| Konto VIP i skrzydlate jednorożce | |
|
+26Vium mierzejka Kisia_12 Creamy MrsKopytko Broszka Darusia125 kam55 Kirixa Hanniko Nefra01 magdalenusia wilczyca1000 Presence Sabula Lovissa Szron Nevarra Arrin kim* Suzan avrilka Donvessa ebonita Barson1990 erreo 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 7:21 am | |
| Na forum wydarzeń pojawił się nowy wpis Ow, w którym znajdziemy (kulawe i pełne literówek, ale jednak) tłumaczenie najnowszej notatki z bloga Inside Howrse. Mamy więc zapowiedź nowej subskrypcji w cenie 10 kuponów, która pozwoli na większe spersonalizowanie gry oraz skrzydlate jednorożce... Co myślicie? Ktoś się skusi? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 7:28 am | |
| Mocno się zastanowię. 10 kuponów miesięcznie to dla mnie za drogo... Też dostałem zaproszenie
Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Wto Paź 01, 2013 8:08 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 7:34 am | |
| "Witaj Barsonka,Czy widziałeś ostatni artykuł na blogu Inside Howrse?Jeszcze nie? Możesz znaleźć o nim więcej informacji na forum Wydarzeń. W tym artykule prezentujemy nową opcję, która niedługo będzie dostępna w grze: konto VIP.Specjalnie zaprojektowane dla naszych najbardziej doświadczonych graczy, daje możliwość subskrybowania wyjątkowych opcji, takich jak: przesuwanie okienek na stronie konia wedle swojego uznania, segregowanie zawodów według wysokości nagrody i poziomu trudności, tworzenie drużyn z innymi graczami, wcześniejszy dostęp do podglądu najnowszych projektów w Przestrzeni Twórczej, więcej szczęścia przy rozmnażaniu jednorożców... i kilka innych.Cieszymy się, mogąc Cię zaliczyć do graczy, którzy mogliby skorzystać z konta VIP! Dziękujemy za Twój entuzjazm, lojalność i zainteresowanie Howrse.Chcielibyśmy zaoferować Ci możliwość zapoznania się z kontem VIP w sesji testowej. Będziesz mógł odkryć wszystkie zalety i opcje konta VIP zanim wejdą do normalniej wersji gry. Będziesz też mógł podzielić się swoimi przemyśleniami na jego temat na forum testowym.Otrzymasz od nas wiadomość prywatną z zaproszeniem i danymi niezbędnymi do wstępu na serwer testowy. Kiedy się na nim znajdziesz, użyj swojego normalnego loginu i hasła, aby zalogować się na swoje konto.Zaproszenia będziemy wysyłać w ciągu następnych trzech tygodni, więc nie przejmuj się, jeśli nie dostaniesz swojego od razu.Do zobaczenia w grze lub na serwerze testowym.Z pozdrowieniami odZałogi Howrse"
Także zobowiązuję się do przedstawiania Wam screenów oraz będę komentowała poszczególne opcje | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 7:44 am | |
| O, super czekam w takim razie na pierwsze relacje, by zobaczyć jak to działa, bo sama 10 kuponów z pewnością na to nie wydam. | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 7:59 am | |
| Ja się pytam - czy to będzie testowanie na innym serwerze? czy z zerowym kontem w takim razie? nie moge sie doczekać testowania ale jak sie nie ma kasy to nie ma czym testować | |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 8:01 am | |
| Też "zaszczycili" mnie zaproszeniem :
Witaj Donvessa,
Czy widziałeś ostatni artykuł na blogu Inside Howrse? Jeszcze nie? Możesz znaleźć o nim więcej informacji na forum Wydarzeń. W tym artykule prezentujemy nową opcję, która niedługo będzie dostępna w grze: konto VIP. Specjalnie zaprojektowane dla naszych najbardziej doświadczonych graczy, daje możliwość subskrybowania wyjątkowych opcji, takich jak: przesuwanie okienek na stronie konia wedle swojego uznania, segregowanie zawodów według wysokości nagrody i poziomu trudności, tworzenie drużyn z innymi graczami, wcześniejszy dostęp do podglądu najnowszych projektów w Przestrzeni Twórczej, więcej szczęścia przy rozmnażaniu jednorożców... i kilka innych. Cieszymy się, mogąc Cię zaliczyć do graczy, którzy mogliby skorzystać z konta VIP! Dziękujemy za Twój entuzjazm, lojalność i zainteresowanie Howrse.
Chcielibyśmy zaoferować Ci możliwość zapoznania się z kontem VIP w sesji testowej. Będziesz mógł odkryć wszystkie zalety i opcje konta VIP zanim wejdą do normalniej wersji gry. Będziesz też mógł podzielić się swoimi przemyśleniami na jego temat na forum testowym. Otrzymasz od nas wiadomość prywatną z zaproszeniem i danymi niezbędnymi do wstępu na serwer testowy. Kiedy się na nim znajdziesz, użyj swojego normalnego loginu i hasła, aby zalogować się na swoje konto. Zaproszenia będziemy wysyłać w ciągu następnych trzech tygodni, więc nie przejmuj się, jeśli nie dostaniesz swojego od razu.
Do zobaczenia w grze lub na serwerze testowym. Z pozdrowieniami od Załogi Howrse | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 8:14 am | |
| - ebonita napisał:
- Ja się pytam - czy to będzie testowanie na innym serwerze?
czy z zerowym kontem w takim razie?
nie moge sie doczekać testowania ale jak sie nie ma kasy to nie ma czym testować Z forum międzynarodowej wersji wynika, że będzie to jakaś testowa strona - na którą nie wszyscy będą mogli wejść jednocześnie, bo eksploduje od przeciążenia. Tamtejsza Ow wyjaśniła też kilka innych wątpliwości: * możliwość zakupu konta VIP będą mieli gracze, którzy zakupili przynajmniej 100 kuponów lub znaleźli się w pierwszej 50 któregoś z rankingów (ogólnego, stażu, trofea, projektów, rozet, prestiżu ośrodka...). Co więcej, wystarczy znaleźć się w tym rankingu raz, a potem z niego wypaść, a i tak pozostaniemy na liście wybrańców, którzy mogą zakupić sobie VIPowskie konto * latające jednorożce nie są związane z VIP kontem, każdy może sobie takowego zakupić lub podać rogatemu KM. To samo tyczy się majsterkowania przy wielkości konia przy dopasowywaniu go do tła - każdy z nas będzie miał tę możliwość. | |
|
| |
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 8:35 am | |
| Czyli aż tak prestiżowe i niedostępne to konto nie będzie. Wystarczy poklikać gratulacje i tym samym zapewnić sobie dostęp do niego. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 8:41 am | |
| - Donvessa napisał:
- Czyli aż tak prestiżowe i niedostępne to konto nie będzie. Wystarczy poklikać gratulacje i tym samym zapewnić sobie dostęp do niego.
Nio, na to wynika jeśli tylko liczy się ranking popularności. Pff,w sumie nic nadzwyczajnego,ale przynajmniej prośby pięciolatków zostały spełnione | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 8:45 am | |
| Ow sprosowała kilka postów niżej, że jedynie tych 6 rankingów da nam możliwość zakupienia konta VIP: - ogólny - staż - trofea - rozety - ilość projektów - prestiż ośrodka
Czyli bez popularności, chyba jednak to przewidzieli :p | |
|
| |
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 8:55 am | |
| Oj, to będzie jednak lament Tak obiektywnie, to łatwo nie będzie tym bardziej, że zawężyli ranking do 50 miejsca. Sama z tymi wytycznym spełniam tylko jeden warunek ( poza kuponami). | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 9:06 am | |
| Ja żadnego nie spełniam i w sumie mi nie zależy A czy takie konie będzie można sprzedawać? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 10:06 am | |
| łIiIiIiIiIiI pEgAsOrOsŻcEe bEndOm! :**** sŁitAśNiEeEeE *___* <333333333333333333333333333333! <-- nawet nie wiecie ile mnie to kosztowało xD! Tak więc prośby wszystkich dzieciorów zostały spełnione i zobaczycie co będzie na forum jak to wejdzie i że to jest wszystko dzięki ich petycjom... Już czuję ten wybuch euforii i napływ kolejnych bezsensownych, zrobionych w paintcie oO! Może niedługo zobaczymy jak po howrse będzie sobie taka Ruffian patatajała xD! | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 10:12 am | |
| dzieciary czy nie dzieciary, ja zaczynam rysowac maści dla pegazorożców | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 10:34 am | |
| *też chce rysować jak ebonita* ebonita przyjdę w nocy i wezmę Ci trochę tych umiejętności, tablet i Paint Tool SAI też przy okazji. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 10:36 am | |
| 10 kuponów... drogo. Jednak bonus rozmnażania jednorożców i pegazorożce kuszą... Najpierw się jednak sprawdzi co to, a potem zadecyduje. Drogo, bo drogo, ale jak już się na tę grę pieniądze wydaje, to może przynajmniej po to, aby coś było... I nie, nie jestem z tych forsiastych... Staram się zbierać, czasem poszaleję i kupię. |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 10:44 am | |
| Sakura_Hime pegazorożce chyba będą dla wszystkich. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 10:46 am | |
| - Suzan napisał:
- łIiIiIiIiIiI pEgAsOrOsŻcEe bEndOm! :**** sŁitAśNiEeEeE *___* <333333333333333333333333333333! <-- nawet nie wiecie ile mnie to kosztowało xD! Tak więc prośby wszystkich dzieciorów zostały spełnione i zobaczycie co będzie na forum jak to wejdzie i że to jest wszystko dzięki ich petycjom... Już czuję ten wybuch euforii i napływ kolejnych bezsensownych, zrobionych w paintcie oO! Może niedługo zobaczymy jak po howrse będzie sobie taka Ruffian patatajała xD!
Hah, to prawda, ale skoro gra chce uzbierać jakieś konkretne fundusze to tylko na tych "dzieciakach". Na początku pokażą, że się liczą ze zdaniem i prośbami graczy, Ci poczują się udobruchani i zaczną sporadycznie kupować kupony, a potem coraz częściej i ocean bez dna... Cóż, do tego trzeba mieć rozsądek i umiar. Ale to już prywatna sprawa każdego gracza. Ruffian... Może jeszcze tęczowe jednorożce na stronie głównej...*___*(Hah, może lepiej nie...) |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| |
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 11:40 am | |
| - Cytat :
- łIiIiIiIiIiI pEgAsOrOsŻcEe bEndOm! :**** sŁitAśNiEeEeE *___* <333333333333333333333333333333! <-- nawet nie wiecie ile mnie to kosztowało xD! Tak więc prośby wszystkich dzieciorów zostały spełnione i zobaczycie co będzie na forum jak to wejdzie i że to jest wszystko dzięki ich petycjom... Już czuję ten wybuch euforii i napływ kolejnych bezsensownych, zrobionych w paintcie oO! Może niedługo zobaczymy jak po howrse będzie sobie taka Ruffian patatajała xD!
Nom, niestety banda Ruffian się ucieszy. A jakieś.... 5 sekund później zacznie się płacz, bo oni nie mają tych 10 kuponów i "pliiiiiiiiisssssssss zróbcie do za kupppooooonmnnnn!, bo my nie mamy tyle kasy". - Cytat :
- Ow sprosowała kilka postów niżej, że jedynie tych 6 rankingów da nam możliwość zakupienia konta VIP:
- ogólny - staż - trofea - rozety - ilość projektów - prestiż ośrodka
Czyli bez popularności, chyba jednak to przewidzieli :p
Małe podsumowanko 1. Ech załuje ze mi nie zależało na rankingu wcześniej. Żeby mieć te 50-te miejsce to trzeba byc w prestiżowej hodowli lub hodowlach- dla pospolitego leniwca narzekacza nieosiągalne. 2. Ranking mówi ze 50 miejsce zajmuje osoba z 998 dni stażu, wiec co najmniej 1000 to minimum. 3. Znów idę po ranking 50 miejsce to 177 trofków. Pomyślmy zebranie samych maści coś da, ale na pewno nie za dużo. Na pewno będzie trzeba zebrać trofki z oj, gp, a i jakieś egzotyczne też by sie przydały. 4. Nooo to tu na bank elita zwłaszcza ci co mają luzki. Problemem są dodatkowo bosiaki co zabierają 90% rozet z ogólnych. 5. Czyli dla utalentowanych, choć po zastanowieniu przecież na CP są grafiki z painta. Boje się czy czasem nei zasypią tym gównem kolejnych edycji ;/ 6. Noo 81% na 50 miejscu. Ciężko coś takiego osiągnąć 1. W ogólnym brakuje 17 miejsc, więc wykonalne jak się uprę. 2. Spokojnie się łapię3. Też się da.4. Bez boskich dla mnie nieosiągalne5. "Kiedyś" sie dokończy xD6. Jakby się uparł... Ale szarpać się z kolejnym...?Ogólnie dali by jeszcze kilka tych UFO +2 to do tej setki bym dobiła. Bo za nic nie dam 5zł za kupon sztuk 1. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 11:55 am | |
| To są unipegi, nie pegazorożce... To, co Owlient wyprawia, żeby wydusić z graczy kasę to po prostu nie wiem, czy mam się śmiać czy walnąć facepalm'a... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:01 pm | |
| Kusi mnie żeby wyjawić ludziom na forum jak owlient wybierał ludzi do VIPa (to od erreo) |
|
| |
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:25 pm | |
| hehe Ogier, mam ten sam dylemat | |
|
| |
Lovissa Nowy
Nick w grze : Lovissa Liczba postów : 25 Dołączył : 11/06/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:30 pm | |
| - Ow napisał:
- automatyczny zakup koni,
Czyli to będzie polegało, że się ustawia np. jednorożce, 0 kuponów, poniżej 20 000 equus i od razu kupuje jak taki się pojawi na sprzedaż? Ktoś z testerów wie może? Bardzo mnie to ciekawi : ) @Ogier12 Aż tak bardzo hmm... zaskakujące, czy całkiem normalnie? Ja słyszałam opinię, że do któregoś miejsca w rankingach. | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:32 pm | |
| Też dostałam wiadomość apropos testowania tego konta ViP. - Arrin napisał:
- 1. Ech załuje ze mi nie zależało na rankingu wcześniej. Żeby mieć te 50-te miejsce to trzeba byc w prestiżowej hodowli lub hodowlach- dla pospolitego leniwca narzekacza nieosiągalne.
Bullshit, nie musisz być w żadnej hodowli, wystarczy że będziesz kupować dużo koni, im więcej będą miały umiejętności tym lepiej, możesz też sama codziennie po trochu trenować. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:34 pm | |
| - Lovissa napisał:
- @Ogier12 Aż tak bardzo hmm... zaskakujące, czy całkiem normalnie? Ja słyszałam opinię, że do któregoś miejsca w rankingach.
erreo wszystko wytłumaczyła kilka postów wyżej |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:36 pm | |
| Unipegi? Serio? Jakieś jaja sobie chyba robią O_o Może jeszcze będą miały specjalną zdolność strzelania tęczami z tyłków, co? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:51 pm | |
| "Skrzydlate jednorożce" A czy one profesjonalnie nie nazywają się Alicornami?
Unipegi to nazwa niepoprawna. Została wymyślona jako takie ułatwienie... |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 12:55 pm | |
| - Sabula napisał:
- Arrin napisał:
- 1. Ech załuje ze mi nie zależało na rankingu wcześniej. Żeby mieć te 50-te miejsce to trzeba byc w prestiżowej hodowli lub hodowlach- dla pospolitego leniwca narzekacza nieosiągalne.
Bullshit, nie musisz być w żadnej hodowli, wystarczy że będziesz kupować dużo koni, im więcej będą miały umiejętności tym lepiej, możesz też sama codziennie po trochu trenować. To ile kasy pójdzie, nie zebym była przywiązana do tych 3mln.... :DAle prawda jest taka ze już teraz mam 700 koni i zaczynam się gubić gdzie co i jak. Dla mnie to za dużo, choć wiem, ze ludziska mają nawet po 5tys sztuk i sitterów. Wole postawic na hodowlanki. Raz, że sa to prestiżowe konie, dwa blupując klacze dosc szybko podbiję sobie ranking bo klacz musi sie oźrebić, trzy takie konie nieraz po jednym dniu maja ok 20 lat wiec i kupon szybciej wpadnie (najkrócej koń|żył mi dosłownie kilka godzin ). No i też zyskuje sama hodowla. Poza tym skoro mam taką możliwosć, to czemu ciułać trening na tych zwykłych ? Co do unipegów: mi to rybka. tyle, że bedzie więcej koni do zebrania na trofeum. jakos mnie to nie porywa . Tyle ze dzieciarnia bedzie cała w skowronkach. Bedą też zapewne jęki w stylu: "my tez chcemy VIP, dajcie za kupon", albo cykl pytań na oficjalu" jak szybko mogę zarobić 10 kuponów/podbić sobie ranking/zdobyć trofki?" Gletta: Wiesz co nie wiem. Unipegi to dość częsta nazwa. Ewentualnie spotkałam sie z "pegazorożec" jako spolszczenie. Ale byc moze facho tak się zwią, ale owilentowi daleko do profesjonalnych nazw | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce Wto Paź 01, 2013 1:45 pm | |
| Skrzydlate jednorożce To ma wypalić? Ogólnodostępne, do sprzedaży, nie do sprzedaży? Wut? Na pewno nie wydam 10 passów na takie badziewie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce | |
| |
|
| |
| Konto VIP i skrzydlate jednorożce | |
|