Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Całkiem nowa kolekcja boskich | |
|
+38Rooda Anke5 Inkaska Wojowniczka Katty Pery Marwinii Donvessa Ninde Kirara ZetkaEmka aurora121 Nefra01 magdalenusia anna i wiki Aimtor Malto Modliszka olonahm wilczyca1000 Minoo kaprysab rosolowa Lierre. shunra avrilka placyda Arrin Darusia125 Nevarra kim* ebonita MrsKopytko Szron Labamba Suzan Barson1990 EveDallas Arewena El 42 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Lovissa Nowy
Nick w grze : Lovissa Liczba postów : 25 Dołączył : 11/06/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pon Paź 14, 2013 10:50 am | |
| - Koszatka napisał:
- Rooda napisał:
- Zamiast nowej promocji będziemy mieć nowego OWa. (;
Jak to? ;p http://www.howrse.pl/member/forum/topic/1395864700-zmiany-w-zespole-howrse-pl?page=14 Nie wiem czy nadaje się to na nowy temat, więc nie robię : ] | |
| | | Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pon Paź 14, 2013 12:20 pm | |
| - El napisał:
- Pewnie później będziemy używać HoP żeby dostać więcej narzędzi do kopania czy żeby kopać już i nie czekać na odpowiedni czas.
Z Ośrodka Tłumaczeń (domyślam się, że dotyczy to tejże promocji, aczkolwiek mogę się mylić): ,,Aż do (...) kup wiązkę lasek dynamitu za tylko 1 kupon. Każda laska dynamitu pozwala Ci na jedno dodatkowe wydobycie. Dodatkowo dynamit daje Ci większą szansę na znalezienie kości i nagród oraz na uniknięcie nieprzyjemnych niespodzianek!" - Cytat :
- Jak dla mnie dziwniejsze jest to, że możemy kopać tylko na czas. Nie ma żadnych zadań typu weź udział w x zawodach. Nie wiem czy dobrze myślę ale czasem kopiąc możemy wpaść do katakumb i wtedy zeby się wydostać robimy zadania, prawda?
Wygląda na to, że tak to właśnie będzie wyglądało. | |
| | | placyda Raczkujący
Nick w grze : placyda Liczba postów : 53 Dołączył : 20/09/2013
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pią Paź 25, 2013 7:15 am | |
| a jaki będzie następny z tej serii koń? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich | |
| |
| | | | Całkiem nowa kolekcja boskich | |
|
Similar topics | |
|