 24, 2012 4:56 pm | |
| w dużym znalazłam zestaw centaura. (był jeden) W małych pfff troche kasy mieszanki uzdy (było z W średnim muśnięcie chyba, grosze z lepszych piorun zeusa (były 4) od znajomych muśnięcie i kasa. Sumując: jak zwykle beznadzieja. | |
|
| |
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 25, 2012 1:12 am | |
| Z dwóch dużych upominków miałam Wyzwanie Tytana i Zestaw Atlanty, z pięciu średnich prezentów jedyną przydatną rzeczą było 20 PD, a małych prezentów nawet nie skomentuję. Beznadzieja. | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 25, 2012 2:46 am | |
| Z liczących się to Wyzwanie Tytanów i Piorun Zeusa. Reszta to kilka PD, chyba 700 misiogroszy i drobiazgi. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 25, 2012 8:03 am | |
| Gratulacje Po otwarciu dużego upominku otrzymujesz: 1 x Zestaw Centaura Takie coś powinno być w średnim upominku |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 25, 2012 10:34 am | |
| Gratulacje Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: konia rasy Criollo
Co to za koniś? Jakaś nowa rasa? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Wto Gru 25, 2012 10:46 am | |
| - Lubelak napisał:
- Gratulacje
Po otwarciu średniego upominku otrzymujesz: konia rasy Criollo
Co to za koniś? Jakaś nowa rasa? Nowa rasa |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Sro Gru 26, 2012 4:06 am | |
| Kamil - jestes lepszy niż demotywator | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Sro Gru 26, 2012 4:39 am | |
| Zawartość kolejnego z moich dużych prezentów: Zestaw Atlanty. To się nazywa pech, jedyny nieprzydatny dla mnie przedmiot umieszczony w dużym prezencie trafił mi się już drugi raz | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] Sro Gru 26, 2012 6:28 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Magiczna Przejażdżka [PL] | |
| |
|