| kalendarz & Boska | |
|
+26Etna Philipek Sheila86 Kotersiow Clue Szarusia16 LadyArvena Sakura SzmaragdowaKlacz Krysia1 amru3 Agu$13031999 amorkowa KristenS60 Destin 19AnEcZkA89 Sakti eloite DusiaKoniara Rose666 Aki Presence Star-x3 mina stirit1 Casablanka Nevarra 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
SzmaragdowaKlacz Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 14/09/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 5:19 am | |
| Ciekawe co jak by pokryć smaragdkę z RUBINEM fajnie jak by wyszedł szafir na szafirze bardo mi zależy jest taaaaaaki śliczny | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 6:05 am | |
| Wątpię czy bęzie można dać RP ;( Ale w razie cuś trzymam ;D | |
|
| |
Agu$13031999 Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 7:59 am | |
| Boże... Rozpętałam burzę! (To na serio klacz???) No cóż ja to się pewnie też nie dorobię Szmaragdowej, ale alarmy w Soboty o 23:55 to już mam Chyba w tą Niedzielę motyl, w następną Szmaragdka a za otwarcie wszystkich... Ametyst! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 8:12 am | |
| - Agu$13031999 napisał:
- a za otwarcie wszystkich... Ametyst!
nie załamuj ludzi... Jak były rzepy, to najpierw przeczytałam co. Stwierdziłam, że potem otworzę. I tak potem, potem... I nie otworzyłam :/ Więc jedno okienko mam w plecy | |
|
| |
19AnEcZkA89 Raczkujący
Liczba postów : 55 Dołączył : 22/08/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 8:16 am | |
| ciekawe jak to w końcu będzie bo tyle teorii isę posypało że już nie wiem co brać pod uwagę;p | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 8:22 am | |
| - Agu$13031999 napisał:
- Chyba w tą Niedzielę motyl, w następną Szmaragdka a za otwarcie wszystkich... Ametyst!
Moja hipoteza jest taka: Motyl będzie jako zwykła nagroda, w tygodniu, lub w tą sobotę będzie do wygrania albo hestia albo motyl. Następnie Szmaragdka i może za otwarcie wszystkich Ametyst. | |
|
| |
SzmaragdowaKlacz Nowy
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 8:22 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Agu$13031999 napisał:
nie załamuj ludzi... Jak były rzepy, to najpierw przeczytałam co. Stwierdziłam, że potem otworzę. I tak potem, potem... I nie otworzyłam :/ Więc jedno okienko mam w plecy mnie też załamała mam 4 okienka w plecy ! ale nie było tam nic ciekawego na szczęście ;D | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 8:23 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Agu$13031999 napisał:
nie załamuj ludzi... Jak były rzepy, to najpierw przeczytałam co. Stwierdziłam, że potem otworzę. I tak potem, potem... I nie otworzyłam :/ Więc jedno okienko mam w plecy Ja też w jakiś dzień przeczytałam jaka nagroda. Była nic nie warta, więc nie chciało mi się otwierać okienka.. | |
|
| |
SzmaragdowaKlacz Nowy
| Temat: Re: kalendarz & Boska Czw Wrz 15, 2011 8:29 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- LadyArvena napisał:
- Agu$13031999 napisał:
nie załamuj ludzi... Jak były rzepy, to najpierw przeczytałam co. Stwierdziłam, że potem otworzę. I tak potem, potem... I nie otworzyłam :/ Więc jedno okienko mam w plecy Ja też w jakiś dzień przeczytałam jaka nagroda. Była nic nie warta, więc nie chciało mi się otwierać okienka.. hymm zapewne 10% energi dla twoich koni albo 10% morale | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 4:12 am | |
| Jezusie Chrystusie muszę ją mieć! Ale dopiero będzie jazz, jak się okaże, że losowanie jest.... | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 10:22 am | |
| Ja staram się otwierać okienka codziennie (nawet jak na weselu byłam). Jednak to mało prawdopodobne, żeby boski był za kalendarzu. Za łatwo by było . | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 12:05 pm | |
| Nom ;( W razie czego ma 3 kupony ;D | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 1:57 pm | |
| Ja kolekcjonuję specjalnie RO i kupony. Za punkt honoru postawiłam sobie konia boskiego. | |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 2:01 pm | |
| A myślicie, że diamenty będą do czegoś potrzebne? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy mam je gromadzić... | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 2:24 pm | |
| Za diamenty możesz kupować rzeczy z Czarnego Rynku. No i polepszać umiejętności Rubina. Szafira pewnie też. Nie wiadomo, czy dadzą im jeszcze jakąś funkcję, ale chyba to już byłoby za dużo. Edit: ach, w sensie, że w kalendarzu? <facepalm> Gdzieś na forum były link, czy zdjęcie, do wszystkich okienek. I nie było nic z diamentami, z tego, co pamiętam. Nie wiem w ogóle skąd to czarnowidztwo odnośnie RO - nie śledziłam ujawnionych okienek, czy się pokrywały, ale tamte zadania były raczej cały czas takie proste. Nie zgadzało się coś po drodze? | |
|
| |
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 2:39 pm | |
| - Kotersiow napisał:
Za diamenty możesz kupować rzeczy z Czarnego Rynku. No i polepszać umiejętności Rubina. Szafira pewnie też. Nie wiadomo, czy dadzą im jeszcze jakąś funkcję, ale chyba to już byłoby za dużo. Edit: ach, w sensie, że w kalendarzu? <facepalm> Gdzieś na forum były link, czy zdjęcie, do wszystkich okienek. I nie było nic z diamentami, z tego, co pamiętam. Nie wiem w ogóle skąd to czarnowidztwo odnośnie RO - nie śledziłam ujawnionych okienek, czy się pokrywały, ale tamte zadania były raczej cały czas takie proste. Nie zgadzało się coś po drodze? Tak raczej obrazki się pokrywały. Nie zupełnie chodziło mi o kalendarz, raczej o nowe boskie konie.. Zwyczajnie pojawiło się tyle plotek, że choć powątpiewać można we wszystko, włączyła mi się jakaś autosugestia. Gdzieś przeczytałam (koleją bajkę z setką domniemywań) że przydadzą się do (?!) rozmnażania nowych klaczy (albo w okresie ciąży). I podświadomie się nastawiłam na oszczędzanie diamentów (do tej pory te po Szafirze wymieniałam, najczęściej na RO) Dlatego, choć wiem, że nikt nie wie tego na pewno- czy ktoś jeszcze stosuje tryb oszczędnościowy? | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 2:53 pm | |
| O matko... Cóż, w sumie to tylko jedenaście dni, dziesięć, jeśli nie policzy się tego okienka, które otworzy się za trochę ponad godzinę. Nie tak strasznie dużo, można trochę pozaciskać pasa. :p Jak się okażą niepotrzebne, to nic się nie straci, a jak w razie będzie boska klacz + potrzebne diamenty, to się tylko zyska. Po oszczędzałabym z Tobą... jeno nie mam co. xD | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 4:12 pm | |
| Dzis w kalendarzu miła niespodzianka Róg Obfitości | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
| Temat: Re: kalendarz & Boska Pon Wrz 19, 2011 4:30 pm | |
| Także Róg! Zacnie, zacnie. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 12:39 am | |
| - Cytat :
- Dlatego, choć wiem, że nikt nie wie tego na pewno- czy ktoś jeszcze stosuje tryb oszczędnościowy? Very Happy
Ja obecnie z konieczności. A może raczej skąpstwa Jednego Szafira tylko zatrzymało mi na podbijaniu prędkości i powyżej 290 nie da rady przeskoczyć A do 300 dla równego rachunku bym dobiła. U drugiego +50 do kłusa i galopu i +10 do skoków. A tak powoli zbieram sobie w razie W (czyli KF lub RO) | |
|
| |
19AnEcZkA89 Raczkujący
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 4:34 am | |
| ja Diamenty zbieram w razie jak by boska była później w RO mam na razie 20 to na 2 starczy i jeszcze pare koni do nieba pośle to może akurat coś siętrafi. A zauważyliście że sobota i niedziela są w kalendarzu troche większe od reszty dni? może w te dwa dni będą Boskie do zdobycia co o tym myślicie? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 8:43 am | |
| - 19AnEcZkA89 napisał:
- A zauważyliście że sobota i niedziela są w kalendarzu troche większe od reszty dni? może w te dwa dni będą Boskie do zdobycia co o tym myślicie?
Też to zauważyłam,ale to tylko jest oznaczone,że to dni weekendu - czyli sobota oraz niedziela. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 9:27 am | |
| Ja jestem pewna na 100% że będę miała boskiego ;p Może się uda jak będę pewna siebie xD | |
|
| |
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 10:34 am | |
| - Koniara54 napisał:
- 19AnEcZkA89 napisał:
- A zauważyliście że sobota i niedziela są w kalendarzu troche większe od reszty dni? może w te dwa dni będą Boskie do zdobycia co o tym myślicie?
Też to zauważyłam,ale to tylko jest oznaczone,że to dni weekendu - czyli sobota oraz niedziela. zgadzam się. wszyscy snują domysły, natomiast w większości kalendarzy weekend jest jakoś oznakowany. jedynym pewniakiem są soboty, do tej pory to na ten dzień przypadały nagrody losowe. można obstawiać, że podobnie będzie i 24tego. ale nie wiem czy nie warto trochę wystopować.. każdy z Nas się napalił na okazję zdobycia boskiego.. norabenę jest to informacja nigdzie nie potwierdzona. sądzę więc, że najrozsądniej będzie poprostu odkrywać kolejne okienka i nie wyobrażać sobie co też tam może być a nuż.. zaskoczy nas miła niespodzianka? | |
|
| |
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 10:36 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- Ja jestem pewna na 100% że będę miała boskiego ;p
Może się uda jak będę pewna siebie xD Ten maleńki przypis rzeczywiście zmienia postać rzeczy;) | |
|
| |
19AnEcZkA89 Raczkujący
| Temat: Re: kalendarz & Boska Wto Wrz 20, 2011 12:16 pm | |
| Dokładnie trzeba poczekać i zobaczyćco nam kalendarz przyniesiezawsze może być tak że Boskie będą później w innej promocji niekoniecznie tutaj | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Sro Wrz 21, 2011 2:02 am | |
| - 19AnEcZkA89 napisał:
- Dokładnie trzeba poczekać i zobaczyćco nam kalendarz przyniesiezawsze może być tak że Boskie będą później w innej promocji niekoniecznie tutaj
Taaaa, właśnie dlatego dobrze jest gromadzić RO. Prawie po każdej (odkąd jestem na Howrse, nie wiem, jak było wcześniej) promocji do zdobycia były boskie w rogach. | |
|
| |
Etna Nowy
Liczba postów : 11 Dołączył : 17/09/2011
| Temat: RO Sro Wrz 21, 2011 12:28 pm | |
| moim zdaniem ten kto nie wygra Ametysta (czy jakiegos tam konia XD) w kalendazu, to bedzie miał szanse w RO, bo na 100% bedzie promocja z tymi konmi XD (ja juz mam 2 RO na promocje XDD) | |
|
| |
19AnEcZkA89 Raczkujący
| Temat: Re: kalendarz & Boska Sro Wrz 21, 2011 12:47 pm | |
| ja ma muzbierana w razie czego 3 kupony 1RO i na 2 RO diamenty ale poczekamy zobaczymy bo jak bym dostała boską to te kupony by mi się zwróciły jeśli Topaz miał by dawać 3 w któreś urodziny;) | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: kalendarz & Boska Sro Wrz 21, 2011 12:57 pm | |
| - 19AnEcZkA89 napisał:
- ja ma muzbierana w razie czego 3 kupony 1RO i na 2 RO diamenty ale poczekamy zobaczymy bo jak bym dostała boską to te kupony by mi się zwróciły jeśli Topaz miał by dawać 3 w któreś urodziny;)
Ja mam w tej chwili 9 RO i dwa zaklepane, wymienimy się jak mi się limit skończy. Mam jeszcze 20 diamentów i 3 kupony, a boję się że to nadal na promocje jest za mało. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: kalendarz & Boska | |
| |
|
| |
| kalendarz & Boska | |
|