Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany Empty
PisanieTemat: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostPią Maj 24, 2013 12:05 pm

Dlaczego prawie codziennie widzę zmiany w Administracji i Modernacji?
Niedawno widziałem że Kamil2010 i pysia.. byli administratorami, potem Mikim7 przestał być administratorem, dzisiaj widzę że Broszka została modernatorem i pojawił się jakiś Admin
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostPią Maj 24, 2013 12:13 pm

Pytanie całkiem bez sensu.Skoro tak jest to jest i kropka. Ja miałam moda,bo pracowałam nad skórką,Mikim z tego co wiem także,a inni też widocznie był jakiś powód żeby tak zrobić, więc nie wiem w czym problem
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostSob Maj 25, 2013 1:23 am

Jak są jakieś oficjalne zmiany, to jest informacja Wink A jak trzeba mieć dostęp do panelu, żeby coś zmienić, np. z skórką.

Co do Broszki - sama nie wiem, dopiero wpadłam do Zagrody. Ale podejrzewam, że Lubelak ją dorzucił, bo trochę mamy zamieszania przez pewną osóbkę, która nabroiła, a teraz multi tworzy. A że zmienne IP...

"Admin" to pewna osoba, poproszona przez Lubelaka o małą pomoc. Na razie więcej sama dokładnie nie wiem - widziałam tylko info w skrzynce, ale dopiero zaraz będę czytać dokładnie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostSob Maj 25, 2013 12:03 pm

pysia.. - nie ma co się obruszać i sugerować, że to nie "jego brocha" czuje się chłopak częścią społeczności to może zapytać czemu jest tak a nie inaczej. Wydaje mi się że ma prawo wiedzieć a skoro pyta należą mu się wyjaśnienia a nie tekst "jest to jest i kropka" Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostNie Maj 26, 2013 5:20 am

EREIS, może ja się myle, ale jak dla mnie to jest ewidentne wścibstwo w sprawy które userka interesowacv nie powinny. Oficjalne zmainy - sa wątki na forum.Zmainy chwilowe, na ustawienie skórki, albo rozwiąznaie jakiegoś problemu w panelu nie potrzebuja mega rozgłosu. To samo takie 'codzienne' zmieny w modach.
ogierze, według mnie to nie powinienieś wtykac nosa w sprawy, które nie są Ci niezbędne do zycia... Sam wiesz ze cześć modów ma Cię na oku, a takim pisaniem kolejna cześć może poczuć się dotknięta...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostNie Maj 26, 2013 9:21 am

A za to Wy możenie pisać to milej, bo jakbyście nie wiedzieli, Ogier też może poczuć się tym dotknięty, bo może chciał wiedzieć tylko, czemu tak się dzieje. Ja na przykład też chciałam. Smile
Więc Eve, za przeproszeniem, nie panosz się, bo jak czytałam wątki, to Ty też powinnaś nie wtykać swojego nochala tam gdzie nie trzeba. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostNie Maj 26, 2013 11:28 am

1. LadyArvena, EREIS, Tiamat - dziękuję
2. Mam prawo wiedzieć co się dzieje na ZM. Po za tym nie wiedziałem że mój post wzbudzi takie kontrowersje
3.
EveDallas napisał:
(...) Sam wiesz ze cześć modów ma Cię na oku (...)
Rozumiem że jestem pod jakąś specjalną obserwacją?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostNie Maj 26, 2013 11:32 am

Zalezy co rozumiesz pod specjalną obserwacją...
jeśli wyjaśnione, to temat zamkne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipostNie Maj 26, 2013 11:33 am

Można zamknąć
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany   Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Administracja i Modernacja - ciągłe zmiany
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy
» FORUM - jesienne zmiany /// zimowe zmiany
» Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT
» GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]
» [FORUM] Zmiany, zmiany...

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach