Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
|
+40Keplie shaitan kreatywny avrilka Alcesta MrsKopytko Presence koniarka19 asia98999 Malto Iron Horse Kazuyuki Wild_Horse Aeona. Suzan Dżemik astral Kirara Natalie7 Alex147656 lilkowa123 Arrin Kirixa Siedmiokropka Szron Creamy Amstaff Findzio pakistanek VCarinn Sławcio50 maja612 Labamba Toothless kim* Modliszka EveDallas Nevarra Ayashi tapetka 44 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Natalie7 Nowy
Nick w grze : koniara-7 Liczba postów : 21 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 8:49 am | |
| Źreby śliczne! Szkoda ,że dorosłe już nie... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 9:40 am | |
| Oh rozczulające źrebuchne. Ale arab zupełnie jak mały arabus nie wygląda. |
| | | lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 10:20 am | |
| OK. Cobek jest Sweet :* A duży? Bo te źrebaki w typie Brumby, Cob itp. są jak na razie najlepsze według mnie Ciekawią mnie jeszcze duże Coby i Achały ... Gdzie można zobaczyć te rasy? Jakaś strona na howrse? Czy znów coś w stylu howrse cup?Edit: Proszę używać opcji Edytuj zamiast pisać post pod postem.Sopo. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 11:20 am | |
| Żeby nie zaśmiecać wątku o paradzie i ułatwić oglądanie nowych grafik, wydzieliłam tematy.
Tutaj znajduje się wątek docelowy Parady koni. Tutaj zaś macie wątek z samymi grafikami. Podziękujmy tapetce, Iron Horse oraz Nev za udostępnienie nam grafik. |
| | | lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Pią Mar 21, 2014 11:41 am | |
| Według mnie: Araby, nigdy mi się nie podobały, teraz są fajne, ale nie zmienili tego okropnego pyska ;-; O źrebakach nie wspomnę ;-; Pinto, Apallosa itp, są całkiem spoko, ale takie dziwnie znużone. Jakby były wyprostowane były by o wiele ładniejsze, bo teraz ta głowa jest taka dziwnie spuszczona. Natomiast źreby są sweet... Andaluzy, Luzytany itp, były nie za ładne i nadal są ... a źrebaki są łyse O.o Hanowery itp, zmiana na plus Fiordy, bez większych zmian jak dla mnie, ale źreby na plus. Achały to piękne piękności! Żeby miały takie same źreby jak Brumby *.* Fryzy są paskudne, Angliki całkiem spoko, Szetlandy mają jakiś dziwny łeb O.o I źrebaki takie sobie. Tinkery/Coby takie sobie, bardziej na minus, ale do przeżycia... Źreby też sweet. Highlandy takie sobie, bardziej na minus, Conemara nawet nawet, źreby fajne Curly lepsze.Źreby Curly też fajne. Kłusaki wreszcie mi się podobają ... Trakeny 100% lepiej. Islandy,Nokata,Wlijczyki, bez szału. Mustangi na minus Nowe skrzydła też na plus Jakbym miała oceniać dałabym temu wszystkiemu 4+...Ale jak do gry wejdą ubranka to tego nie przeżyje! Howrse to nie jakaś końska ubieranka dla 6 latków! Niektórym dzieciom mylą się pojęcia -.- | |
| | | Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 22, 2014 12:16 am | |
| Oszacowaliście już może, ile potrzeba kuponów, aby zdobyć Onyxa? Muszę wiedzieć ile staruszków podobijać. xD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Sob Mar 22, 2014 4:31 am | |
| - Reita-chan napisał:
- Oszacowaliście już może, ile potrzeba kuponów, aby zdobyć Onyxa? Muszę wiedzieć ile staruszków podobijać. xD
Gdzieś w wątku się już przewinęło, na początku :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków Czw Mar 27, 2014 4:18 am | |
| Ja na chwilę obecną mam przygotowane 80 diamentów i 4 kupony. Do początku promocji mam nadzieję, że dozbieram wystarczającą ilość. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
| |
| | | | Kolejna Parada koni + nowa rasa Kucyków | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|