Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

kalendarz & Boska

Go down 
+26
Etna
Philipek
Sheila86
Kotersiow
Clue
Szarusia16
LadyArvena
Sakura
SzmaragdowaKlacz
Krysia1
amru3
Agu$13031999
amorkowa
KristenS60
Destin
19AnEcZkA89
Sakti
eloite
DusiaKoniara
Rose666
Aki
Presence
Star-x3
mina stirit1
Casablanka
Nevarra
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
SzmaragdowaKlacz
Nowy
SzmaragdowaKlacz

Liczba postów : 9

kalendarz & Boska - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 5:19 am

Ciekawe co jak by pokryć smaragdkę z RUBINEM fajnie jak by wyszedł szafir Wink na szafirze bardo mi zależy jest taaaaaaki śliczny kalendarz & Boska - Page 3 2603259518
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 6:05 am

Wątpię czy bęzie można dać RP ;( Ale w razie cuś trzymam ;D
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Agu$13031999
Nowy
Agu$13031999

Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 7:59 am

Boże...
Rozpętałam burzę!
(To na serio klacz???)

No cóż ja to się pewnie też nie dorobię Szmaragdowej, ale alarmy w Soboty o 23:55 to już mam Razz
Chyba w tą Niedzielę motyl, w następną Szmaragdka a za otwarcie wszystkich... Ametyst!
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 8:12 am

Agu$13031999 napisał:
a za otwarcie wszystkich... Ametyst!

nie załamuj ludzi... Jak były rzepy, to najpierw przeczytałam co. Stwierdziłam, że potem otworzę. I tak potem, potem... I nie otworzyłam :/ Więc jedno okienko mam w plecy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 8:16 am

ciekawe jak to w końcu będzie bo tyle teorii isę posypało że już nie wiem co brać pod uwagę;p
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 8:22 am

Agu$13031999 napisał:
Chyba w tą Niedzielę motyl, w następną Szmaragdka a za otwarcie wszystkich... Ametyst!

Moja hipoteza jest taka:

Motyl będzie jako zwykła nagroda, w tygodniu, lub w tą sobotę będzie do wygrania albo hestia albo motyl. Następnie Szmaragdka i może za otwarcie wszystkich Ametyst.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
SzmaragdowaKlacz
Nowy
SzmaragdowaKlacz

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 8:22 am

LadyArvena napisał:
Agu$13031999 napisał:

nie załamuj ludzi... Jak były rzepy, to najpierw przeczytałam co. Stwierdziłam, że potem otworzę. I tak potem, potem... I nie otworzyłam :/ Więc jedno okienko mam w plecy

mnie też załamała mam 4 okienka w plecy ! ale nie było tam nic ciekawego na szczęście ;D
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 8:23 am

LadyArvena napisał:
Agu$13031999 napisał:

Ja też w jakiś dzień przeczytałam jaka nagroda. Była nic nie warta, więc nie chciało mi się otwierać okienka..
Powrót do góry Go down
SzmaragdowaKlacz
Nowy
SzmaragdowaKlacz

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostCzw Wrz 15, 2011 8:29 am

Szarusia16 napisał:
LadyArvena napisał:
Agu$13031999 napisał:

Ja też w jakiś dzień przeczytałam jaka nagroda. Była nic nie warta, więc nie chciało mi się otwierać okienka..

hymm zapewne 10% energi dla twoich koni albo 10% morale
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 4:12 am

Jezusie Chrystusie muszę ją mieć! Ale dopiero będzie jazz, jak się okaże, że losowanie jest.... Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 10:22 am

Ja staram się otwierać okienka codziennie (nawet jak na weselu byłam). Jednak to mało prawdopodobne, żeby boski był za kalendarzu. Za łatwo by było Evil or Very Mad .
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 12:05 pm

Nom ;( W razie czego ma 3 kupony ;D
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 1:57 pm

Ja kolekcjonuję specjalnie RO i kupony. Za punkt honoru postawiłam sobie konia boskiego.
Powrót do góry Go down
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 2:01 pm

