Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konie wędrowne ptaki (serwer PL)

Go down 
+39
Scones
MrsKopytko
Keplie
Nalie
asia2504
Sweet Rabbit
Moonlit
Suzan
aurora121
Donvessa
Broszka
avrilka
Aine
Minoo
Nefra01
koziorożec
madziulkaxd
Syller
astral
targaryen
Aglyss
ebonita
Sheila86
anna i wiki
anteek
Agasaja
Anett1906
Arrin
Anke5
Alaya
Alcesta
AyaKey
Mika_TLR
-Eruina-
erreo
EveDallas
Truskawka918
Nevarra
Kemishi
43 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 1:02 pm

Jeszce dwa rogi do zdobycia Pavosa. Byle szczęście dopisało...( ale jak znam siebie pewnie nie będzie ani jednego.Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 3262608913 )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Agasaja
Nowy
Agasaja

Nick w grze : Agasaja
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 1:20 pm

Pracuję nad rogami ale moje klacze nie chcą ich nieść Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 3864879675
Potrzebuję zaklęcia do złapania Pawia, znacie jakieś? Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 143088812
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 1:36 pm

Nie no przepraszam, ale muszę się pochwalić:

Witaj,
Gratulacje, udało Ci się doprowadzić do narodzin wielu jednorożców. Wędrowny koń Pavos odwiedzi Cię na 5 dni. 
Przyniósł ze sobą te upominki:
 Okrycie Hypnosa
 Zwój Plutona
 Zestaw Nyks
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu.
Miłej gry!
Zespół Howrse

a 2 minuty później...

Witaj,
Gratulacje! Świętowałeś wiele urodzin, dzięki czemu wędrowna klacz Ramphila spędzi u Ciebie 5 dni.
Przyniosła Ci także:
 10 x Podkowy FK
 Ostrogi
 Wyzwanie Tytanów
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu.
Miłej gry!
Zespół Howrse

JEEEEEI!!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostCzw Sie 01, 2013 2:06 pm

Pokryłam 6 klaczy z czego jeden róg i dopiero 12 pkt. u Pavosa. ;_;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

Nick w grze : koń ładny
Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 12:56 am

ma ktoś znajomego który ma 60 lat i kilka chmurek ? Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 143088812
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1191969
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 1:51 am

Nie chce mi się robić tych za zawody, przejażdżki i zabawy. ;_; Najwyżej za zawody zrobię bo ma KF, a reszty chyba nie zrobię bo i tak boskiego nie wygram.
Klacze do rogów pokrywam i pokrywam i nic z tego. Mam dosyć te promocji ._.
madziulkaxd, ja też szukam i nic ._.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
madziulkaxd
Już coś wie
madziulkaxd

Nick w grze : koń ładny
Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 1:57 am

ja też mi zostały właśnie Pavos , Ramphila i Balearica i nie moge z punktach dodać bo jak chcę jednorożca to nie mam czasu na pokrywanie a u payos mam 14 % a u ramphila 41 % a u balerica 1 % bo do otwierania RO nie napalam się Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1191969
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 4:37 am

Tak w ogóle to kto z was stara się o Io ? Very Happy Gadamy, gadamy ale jakiś konkretów nikt nie mówi Laughing
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 4:42 am

Kamil2010 napisał:
Tak w ogóle to kto z was stara się o Io ? Very Happy Gadamy, gadamy ale jakiś konkretów nikt nie mówi Laughing

Ja Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 5:57 am

Kamil2010 napisał:
Tak w ogóle to kto z was stara się o Io ? :DGadamy, gadamy ale jakiś konkretów nikt nie mówi Laughing
starałabym się, ale nie mam tych 25 kuponów na RO Sad , a tak to bym wygrała Io. Promocja idzie mi bardzo dobrze.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 6:07 am

Ja również mam Io na celowniku Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 7:52 am

WTF?! Nie ogarniam tych sprzedaży bezpośrednich! -.-" Na początku było że to ja wygrałam aukcje a potem było po sekundzie że ktoś inny -.-* I co to ma być ja się pytam?! Teraz się wkurzyłam i stwierdzam że mam to w zadku :\

Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Pią Sie 02, 2013 4:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 7:57 am

Suzan napisał:
WTF?! Nie ogarniam tych sprzedaży bezpośrednich! -.-" Na początku było że to ja wygrałam aukcje a potem było po sekundzie że ktoś inny -.-* I co to ma być ja się pytam?!

Mam to samo :/
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 8:22 am

Byłam dzisiaj w ZOO i widziałam na żywo ptasiego odpowiednika wędrownego konia Balearica ^.^ Robi wrażenie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 8:25 am

Tak, Koronniki robią wrażenie
Na 16 pokrytych - 1 róg Laughing Evil or Very Mad  Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 2195938138  Sad Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 3864879675
Mam 18 pkt. u Pavosa i 84 pkt. u Phasia Razz
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 8:30 am

Ja się staram o wszystkie, oprócz: Pavos, Baerica, Ramphila, Upupas, Aquila. Bo jeśli o Gourę chodzi to się zobaczy. 
Aktualnie mam tylko Phoenica Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 8:38 am

Do Pavosa brakuje mi dwóch rogów lub roga i 3 pkt z UFO i filmów.
Uzbierałam w 5 dni 9 kuponów, ale to i tak za mało żeby walczyć o Io :C
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 9:15 am

Cytat :
Tak w ogóle to kto z was stara się o Io ? Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 Icon_biggrin Gadamy, gadamy ale jakiś konkretów nikt nie mówi Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 Icon_lol
Ja Smile. Jakieś 15 kuponów mam z diamentów, to te 10 brakujących już otworzę - jak tylko wejdą dodatkowe punkty dla pozostałych.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 10:11 am

I znowu czekam na brawa, tym razem za to że sam wykonałem 1000 zawodów Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 10:24 am

Ogier12 napisał:
Phi, co to za wyczyn robić zawody w 5 dni Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 3446682104 
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 10:30 am

Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:
Phi, co to za wyczyn robić zawody w 5 dni Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 3446682104 

Ale wykonałem je bez niczyjej pomocy Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 10:40 am

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
Ogier12 napisał:

Ale wykonałem je bez niczyjej pomocy Razz
Trzeba było kogoś poprosić o pomoc Smil2  Braw nie będzie troll 
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 10:47 am

Dlaczego jak chciałem pokryć jednorożca to piszę że mogę wykonać to dopiero jutro?
Tak piszę u wszystkich:
Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 La12
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 11:04 am

Ogier12 napisał:
Dlaczego jak chciałem pokryć jednorożca to piszę że mogę wykonać to dopiero jutro?
"Pamiętaj, możesz pokryć klacz jednorożca dopiero 10 godzin po jej poczęciu lub poprzednim kryciu."
Powrót do góry Go down
aurora121
Już coś wie
aurora121

Nick w grze : amika
Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 11:05 am

dokładnie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.co.uk/joueur/fiche/?id=296602
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 12:23 pm

Pewien człowiek z howrse liczy, że punkty(te z RO) będą mu przechodziły na Io, nawet jeśli nie ma innych zaliczonych Wink
I dobijają mnie gracze nazywający Io - Lo...
"Liceum ogólnokształcące* jest jednym z koni z Układu Słonecznego.

Możesz podróżować na nim dookoła Jowisza, aby podnieść jego umiejętności.

Podaruje Ci prezent: 1 diament w dniach, w których ukończy jako drugi w dwóch zawodach."
*Lo ;]
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 12:26 pm

Uf, w końcu uporałam się z przejażdżkami, a przy okazji mogłam przejrzeć zalegające kobyły Wink Przydałoby mi się chyba KP, by móc stworzyć więcej zakładek, ale... szkoda 3 kuponów miesięcznie. 

Jutro powinnam wybawić źrebaki, pojutrze zaliczyć zawody i wymiziać pegazy. 
Zostanie tylko urodzić 8 rogów (zaraz pokryje 5 klaczy), postarzyć trzech staruszków i polować na jakieś tańsze skrzydlate na sprzedażach czekając na pojawienie się tajemniczego. 
Czyli wszystko idzie zgodnie z planem Very Happy

edit: 
Cztery bezrogi. Piątej klaczy nie postarzam, bo jeśli też da łysola, to coś rozwalę. Very Happy 
Dlaczego one mnie tak bardzo nie lubią Sad

Ostatnio zmieniony przez erreo dnia Pią Sie 02, 2013 1:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
asia2504
Nowy
asia2504

Nick w grze : asia2504
Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 1:00 pm

ja myślałam że mi ta promocja jakoś pójdzie łatwo, mam nawet diamenty i 20 kuponów uzbierane(w poprzedniej nie brałam udziału),ale przeliczyłam się co do jednorożców, żaden mi się jeszcze nie urodził, myślę że to jest ustawione celowo
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1143434
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 1:46 pm

asia2504 napisał:
ja myślałam że mi ta promocja jakoś pójdzie łatwo, mam nawet diamenty i 20 kuponów uzbierane(w poprzedniej nie brałam udziału),ale przeliczyłam się co do jednorożców, żaden mi się jeszcze nie urodził, myślę że to jest ustawione celowo
też tak myślałam, ale musisz próbować do skutku, i pokrywać, pokrywać pokrywać. W końcu Ci się urodzi.

A co do pegazów...teraz mam ich około 37 na sprzedaż i policzyłam że sprzedając każdego po 35, 000 Waluta Equus  zarobię 1,295,000 Waluta Equus  co mi bardzo odpowiada, ale jeśli sprzedam je po 40 000 Waluta Equus  szt. to zarobię aż 1,480,000 Waluta Equus ! no ale nie wiem czy ja je w ogóle sprzedam po 40 000 Waluta Equus każdego...co myślicie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 3:18 pm

erreo napisał:
Cztery bezrogi. Piątej klaczy nie postarzam, bo jeśli też da łysola, to coś rozwalę. Very Happy 
Dlaczego one mnie tak bardzo nie lubią Sad

Ciebie nie lubią? 16 pokryć - 1 róg Laughing
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konie wędrowne ptaki (serwer PL)   Konie wędrowne ptaki (serwer PL) - Page 10 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konie wędrowne ptaki (serwer PL)
Powrót do góry 
Strona 10 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Konie wędrowne - ptaki
» Konie wędrowne ptaki (serwery zagraniczne)
» GRA - Konie wędrowne [INT]
» Konie Wędrowne [PL]
» Wędrowne konie :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: