| GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) | |
|
+10Donvessa Ejli Nevarra MrsKopytko shunra avrilka EREIS LadyArvena erreo AyaKey 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 7:35 am | |
| W dniu 12.06.2013, 10:00, Howrse będzie przechodzić konserwację, która może trwać od jednej do dwóch godzin. Po konserwacji będziesz miał przyjemność odkryć niektóre z nowych funkcji wprowadzonych w Howrse!
Spośród których, odkryjesz następujące nowości: - Premia Konika Morskiego zostanie połączona z Powiewem Eola - Bicz i Czaprak, które możesz znaleźć w polu zostały przemianowane na szczotkę do kopyt i zgrzebło, ich korzyści zostają takie same. - Możliwość polubienia komentarzy i tematów na forum! Należy pamiętać, że będziemy również wprowadzenie pewne zmiany w sposobie wgrywania awatarów do gry, dzięki czemu łatwiej będzie znaleźć odpowiedni obraz. Oznacza to, że w trakcie wprowadzania najnowszej wersji Howrse mogą wystąpić niektóre błędy przy awatarach.
Jeśli chcesz mieć pewność utrzymania ulubionego awataru nienaruszonego, zalecamy zapisanie go na komputerze w przypadku, gdy będzie trzeba wgrać go ponownie po konserwacji. Długość konserwacji i dokładny czas jej rozpoczęcia może ulec zmianie, stąd też zalecamy powstrzymanie się od używania podstawowych funkcji z dziennych aktualizacji do momentu, aż wiadomość na temat nowych funkcji zostanie opublikowana. W ten sposób masz pewność, że wszystkie operacje przeprowadzane w tle są zakończone i możesz jeszcze bezpieczniej korzystać z wszystkich funkcji gry. Oczywiście w trakcie konserwacji będziesz miał możliwość gry w Accrowbat i Tomatow! Dołącz do nas na forum w dniu 12.06.2013, 12:00, aby odkryć wszystkie nowe funkcje i poprawić zabawę na Howrse!
Teks został skopiowany z Wiadomości w Grze |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 7:53 am | |
| Hmm... kolejne zmiany. 1) Konik z Powiewem ? A zostanie obrazek Konika Morskiego czy Powiewu. ? Może niech zrobią Koński Powiew xD 2) Ale te polubienia to takie Howrsowskie czy z FB ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 7:59 am | |
| - AyaKey napisał:
- Hmm... kolejne zmiany.
1) Konik z Powiewem ? A zostanie obrazek Konika Morskiego czy Powiewu. ? Może niech zrobią Koński Powiew xD 2) Ale te polubienia to takie Howrsowskie czy z FB ? 1. Wydaje mi się że w tej premii będzie i Powiew i Konik 2. Nie mam pojęcia |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 8:09 am | |
| A macie grafikę zgrzebła i tego tam( )... ? |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 8:20 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 8:27 am | |
| Skąd ja kojarzę tą grafikę? A masz może grafikę tego bicza? Bo pierwszy raz o tym słyszę... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 8:37 am | |
| |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 10:01 am | |
| O nie, nie, nie, oślizgła łapa fejsbukowa położyła swój cień również na howrse. Lubujmy swe komentarze! Jakże konieczna to wszystkim rzecz! Nowy wysyp troli na forum przepowiadam Wam, a każdy ich wątek zakończony będzie słowami tymi: jeśli się zgadzasz, łapka w górę! Lepsze byłyby plusy i minusy, gdzie nadmiar tych ostatnich chowałby te uciążliwe wyznania młodocianych erotomanów Zobaczymy, co to będzie. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 10:04 am | |
| Bonus dla KP - ok Zmiany przedmiotów - nie widzę większego sensu. Polubienie postów i tematów? Przecież to nie FB. Tematy po kilku dniach się kasują, jest zakaz zwykłych rozmów... Jakby można był jakieś propozycje pisać i tam lubię/nie lubię to ok, ale tak to nie widzę większego sensu. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 10:36 am | |
| - AyaKey napisał:
- Hmm... kolejne zmiany.
1) Konik z Powiewem ? A zostanie obrazek Konika Morskiego czy Powiewu. ? Może niech zrobią Koński Powiew xD obawiam się iż może im być ciężko ująć końska bździnę ( bąka czy jak to tam inaczej gazy nazywa ) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 11:01 am | |
| kolejne zmiany...no zobaczymy |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 12:28 pm | |
| Powiew+Konik morski - w sumie mi to wisi i powiewa,ale jeśli chodzi o tzw. 'lubię to' to idźcie z tym do diabła.W stu procentach popieram słowa erreo,nic dodać,nic ująć. Ahh,fajne będzie popatrzeć jak trolle,srolle i inne tego typu nabijają sobie aktywność z proszeniem o 'łapkę' - jakby za to dostawali kupony.Głupota,głupota i jeszcze raz głupota,zwłaszcza,że nie jestem fankom fejsbuka EDIT: Kamil,myślę,ze wszyscy wiedza jak wyglądają te urządzenia | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pon Cze 10, 2013 12:44 pm | |
| - Koszatka napisał:
- Powiew+Konik morski - w sumie mi to wisi i powiewa,ale jeśli chodzi o tzw. 'lubię to' to idźcie z tym do diabła.W stu procentach popieram słowa erreo,nic dodać,nic ująć. Ahh,fajne będzie popatrzeć jak trolle,srolle i inne tego typu nabijają sobie aktywność z proszeniem o 'łapkę' - jakby za to dostawali kupony.Głupota,głupota i jeszcze raz głupota,zwłaszcza,że nie jestem fankom fejsbuka
EDIT: Kamil,myślę,ze wszyscy wiedza jak wyglądają te urządzenia No może nie wszyscy są tak utalentowani jak ty i widzą wcześniej grafikę howrse |
|
| |
shunra Raczkujący
Nick w grze : shunra Liczba postów : 59 Dołączył : 12/08/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Wto Cze 11, 2013 12:06 pm | |
| A ja mam pytania: 1. Czy teraz mając KP będę mogła dać swoim koniom powiew/konika czy zostanie wycofany darmowy bonus? 2. Jeśli mam 24 Koniki morskie i 4 powiewy Eola to po konserwacji zostanie mi 28 nowych bonusów czy tylko 4? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 5:42 am | |
| - konie które miały koniki morskie miały dostać powiew. Niestety przez błąd nie dostały go. Zgodnie z sugestią Kowelana sprawa zgłoszona na kontakt - kontrolę rodzicielską można włączyć mając co najmniej 25 lat. Ma się wtedy dodatkową zakładkę w "moim koncie" - wpisuje się ksywkę dziecka, jego datę urodzenia i wysyła. Dziecko musi potwierdzić. Rodzic ma wtedy możliwość: rodzic ma możliwość: * kontrolowania skrzynki pocztowej dziecka * ogranicznenia jej tylko do znajomych * blokowania kupowania kuponów bądź nałożenie limitu * przesyłania zakupionych kuponów * usunięcia konta dziecka - ktoś spytał, jaki jest sens zmiany przedmiotów z boksu skoro dają to samo. Odpowiedź Kowelana: - Kowelan napisał:
Czyli coś w tym musi być. | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 5:50 am | |
| Kowelan.... =.=" GADAJŻE co będzie z tym biczem i palcatem =.=" | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 6:20 am | |
| Uduszę. Wszystkie koniki morskie szlag trafił. I ja mam teraz każdemu znów dawać? Pogięło ich?! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 7:44 am | |
| Nevarra - jak zamierzasz je dać skoro ich już nie ma :/ Najgorsza zmiana (wedłu mnie) - Zniknięcie gwiazdek aktywności |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 9:44 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Nevarra - jak zamierzasz je dać skoro ich już nie ma :/
Najgorsza zmiana (wedłu mnie) - Zniknięcie gwiazdek aktywności Akurat gwiazdki są w tym przypadku jedną z najlepszych zmian jakich można dokonać na forum. Skończy się nabijanie aktywności bezsensownymi postami, skończy spam, a przynajmniej powinien. Koników specjalnie mi nie szkoda, parę punktów bonusu różnicy mi nie robi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 9:47 am | |
| Ejli - ja się zastanowić to w sumie racja A jak dodali serduszka to mogli by dodać opcje cofnięcia "lubię to" i dodać takie anty-serduszka czyli "nie lubię tego" |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 9:51 am | |
| Ż A Ł O S N A jest ta opcja z lubieniem postów. Zacznie się spam "Dlaczego nikt nie polubił mojego posta ! " lub "Dostałem/am xx lajków. Jupi ! : ))" itp. No głupota Jakaś zmiana na ZM się wkradła bez ogłoszenia tego ? o.O |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 9:53 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Jakaś zmiana na ZM się wkradła bez ogłoszenia tego ? o.O
A wkradła się, jakoś trudniej pisać mi teraz posty :/ |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 9:57 am | |
| |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sro Cze 12, 2013 10:45 am | |
| Macie też bombardowanie UFO, które po złapaniu uprzejmie informuje: " Może i coś tu było, ale zdążyło uciec.. " ? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pią Cze 14, 2013 4:47 am | |
| UFO już naprawione. Koniki też naprawili w miarę szybko Co do zmiany tutaj - za to akurat odpowiada forumotion ;)KLIK | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pią Cze 14, 2013 5:00 am | |
| Dzie moje stare BBcode, no dzie?
Btw. Współczuję wszystkim dzieciom, których rodzice grają w Howrse. A przy okazji - wiecie że każdy przy rejestracji może podać fałszywą datę urodzenia? Trololololololololo~ | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pią Cze 14, 2013 5:07 am | |
| Wiecie, bo ja na obecnym koncie mam fałszywe dane | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pią Cze 14, 2013 5:09 am | |
| No ja też, ale jednak haczyk jest - wymagana znajomość daty urodzin dziecięcia. | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pią Cze 14, 2013 11:05 am | |
| A co to są za nowe przywileje dla rodzica? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) | |
| |
|