Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) | |
|
+10Donvessa Ejli Nevarra MrsKopytko shunra avrilka EREIS LadyArvena erreo AyaKey 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Pią Cze 14, 2013 2:11 pm | |
| Nic nikomu nigdy nie dogodzi, serduszka się pojawiły bo w propozycjach gracze o to prosili, by było coś w stylu fejsowskiego "lubię to", aczkolwiek nie wiem po co to komu.
Zniknęła aktywność? Super, niech jeszcze zniknie licznik postów.
Nie wiem czemu usuneli konika morskiego, mega bezsensu!!! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Sob Cze 15, 2013 1:11 am | |
| A ja ostatnio stwierdziłam, że te serduszka są nawet ok ;)Nie żeby mi do czegoś się przydały albo coś odzwierciedlały, ale zauważcie, że prawie nikt się nie buntuje na usunięcie aktywności. A wcześniej jak tylko zmienili procenty na gwiazdki, to jak się oburzali. Czyli chwyt z ich strony dobry - zabrali aktywność jak prosiliśmy, a dali dzieciarni nową zabawkę, która i tak szybko im się znudzi. Bo gdyby jeszcze te like coś dawały np. temat w górę to by się zaczęła walka. A tak, jak otrzymane giną... Chociaż dla równowagi przydałyby się jednak "no like".
Poza tym te serduszka i usunięcie aktywności świadczą o tym, że wzieli sobie do serca nasz protest z grudnia - wzmianki o zabraniu aktywności oraz o pytaniu graczy o zmianę. W styczniu dali wątek co chcemy zmienić i wreszcie zaczęli coś realizować. Może po wakacjach możemy też spodziewać się pozytywnych zmian w OJ...
Nie tyle usunęli, co powiew go wchłonął ;)Dla użytkowników KP - pozytywnie. Lepszy darmowy bonus. Wygrany w promocjach też teraz jest dzięki temu więcej wart. Ale jeśli ktoś kupował tylko koniki za diamenty... To teraz ma gorzej. | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Nie Cze 16, 2013 5:50 am | |
| Dla mnie serduszka to nie zmiana, i tak z nich nie korzystam xD Rzeczywiście, zmiany w końcu na lepsze, Powiew Eola plus Konik Morski = większe bonusy i ogromny plus dla użytkowników KP (w których gronie mieszczę się ja ). Ale też szkoda, że zmian w Ośrodkach Jeździeckich, o które prosiliśmy w wątku jeszcze nie zrealizowali, byłoby to ogromne pocieszenie dla graczy, ale nic, jak jest tak jest. Dobrze, że howrse zaczęło w końcu interesować się opiniami użytkowników | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) Nie Cze 16, 2013 12:05 pm | |
| O,nie no super,kontrolka rodzicielska.Wreszcie rodzice będą mogli zobaczyć czy ich dzieci ze zboczeńcami nie piszą,świetnie:)
Kamil,pozwól,że nie skomentuję twojego komentarza odnośnie zgrzebła i czegoś tam jeszcze...Ale swoją drogą ostatnio zauważyłam,że lubisz mi dopiekać.Serio,dziękuję i pozdrawiam :3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) | |
| |
| | | | GRA - zmiany na Howrse! (serwer PL) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|