Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 8:05 am | |
| - Cytat :
- Something new about trophies
Discover new trophies and expand your collection! After horses and unicorns breeds, you can now collect Pegasus breeds! From now on, all divine horses families have their own trophy!We have now added the following trophies: • Mythological divine Horses trophy • Water divine Horses trophy The Customization Ace category is getting bigger! The "5th Element" and "Bewitched Pumpkin" trophies have been moved there There are 2 new trophies in this category. You can now collect Pegasus and unicorns with the 5th Element coats A new category has been added: the Senior Manager category We have added "Equestrian center competitions" trophies there "Equestrian center Rosettes" trophies have been moved to this new category It is now easier to find the horses you need! In the window showing the horses that are required to complete a given trophy, you can click on the missing horses. You will then be redirected to a Sales page using the filters you selected previously, with all the horse features you are looking for. - Tłumaczenie(nie całe):
Coś nowego o trofea Odkryj nowe trofea i powiększ swoją kolekcję ! Po rasach koni i jednorożców możesz teraz zbierać rasy pegazów ! Od teraz, wszystkie boskie konie z rodziny mają własne trofeum Dodaliśmy teraz następujące trofea: • Trofea mitologicznych koni boskich • Trofea wodnych koni boskich Kategoria różne jest coraz większa ! "5-ty żywioł" i "Zaczarowana Dynia" trofea zostały przeniesione i powiększone o dwa dodatkowe trofea. Możesz teraz zbierać pegazy i jednorożce z maścią 5-tego żywiołu Została dodana nowa kategoria. "Nowa kategoria została dodana: Senior Category Manager Dodaliśmy "konkursy ośrodku jeździeckim" trofea tam "Equestrian Center rozety" trofea zostały przeniesione do tej nowej kategorii" To jest teraz łatwiej znaleźć konie trzeba! W oknie, które wykazało, że konie, które są wymagane do ukończenia danego trofeum, możesz kliknąć na konie zaginionych. Zostaniesz przekierowany na stronę sprzedaży przy użyciu filtrów wybrane wcześniej, z wszystkich funkcji konia szukasz.
- Cytat :
- More visibility for the Pieces of Cloud pack
You asked for it, now you've got it! On a horse profile page, you can now see if it owns the Pieces of Cloud Pack! The number of Pieces of Cloud that have been used is displayed when you hover your mouse cursor over the Pieces of Cloud pack icon. - Tłumaczenie by google:
Więcej widoczność Fragmentu Chmura opakowaniu Pytałeś o to, teraz masz to! Na stronie profilu konia, można teraz zobaczyć, czy jest właścicielem Kawałki Paczka chmurze! Liczba sztuk w chmurze, które zostały wykorzystane jest wyświetlany po najechaniu kursorem myszy na Pieces obłoku opakowanie ikony. - Cytat :
- Bigger time slider
We used the extra space offered by this bigger page to increase the size of the action duration slider on your horses profile page. If you have chosen this option on the My account page, you can select durations and food quantities more easily! - Spoiler:
Większy suwak czasu Korzystaliśmy z dodatkowej przestrzeni oferowanej przez ten większy strony zwiększyć rozmiar suwaka czasu trwania działania na profilu koni stronie. Jeśli wybrano tę opcję, na stronie Moje konto, możesz wybrać czas trwania i ilości żywności łatwiej!
|
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 9:42 am | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 9:54 am | |
| Nowe grafiki są o wiele ładniejsze od poprzednich *.* |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 10:02 am | |
| | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 11:26 am | |
| " Trofea mitologicznych koni boskich • Trofea wodnych koni boskich"
Znaczy wędrownych? Czyli trofeum, którego nie mozna już zdobyć, jeśli ktoś się kiedyś nie postarał...
Ogólnie wszelkie trofea nie byłyby złe, gdyby działały na podobnej zasadzie jak wszelkie achievements w innych grach/programach. Czyli zaliczyło się - zostaje. A nie, że sprzedasz konia i od razu trofeum odpada. Rozumiem, że chcieli zapobiec migracji koni (jedna osoba ma komplet maści danej rasy, zalicza trofeum, daje kolejnej, ta zalicza, daje kolejnej....), ale mogli to rozwiązać w inny sposób. Np. przez miesiąc trzeba spełniać dany warunek, to wtedy trofeum zostaje.
I takie pytanie - to trofeum z runami to za co? Oraz to nad i pod? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 11:36 am | |
| - LadyArvena napisał:
- " Trofea mitologicznych koni boskich
• Trofea wodnych koni boskich"
Znaczy wędrownych? Czyli trofeum, którego nie mozna już zdobyć, jeśli ktoś się kiedyś nie postarał...
Ogólnie wszelkie trofea nie byłyby złe, gdyby działały na podobnej zasadzie jak wszelkie achievements w innych grach/programach. Czyli zaliczyło się - zostaje. A nie, że sprzedasz konia i od razu trofeum odpada. Rozumiem, że chcieli zapobiec migracji koni (jedna osoba ma komplet maści danej rasy, zalicza trofeum, daje kolejnej, ta zalicza, daje kolejnej....), ale mogli to rozwiązać w inny sposób. Np. przez miesiąc trzeba spełniać dany warunek, to wtedy trofeum zostaje.
I takie pytanie - to trofeum z runami to za co? Oraz to nad i pod? Mitologiczne to Baliosy, Krezus, Ksantos, Grani - a kto powiedział, że to tylko mitologi greckiej dotyczy . Wodne to Mgła, Snow, Mróz itp. Trofea od góry: Wszystkie dzikusy, Sleipniry, planety, kamienie, Grani - runy z ich zadu, skrzydła od falek, wszystkie boskie, Baliosy - maść z ich grzyw razem złączone, wiatry, wodne |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 11:37 am | |
| |
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 11:43 am | |
| - AyaKey napisał:
A to ostatnie ? Mitologiczne - Balios, Krezus, Ksantos, Sleipnir Kamil2010 - Grani nie jest koniem mitologicznym |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 11:51 am | |
| Trofea - no może być, zawsze coś tam wpadnie dodatkowego. Chmurki - w sumie też nie najgorzej Suwak czasu - o co w tym chodzi? Czyżby kolejne ułatwienie? -,- | |
| | | Go?? Gość
| | | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 12:34 pm | |
| Szron .Suwak czasu to ta akcja którą widzisz żywiąc konia lub go trenując. Dla mnie najlepsze rozwiazanie bardzo mi tego brakowalo na tablecie czy nawet na kompie bedzie lepiej widac | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 1:38 pm | |
| - kaprysab napisał:
- Szron .Suwak czasu to ta akcja którą widzisz żywiąc konia lub go trenując. Dla mnie najlepsze rozwiazanie bardzo mi tego brakowalo na tablecie czy nawet na kompie bedzie lepiej widac
Ale można ustawić sobie taki suwak w ustawieniach. Ja sobie już ustawiłem na początku gry Moje konto -> Użyj nowej metody zmiany czasu trwania akcji |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 3:14 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- kaprysab napisał:
- Szron .Suwak czasu to ta akcja którą widzisz żywiąc konia lub go trenując. Dla mnie najlepsze rozwiazanie bardzo mi tego brakowalo na tablecie czy nawet na kompie bedzie lepiej widac
Ale można ustawić sobie taki suwak w ustawieniach. Ja sobie już ustawiłem na początku gry Moje konto -> Użyj nowej metody zmiany czasu trwania akcji Ale ten ogolnie jest wiekszy wiec łatiej bedzie tapnac na smartfonie czy tablecie | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Wto Mar 19, 2013 11:54 pm | |
| Muszę to sobie ustawić i przetestować na smartfonie! Dzięki za info! | |
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Sro Mar 20, 2013 7:00 am | |
| - Cytat :
- Możliwość szybkiego znalezienia w sprzedażach brakujących do trofeum koni.
Gdzie to jest ? Bom ja ślepa xD | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Sro Mar 20, 2013 7:15 am | |
| - AyaKey napisał:
-
- Cytat :
Gdzie to jest ? Bom ja ślepa xD Jak wejdziesz na stronę trofeów to obok brakujących koni masz ikonkę tego młotka (dopiero jak najedziesz myszką) | |
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Sro Mar 20, 2013 7:54 am | |
| - Nevarra napisał:
- AyaKey napisał:
-
- Cytat :
Gdzie to jest ? Bom ja ślepa xD Jak wejdziesz na stronę trofeów to obok brakujących koni masz ikonkę tego młotka (dopiero jak najedziesz myszką) Dzięki. Myślałam że normalnie na sprzedażach będzie | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Sro Mar 20, 2013 12:50 pm | |
| - kaprysab napisał:
- ładne te niektore trofea
Te z żywiołem przyciąga uwagę | |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT Pią Mar 22, 2013 5:28 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT | |