Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Pon Kwi 15, 2013 12:11 pm | |
| Moja ciocia otwiera niedługo salon "piękności" dla psów, a nazwy ciągle nie ma! Macie jakieś pomysły? Bardzo byście pomogli, bo otwarcie już niedługo. Plisss, pomóżcie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Pon Kwi 15, 2013 12:50 pm | |
|
Ostatnio zmieniony przez Gatta dnia Wto Kwi 16, 2013 11:42 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Wto Kwi 16, 2013 7:22 am | |
| Psi Kłak | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Wto Kwi 16, 2013 10:50 am | |
| Uwaga, nazwa "Salon dla psów" odpada xd Jul, ja Ci już mówiłam, wymyślać chyba nie będę xd
EDIT: Vivre pour chiens Tequila Malibu x3 Z francuskiego Salon dla psów (xd) i tu, for Twoja mama, Tequila Malibu xdd |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Wto Kwi 16, 2013 6:19 pm | |
| Przede wszystkim nazwa salonu groomerskiego powinna być profesjonalna, poważnie brzmiąca. Z doświadczenia wiem ze wszystkie "pupilki:" "Raj dla niuniusia" czy "podaj łapkę" nie były na rynku nawet roku.
Swoją drogą gdzie Ciocia otwiera salon? | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Sro Kwi 17, 2013 4:34 am | |
| nazwa powinna być dopasowana do progu klientów jakich ma salon obsługiwać, nie koniecznie wszelkiego rodzaju makaronizmy są dobrym pomysłem tak jak długie i skomplikowane nazwy | |
| | | Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Nie Kwi 28, 2013 1:00 pm | |
| - Jetrel napisał:
- Przede wszystkim nazwa salonu groomerskiego powinna być profesjonalna, poważnie brzmiąca.
Z doświadczenia wiem ze wszystkie "pupilki:" "Raj dla niuniusia" czy "podaj łapkę" nie były na rynku nawet roku.
Swoją drogą gdzie Ciocia otwiera salon? W Gdyni ;P | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Nie Kwi 28, 2013 1:11 pm | |
| | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 Nie Kwi 28, 2013 2:55 pm | |
| do jakiego grona klientów będzie oferta skierowana i gdzie się będzie salon znajdował ( osiedle, główny deptak itp ... ) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 | |
| |
| | | | Pomysł na nazwę dla salonu dla psów :3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|