Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nauka języków

Go down 
+7
Rooda
wilczyca1000
Vium
XX_lero
Szron
-Eruina-
LadyArvena
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Nauka języków - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nauka języków   Nauka języków - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 22, 2013 4:09 am

Szron napisał:
A dlaczego nie? Mówią po polsku zwrot/słowo- trzeba przypomnieć sobie jak to brzmi w innym języku i kliknąć odpowiedni obrazek. Wink

Przy tym ok. Ale chodzi mi o zadanie, gdzie pisze po polsku, a ja mam z rozsypanki to ułożyć po hiszpańsku. I wtedy nie wiem po co mi polskie mówienie wpychają Mad Rozprasza mnie to.

XX_lero napisał:
Szron napisał:
A dlaczego nie? Mówią po polsku zwrot/słowo- trzeba przypomnieć sobie jak to brzmi w innym języku i kliknąć odpowiedni obrazek. Wink

Ja mam pytanie: czy jak mam obecnie włączony jeden kurs i aktywuję drugi, to czy ten pierwszy zniknie? ;P Takie banalne, ale mam jakieś tam postępy w hiszpańskim, a pomyślałem, że mógłbym równoległe szlifować moją angielszczyznę. ;D

Pierwszy kurs nie zniknie, możesz przerabiać kilka kursów na raz. Wink

Konkretnie 2 języki Smile Żeby móc mieć więcej trzeba parę punktów zarobić pomagając ludziom uczącym się polskiego Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Estelle
ZAGRODZIANIN
Estelle

Nick w grze : Estelle
Liczba postów : 642

PisanieTemat: Re: Nauka języków   Nauka języków - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 22, 2013 4:17 am

LadyArvena napisał:

Konkretnie 2 języki Smile Żeby móc mieć więcej trzeba parę punktów zarobić pomagając ludziom uczącym się polskiego Wink

To podpowiedz mi jeszcze jak pomagać tym ludziom? Nie trzeba mi na razie większej ilości kursów, choć w sumie podszkolić anglika by się przydało, no ale mniejsza... co to ja mówiłam? A tak, lubię po prostu pomagać ludziom xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=181364
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Nauka języków   Nauka języków - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 22, 2013 1:59 pm

Na tej belce na górze masz "pomóż innym". Klikasz i widzisz czy akurat ktoś coś dorzucił. Jak nic nie ma, to można też tam po lewej zaznaczyć polski i opcję z "komentarzami" i przejrzeć takie. Czasem ktoś udzieli niepełnej odpowiedzi i można swoje parę słów dołożyć Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nauka języków   Nauka języków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 23, 2013 3:36 am

Także się zarejestrowałem,jako język do nauki wybrałem...Eskimoski Laughing
Jednak nie eskimoski,bo takiego nie ma,a był do wyboru xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nauka języków   Nauka języków - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nauka języków
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nauka HTML'a
» Nauka html'u
» Samodzielna nauka gry na gitarze
» Nauka przentacji z podstronami
» Co dalej z nauką? To już się w głowie nie mieści...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: