Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków

Go down 
+40
Keplie
shaitan
kreatywny
avrilka
Alcesta
MrsKopytko
Presence
koniarka19
asia98999
Malto
Iron Horse
Kazuyuki
Wild_Horse
Aeona.
Suzan
Dżemik
astral
Kirara
Natalie7
Alex147656
lilkowa123
Arrin
Kirixa
Siedmiokropka
Szron
Creamy
Amstaff
Findzio
pakistanek
VCarinn
Sławcio50
maja612
Labamba
Toothless
kim*
Modliszka
EveDallas
Nevarra
Ayashi
tapetka
44 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPon Mar 17, 2014 11:55 am

Czy mogłabym prosić o grafiki maści Highlandów Smile?
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPon Mar 17, 2014 12:26 pm

Z folblutów zrobili kucyki, nóżki króciutkie, szkoda komentować. Piękne dotychczas kruczoczarne fryzy z po łyskiem przerobili na zgarbione pociągowce. O pinciakach nie wspomnę, tragedia. Jedyne z czego się cieszę to achałki, bo wyszły całkiem ładnie, knabki i fakt, że nie spartolili do końca moich ukochanych arabów, które moim zdaniem są wyznacznikiem piękna na hwr.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Iron Horse
Raczkujący
Iron Horse

Nick w grze : Rzal.
Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPon Mar 17, 2014 1:35 pm

Soporific napisał:
Jasne, dziś lub jutro postaram się wstawić w poście na stronie czwartej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPon Mar 17, 2014 2:13 pm

Iron Horse napisał:
Soporific napisał:

Bardzo dziękuję (:
Powrót do góry Go down
Keplie
Raczkujący
Keplie

Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostWto Mar 18, 2014 8:23 am

Ide pochlipać w kąt - i przetrawić to co zobaczyłam 
Masakra będę musiała codziennie patrzeć przy blupowaniu ... na to coś co nazywają cobem ... a taką piekną mają obecną grafikę ... to samo z moimi kochanymi anglikami ;(

Współczuje hodowli fryzów ... bo cięzko na to patrzec 
Jedynie na otarcie łez fiordki ładne zostawili 

Mustangi też są wstręte - tracą cały urok ... walijki, szetlandy zepsute - a takie były słodkie 
Ładnie im jeszcze wyszły achały
Powrót do góry Go down
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostSro Mar 19, 2014 5:53 am

No i co oni zrobili... D:
Fryzy okropne, coby jeszcze gorsze, a szetlandy wyglądają jakby ktoś zrzucił na nie kowadło ;o
Większość jest okropna, podobają mi się tylko araby, achały, appaloosy i fiordy :/
Coś czuję, że wyzbędę się połowy swojej hodowli >.<
Powrót do góry Go down
Iron Horse
Raczkujący
Iron Horse

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostSro Mar 19, 2014 6:15 am

Soporific napisał:
Iron Horse napisał:
Soporific napisał:

Bardzo dziękuję (:
Okej, już wrzuciłam.
Powrót do góry Go down
Konikpolny
Nowy
Konikpolny

Nick w grze : Konikpolny
Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostSro Mar 19, 2014 5:04 pm

Ugh... co on zrobili z tymi końmi, zwłaszcza z fryzami i andaluzami... wróciłam po takim czasie do gry, ale aż się odechciewa. Jedynie Appaloosa i KWPN na plus. Mogłabym nieśmiało poprosić o maści dla islandów?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=64710
Iron Horse
Raczkujący
Iron Horse

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 8:34 am

Konikpolny napisał:
Ugh... co on zrobili z tymi końmi, zwłaszcza z fryzami i andaluzami... wróciłam po takim czasie do gry, ale aż się odechciewa. Jedynie Appaloosa i KWPN na plus. Mogłabym nieśmiało poprosić o maści dla islandów?
Jasne, jeśli znajdę moment poszperam  Smile
Powrót do góry Go down
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 11:46 am

Są juz grafiki kuców Cannemara i Quarter Pony

Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 BaiKolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 Bai-grand
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 11:55 am

Nigdy w życiu nie widziałam brzydszych koni w tej grze. ;__;
Powrót do góry Go down
Konikpolny
Nowy
Konikpolny

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 12:11 pm

Sam łeb jest bardzo ładny, ale to ciało...  connemara nie są chyba aż tak masywne, jak ślązak to wygląda. Strasznie razi mnie ta pikseloza pomiędzy zadem a ogonem
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 12:41 pm

Masakra z tymi Connemara .____.!!!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 12:49 pm

A mi się te nowe connemara bardziej podobają Smile Nie są takie...nie wiem, spięte. Tamten stary taki naprężony jakby był.
Powrót do góry Go down
Konikpolny
Nowy
Konikpolny

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 1:30 pm

Mogą być te skrzydła, chociaż wyglądają na bardzo krótkie, ale połączenie chyba jeszcze dopracują? Zastanawia mnie jak będą wyglądały siodła na pegazach, skoro sprzęt ma być widoczny...
Powrót do góry Go down
ak775
Nowy
ak775

Nick w grze : ak775
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 2:07 pm

Kolejna zmiana graficzna? O jacie, niektóre te konie to tylko oszpecili, mam nadzieję, że to tylko straszą tymi pokazówkami, a wgrają coś lepszego. Chociaż niektóre rasy wyszły im nawet dobrze. Mogliby zostawić to tak jak jest, natomiast mogliby tam pozmieniać wygląd tylko tych ras co wygląd się powtarza np. pinto, quarter'ów, criollo itp. Sprzęt widoczny na koniach? Ou, to też mi się nie podoba, większość graczy domaga się zmian, jednak ja tam jestem za tym co było, od biedy tym co jest teraz.

A teraz nawiązując do tematu wątku, Onyx piękny, kupony już zbieram ale znając życie nie uda mi się go zdobyć, jestem zbyt leniwa by tak bardzo angażować się w promocje, zwłaszcza że za tą paradą to ja nie przepadam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=510809
Modliszka
Już coś wie
Modliszka

Nick w grze : Modliszka
Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 2:10 pm

Dobrze by było jakby zrobili głosowanie "Chcecie stary wygląd tej rasy czy nowy", wtedy nie byłoby tak tragicznie  Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2774009
Konikpolny
Nowy
Konikpolny

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 2:11 pm

ak, dlatego zmieniają, żeby im pasowało do siodeł itp. taki obrazek na blogu howrse się pokazał http://blog.howrse.com/wp-content/uploads/2013/12/tacks.jpg
W ogóle wyczytałam, że mają połączyć fundusze ośrodka i hodowcy? Albo źle zrozumiałam...
Powrót do góry Go down
tapetka
Już coś wie
tapetka

Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT)
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 2:28 pm

Modliszka napisał:
Dobrze by było jakby zrobili głosowanie "Chcecie stary wygląd tej rasy czy nowy", wtedy nie byłoby tak tragicznie  Very Happy

No ale właśnie było głosowania przy poprzedniej paradzie i ludzie głosowali za zmianami tyle że wtedy były proponowane grafiki dla bodajże trzech ras:

Appaloosa i inne tego typu miały otrzymać tą grafikę:
Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 3539wde

A konie typu Lusitano chyba ten:
Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 29wswmt
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=868712
Konikpolny
Nowy
Konikpolny

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 2:35 pm

Lusitano z głównej strony jest dużo lepszy od tego co weszło -.-
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 3:24 pm

tapetka napisał:
Są juz grafiki kuców Cannemara i Quarter Pony

Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 BaiKolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 Bai-grand

Bożesztymój... zmasakrowali moją ulubioną rasę. Connemara są zgrabne, harmonijnie zbudowanie, nie tak beczułkowate i przysadziste... aż żal na to patrzyć. To już wolałam starszą wersję, chociaż w poprzedniej wkurza(ł) mnie pokraczny zad + tylne nogi.

*przygląda się chwilę, starając się przekonać do nowej wizualizacji*

Przecież to nawet Connka nie przypomina Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 3:37 pm

Cytat :
Lusitano z głównej strony jest dużo lepszy od tego co weszło -.-
Nadal dokładnie ten sam koń. Odwróć grafikę w drugą stronę, dodaj owijki, siodło i uzdę i zobacz co ci wyjdzie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Konikpolny
Nowy
Konikpolny

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 20, 2014 3:49 pm

Proszę porównanie, wycięte byle jak i na szybko ^^"
Siwek nie ma takiego pokracznego garba na szyi,Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 Muen1s 
Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 Alz
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 1:34 am

Lusitano mają za mały łeb w stosunku do całego ciała ;x!!!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 2:15 am

Pegazy- TRA GE DIA. 
Skrzydła faktycznie ładne ale ich umiejscowienie... MA SA KRA.

Jeśli chodzi o luzki, po części fakt faktem wyglądają realistycznie, muskularnie. Ale nie znaczy że ładnie.
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 3:44 am

Te skrzydła u pegaza są obrzydliwe! Do tego kompletnie nie pasują...
Powrót do góry Go down
kim*
Jedną nogą w ZM
kim*

Nick w grze : kim*
Liczba postów : 557

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 7:27 am

Mają takie wielkie i dorosłe łby. Brzydale.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2980847
Kirara
Uzależniony
Kirara

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 7:37 am

On ma grzywę z drugiej strony, czy w ogóle jej nie ma? D:
Powrót do góry Go down
lilkowa123
Raczkujący
lilkowa123

Nick w grze : lilkowa123
Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 8:02 am

Zobaczymy jak się pozmieniają rasy...Miejmy nadzieje, że Coby i Achały nie zmienią się na gorsze ;.;
Powrót do góry Go down
lilkowa123
Raczkujący
lilkowa123

Nick w grze : lilkowa123
Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 21, 2014 8:12 am

A wicie jakie będą Coby i Achałki? To moje ulubione rasy i nie chce, żeby były pokrakami ;-; A tenowe Appalosa ( źreby) to są ładne Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków   Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków
Powrót do góry 
Strona 5 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» [GRA] Parada koni - INT
» Nowa rasa, dzikus, promocja ...
» Parada koni - nasze e-maile
» GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]
» Spoiler - Nowa rasa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: