| Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
|
+40Keplie shaitan kreatywny avrilka Alcesta MrsKopytko Presence koniarka19 asia98999 Malto Iron Horse Kazuyuki Wild_Horse Aeona. Suzan Dżemik astral Kirara Natalie7 Alex147656 lilkowa123 Arrin Kirixa Siedmiokropka Szron Creamy Amstaff Findzio pakistanek VCarinn Sławcio50 maja612 Labamba Toothless kim* Modliszka EveDallas Nevarra Ayashi tapetka 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pon Mar 17, 2014 11:55 am | |
| Czy mogłabym prosić o grafiki maści Highlandów ? |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pon Mar 17, 2014 12:26 pm | |
| Z folblutów zrobili kucyki, nóżki króciutkie, szkoda komentować. Piękne dotychczas kruczoczarne fryzy z po łyskiem przerobili na zgarbione pociągowce. O pinciakach nie wspomnę, tragedia. Jedyne z czego się cieszę to achałki, bo wyszły całkiem ładnie, knabki i fakt, że nie spartolili do końca moich ukochanych arabów, które moim zdaniem są wyznacznikiem piękna na hwr. | |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
Nick w grze : Rzal. Liczba postów : 60 Dołączył : 02/05/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pon Mar 17, 2014 1:35 pm | |
| - Soporific napisał:
- Czy mogłabym prosić o grafiki maści Highlandów ?
Jasne, dziś lub jutro postaram się wstawić w poście na stronie czwartej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pon Mar 17, 2014 2:13 pm | |
| - Iron Horse napisał:
- Soporific napisał:
Jasne, dziś lub jutro postaram się wstawić w poście na stronie czwartej. Bardzo dziękuję (: |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Wto Mar 18, 2014 8:23 am | |
| Ide pochlipać w kąt - i przetrawić to co zobaczyłam Masakra będę musiała codziennie patrzeć przy blupowaniu ... na to coś co nazywają cobem ... a taką piekną mają obecną grafikę ... to samo z moimi kochanymi anglikami ;(
Współczuje hodowli fryzów ... bo cięzko na to patrzec Jedynie na otarcie łez fiordki ładne zostawili
Mustangi też są wstręte - tracą cały urok ... walijki, szetlandy zepsute - a takie były słodkie Ładnie im jeszcze wyszły achały | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sro Mar 19, 2014 5:53 am | |
| No i co oni zrobili... D: Fryzy okropne, coby jeszcze gorsze, a szetlandy wyglądają jakby ktoś zrzucił na nie kowadło ;o Większość jest okropna, podobają mi się tylko araby, achały, appaloosy i fiordy :/ Coś czuję, że wyzbędę się połowy swojej hodowli >.< | |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sro Mar 19, 2014 6:15 am | |
| - Soporific napisał:
- Iron Horse napisał:
- Soporific napisał:
Jasne, dziś lub jutro postaram się wstawić w poście na stronie czwartej. Bardzo dziękuję (: Okej, już wrzuciłam. | |
|
| |
Konikpolny Nowy
Nick w grze : Konikpolny Liczba postów : 26 Dołączył : 13/04/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sro Mar 19, 2014 5:04 pm | |
| Ugh... co on zrobili z tymi końmi, zwłaszcza z fryzami i andaluzami... wróciłam po takim czasie do gry, ale aż się odechciewa. Jedynie Appaloosa i KWPN na plus. Mogłabym nieśmiało poprosić o maści dla islandów? | |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 8:34 am | |
| - Konikpolny napisał:
- Ugh... co on zrobili z tymi końmi, zwłaszcza z fryzami i andaluzami... wróciłam po takim czasie do gry, ale aż się odechciewa. Jedynie Appaloosa i KWPN na plus. Mogłabym nieśmiało poprosić o maści dla islandów?
Jasne, jeśli znajdę moment poszperam | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| |
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 11:55 am | |
| Nigdy w życiu nie widziałam brzydszych koni w tej grze. ;__; | |
|
| |
Konikpolny Nowy
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 12:11 pm | |
| Sam łeb jest bardzo ładny, ale to ciało... connemara nie są chyba aż tak masywne, jak ślązak to wygląda. Strasznie razi mnie ta pikseloza pomiędzy zadem a ogonem | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 12:41 pm | |
| Masakra z tymi Connemara .____.!!! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 12:49 pm | |
| A mi się te nowe connemara bardziej podobają Nie są takie...nie wiem, spięte. Tamten stary taki naprężony jakby był. |
|
| |
Konikpolny Nowy
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 1:30 pm | |
| Mogą być te skrzydła, chociaż wyglądają na bardzo krótkie, ale połączenie chyba jeszcze dopracują? Zastanawia mnie jak będą wyglądały siodła na pegazach, skoro sprzęt ma być widoczny... | |
|
| |
ak775 Nowy
Nick w grze : ak775 Liczba postów : 12 Dołączył : 20/03/2014
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 2:07 pm | |
| Kolejna zmiana graficzna? O jacie, niektóre te konie to tylko oszpecili, mam nadzieję, że to tylko straszą tymi pokazówkami, a wgrają coś lepszego. Chociaż niektóre rasy wyszły im nawet dobrze. Mogliby zostawić to tak jak jest, natomiast mogliby tam pozmieniać wygląd tylko tych ras co wygląd się powtarza np. pinto, quarter'ów, criollo itp. Sprzęt widoczny na koniach? Ou, to też mi się nie podoba, większość graczy domaga się zmian, jednak ja tam jestem za tym co było, od biedy tym co jest teraz.
A teraz nawiązując do tematu wątku, Onyx piękny, kupony już zbieram ale znając życie nie uda mi się go zdobyć, jestem zbyt leniwa by tak bardzo angażować się w promocje, zwłaszcza że za tą paradą to ja nie przepadam. | |
|
| |
Modliszka Już coś wie
Nick w grze : Modliszka Liczba postów : 113 Dołączył : 04/04/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 2:10 pm | |
| Dobrze by było jakby zrobili głosowanie "Chcecie stary wygląd tej rasy czy nowy", wtedy nie byłoby tak tragicznie | |
|
| |
Konikpolny Nowy
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 2:11 pm | |
| ak, dlatego zmieniają, żeby im pasowało do siodeł itp. taki obrazek na blogu howrse się pokazał http://blog.howrse.com/wp-content/uploads/2013/12/tacks.jpg W ogóle wyczytałam, że mają połączyć fundusze ośrodka i hodowcy? Albo źle zrozumiałam... | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 2:28 pm | |
| - Modliszka napisał:
- Dobrze by było jakby zrobili głosowanie "Chcecie stary wygląd tej rasy czy nowy", wtedy nie byłoby tak tragicznie
No ale właśnie było głosowania przy poprzedniej paradzie i ludzie głosowali za zmianami tyle że wtedy były proponowane grafiki dla bodajże trzech ras: Appaloosa i inne tego typu miały otrzymać tą grafikę: A konie typu Lusitano chyba ten: | |
|
| |
Konikpolny Nowy
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 2:35 pm | |
| Lusitano z głównej strony jest dużo lepszy od tego co weszło -.- | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 3:24 pm | |
| - tapetka napisał:
- Są juz grafiki kuców Cannemara i Quarter Pony
Bożesztymój... zmasakrowali moją ulubioną rasę. Connemara są zgrabne, harmonijnie zbudowanie, nie tak beczułkowate i przysadziste... aż żal na to patrzyć. To już wolałam starszą wersję, chociaż w poprzedniej wkurza(ł) mnie pokraczny zad + tylne nogi. *przygląda się chwilę, starając się przekonać do nowej wizualizacji* Przecież to nawet Connka nie przypomina | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 3:37 pm | |
| - Cytat :
- Lusitano z głównej strony jest dużo lepszy od tego co weszło -.-
Nadal dokładnie ten sam koń. Odwróć grafikę w drugą stronę, dodaj owijki, siodło i uzdę i zobacz co ci wyjdzie | |
|
| |
Konikpolny Nowy
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 20, 2014 3:49 pm | |
| Proszę porównanie, wycięte byle jak i na szybko ^^" Siwek nie ma takiego pokracznego garba na szyi, | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 1:34 am | |
| Lusitano mają za mały łeb w stosunku do całego ciała ;x!!! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 2:15 am | |
| Pegazy- TRA GE DIA. Skrzydła faktycznie ładne ale ich umiejscowienie... MA SA KRA.
Jeśli chodzi o luzki, po części fakt faktem wyglądają realistycznie, muskularnie. Ale nie znaczy że ładnie. |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 3:44 am | |
| Te skrzydła u pegaza są obrzydliwe! Do tego kompletnie nie pasują... | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 7:27 am | |
| Mają takie wielkie i dorosłe łby. Brzydale. | |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 7:37 am | |
| On ma grzywę z drugiej strony, czy w ogóle jej nie ma? D: | |
|
| |
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 8:02 am | |
| Zobaczymy jak się pozmieniają rasy...Miejmy nadzieje, że Coby i Achały nie zmienią się na gorsze ;.; | |
|
| |
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 8:12 am | |
| A wicie jakie będą Coby i Achałki? To moje ulubione rasy i nie chce, żeby były pokrakami ;-; A tenowe Appalosa ( źreby) to są ładne | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
| |
|
| |
| Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
|