Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
archalowa Raczkujący
Nick w grze : Kuro.neko Liczba postów : 67 Dołączył : 16/01/2012
| Temat: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Nie Sie 11, 2013 1:52 pm | |
| Jak w tytule- mam gotową prezentację ale nie mogę jej zatwierdzić- wyskakują mi błędy... Czy mógłby ktoś je wskazać oraz poprawić ?
Cały html prezentacji razem z tekstem: nie wiem jak wrzucić ;_;
Ostatnio zmieniony przez archalowa dnia Nie Sie 11, 2013 1:54 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | archalowa Raczkujący
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Nie Sie 11, 2013 1:53 pm | |
| jenyyy... miał się wziąć HTML nie prezentacja ;___: | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Nie Sie 11, 2013 1:55 pm | |
| A ja nie widzę ani HTML'u, ani prezentacji Wsadź ją w znacznik [code] i wstaw ponownie. | |
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Nie Sie 11, 2013 1:56 pm | |
| - Kod:
-
<div style="text-align: center;"><br></div><div style="background:url(http://4.bp.blogspot.com/-Mpo4vl0PmrQ/Ugfm2HryjfI/AAAAAAAAAFM/ubfMnAI95jw/s1600/hj.png); width: 790px; height: 623px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;"> <div style="width: 362px; height: 428px; margin-top: 177px; margin-left: 406px; overflow: auto"><br>Hej ;3 <br> Witaj u Kuro Neko co oznacza ''czarny kot'' po japońsku .<br> Jestem dziewczyną w bliżej nie określonym wieku (czyt. nie podam bo ze względu na moją płeć mam wszechobecnego focha na wszystko) lubiącą fajną muzykę i dobrą książkę. <br> Od pewnego czasu (ok. dwa lata) oglądam anime i czytam mangi ale nie mam zbyt dużo ''na koncie'' <br> Moje ulubione postaci to :<br> Chrona (patrz obok) <br> Ragnarok <też obok="" x3=""> <br> L <br> Grell <br> Shizuś <3 <br> Izaya<br> Więcej grzechów nie...a, to nie tutaj *robi spowiedź online* xD <br> słucham różnej muzyki - nie konkretne utwory a ''co mi w ucho wpadnie'' acz gardzę 1D & JB gdyż nazwanie ich pedałami obraziłoby rzeszę zacnych i miłych gejuchów *yaoi fangirl mode on*.<br><br><br> Jak tylko fangiryzm mi przejdzie odpiszę na wiadomości ;3</też></div></div> | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Nie Sie 11, 2013 2:18 pm | |
| - Kod:
-
<div style="background-image:url(http://4.bp.blogspot.com/-Mpo4vl0PmrQ/Ugfm2HryjfI/AAAAAAAAAFM/ubfMnAI95jw/s1600/hj.png); width: 790px; height: 623px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;">
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<div style="margin-left: 415px; height: 400px; width: 350px; overflow: auto; top: 26px;"><div style="text-align: center;"><div style="text-align: justify;">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. </div></div></div></div> Spróbuj z tym. Niestety usunęłam ci tekst z ramki, ale chyba sobie poradzisz | |
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Nie Sie 11, 2013 2:20 pm | |
| dzięki, dzięki, dzięki, dzięki *o* | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML Czw Paź 03, 2013 12:20 pm | |
| Pomoc udzielona, zamykam wątek. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML | |
| |
| | | | Potrzebna pomoc- język mi się łamie przy HTML | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |