Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

kalendarz & Boska

Go down 
+26
Etna
Philipek
Sheila86
Kotersiow
Clue
Szarusia16
LadyArvena
Sakura
SzmaragdowaKlacz
Krysia1
amru3
Agu$13031999
amorkowa
KristenS60
Destin
19AnEcZkA89
Sakti
eloite
DusiaKoniara
Rose666
Aki
Presence
Star-x3
mina stirit1
Casablanka
Nevarra
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

Liczba postów : 55

kalendarz & Boska - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostCzw Wrz 22, 2011 4:54 am

Krysia1 napisał:
19AnEcZkA89 napisał:
ja ma muzbierana w razie czego 3 kupony 1RO i na 2 RO diamenty ale poczekamy zobaczymy bo jak bym dostała boską to te kupony by mi się zwróciły jeśli Topaz miał by dawać 3 w któreś urodziny;)

Ja mam w tej chwili 9 RO i dwa zaklepane, wymienimy się jak mi się limit skończy. Mam jeszcze 20 diamentów i 3 kupony, a boję się że to nadal na promocje jest za mało.

ja wiem że mi to nie starczy bo jak był balios otworzyłam około 30 RO i nic nie miałam;/
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostCzw Wrz 22, 2011 8:59 am

Ja co prawda jakaś bogata przy was nie jestem. Dwa RO i za nie długo ok. 3-4 kupony. Pewnie jak będzie promocja, to nic z tym nie wskóram.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostPią Wrz 23, 2011 2:47 am

O matko ale się ciesze mam Szmaragdke i ani jednoego kuponu nie zmarnowałam:)
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostPią Wrz 23, 2011 4:25 am

Ja też, ja też. ;D Szmaragdka i żaden kupon w plecy. ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostPią Wrz 23, 2011 5:24 am

19AnEcZkA89 napisał:
O matko ale się ciesze mam Szmaragdke i ani jednoego kuponu nie zmarnowałam:)

Kotersiow napisał:
Ja też, ja też. ;D Szmaragdka i żaden kupon w plecy. ;D

Proszę, nie przygnębiajcie mnie Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostPią Wrz 23, 2011 5:56 am

może jutro w kalendarzu będzie.... Przydałoby się...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostPią Wrz 23, 2011 11:14 am

Mam nadzieje że będzie bo niektórzy władowali tyle kasy w kupony i nic nie mają... teraz ciekawe kiedy będzie Ametyst. i gdzieś czytałma że szmaragd ma dawać diamenty ale ktoś chyba za bardzo się pośpieszył z tym bo chyba nic nie daje
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Wrz 24, 2011 2:22 am

Ale kto trafił Szmaragdową ma i Topaza. Transakcja wiązana

Doładowałam jeszcze 3 kupony, i nadal nic. Bojkotuję, więcej nie otworzę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Krysia1
Krysia1

Nick w grze : Krysia1
Liczba postów : 349

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Wrz 24, 2011 2:43 am

Nevarra napisał:

Doładowałam jeszcze 3 kupony, i nadal nic. Bojkotuję, więcej nie otworzę.

Ja mam teorie, jeśli otwierać to raz za razem. Na początku będą towarzysze i przedmioty o wartości jednego kuponu, później nic, tylko podkowy i za jakieś 3 RO będzie coś lepszego, a potem główna nagroda.

Tak podała mi pewna dziewczyna, u mnie się sprawdziło. Nie ma sensu otwierać co 5 minut jak lepsze korzyści będą dzieki otwieraniu raz za razem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126272
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Wrz 24, 2011 4:11 am

Tak, to działa. Dwa pierwsze - uzda, podkowy. Trzeci - Szmaragd i CO!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Wrz 24, 2011 10:37 am

a moja teoria jest taka:
Szafir pokryje Szmaragd ona urodzi Topaz
Topaz zostanie pokryta Ametystem i urodzi Fade
Powrót do góry Go down
DusiaKoniara
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Wrz 24, 2011 10:49 am

Kamil2010 napisał:
a moja teoria jest taka:
Zbyt piękne, aby było prawdziwe. Za łatwo by było.
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostNie Wrz 25, 2011 2:53 am

A kto miałwczoraj w kalendarzu Szmaragda?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostNie Wrz 25, 2011 4:41 am

Nevarra napisał:

Topaz podobno jest klaczką, która może mieć dzieciaka z Ametystem. Czyli jak masz Szmaragdkę masz gratis dwa inne boskie konie :/
Dziś trafiłam też na taki jej opis: "Topaz jest koniem boskim. Jest ona klaczą, otrzymasz ją w wieku kilku godzin, a w wieku 1 roku 6 miesięcy osiągnie ona pełny rozmiar.

Ma ona 66 gwiazdek doskonałości, a jej PG i umiejętności zaczynają się od 1200. Wszystkie umiejętności są pogrubione.
Topaz da ci 2 diamenty za 3 zwycięstwa, ale możesz dostać tylko 2 dziennie. I w jej 5 urodziny da ci 3 kupony na rzeczy z CR. "

Krysia1 napisał:

Ja mam teorie, jeśli otwierać to raz za razem. Na początku będą towarzysze i przedmioty o wartości jednego kuponu, później nic, tylko podkowy i za jakieś 3 RO będzie coś lepszego, a potem główna nagroda.

Ja tak ponad 10 otworzyłam i lipa. Więc to nie to. Po prostu wyznaczyli szansę procentową na trafienie i za każdym otwarciem RO losuje ci od nowa
Powrót do góry Go down
uszatkowa
Nowy
uszatkowa

Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostNie Wrz 25, 2011 5:57 am

DusiaKoniara napisał:
Kamil2010 napisał:
a moja teoria jest taka:
Zbyt piękne, aby było prawdziwe. Za łatwo by było.

było by super, bo masz 3 boskie w cenie jednego Razz. Ale coś mi się zdaje, że nie będzie tak łatwo. Howrse bedzie chcialo zarobić na boskich, a nie tak sobie je rozdawać. poza tym wtedy szansę na zdobycie nowego boskiego będą mieli tylko ci, ktory teraz zdobeda Szmaragda.
Powrót do góry Go down
http://www.uszatkowa.digart.pl
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostNie Wrz 25, 2011 7:02 am

Trzeba jeszcze poczekać10 dni i zobaczymy czy Topaz jesk klaczą ale dobrze by było:)
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 4:04 am

Hmmm... Trafiłąm dziś w necie na taki obrazek...

kalendarz & Boska - Page 4 Opale
Podpisany jako Opal

Jak myślicie - żart, czy naprawdę zamierzają powiększyć grono koni szlachetnych?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 4:14 am

Podoba mi się ten Opal Razz Jak będzie z nim promocja i jak wgl będzie na howrse to będę o niego walczyć kalendarz & Boska - Page 4 3352103904
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 4:21 am

Obrazki sa cudne, ale ciągle znowu konie dające diamenty to już mi się przejadło troszkę. Mogli by zrobić, że np Opal przynosi KF co miesiąc, bo teraz diamenty straciły na wartości i są w tej samej cenie co koniki morskie:P
Powrót do góry Go down
Krysia1
Krysia1

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:03 am

APX napisał:
Obrazki sa cudne, ale ciągle znowu konie dające diamenty to już mi się przejadło troszkę. Mogli by zrobić, że np Opal przynosi KF co miesiąc, bo teraz diamenty straciły na wartości i są w tej samej cenie co koniki morskie:P

To w takim razie ile są warte koniki morskie ? Na pewno nie 80.000za dwie sztuki, w takiej cenie sprzedałam przed chwila diamenty.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:09 am

jak dla mnie - żart. Tak samo wygląda (no poza kolorem) oficjalny Jadeit.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:23 am

Może to będą bliźniaki!? DUM DUM DUM!!
Powrót do góry Go down
Krysia1
Krysia1

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:30 am

APX napisał:
Może to będą bliźniaki!? DUM DUM DUM!!

Yea, bliźniaki:)
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 12:14 pm

Ładny ten nowy ale na razie na nic nie licze jak dostałam Szmaragda to pewnie o innych nie mam co marzyć;p
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 12:48 pm

Miejmy nadzieję, że Szmaragda będzie w kalendarzu jednak, bo mimo 15 RO nawet ogona nie zobaczyłam. A moja koleżanka w pierwszym ją miała ...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 1:21 pm

Może Topaz jest klaczą z niej i Ametysta powstanie Jod i tam obok niego było jajko, może Opal wyjdzie z jajka?

Albo Topaz pokryje ją Ametyst powstanie Jod
A do Rubina znajdzie się Opal jako partnerka.
Powrót do góry Go down
amru3
Raczkujący
amru3

Liczba postów : 95

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSro Wrz 28, 2011 8:12 am

Moim zdaniem Topaz nie będzie klaczą, bo to byłoby głupie.
Dlaczego? A no z jednego konia boskiego, na którego ludzie jak wariaci kupony wydawali (Szmaragda) powstałaby kolejna klacz (tylko dla tych, którzy mieli Szmaragdę - nie da się jej sprzedać, więc cała reszta, która wydała 40 kuponów, po prostu byłaby poszkodowana podwójnie), co dla Owlientu nie byłoby korzystne. Wiele osób kupuje jednak kupony, szczególnie w czasie promocji. Zrezygnowali by z zarobku? Błagam was Wink

Więc snucie takich teorii mija się z logiką i tyle.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSro Wrz 28, 2011 10:14 am

amru3 napisał:
Moim zdaniem Topaz nie będzie klaczą, bo to byłoby głupie.
Dlaczego? A no z jednego konia boskiego, na którego ludzie jak wariaci kupony wydawali (Szmaragda) powstałaby kolejna klacz (tylko dla tych, którzy mieli Szmaragdę - nie da się jej sprzedać, więc cała reszta, która wydała 40 kuponów, po prostu byłaby poszkodowana podwójnie), co dla Owlientu nie byłoby korzystne. Wiele osób kupuje jednak kupony, szczególnie w czasie promocji. Zrezygnowali by z zarobku? Błagam was Wink

Więc snucie takich teorii mija się z logiką i tyle.

Może być też tak że Topaz będzie ogierem, a Ametyst klaczą Wink

Jeśli tak się stanie może być tak:

1)
Topaz kryje Ametyst wychodzi Jod który jest klaczą. Rubin kryje Jod wychodzi bezpłodny ogier Opal.

2)
Topaz kryje Ametyst wychodzi Opal który jest klaczą. Rubin kryje Opal wychodzi bezpłodny ogier Jod.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
amru3
Raczkujący
amru3

Liczba postów : 95

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Paź 01, 2011 5:05 am

Wyjaśniło się - Topaz to ogier:)
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipostSob Paź 01, 2011 6:41 am

Skąd to wiesz?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: kalendarz & Boska   kalendarz & Boska - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

kalendarz & Boska
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Boska Izyda w Rogach Obfitości
» W 2012 końca świata nie będzie. Źle zinterpretowaliśmy kalendarz Majów
» Czyżby szykowała się nowa boska klacz ? (ang, pl)
» Kalendarz wrześniowy.
» GRA - Kalendarz kwietniowy (serwer PL)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: