Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konie wędrowne ptaki (serwer PL)

Go down 
+39
Scones
MrsKopytko
Keplie
Nalie
asia2504
Sweet Rabbit
Moonlit
Suzan
aurora121
Donvessa
Broszka
avrilka
Aine
Minoo
Nefra01
koziorożec
madziulkaxd
Syller
astral
targaryen
Aglyss
ebonita
Sheila86
anna i wiki
anteek
Agasaja
Anett1906
Arrin
Anke5
Alaya
Alcesta
AyaKey
Mika_TLR
-Eruina-
erreo
EveDallas
Truskawka918
Nevarra
Kemishi
43 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 10:54 am

O właśnie! erreo dobrze mówi Razz 
Jak pięciu? Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 4064056192
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 10:55 am

No to PD wysłany. Trzymaj za to kciuki za moje rogacze Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 10:56 am

erreo napisał:
o, czyli się spóźniłam, tak czy siak, gratuluję. U mnie sie coś nie chcą rodzić, pierwszy przyszedł na świat po dwudziestu próbach dopiero, więc odpuściłam hodowlę Razz

Kamil, odczep się, nie każdy ma pięciu ludzi na współdzieleniu, żeby mu zawody nabijać Very Happy
500 zawodów ja, 500 zawodów pysiak + 500 zawodów u Broszki = 1000 ja sam, przejażdżki sumując u mnie i Broszki też dadzą 1000 godzin i zabawy u siebie sam zrobiłem Wink
I max można dać 2 osoby na współdzielenie Rolling Eyes 
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:01 am

Och, dobrze, brawa i ukłony dla Kamila w takim razie, tyleż zawodów sam nabił Wink Nie musisz się rozliczać przede mną w odpowiedzi na mój komentarz utrzymany w tak samo żartobliwym tonie jak i Twój poprzedni o leniuchach, mam nadzieję, że wyłapałeś ironię pełną sympatii i nie myślisz, że podejrzewam Cię o hakowanie konta na howrse, by współdzielić je z połową howrse Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:04 am

erreo napisał:
Och, dobrze, brawa i ukłony dla Kamila w takim razie, tyleż zawodów sam nabił Wink Nie musisz się rozliczać przede mną w odpowiedzi na mój komentarz utrzymany w tak samo żartobliwym tonie jak i Twój poprzedni o leniuchach, mam nadzieję, że wyłapałeś ironię pełną sympatii i nie myślisz, że podejrzewam Cię o hakowanie konta na howrse, by współdzielić je z połową howrse Wink
Oczywiście, że wyłapałem ironię Razz
A za brawa dziękuje... czekałem na nie... Rolling Eyes  A taki suchy żart... Laughing 
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:07 am

W takim razie wybacz, że nie były szczere Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:07 am

A ja czekam na brawa bo sam wykonałem 1000 h. przejażdżek Razz
I też gratuluje Very Happy
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:08 am

BRAWA, Ogier! Zupełnie szczerze Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:10 am

Ogier! BRAWO! ja miałam dużo prościej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:19 am

Dość, teraz czekam tylko na otwieranie RO i te datki na upsa. Zmęczyłem się Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:21 am

Do moich wybawców (erreo,Ogier,madziluka) :
erreo: appleberry to moje stare konto którego jak najszybciej chcę się pozbyć a więc Ty, Ogier i madziulka pomogliście i ja MUSZĘ się odwdzięczyć więc coś z tych rzeczy z CR które tam zostały możecie sobie wybrać. PS - tak inni też mogą tylko ta trójka ma pierwszeństwo. Lista rzeczy z CR:
Chmurka
x 1

Piorun Zeusa
x 1

Strzała Artemidy
x 1

Zwój Plutona
x 2

Fortuna Krezusa
x 2

Zestaw Bonusowy
x 2

Okrycie Hypnosa
x 1

Jeszcze raz dziękuję Wink

EDIT: Ogier potajemnie zgarną chmurke pisząc na pw w Howrse a erreo wybrała PZ. Reszta rzeczy jest do zarezerwowania na następny tydzień, bo na ten wymian brak Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez appleberry dnia Wto Lip 30, 2013 11:29 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:26 am

Hahaha, spoko, a już wysłałam wiadomośc na Twoje stare konto, że niechcący wysłałam zaproszenie Very Happy 
Wiadomo, że ja zawsze szukam piorunów, ale to naprawdę nie jest równowartość, PD dostałaś w prezencie na fali mojej wdzięczności do koziorżca, która przybliżyła mnie do Io, więc nie ma potrzeby się odwdzięczać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:28 am

erreo napisał:
Hahaha, spoko, a już wysłałam wiadomośc na Twoje stare konto, że niechcący wysłałam zaproszenie Very Happy 
Wiadomo, że ja zawsze szukam piorunów, ale to naprawdę nie jest równowartość, PD dostałaś w prezencie na fali mojej wdzięczności do koziorżca, która przybliżyła mnie do Io, więc nie ma potrzeby się odwdzięczać.
zrozumiałam że Piorun Very Happy czeka.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:29 am

Ale jesteś niedobra! Chcesz za niego tę RP?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:30 am

erreo napisał:
Ale jesteś niedobra! Chcesz za niego tę RP?
nie, nie nie! to za PD. Wtedy kiedy go potrzebowałam stał się dużo bardziej wartościowy mprzedmiotem.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 11:33 am

To masz chociaż strzałę Artemidy na Kara17, co by przy następnym rogu zeszło mniej PD Razz Jak przyjmiesz, to ja przyjmę piorun.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:01 pm

erreo napisał:
To masz chociaż strzałę Artemidy na Kara17, co by przy następnym rogu zeszło mniej PD Razz Jak przyjmiesz, to ja przyjmę piorun.
no dobrze, ale mogę przyjąć dopiero jutro :/ bo przedmiot ofiarowany przez osobę niekupującą kuponów, możesz przyjąć tylko jeden taki prezent dziennie sra ta ta ta. A ja już przyjęłam dziś coś od mojego kuzyna :/
Powrót do góry Go down
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

Nick w grze : koń ładny
Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:10 pm

coś mnie omineło ? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1191969
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:16 pm

madziulkaxd napisał:
tak. Możesz wybrać coś z rzeczy z CR przedstawionych w powyższym poście, ale zostanie wystawione dopiero w poniedziałek Wink
Powrót do góry Go down
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:18 pm

appleberry napisał:
madziulkaxd napisał:
tak. Możesz wybrać coś z rzeczy z CR przedstawionych w powyższym poście, ale zostanie wystawione dopiero w poniedziałek Wink

oki
Powrót do góry Go down
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:20 pm

może być strzała ?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:28 pm

madziulkaxd napisał:
może być strzała ?
tak może. wystawię w poniedziałek.
Powrót do góry Go down
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:33 pm

ok
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

Nick w grze : Minoo
Liczba postów : 652

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:36 pm

Poco tyle koni?! Wędrowne to moja ulubiona promocja, ale na prawdę teraz przesadzili. W dodatku zdobyłam dopiero pięć koni, a jutro rano wyjeżdżam.... ;(
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2627836&message=change
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:39 pm

appleberry napisał:
erreo napisał:
no dobrze, ale mogę przyjąć dopiero jutro :/ bo przedmiot ofiarowany przez osobę niekupującą kuponów, możesz przyjąć tylko jeden taki prezent dziennie sra ta ta ta. A ja już przyjęłam dziś coś od mojego kuzyna :/

dobra, to wierzę Ci na słowo, że przyjmiesz jutro Smile
pięknie dziękuję za PZ Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 4074547142
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:42 pm

Dagger Fighter napisał:
Po co tyle koni?! Wędrowne to moja ulubiona promocja, ale na prawdę teraz przesadzili. W dodatku zdobyłam dopiero pięć koni, a jutro rano wyjeżdżam.... ;(
Ja mogę Ci pomóc w zdobyciu jeszcze tego za zawody i lekcje, jeśli udostępnisz mi konto na współdzieleniu Wink
Powrót do góry Go down
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:42 pm

wie ktoś kto użyczy 60 latka bo zostało mi mało PD:?: Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 143088812
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:44 pm

appleberry napisał:
Dagger Fighter napisał:
Po co tyle koni?! Wędrowne to moja ulubiona promocja, ale na prawdę teraz przesadzili. W dodatku zdobyłam dopiero pięć koni, a jutro rano wyjeżdżam.... ;(

Ja mogę Ci pomóc w zdobyciu jeszcze tego za zawody i lekcje, jeśli udostępnisz mi konto na współdzieleniu Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 Icon_wink

Dzięki za propozycje, ale już załatwiłam kogoś do opieki nad końmi. Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:49 pm

Nie chce ktoś chmurki? Niepotrzebna mi Smile
Powrót do góry Go down
Minoo
Przyjaciel Zagrody
Minoo

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipostWto Lip 30, 2013 12:50 pm

Mnie też mam dwie i z chęcią sprzedam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konie wędrowne ptaki (serwer PL)
Powrót do góry 
Strona 6 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Konie wędrowne - ptaki
» Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne)
» GRA - Konie wędrowne [INT]
» Konie Wędrowne [PL]
» Wędrowne konie :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: