| Całkiem nowa kolekcja boskich | |
|
+38Rooda Anke5 Inkaska Wojowniczka Katty Pery Marwinii Donvessa Ninde Kirara ZetkaEmka aurora121 Nefra01 magdalenusia anna i wiki Aimtor Malto Modliszka olonahm wilczyca1000 Minoo kaprysab rosolowa Lierre. shunra avrilka placyda Arrin Darusia125 Nevarra kim* ebonita MrsKopytko Szron Labamba Suzan Barson1990 EveDallas Arewena El 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pią Wrz 27, 2013 12:25 pm | |
| Mam wrażenie, ze niektórzy z was nie czytają postów powyżej. Wcześniej był pretensje, ze niektórzy nie chcą dzielić się nowościami więc poszłam wam na rękę i sama szukam. Teraz ciągłe pytania skąd to wiem...
Do kolejnej oburzonej/zaciekawionej/nieufnej czy jakiekolwiek innej osoby co ma problem ze screenem: czytać mój post wyżej! | |
|
| |
rosolowa Nowy
Nick w grze : rosolowa Liczba postów : 43 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sob Wrz 28, 2013 12:08 am | |
| El dzięki za info, na pewno będę walczyć o nowe bosiaki | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sob Wrz 28, 2013 10:07 am | |
| El dzieki za pomoc Mi sie wydaje ze to bedzie listopadowa promocja jakos mi tak sie kojarzy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sob Wrz 28, 2013 10:09 am | |
| W OT pisze coś o wykopaliskach, więc pewnie będzie to |
|
| |
El Już coś wie
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sob Wrz 28, 2013 10:17 am | |
| Wg screena wychodzi na to, ze zacznie się 5 października, tylko że to francuska wersja, na howrse.com promocje zaczynają się w poniedziałek. Skoro maszyny kończą się 10 to nowa promocja zacznie się 14? | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sob Wrz 28, 2013 10:28 am | |
| Nareszcie nowa kolekcja! Zgaduje że jak zbierze się wszystkie to dostaje się Re (tego najważniejszego - od słońca). Twórcy howrse są nawet przewidywalni, ale tego to się nie spodziewałam..... W końcu niedawno do zdobycia był Pluton (z układu) i Bursztyn (z kamieni), a wiatry się jeszcze jakoś specjalnie nie rozkręciły. Chociaż jak znam tą grę to pewnie w połowie egipskich wstawią jakiegoś wiatra albo co. | |
|
| |
placyda Raczkujący
Nick w grze : placyda Liczba postów : 53 Dołączył : 20/09/2013
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Nie Wrz 29, 2013 12:49 am | |
| | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Nie Wrz 29, 2013 1:48 am | |
| El - tam jest napisane że "do 5 pażdziernika cośtam cośtam" w rozmazanym pasku adresu nie widac adresu ale widać że kończy się on na org - prawdopodobnie jest to jakis testowy serwer na ktorym zespół howrse testuje czy promocja ma ręce i nogi i ile kuponów zarobią na niej :)940 kuponów to też pewnie dla testerów jest żeby im czasem nie zabrakło | |
|
| |
placyda Raczkujący
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Nie Wrz 29, 2013 2:05 am | |
| zgłaszam się na testetera | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Nie Wrz 29, 2013 2:49 am | |
| Matko, nakręciliście mnie na tą kolekcje Może to będzie moja pierwsza (w końcu!) kolekcja boskich...Tak czy owak,muszę mieć Horusa,Anubisa sobie może odpuszczę ale na Horusa już zbieram , kiedykolwiek będzie i gdzie El,dziękujemy za info ^.^ Nareszcie jakaś osoba,która nie robi tego tajemnicy rządowej...Wszyscy wiemy o kogo chodzi... | |
|
| |
placyda Raczkujący
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Nie Wrz 29, 2013 4:42 am | |
| supcio | |
|
| |
El Już coś wie
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pon Wrz 30, 2013 7:19 am | |
| - ebonita napisał:
- El - tam jest napisane że "do 5 pażdziernika cośtam cośtam"
w rozmazanym pasku adresu nie widac adresu ale widać że kończy się on na org - prawdopodobnie jest to jakis testowy serwer na ktorym zespół howrse testuje czy promocja ma ręce i nogi i ile kuponów zarobią na niej :)940 kuponów to też pewnie dla testerów jest żeby im czasem nie zabrakło To albo na francuskim serwerze promocje zaczynają się o wiele wcześniej albo to jest pierwsza lepsza data bo jak pisałam, na howrse.com obecna promocja kończy się dziesiątego a nigdy nie było dwóch promocji jednocześnie Dagger FighterNareszcie nowa kolekcja! Zgaduje że jak zbierze się wszystkie to dostaje się Re (tego najważniejszego - od słońca). Twórcy howrse są nawet przewidywalni, ale tego to się nie spodziewałam..... W końcu niedawno do zdobycia był Pluton (z układu) i Bursztyn (z kamieni), a wiatry się jeszcze jakoś specjalnie nie rozkręciły. Chociaż jak znam tą grę to pewnie w połowie egipskich wstawią jakiegoś wiatra albo co. Co do boskich wiatrów mam nadzieję, ze powoli to skończą. Taki np Iapyx nie ma jak dla mnie powiązania z kierunkami wiatrów, jak dla mnie jest dodany na siłę. Jak na razie mamy 10(?), ale pewnie dojdzie kilka nowych. COś o greckich wiatrach dla ciekawych: http://www.mythindex.com/greek-mythology/A/Anemi.html Nie zapominajmy, że jeszcze mogą dojść boskie z kolekcji układu słonecznego albo kamienie, nic u nich nie wiadomo | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pon Wrz 30, 2013 7:40 am | |
| - El napisał:
- Co do boskich wiatrów mam nadzieję, ze powoli to skończą. Taki np Iapyx nie ma jak dla mnie powiązania z kierunkami wiatrów, jak dla mnie jest dodany na siłę. Jak na razie mamy 10(?), ale pewnie dojdzie kilka nowych. COś o greckich wiatrach dla ciekawych: http://www.mythindex.com/greek-mythology/A/Anemi.html
Nie zapominajmy, że jeszcze mogą dojść boskie z kolekcji układu słonecznego albo kamienie, nic u nich nie wiadomo Brakuje tylko już Eola, Libonotosa, Phoeniciasa i Circiusa (lub Thrasciusa) i Aello |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Pon Wrz 30, 2013 8:06 am | |
| Zarąbiste *_* Marzę o jednym z nich. Jak nigdy podoba mi się boszczak. CHCĘ! | |
|
| |
placyda Raczkujący
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 4:50 am | |
| El a mogę poprosić o link do tego bloga na którym był pokazany scren z anubsem ? i jak nie chcesz jawnie daj na prywatną poczte | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 5:04 am | |
| - placyda napisał:
- El a mogę poprosić o link do tego bloga na którym był pokazany scren z anubsem ? i jak nie chcesz jawnie daj na prywatną poczte
Tak naprawdę to że El dała nam ten obrazek to jest jej łaska i tyle -.- Cieście się że w ogóle wam to dała, a nie że ciągle skąd i skąd... |
|
| |
olonahm Nowy
Nick w grze : olonahm Liczba postów : 34 Dołączył : 29/09/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 7:28 am | |
| Bastet, Bastet, Bastet! Anubis jest hmm... Dziwny, brzydki i wyglądający na niedokończonego. Z drugiej strony i tak go nie zdobędę, ale pozbieram kupony (taa, JA na pewno zbiorę choćby jeden kupon...). BASTET musi być. | |
|
| |
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 8:42 am | |
| - Ogier12 napisał:
- placyda napisał:
- El a mogę poprosić o link do tego bloga na którym był pokazany scren z anubsem ? i jak nie chcesz jawnie daj na prywatną poczte
Tak naprawdę to że El dała nam ten obrazek to jest jej łaska i tyle -.- Cieście się że w ogóle wam to dała, a nie że ciągle skąd i skąd... No wiesz, niektórzy też chcą się pobawić w wyszukiwawczy | |
|
| |
Modliszka Już coś wie
Nick w grze : Modliszka Liczba postów : 113 Dołączył : 04/04/2013
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 1:26 pm | |
| Ra, dawajcie mi Ra |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 2:03 pm | |
| - El napisał:
- Howrse ma nowy pomysł aby wyciągnąć od nas kasę - kolekcja koni egipskich. A że bóstw egipskich jest dość sporo - KLIK to przygotujmy się na kolejnego tasiemca z cyklu - konie boskie.
Na pierwszy ogień pewnie pójdzie Anubis: Jezusie... teraz już przeszli samych siebie. Anubis jako koń? Przecież nawet dziecko z podstawówki wie, że to bóg z głową szakala. Podejrzewam, że zmasakrują też Sobka - boga z głową krokodyla, Horusa - boga z głową sokoła czy Sachmet - boginię z głową lwicy (żeby więcej nie wymieniać). Mam manię na punkcie Starożytnego Egiptu, więc cierpię, jak widzę coś tak idiotycznego. Skoro już chcą wyciągać od graczy kasę, niech chociaż tworzą coś, co nie wywołuje gorzkiego śmiechu politowania... | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Wto Paź 01, 2013 3:07 pm | |
| Na mój gust taki koń z głową szakala zamiast tego by o wiele lepiej wyglądał i ciekawej... I gdyby te oczy skrzyły mu się jeszcze czerwienią <3! | |
|
| |
placyda Raczkujący
| |
| |
El Już coś wie
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sro Paź 02, 2013 2:15 pm | |
| - Koszatka napisał:
- Ogier12 napisał:
- placyda napisał:
Tak naprawdę to że El dała nam ten obrazek to jest jej łaska i tyle -.- Cieście się że w ogóle wam to dała, a nie że ciągle skąd i skąd... No wiesz, niektórzy też chcą się pobawić w wyszukiwawczy A co to wyszukiwanie jak wtedy będziecie mieć podane wszystko na tacy? Wystarczy pomyśleć to nie jest takie trudne jak się myśli. Co do tego, że ten boski powinien mieć głowę szakala... Ograniczenia grafików? Jeszcze jestem w stanie wyobrazić sobie tego szakala ale koń z głową krokodyla wyglądałby lekko dziwnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Sro Paź 02, 2013 2:31 pm | |
| |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Czw Paź 03, 2013 5:11 am | |
| On mi się kojarzy z gwiezdnymi wrotami ;o | |
|
| |
Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Czw Paź 03, 2013 8:17 am | |
| Ja chcę jakieś łatwiejsze a te machiny są trochę nudne | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Czw Paź 03, 2013 8:19 am | |
| - Suzan napisał:
- On mi się kojarzy z gwiezdnymi wrotami ;o
Pewnie przez te egipskie motywy Gwiezdne Wrota |
|
| |
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Czw Paź 03, 2013 8:41 am | |
| Horusie, zbieram kuponki na Ciebie, może się Ciebie doczekam xD :3 | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich Czw Paź 03, 2013 10:46 am | |
| Czy tylko mnie kompletnie nie jara kolekcja nowych boskich? Może niedługo zaczną kolekcję francuskich prezydentów? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Całkiem nowa kolekcja boskich | |
| |
|
| |
| Całkiem nowa kolekcja boskich | |
|