Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiany w Howrse | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Zmiany w Howrse Sro Lip 04, 2012 5:36 am | |
| - Cytat :
- Zmiany w grze - 4 lipca 2012
Jak pewnie zdążyliście już zauważyć, w Howrse nadchodzą zmiany!
Aby dowiedzieć się więcej o zmianach w grze, odwiedzcie nasze forum już jutro, gdzie w Dziale Wydarzeń znajdziecie wszystkie niezbędne informacje. W ten sposób będziecie mieli wystarczająco dużo czasu, aby przygotować się do zmian i zaplanować strategię.
Z pozdrowieniami,
Zespół Howrse Cóż... any ideas? Mi do głowy przychodzi tylko HowrseCup, ale nie wiem, czy to nie za wcześnie. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany w Howrse Sro Lip 04, 2012 5:40 am | |
| Malto, chyba chodzi o to: http://www.zagroda-mgly.com/t7233-zmiany-lipcowe-gruntowe-zmiany-dot-towarzyszy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany w Howrse Sro Lip 04, 2012 5:43 am | |
| Tu mowa o wycofaniu towarzysz ;| |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany w Howrse Sro Lip 04, 2012 5:50 am | |
| - carrie17 napisał:
- Malto, chyba chodzi o to: http://www.zagroda-mgly.com/t7233-zmiany-lipcowe-gruntowe-zmiany-dot-towarzyszy
Zauważyłam ten wątek po dodaniu tematu Więc jutro zacznie się "rewolucja" :/ | |
| | | Go?? Gość
| | | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Zmiany w Howrse Sro Lip 04, 2012 6:32 am | |
| A ja się modle, żeby dali jeszcze dział na pomysły | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany w Howrse | |
| |
| | | | Zmiany w Howrse | |
|
Similar topics | |
|