| Zmiany w howrse! | |
|
+9avrilka EveDallas Nefra01 Szron kam55 nieleka erreo Nevarra Ayashi 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 3:45 am | |
| Modyfikowalna strona konia Dzięki modyfikowalnej stronie konia możesz czerpać z Howrse jeszcze większą przyjemność! Od teraz Twój koń będzie umieszczany bezpośrednio na tle w grze. Pozbyliśmy się beżowego tła, mamy nadzieję, że spodoba Ci się bujna trawa oraz górskie widoki! Konie z Promieniem Heliosa będą mogły cieszyć się większym tłem, wypełniającym cały ekran. Zwiększyliśmy rozmiar istniejących Promieni Heliosa najlepiej, jak potrafiliśmy. Aby zapewnić najlepszą dostępną jakość rysunkom, do 5 kwietnia, gdy Przestrzeń Twórcza zostanie zamknięta, twórcy mogą wysyłać starsze Promienie Heliosa w nowym formacie. Rysunek nie będzie przechodził przez etap głosowania. Promienie Heliosa, które nie zostaną zaktualizowane przez swoich autorów, nie będą dostępne w sprzedaży po upływie wymienionego terminu. Jednak nadal będą widoczne na posiadających je koniach. | Promienie Heliosa, które zostały wymienione lub są dostępne w nowym formacie, będą posiadały dołączone logo .
Ponadto Promieni Heliosa będzie można użyć na:
- dopiero co urodzonych koniach
- koniach posiadających Zaczarowaną Dynię
Aby to uczcić, Promieniami Heliosa używanymi przez Twoje konie można handlować bez ograniczeń!
| (Aczkolwiek strasznie się zlewają niektóre tła, np : To)Wiadomości o grze Od teraz najnowsze wiadomości o grze będą dostępne na Twitterze. Nasz kanał Twitter jest od teraz dostępny także na stronie głównej, aby zapewnić Wam łatwiejszy dostęp do najnowszych informacji; częstsze, krótsze notki, łatwiejsze będą do przeczytania. Linki skierują Was na forum lub w inne miejsce, w którym będziecie mogli dowiedzieć się więcej. Nie musisz posiadać konta na Twitterze, by mieć dostęp do wiadomości! Najnowsze informacje można znaleźć bez logowania się: wystarczy śledzić nas na Twitterze. Pozostałe zmiany Dowiedz się więcej o ulepszeniach, o które prosili gracze.
- Mamy nadzieję, że spodobają się Wam nowe kryteria wyszukiwania w menu sprzedaży, takie jak Podarunek Hestii , Hacele oraz obecność lub brak przyrostka.
- Na stronie koni można przeprowadzić wyszukiwanie na podstawie liczby pokryć.
- Kiedy ogier oferuje zarezerwowane pokrycie, klacze wyświetlane na początku listy posiadają najlepszy potencjał genetyczny oraz należą do tego samego gatunku, co Twój ogier;
- Role poszczególnych członków drużyny są wyświetlane na jej publicznej stronie.
Konto VIP Konto VIP otrzymało dwa ulepszenia.
- Możesz zapisać 100 ustawień wyszukiwania dla swoich gospodarstw hodowlanych, sprzedaży itd.., zamiast 50, jak dotychczas.
- Automatyczne zakupy można od teraz łatwo odróżnić od pozostałych
|
|
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 3:51 am | |
| Widzę, że masz u konia ten sam problem, co ja u każdego mojego z PH i niewiele mogę z tym zrobić :/ | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 3:52 am | |
| - Cytat :
- Aby to uczcić, Promieniami Heliosa używanymi przez Twoje konie można handlować bez ograniczeń!
??? | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 3:58 am | |
| Każdy koń, który ma tło ma nieograniczony PH :)Przynajmniej tak to zrozumiałam po zauważeniu tej drobnej zmiany. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 3:59 am | |
| Witam, hejter zmian. Nienawidzę tej zmiany .-. Tak rozciągnęli te tła że są rozmazane, a na rynku nie ma żadnych otoczeń. Teraz zamiast czytać np o loterii bd tłitować, brawo dla d... kogoś kto to wymyślił! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:00 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Aby to uczcić, Promieniami Heliosa używanymi przez Twoje konie można handlować bez ograniczeń!
??? Nevarra dziaduwo, na howrse pacz a nie tu xD a tak serio-> Źle przetłumaczyli, poprostu konie które już mają PH mają nieograniczony |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:01 am | |
| Ojoj, ale dziwnie się porobiło. Chwilę mi zajmie przestawienie się na ten nowy widok. Nevarra, chodzi im o to, że każde używane już PH na koniu stało się nieograniczone. Ale jako że polski to nie jest najłatwiejszy język dla naszej ekipy, jak zwykle bełkocą | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:03 am | |
| No niestety... nie wszystkie nadawały się do ogarnięcia na większe i było wiadome, że będą rozciągnięte strasznie, ale co poradzić? Dobrze, że w ogóle jest możliwość taka, bo bym się zeźliła inaczej. W każdym razie teraz się przyzwyczaić do tego.
No a Twitter jest mi tak potrzebny, jak myśl o zeszłorocznym śniegu, yuhu!
Przez te zmiany zje...butało mi avatar na Howrse i go nie widzę, meh. Nawet po kliknięciu F5. Albo naprawią, albo jeszcze raz będę musiała wgrać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:05 am | |
| Idę zobaczyć jak PH będzie wyglądało na Dyniowatych
Edit, a !cenzura! nie zobaczę, nie widać żadnego PH jeszcze XD |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:11 am | |
| Ku...rczaki pieczone. Zrypali coś i koni na zawody nie można wysłać... nie pokazują się w ogóle. Oni więcej szkód robią przy wprowadzaniu zmian i potem pół dnia to prostują. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:19 am | |
| - Ayashi napisał:
- Ku...rczaki pieczone. Zrypali coś i koni na zawody nie można wysłać... nie pokazują się w ogóle. Oni więcej szkód robią przy wprowadzaniu zmian i potem pół dnia to prostują.
Coo? Mi się zawody pokazują Q.Q |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:20 am | |
| Powoli naprawiają wszystko, już nawet avatary widać Ale za to zniknęła tablica z wiadomościami, widać ktoś się wreszcie zorientował, że wrzucili za szybko wieści o loterii :p | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:22 am | |
| Soporific, teraz mi już też się pokazują. Avatar też jest naprawiony i cała gra lżej chodzi niż chwilę temu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:30 am | |
| Ok. Konie z Dynią i PH będą wyglądać ... KIEPSKO. Dlaczego? Autorzy robiąc animacje poczynili do nich cienie w barwie takiej jak stare tło. I ten cień, a raczej teraz ta żółć, wylewa się na grafikę tła. Oto Wampir , tak tragiczny... Kościotrup troszkę lepiej wypadł. Duch wygląda o niebo lepiej... Dynia (tej to już do twarzy <3)
Jeśli chodzi o tła - nie jestem zadowolona, wolałam kiedy tło było małe i dowolnie się umiejscawiało w nim konia. Teraz wygląda kiepsko, nie da rady dopasować tego jak się chce dokładnie.
Fajnie że Dyniakowym można dać, szkoda że nie wpadli na pomysł by same dyniaki poprawić. |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:39 am | |
| Sop, mi pokazuje całkowicie normalnie konie z ZD :)nie ma żadnych niedociągnięć ani beżowego tła Howrse. Wszystko jest okey, jakby na to nie patrzeć.
Osobiście mi się podoba fakt, iż tło jest na całą stronę - przejadł mi się ten zielony, jak nie wiem co ;x Inna sprawa, że kiepsko są powiększone prace z PH i wygląda to nieestetycznie ;x | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:49 am | |
| - Ayashi napisał:
- Sop, mi pokazuje całkowicie normalnie konie z ZD :)nie ma żadnych niedociągnięć ani beżowego tła Howrse. Wszystko jest okey, jakby na to nie patrzeć.
Osobiście mi się podoba fakt, iż tło jest na całą stronę - przejadł mi się ten zielony, jak nie wiem co ;x Inna sprawa, że kiepsko są powiększone prace z PH i wygląda to nieestetycznie ;x Wampir Ci się normalnie pokazuje?oO poka screena. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:50 am | |
| Wychodzi, że wszystkie szkapy, które miały zwykły PH, teraz mają nieograniczony. To tak na stałe im zostanie (jupi?)? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 4:53 am | |
| - Nevarra napisał:
- Wychodzi, że wszystkie szkapy, które miały zwykły PH, teraz mają nieograniczony. To tak na stałe im zostanie (jupi?)?
Neva Ty to jesteś ogarnięta xP Chyba tak, inaczej by wspomnieli... Ale i tekst jest kiepsko przetłumaczony więc nie wiadomo, ja już im lepiej dziś pozmieniam wszystko.XD |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 5:04 am | |
| - Soporific napisał:
- Wampir Ci się normalnie pokazuje?oO poka screena.
O? Widzisz, jak pisałam posta, to miałaś tylko Ducha i Nietoperza, więc one mi się wyświetlały okey, a potem już nawet nie zauważyłam, że dodałaś resztę :)A Kościotrup faktycznie ma zielono-żółte ciapy pod kopytami Może coś z tym zrobią... No i miło, by było, gdyby zostawili taki PH - chociaż do środy, kiedy wejdą nowe tła, to na pewno pomajstruję u wszystkich koni, bo raczej to wielkie nie pasuje do każdego :c | |
|
| |
nieleka Nowy
Nick w grze : nieleka Liczba postów : 9 Dołączył : 11/02/2014
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 5:37 am | |
| Zmiany niby ok, ale mnie się hejter włączył - tak miałam fajnie podobierane tła do maści, a teraz d...yńka. Albo tło jest rozjechane i rozmyte, albo mi konie w dziwnych miejscach stoją (kobyła lewitująca nad trzciną, to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej...). :< | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 6:03 am | |
| be, strzałki do "przesuwania" się po koniach są teraz przy imieniu ;w;. niewygodnie będzie oporządzać konie . PH na całej stronie nawet fajnie wygląda. A konie bez tła- wolałam je na tym beżowym tle. I dobrze, że dodali opcje wyszukiwania z UH, hacelami i przyrostki :> ~a teraz idę obczaić loterię, już jest | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 6:30 am | |
| Zmiany całkiem ok, wolałem jak imię konia było nad jego wizerunkiem wyświetlane, ale to taka kosmetyczna modyfikacja, więc pewnie się szybko przyzwyczaję. Fajnie, że do Zaczarowanej Dyni można dać tło. | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 11:03 am | |
| Mi też te zmiany tła nie pasują... Zwłaszcza tragicznie wygląda to dla koni z DJ - zrobili jakąś białą ramkę, jakby koń na zdjęciu był -.- | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 11:09 am | |
| Tla sa masakrycznie masakryczne. Polowa moich zet jot lewituje. Albo w ogole w dziwnych miejscach jest. I tla sa ble :-: | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 2:22 pm | |
| Matko Boska Tłuszczowa, będzie trudno się przestawić bo mi zmienili miejsce dodawania imienia. No i te tła, trochę rozciągnięte | |
|
| |
Toothless Nowy
Liczba postów : 47 Dołączył : 03/02/2014
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Pon Lut 24, 2014 3:23 pm | |
| Najgorsze jst to, ile ładuje się strona. ;-; Jak ja mam konie robić, no jak...? | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Wto Lut 25, 2014 12:21 am | |
| Mnie ekipa HOWRSE za to że rysuję do CP i za to że szybko wymieniłam stary format tła na nowy (zajęło mi to prawie cały dzień) wynagrodziła najpierw tym że nie mogłam wysłac nowych prac do CP (jakiś błąd albo limit 20 prac ?) a od wczoraj tym że pomimo że moje tła w NOWYM FORMACIE są już w grze podmienione, to wyzerowało mi licznik popularności prac (miałam ponad 6000 użyć samych teł) i w rankingu spadłam o 5 miejsc ... Wspaniała nagroda.
Nie wspomnę już o tym że za każde poprawione tło miałam dostać 5 kuponów a nie dostałam ani jednego - powtarzam - nowy format już jest w grze od wczoraj .....
Jest to kolejny z wielu niuansów który wyraźnie daje mi do zrozumienia żeby skończyć z tą durnowatą grą. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Wto Lut 25, 2014 2:12 am | |
| O? To bardzo kiepsko z ich strony. Może napisz na kontakt z czym jest problem? Skoro obiecują, to niech dotrzymuja obietnic :/ | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Wto Lut 25, 2014 4:53 am | |
| A mi się podobają te tła, nie widziałam żadnych niedociągnięc tzn wszystko mi się pokazuję normalnie. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany w howrse! Sro Lut 26, 2014 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany w howrse! | |
| |
|