| Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
|
+40Keplie shaitan kreatywny avrilka Alcesta MrsKopytko Presence koniarka19 asia98999 Malto Iron Horse Kazuyuki Wild_Horse Aeona. Suzan Dżemik astral Kirara Natalie7 Alex147656 lilkowa123 Arrin Kirixa Siedmiokropka Szron Creamy Amstaff Findzio pakistanek VCarinn Sławcio50 maja612 Labamba Toothless kim* Modliszka EveDallas Nevarra Ayashi tapetka 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 6:24 am | |
| - Cytat :
- Onyks jest wyjątkowym koniem. Codziennie tworzy UFO, dzięki któremu możesz dobyć diament. W tych dniach, kiedy w UFO nie ma diamentu otrzymasz 500eq. Jego umiejętności można zwiększyć przy pomocy diamentów
Ciekawe jak z tymi diamencikami będzie, czy nie raz na ruski rok. | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 7:03 am | |
| Jak dla mnie araby, KWPNy i ich podobne, fiordy, baskhiry i nokoty zmieniły się na plus (zwłaszcza araby - bardzo mi się podobają). Reszta to naprawdę dno i kilometr mułu, zwłaszcza moje ulubione fryzy, szetlandy, mustangi i coby... | |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
Nick w grze : Rzal. Liczba postów : 60 Dołączył : 02/05/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 7:17 am | |
| Najgorsze jest to, że nie poprawili osłów, które najmocniej potrzebują poprawy, zaś do cobów, które teraz są bardzo ładne wręcz się rwą... | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 8:28 am | |
| Cóż... najwyraźniej wiedzą lepiej od nas, co trzeba zrobić ;x Swoją drogą, to koleżanka zwróciła uwagę na ciekawy szczegół - nowe maści kare wyglądają, jakby przeszły przez kilka prań pod rząd, bo są strasznie wyblakłe.
Poza tym nowy fryz przez ten garb na szyi wygląda jak zwykły koń pociągowy. Normalnie do pługa go i w pole ;_; | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 9:08 am | |
| - Cytat :
- Cóż... najwyraźniej wiedzą lepiej od nas, co trzeba zrobić ;x Swoją drogą, to koleżanka zwróciła uwagę na ciekawy szczegół - nowe maści kare wyglądają, jakby przeszły przez kilka prań pod rząd, bo są strasznie wyblakłe.
Nie prali w Perwolu Blak Medżik xD | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 11:58 am | |
| Matko Boska Tłuszczowa, dlaczego oni nas tak karzą? Do jasnej cholery, co oni zrobili z pięknymi pinto/appkami/qh i fryzami? Nie dość, że ta budowa to jeszcze wyblakłe, gdzie one mają ten swój blask? O Gipsach nie wspomnę :X Obrzydliwe. | |
|
| |
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 1:30 pm | |
| Jezusmarian dobrze ze siedzę!!!!! CO ZROBILI Z COBAMI?!!!! | |
|
| |
Natalie7 Nowy
Nick w grze : koniara-7 Liczba postów : 21 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 2:16 pm | |
| Właśnie ej! Czemu te konie takie nijakie w barwie? Mam nadzieję że nie każda maść tak ucierpi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 3:25 pm | |
| Straszne są te nowe grafiki koni ;-; Żadne mi się nie podobają... :c |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 15, 2014 3:30 pm | |
| Po tym, co widziałam, aż się boję ponownie zapytać, ale... jak w nowej wersji wygląda Connemara? | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 4:03 am | |
| - Malto napisał:
- Po tym, co widziałam, aż się boję ponownie zapytać, ale... jak w nowej wersji wygląda Connemara?
Nie ma nowych grafik dla tych kuców albo zapomnieli zrobić albo wgrać na serwer testowy Ps. a tu macie efekt pracy nad maścią koni arabskich - maść Fleabitten Gray (siwe w hreczce) hi hi hi ale mu się te plamki rozmyły w jedną wielka plamę xD | |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 4:23 am | |
| - Malto napisał:
- Po tym, co widziałam, aż się boję ponownie zapytać, ale... jak w nowej wersji wygląda Connemara?
Na chwilę obecną nie ma maści dla tych kuców, to samo z osiołkami. | |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 4:41 am | |
| Słodka Celestio. A miałam zamiar hodować araby. ;-; | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 6:36 am | |
| | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 6:48 am | |
| - :
Wklejam inne maści, jakby ktoś sobie kolorki chciał pooglądać.
Ostatnio zmieniony przez kim* dnia Nie Mar 16, 2014 9:33 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 6:51 am | |
| Czeka nas jeszcze modyfikacja GP i konta VIP |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 7:19 am | |
| One wszystkie się...zlewają... Takie są...bure, szare, takie same. Fakt że bardziej realistyczne ale to nie znaczy że lepsze. |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 7:22 am | |
| kim* - wstawiłabyś to w spoiler? Trochę forum rozwala Później postaram się zrobić tabelkę ze wszystkimi maściami każdej rasy. | |
|
| |
VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 7:29 am | |
| Co Zrobili z Cobami!? Były takie piękne a teraz ? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| |
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 8:24 am | |
| Chwała Boska, knaby nie zmienią się na gorsze! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 9:22 am | |
| A ja tam się cieszę, fiordy im o dziwo wyszły. Nie będzie mnei to kosztowało bólu oczu przy ogarnianiu stadka | |
|
| |
kreatywny Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : dudek7894 Liczba postów : 124 Dołączył : 05/11/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 9:29 am | |
| Moim zdaniem ładniejsze, niż dotychczasowe. :] | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 9:35 am | |
| Iron Horse, ok, wstawiłam A ja mam mieszane uczucia. Niektóre maści są zdecydowanie na plus, ale niektóre straciły to coś, co w sobie miały, co sprawiało je przyjaznymi i po prostu zachęcającymi do gry. Mówię na przykład o cobach... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 10:01 am | |
| - Nevarra napisał:
- A ja tam się cieszę, fiordy im o dziwo wyszły. Nie będzie mnei to kosztowało bólu oczu przy ogarnianiu stadka
Fakt Nevciu, fiordki wyjątkowo ładne. Sympatyczne. |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 12:25 pm | |
| A tak jeszcze chciałam dodać - zauważyliście, że 2 maści dla (anda)luzów to tylko grzywa? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 12:29 pm | |
| Owszem, jasnosiwa i siwa jabłkowita | |
|
| |
Iron Horse Raczkujący
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 12:35 pm | |
| - Nevarra napisał:
- Owszem, jasnosiwa i siwa jabłkowita
Ciekawe, co z nimi kombinują | |
|
| |
Natalie7 Nowy
Nick w grze : koniara-7 Liczba postów : 21 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 1:05 pm | |
| Powiem jedno te konie są fatalne... | |
|
| |
shaitan Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 24/01/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Nie Mar 16, 2014 1:33 pm | |
| Dla mnie konie typu QH oraz KWPN, a także islandy są na plus - obecne grafiki są okropne. To samo z trakenami i mustangami; poprzednie były ździebko koślawe. Szetlandy wyglądają gorzej, ale z drugiej strony realniej, bo w rzeczywistości te kucyki nie mają tak ogromnych łbów w stosunku do reszty ciała jak na obecnej grafice... Fryzy i Coby nigdy mi się nie podobały, ale obecne grafiki są jeszcze brzydsze niż stare xD Araby mało co się zmieniły, nokoty i typ luzytański są inne, ale w sumie też ładne. Najbardziej mi żal achałów, moim zdaniem najładniejszych ze starych koni. To samo z knabami, które są obecnie śliczne, a też mają je zmienić... Angliki - PORAŻKA, wyglądają jak kucyki. Obecne obrazki idealnie odwzorowują rzeczywistość - te widoczne żebra, ten pysk... A te nowe - jakieś tłustawe kuce. Ogólnie trudno się będzie przestawić, dobrze, że większość koni, jakimi się zajmuję, ma ZJ itp. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
| |
|
| |
| Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
|