Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konto VIP i skrzydlate jednorożce

Go down 
+26
Vium
mierzejka
Kisia_12
Creamy
MrsKopytko
Broszka
Darusia125
kam55
Kirixa
Hanniko
Nefra01
magdalenusia
wilczyca1000
Presence
Sabula
Lovissa
Szron
Nevarra
Arrin
kim*
Suzan
avrilka
Donvessa
ebonita
Barson1990
erreo
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
boniowata
Już coś wie
boniowata

Nick w grze : boniowata
Liczba postów : 186

Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 6:26 am

Tylko dopasowanie koni do tła jak dla mnie trafione. I dzieci od petycji mają w końcu swoje skrzydlate jednorożce Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=304802
mierzejka
Raczkujący
mierzejka

Nick w grze : mierzejka
Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 7:50 am

Widzieliście kiedyś "NIESKRZYDLATEGO" pegaza? Very Happy

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=667544
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 9:09 am

Haha kocham te tłumaczenia na howrse Smile
A tak nawiązując do tematu, zakupił już ktoś konto VIP? Opłaca się w ogóle?
Powrót do góry Go down
Findzio
Nowy
Findzio

Nick w grze : Findzio
Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 9:11 am

Nieskrzydlaty pegaz jest wtedy, jak mu ktoś te pióra, hmm, powyrywa? (np. do eliksirów)

A tak na poważnie, to niektóre kosmetyczne zmiany są całkiem przyjemne (jak możliwość dopasowania konia do tła, nie była to może jakaś paląca potrzeba, ale zmiana cieszy). Natomiast co do skrzydlatych jednorożców mam mieszane uczucia, niby mi to w żadne sposób nie wadzi, ale zanadto kojarzy się z tymi wszystkimi petycjami, na które reaguję alergicznie. Konto VIP z kolei wydaje mi się zupełnie nieopłacalne (50 kuponów za 6 miesięcy to naprawdę dużo, ile CR można za to mieć) i szczerze wątpię, by nieco większa szansa na urodzenie roga czy udogodnienia w porządkowaniu zakładek/wysyłaniu koni na zawody to rekompensowały. Chociaż taki bonus haceli (czy jak to się tam zwie) pewnie będzie robił niebagatelną różnicę w GP. 

Tłumaczenie w wykonaniu polskiej ekipy już tradycyjnie woła o pomstę do nieba.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 9:46 am

Tak sobie tę nowość przeglądam...

Skrzydlata rogacizna nie kręci mnie ani trochę. Ot, marnotrawstwo Krwi dla rożka, by zmienił się w rożka z piórkami. Naiwnie myślałam, że może dwa unipegi będą miały jakąś szansę na spłodzenie małego fruwajca, albo że będzie to działało nieco inaczej: poda się rogatej klaczy KM, pokryje się ją rogaczem, i przy odrobinie szczęścia urodzi się unipeg. Działanie podobne do ŁA, mające wpływ na potomka. Takie unikatowe coś. A figa. Dlatego też uważam, że toto cudo zostało przereklamowane już na starcie.

O przywilejach związanych ze sprzedażą się nie wypowiadam, bo jeszcze tego nie ogarniam. Z tego co przeczytałam  - oferty VIPów są zawsze wyświetlone jako pierwsze?

I coś, co mnie powaliło na kolana. Równość nad równością, oczywiście, że początkowi gracze mogą konkurować ze starymi wyjadaczami:

Cytat :
Zawarte dodatki
dostęp do nowej premii w sklepie, haceli Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 Crampons, które dodają +12 do najwyższej umiejętności konia
No to już wiadomo, czyje konie będą wygrywały rozety i GP. VIPy zmonopolizują podium.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 10:16 am

Malto napisał:
I coś, co mnie powaliło na kolana. Równość nad równością, oczywiście, że początkowi gracze mogą konkurować ze starymi wyjadaczami:

Cytat :
Zawarte dodatki
dostęp do nowej premii w sklepie, haceli Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 Crampons, które dodają +12 do najwyższej umiejętności konia
No to już wiadomo, czyje konie będą wygrywały rozety i GP. VIPy zmonopolizują podium.
Malto, konkurować można było na początku istnienia polskiego serwera, ale nie teraz. Nierówność goni nierówność, więc nie dziw się, że pogłębia się jeszcze bardziej przez taką !cenzura!łę. Nie wiem, od kiedy Howrse ma cokolwiek wspólnego z równością, ja jej nie zauważyłam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 10:24 am

O kurczę, jakoś to przegapiłam, +12 do najwyższej umiejętności? :O
Czyli osoby bez konta VIP nie mają sensu w ogóle teraz startować w GP, jeśli liczą na wygraną... A wątpię że ktoś będzie się bawił w 10 kuponów miesięcznie zwłaszcza że większość bez kupowania kuponów nie może sobie na to pozwolić. 

Po prostu kocham tą grę...
Powrót do góry Go down
mierzejka
Raczkujący
mierzejka

Nick w grze : mierzejka
Liczba postów : 88

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 11:35 am

Findzio napisał:
Nieskrzydlaty pegaz jest wtedy, jak mu ktoś te pióra, hmm, powyrywa? (np. do eliksirów)

Może racja, aczkolwiek nie pamiętam czy koń jest wtedy nadal jako "Pegaz" czy jest po prostu "Koń", musiałabym odszukać takowego konika. Wiem że dostaje bonus np. kociołek, zamiast bonusu pegaza. Jednak wszyscy wiemy o jakie konie tu chodziło i w czym tkwi błąd : )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=667544
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 11:52 am

Niby da się dobyć VIPa za uśmiercenie tych 10 szkap, ale...
No właśnie ale. Za te 7 kuponów różnicy to wielkiego szału nie ma. Z mojego punktu widzenia jedyne przydane ulepszenia to większa szansa na rogatego, pierwszeństwo do maści ZJ, podbicie własnych sprzedaży i automatyczne uzupełnienie zapasu w sklepie.
Hacele przydatne (+12 do najwyższej um w momencie ich podawania) mogło by być ciekawe (od razu mówię, ze GP mnie mało obchodzi  póki do pierwszej setki się łapię).
Reszta mi zwisa i powiewa. I na razie wykończę KP a potem pomyślę nad wykupem VIPa, na miesiąc, może dwa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Findzio
Nowy
Findzio

Nick w grze : Findzio
Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 12:22 pm

mierzejka napisał:
Findzio napisał:

Może racja, aczkolwiek nie pamiętam czy koń jest wtedy nadal jako "Pegaz" czy jest po prostu "Koń", musiałabym odszukać takowego konika. Wiem że dostaje bonus np. kociołek, zamiast bonusu pegaza. Jednak wszyscy wiemy o jakie konie tu chodziło i w czym tkwi błąd : )
Żeby nie było, to był taki, no, żart (a nawet suchar). Mogłam tam dać jakiś uśmieszek czy coś.

Po dłuższym namyśle, takie konto VIP dla przeciętnego użytkownika nic nie zmieni. Żeby większa szansa na wyhodowanie rożka naprawę robiła znaczącą różnice, trzeba by hodować rogi na masową skalę, i to rzadkiej, nowej rasy, inaczej poniesiony koszt się nie zwróci. Bonus haceli owszem, będzie robił różnicę w Grand Prix, ale ktoś, kto nie należy do prestiżowych hodowli, i tak będzie celował raczej w dolną niż górną pięćdziesiątkę rankingu. A pierwszeństwo maści do złotego jabłka? To chyba nie jest aż tak potrzebne (i tyle warte).
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipostWto Lis 26, 2013 1:22 pm

Findzio napisał:
 Bonus haceli owszem, będzie robił różnicę w Grand Prix, ale ktoś, kto nie należy do prestiżowych hodowli, i tak będzie celował raczej w dolną niż górną pięćdziesiątkę rankingu. 
Tu się bardzo mylisz, są osoby które nie należą do żadnej hodowli a mieszczą się w pierwszej 10tce, kwestia kupienia dobrych wałaszków i oczywiście zdobycia wszystkich bonusów (tych z RO, +falka). Ale nie wiem jaki to ma związek, chodzi o to że teraz osoby które nie wykupią VIPa nie mają szans wygranej z VIPami, więc nie zależy to od tego czy ktoś jest w jakieś super hodowli czy nie Razz

Już sam wydatek na falabellę i RO jest spory żeby myśleć o wygranej, do tego teraz dochodzi ten Vip :/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konto VIP i skrzydlate jednorożce    Konto VIP i skrzydlate jednorożce  - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konto VIP i skrzydlate jednorożce
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Znowu konto VIP
» Konto
» Nowe konto
» Konto jednorożca?
» Jak tu usunąć konto? XD

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach