| Zjawiska paranormalne. | |
|
+15EveDallas Alaya wiola9786 Katrina123 Arbuzek_10 avrilka -Eruina- amorkowa Suzan AyaKey Jetrel PlaybackJunkie8 ana0000000000 Dżemik Presence 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Sie 10, 2013 10:03 am | |
| Myślę że jak już, to nieszczęście może przynieść jedynie zobaczenie oryginału, a nie jedynie zdjęcia obrazu... | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Sie 10, 2013 11:14 am | |
| Ja tam niby w to też nie wierzę ale jednak przezorność każe mi omijać tego typu obrazki szerokim łukiem. W sumie wyjątkiem było smile.jpg i The Wanderer czy jakoś tak xD
Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Sob Sie 10, 2013 11:23 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Sie 10, 2013 11:17 am | |
| Co do tych przeklętych obrazów - albo to działa tylko "na żywo" albo nie działa w cale xD Oglądałam te obrazy po kilka razy i póki co przeklęta nie jestem Mam większe obawy właśnie przed tymi obrazkami ze "strasznych makaronów". | |
|
| |
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Sie 10, 2013 1:08 pm | |
| O kurka. A ja te obrazy Suzan, bardzo dokładnie oglądnęłam. Czy powinnam się bać? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Sie 10, 2013 2:22 pm | |
| - Agnes napisał:
- O kurka. A ja te obrazy Suzan, bardzo dokładnie oglądnęłam. Czy powinnam się bać?
Ja tam nie wiem xd The Wanderer i Smile.jpg to ja już kiedyś widziałam. Bardziej tu moim zdaniem działa sama creepypasta niż obrazki. | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Wto Paź 22, 2013 7:03 am | |
| Ja się z duchami nie spotkałam, ale dwa razy zdawało mi się, że kanał w TV sam się przełączył... | |
|
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Wto Sty 07, 2014 9:07 am | |
| ja widzę cały czas 2 białe postacie z czego jedna z nich to chyba baletnica i 1 czarną której się okrutnie boje. Kiedyś jestem sama w łazience i się kąpię majestatycznie obracam głowe w bok ja się patrze a ktoś stoi w lustrze a ja w krzyk innym razem jestem w kuchni o północy bo oglądałam film wychodzę i słyszę zgaś światło no dobra idę a tam biała kobieta tak przede mną ja zgaszam światło i lecę do salonu już sama nie poszłam do kuchni | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Pią Maj 02, 2014 1:17 pm | |
| - aurora121 napisał:
- ja widzę cały czas 2 białe postacie z czego jedna z nich to chyba baletnica i 1 czarną której się okrutnie boje. Kiedyś jestem sama w łazience i się kąpię majestatycznie obracam głowe w bok ja się patrze a ktoś stoi w lustrze a ja w krzyk innym razem jestem w kuchni o północy bo oglądałam film wychodzę i słyszę zgaś światło no dobra idę a tam biała kobieta tak przede mną ja zgaszam światło i lecę do salonu już sama nie poszłam do kuchni
...wkręcasz. Ewentualnie masz schizofrenię/jakąkolwiekchorobęwywołującąhalucynacje. "majestatycznie obracam głowę" srsly? A tak na temat halucynacji, to raz po koszmarze (pamiętam tylko końcówkę - przez drzwi do pokoju zobaczyłam coś w stylu zombiaka na czterech łapach, skuliłam się przed szafką nocną i zaczęłam piszczeć... Niezbyt mądre. )tak bardzo chciało mi się z powrotem zasnąć, że po przebudzeniu znów zamknęłam oczy, i nagle wydawało mi się, że coś gryzie moją rękę. O.O |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Pią Maj 02, 2014 1:37 pm | |
| Halucynacje. Ale mam je z przyzwyczajenia, bo mój kot zawsze wlatuje do mojego pokoju ze mną, ale jak jest np. w kuchni i nie leci do pokoju to widzę sylwetkę kota przed oczami. Tyle. |
|
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Maj 03, 2014 9:21 am | |
| nie wkręcam często widzę cień/sylwetkę przemieszczającą się po ścianie bo nawet nie wiem czy to ruch ślizg. Z resztą na Wielkanoc przyjechała babcia i też mówiła że coś tu jest nie wie co ale gdy była w kuchni to kran się sam odkręcił. Znam ją i wiem że by nie kłamała z resztą była wstrząśnięta i cała drżała | |
|
| |
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Sob Maj 03, 2014 2:17 pm | |
| Jeśli to prawda to wezwij księdza aby wypędził duchy, demony czy co to jest. Jeśli jesteś osobą nie wierzącą to nie wiem co Ci poradzić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. Nie Maj 04, 2014 4:41 am | |
| Ja raz siedziałam w pokoju. Mama była u siebie w pokoju, pisała coś na komputerze. I nagle w kuchni rozległ się dziwny hałas - jakby ktoś łyżeczką mieszał w kubku. A nikogo w kuchni nie było - bo tylko my dwie (ja i mama) byłyśmy w domu xD |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zjawiska paranormalne. | |
| |
|
| |
| Zjawiska paranormalne. | |
|