| Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. | |
|
+12kam55 kim* Suzan avrilka Modliszka Creamy Amstaff L e n k a Arrin erreo hanka1998 Malto 16 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 12:14 pm | |
| - Ow napisał:
- Witajcie!
Nadszedł czas pożegnań i powitań
Razem z Kowelanem czekają nas nowe wyzwania i obowiązki. Praca na polskim serwerze Howrse była niezwykłą przygodą i wyjątkowym doświadczeniem, dziękujemy za to Wam wszystkim
Już jutro na koncie Ow pojawi się nowa osoba - nasz kolega, który już od pewnego czasu zajmował się tropieniem błędów z Waszych zgłoszeń oraz pracą nad Waszym sugestiami. Z tej wyjątkowej okazji w sklepie OJ pojawi się równie wyjątkowa niespodzianka! Jeszcze raz dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas. Dla mnie był on tym milszy, że mogłam od początku pracować nad polską wersją gry i brać udział w powstawaniu naszej społeczności. Życzę Wam wszystkiego dobrego i udanej gry! Ow Gracze płaczą i ogłaszają żałobę narodową. Przy okazji rozkradają słownie konto Kowelana (to podobnież ma pójść do kasacji). "Niespodzianką" wedle teorii spiskowej mają być nasiona kuponu. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 12:43 pm | |
| Jestem jedyną, która nie płacze? Ciekawe, czy będą lepsi od dotychczasowych adminów. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 12:45 pm | |
| Czemu nasiona kuponu ? :/ Ja chcem PD ! xD Właśnie czytałam forum. Faktycznie, gadają o Kowelanie i :uwaga: płci Ow xD Już wierszyki żałobne piszą, trumny wstawiają... xD Hanka - nie, nie jesteś jedyną osobą, która nie płacze. xD |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 1:08 pm | |
| Wierszyki to jeszcze nic, chociaż porównywanie Ow do "pięknego anioła" przygniotło mnie do podłogi. To dopiero hardcore... | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 1:08 pm | |
| Może zjawi się wreszcie ktoś, kto rzeczywiście siądzie na tym forum, przejmie się swoim zadaniem i zacznie odpowiadać na pytania spanikowanych graczy zamiast zmuszać nas do szukania odpowiedzi na forum międzynarodowej wersji... Jedyne słowa jakie można było wydusić od dotychczasowej Ow to rady na temat ciasteczek w przeglądarce oraz "wszyscy dostaną przedmioty za zaległe logowanie" (przy eliksirach na przykład). Przy bardziej skomplikowanych kwestiach (jak konto VIP chociażby) Ow wyparowuje magicznym sposobem, a ludzie sieją ploty i przekrzykują się wzajemnie. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 3:31 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Jestem jedyną, która nie płacze?
Tak patrze na serduszka dali 73 polubienia, wiec masz te 70 ludzi którzy też nie płaczą A poważniej. Mam tylko nadzieję, ze ten nowy jegomość będzie lepszym administratorem. I może faktycznie zaczną w końcu szanować nas graczy, a nie zbywać półsłówkami. Ale to sie okaże dopiero za jakis czas. Co do nasion kuponu zastanawiam sie czy warto. 5 dużych łąk piechotą nie chodzi (jak już siać to hurtowo), zarobek z rzep byłby bardziej opłacalny jak posianie kuponu. No chyba, że dadzą coś innego i faktycznie to będzie niespodzianka. | |
|
| |
L e n k a Nowy
Nick w grze : Lenka Liczba postów : 19 Dołączył : 13/01/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pon Paź 14, 2013 5:17 pm | |
| Prawie sie posikalam ze smiechu czytajac te wiersze i porownania Ow do bialego aniola ! A biedna Malto znowu ocenzurowali modzi :)Malto za malo rodzierajaco plakalas pewnie ! I jak teraz zyc bez Ow, jak zyc.... ??!! ROTFL. | |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 2:07 am | |
| To skandal ! Zabiorą nam Ow i Kowelana ! Idę poprawić sobie humor czytając forum | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 6:36 am | |
| - L e n k a napisał:
- A biedna Malto znowu ocenzurowali modzi :)Malto za malo rodzierajaco plakalas pewnie !
Pszczółka zablokowała mi opcję wypowiadania się na forum (przeglądać posty jak najbardziej mogę) z uwagi na spam, którego osobiście nie mogę się dopatrzyć w dwóch stworzonych przeze mnie postach. Ale, jako że mam tę grę w poważaniu, nie zamierzam się bulwersować czy wykłócać o swoje racje Oficjalne przywitanie nowego Ow. - Nowy Ow napisał:
Przez Ow, dnia 15 października 2013, 11:21:26 22 Witajcie gracze! Jak już zdążyliście zauważyć zaszły pewne zmiany w administracji gry. Kowelan i Ow niestety muszą odejść, a ich miejsce zajmuje ja! Z tego miejsca chciałbym serdecznie wszystkich przywitać! Informuję, że niestety (badź stety) większe zmiany w grze ze względu na zmianę administracji nie są na chwilę obecną planowane. Postaram się jednak z biegiem czasu coraz bardziej urozmaicać i udoskonalać Wam rozgrywkę.
Tak więc, jeszcze raz witam Was wszystkich bardzo serdecznie i mam nadzieję, że będziecie ciepło wspominać czas spędzony na Howrse za mojej kadencji
Pozdrawiam Nowy Ow | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 7:20 am | |
| Jak tak można!? Zabrali nam Ow i Kowelana!? :xXD Trudno się mówi... Ludzie odchodzą i przychodzą. Szczerze - nie bardzo lubiłam administracji. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 8:44 am | |
| Vaniliowa: nie Ty jedna Kowelan może jeszcze coś robił starał sie pomagać z technicznymi sprawami, ale nasza stara OW mało cokolwiek mówiła. A z tym nowym to zobaczymy mam nadzieje, ze będzie lepiej. Malto: pisz tak by przeczytali co maja przeczytać, ale też delikatnie zasugeruj co myślisz. No wiesz zachowaj równowagę, są zbyt czuli na krytykę. A nawiasem w końcu wiadomo co to za niespodzianka miała być? Bo jak poszłam po nasiona marchewek to nie widziałam żadnych zmian.... | |
|
| |
Modliszka Już coś wie
Nick w grze : Modliszka Liczba postów : 113 Dołączył : 04/04/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 8:47 am | |
| Zgaduję, że każdy w ramach niespodzianki dostanie losowy przedmiot z Czarnego Rynku i na tym się skończy ._. | |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 8:56 am | |
| Przecież niespodzianką są dostępne w sklepie OJ nasiona kuponów, nie ? Wszyscy szybko je wykupują, ale są.. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 10:37 am | |
| - Modliszka napisał:
- Zgaduję, że każdy w ramach niespodzianki dostanie losowy przedmiot z Czarnego Rynku i na tym się skończy ._.
Albo deszcz gwiazdek! *-* | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 10:43 am | |
| Leżę i nie wstaję XDDD! Aż mam ochotę zaśpiewać im Szczęęęęęęęęęęęęęśśśśśśśśśśśśśśllllllllllllllliiiiiiiiiiiwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Drooooooooooooooooogi juuuuuuuuuuuuż Czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!! XD! | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 11:37 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 15, 2013 11:53 am | |
| | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Sro Paź 16, 2013 11:30 pm | |
| Ja na forum przez jeden dzień nie zaglądałam, a już zdążyli napisać wiersze żałobne Lecę na forum zobaczyć co się tam dzieje | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Czw Paź 17, 2013 12:03 am | |
| Szczerze powiedziawszy mi zmiana wisi (ban na forum, a tylko tam się głównie administracja napatacza w sposób widoczny), tylko... Byłam w szoku jak doczytałam ze Ow jest teraz facetem XDDD | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Czw Paź 17, 2013 1:12 pm | |
| Jak żyć bez Ow panie premierze, jak żyć? | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Pią Paź 18, 2013 9:08 am | |
| - Szron napisał:
- Jak żyć bez Ow panie premierze, jak żyć?
Hm zmieniłabym to zdanie na: Jak r Ow, jak r ? Kto się domyśli ten się domyśli | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Sob Paź 19, 2013 3:29 am | |
| Jak tak patrzę na to, to czuję się jak w Korei co zmarł ten przywódca. Wszyscy płakali, a kto nie płakał to było rozstrzelanie. :'D | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. Wto Paź 22, 2013 9:46 am | |
| - Szron napisał:
- Jak żyć bez Ow panie premierze, jak żyć?
Gdzie jest krzyż? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. | |
| |
|
| |
| Zmiany w administracji - pożegnania i powitania. | |
|