A myślicie, że diamenty będą do czegoś potrzebne?
Bo szczerze mówiąc nie wiem czy mam je gromadzić...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 2:24 pm

Za diamenty możesz kupować rzeczy z Czarnego Rynku. No i polepszać umiejętności Rubina. Szafira pewnie też. Nie wiadomo, czy dadzą im jeszcze jakąś funkcję, ale chyba to już byłoby za dużo. Wink

Edit: ach, w sensie, że w kalendarzu? <facepalm> Gdzieś na forum były link, czy zdjęcie, do wszystkich okienek. I nie było nic z diamentami, z tego, co pamiętam. Nie wiem w ogóle skąd to czarnowidztwo odnośnie RO - nie śledziłam ujawnionych okienek, czy się pokrywały, ale tamte zadania były raczej cały czas takie proste. Nie zgadzało się coś po drodze?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 2:39 pm

Kotersiow napisał:
Za diamenty możesz kupować rzeczy z Czarnego Rynku. No i polepszać umiejętności Rubina. Szafira pewnie też. Nie wiadomo, czy dadzą im jeszcze jakąś funkcję, ale chyba to już byłoby za dużo. Wink

Edit: ach, w sensie, że w kalendarzu? <facepalm> Gdzieś na forum były link, czy zdjęcie, do wszystkich okienek. I nie było nic z diamentami, z tego, co pamiętam. Nie wiem w ogóle skąd to czarnowidztwo odnośnie RO - nie śledziłam ujawnionych okienek, czy się pokrywały, ale tamte zadania były raczej cały czas takie proste. Nie zgadzało się coś po drodze?

Very Happy
Tak raczej obrazki się pokrywały.
Nie zupełnie chodziło mi o kalendarz, raczej o nowe boskie konie..
Zwyczajnie pojawiło się tyle plotek, że choć powątpiewać można we wszystko, włączyła mi się jakaś autosugestia.

Gdzieś przeczytałam (koleją bajkę z setką domniemywań) że przydadzą się do (?!) rozmnażania nowych klaczy (albo w okresie ciąży). I podświadomie się nastawiłam na oszczędzanie diamentów (do tej pory te po Szafirze wymieniałam, najczęściej na RO)

Dlatego, choć wiem, że nikt nie wie tego na pewno- czy ktoś jeszcze stosuje tryb oszczędnościowy? Very Happy
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 2:53 pm

O matko... Shocked
Cóż, w sumie to tylko jedenaście dni, dziesięć, jeśli nie policzy się tego okienka, które otworzy się za trochę ponad godzinę. Nie tak strasznie dużo, można trochę pozaciskać pasa. :p Jak się okażą niepotrzebne, to nic się nie straci, a jak w razie będzie boska klacz + potrzebne diamenty, to się tylko zyska. Wink Po oszczędzałabym z Tobą... jeno nie mam co. xD
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 4:12 pm

Dzis w kalendarzu miła niespodzianka Smile Róg Obfitości Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostPon Wrz 19, 2011 4:30 pm

Także Róg! Very Happy Zacnie, zacnie. Very Happy
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 12:39 am

Cytat :
Dlatego, choć wiem, że nikt nie wie tego na pewno- czy ktoś jeszcze stosuje tryb oszczędnościowy? Very Happy
Ja obecnie z konieczności. A może raczej skąpstwa Very Happy Jednego Szafira tylko zatrzymało mi na podbijaniu prędkości i powyżej 290 nie da rady przeskoczyć Evil or Very Mad A do 300 dla równego rachunku bym dobiła. U drugiego +50 do kłusa i galopu i +10 do skoków.
A tak powoli zbieram sobie w razie W (czyli KF lub RO)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 4:34 am

ja Diamenty zbieram w razie jak by boska była później w RO mam na razie 20 to na 2 starczy i jeszcze pare koni do nieba pośle to może akurat coś siętrafi. A zauważyliście że sobota i niedziela są w kalendarzu troche większe od reszty dni? może w te dwa dni będą Boskie do zdobycia co o tym myślicie?
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 8:43 am

19AnEcZkA89 napisał:
A zauważyliście że sobota i niedziela są w kalendarzu troche większe od reszty dni? może w te dwa dni będą Boskie do zdobycia co o tym myślicie?
Też to zauważyłam,ale to tylko jest oznaczone,że to dni weekendu - czyli sobota oraz niedziela.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 9:27 am

Ja jestem pewna na 100% że będę miała boskiego ;p
Może się uda jak będę pewna siebie xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 10:34 am

Koniara54 napisał:
19AnEcZkA89 napisał:
A zauważyliście że sobota i niedziela są w kalendarzu troche większe od reszty dni? może w te dwa dni będą Boskie do zdobycia co o tym myślicie?
Też to zauważyłam,ale to tylko jest oznaczone,że to dni weekendu - czyli sobota oraz niedziela.

zgadzam się. wszyscy snują domysły, natomiast w większości kalendarzy weekend jest jakoś oznakowany.
jedynym pewniakiem są soboty, do tej pory to na ten dzień przypadały nagrody losowe.
można obstawiać, że podobnie będzie i 24tego.
ale nie wiem czy nie warto trochę wystopować.. każdy z Nas się napalił na okazję zdobycia boskiego..
norabenę jest to informacja nigdzie nie potwierdzona. sądzę więc, że najrozsądniej będzie poprostu odkrywać kolejne okienka i nie wyobrażać sobie co też tam może byćWink
a nuż.. zaskoczy nas miła niespodzianka? Wink
Powrót do góry Go down
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 10:36 am

nadia.amorek napisał:
Ja jestem pewna na 100% że będę miała boskiego ;p
Może się uda jak będę pewna siebie xD

Ten maleńki przypis rzeczywiście zmienia postać rzeczy;)
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostWto Wrz 20, 2011 12:16 pm

Dokładnie trzeba poczekać i zobaczyćco nam kalendarz przyniesiezawsze może być tak że Boskie będą później w innej promocji niekoniecznie tutaj
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostSro Wrz 21, 2011 2:02 am

19AnEcZkA89 napisał:
Dokładnie trzeba poczekać i zobaczyćco nam kalendarz przyniesiezawsze może być tak że Boskie będą później w innej promocji niekoniecznie tutaj

Taaaa, właśnie dlatego dobrze jest gromadzić RO. Prawie po każdej (odkąd jestem na Howrse, nie wiem, jak było wcześniej) promocji do zdobycia były boskie w rogach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Etna
Nowy
Etna

Liczba postów : 11

PisanieTemat: RO   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostSro Wrz 21, 2011 12:28 pm

moim zdaniem ten kto nie wygra Ametysta (czy jakiegos tam konia XD) w kalendazu, to bedzie miał szanse w RO, bo na 100% bedzie promocja z tymi konmi XD (ja juz mam 2 RO na promocje XDD)
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostSro Wrz 21, 2011 12:47 pm

ja ma muzbierana w razie czego 3 kupony 1RO i na 2 RO diamenty ale poczekamy zobaczymy bo jak bym dostała boską to te kupony by mi się zwróciły jeśli Topaz miał by dawać 3 w któreś urodziny;)
Powrót do góry Go down
Krysia1
W skromnych progach Zagrody
Krysia1

Nick w grze : Krysia1
Liczba postów : 349

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipostSro Wrz 21, 2011 12:57 pm

19AnEcZkA89 napisał:
ja ma muzbierana w razie czego 3 kupony 1RO i na 2 RO diamenty ale poczekamy zobaczymy bo jak bym dostała boską to te kupony by mi się zwróciły jeśli Topaz miał by dawać 3 w któreś urodziny;)

Ja mam w tej chwili 9 RO i dwa zaklepane, wymienimy się jak mi się limit skończy. Mam jeszcze 20 diamentów i 3 kupony, a boję się że to nadal na promocje jest za mało.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126272
Sponsored content

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

kalendarz & Boska
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Boska Izyda w Rogach Obfitości
» W 2012 końca świata nie będzie. Źle zinterpretowaliśmy kalendarz Majów
» Czyżby szykowała się nowa boska klacz ? (ang, pl)
» Kalendarz wrześniowy.
» GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: