Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wiersze Miki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Żółwikowaa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Żółwikowaa Liczba postów : 459 Dołączył : 17/03/2014
| Temat: Wiersze Miki Czw Kwi 03, 2014 12:34 pm | |
| Okey, a więc tak. Na początek dam krótki wierszyk. Taki 8-linijkowy. Jeśli wam się spodoba dodam następne
Pierwszy wstępny wiersz: "Tobie na mnie nie zależy" Tobie na mnie nie zależy,Ja dobrze o tym wiem. Bo ty kochasz inną, A mnie wcale nie. Jestem dla ciebie niewidzialna, Jak ten duch twój niespokojny. Chociaż bijesz i klniesz mnie, Ja nadal będę kochać Cię.
Więcej wierszy:"Wielkanoc" Jadę do Babci, Ok fajnie będzie.Przyjeżdżam, Jest rano. Nikogo nie ma. Dzisiaj niedziela, To Wszyscy w kościele. Lecz, żeby o szóstej, być już w kościele.Hmm... Coś mi tu nie pasuje. Patrze jajeczko w ogródku, Wśród kwiatów. Nagle br... Tr... Babcia przyjeżdża! Babciu gdzie byłaś? No jak to w kościele! No więc babunia otwiera domek. Wchodzę, a tam króliczek na stole! I baranek i babka! Co to dziś? Święto dziadka? O Boże, O Boże. Dzisiaj są święta. Wielkanoc, Wielkanoc. Te przepiękne święta."Miłość"Miłość jest jak...?Właśnie. Jak?Przylatuje do Ciebiei odchodzi w dal.Tak na chwilę.Oczaruje Cięi poleci w świat.W miłość wierzyć można.Niby czemu nie.Ale wiedz, że miłość.Może zranić Cię."Zakochać się"W pierwszej klasie,w pierwszym momencie.Zabaczyłam chłopaka.Miły, blondasek.No, nosi kubraczek.Koszulę białą i spodnie w kratkę.A ja jestem EMO. Nie pasuje do mnie.Patrzę. Spojrzał na mnie.Uśmiechnął się.Nazajutrz przyszedł EMO.No więc podeszłam do niego.Gadamy, gadamy.Wyznaje mi miłość.No, a następnego dnia.On... Już inną ma.I co z mej miłości?Chyba poszła.Gdzieś tam, w las.A moje serce? Gdzie się podziało?Zabrał je on. I to tak nieśmiało.
Ostatnio zmieniony przez Mikusia ^^ dnia Wto Kwi 08, 2014 12:54 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
| | | Żółwikowaa W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Wiersze Miki Czw Kwi 03, 2014 1:11 pm | |
| Co do rymu. Nie wszystkie wiersze muszą się rymować. Ja akurat nie chcę aby się rymowały, więc proszę mi nie pisać w sprawie rymów. | |
| Temat: Re: Wiersze Miki Nie Kwi 06, 2014 2:37 am | |
| Dostałam pozytywne opinie na PW. Tak więc jeszcze jeden, taki weselszy.
"Wielkanoc" Jadę do Babci, Ok fajnie będzie. Przyjeżdżam, Jest rano. Nikogo nie ma. Dzisiaj niedziela, To Wszyscy w kościele. Lecz, żeby o szóstej, być już w kościele. Hmm... Coś mi tu nie pasuje. Patrze jajeczko w ogródku, Wśród kwiatów. Nagle br... Tr... Babcia przyjeżdża! Babciu gdzie byłaś? No jak to w kościele! No więc babunia otwiera domek. Wchodzę, a tam króliczek na stole! I baranek i babka! Co to dziś? Święto dziadka? O Boże, O Boże. Dzisiaj są święta. Wielkanoc, Wielkanoc. Te przepiękne święta. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Wiersze Miki Nie Kwi 06, 2014 3:55 am | |
| Przeniosłam do odpowiedniego działu. Poza tym: w trzecim jest za dużo słowa "kościele". | |
| Temat: Re: Wiersze Miki Wto Kwi 08, 2014 12:53 pm | |
| Jeszcze jeden wiersz.
"Miłość" Miłość jest jak...? Właśnie. Jak? Przylatuje do Ciebie i odchodzi w dal. Tak na chwilę. Oczaruje Cię i poleci w świat. W miłość wierzyć można. Niby czemu nie. Ale wiedz, że miłość. Może zranić Cię.
"Zakochać się" W pierwszej klasie, w pierwszym momencie. Zabaczyłam chłopaka. Miły, blondasek. No, nosi kubraczek. Koszulę białą i spodnie w kratkę. A ja jestem EMO. Nie pasuje do mnie. Patrzę. Spojrzał na mnie. Uśmiechnął się. Nazajutrz przyszedł EMO. No więc podeszłam do niego. Gadamy, gadamy. Wyznaje mi miłość. No, a następnego dnia. On... Już inną ma. I co z mej miłości? Chyba poszła. Gdzieś tam, w las. A moje serce? Gdzie się podziało? Zabrał je on. I to tak nieśmiało. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wiersze Miki | |
| |
| | | | Wiersze Miki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|