| [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+13Laura_raa Nathaly Sleepwalker Olcia344 Dara1 Dżemik Mikaa Nemmip VCarinn blaze the cat Broszka Poziomek Camilla. 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 8:15 am | |
| Prawdopodobnie kojarzycie eksperyment "sepy i dajdaje". Jesli nie wiecie o co chodzi, pozwole sobie wkleic opis Moonlit, autorki ogolnego zamyslu tego eksperymentu i poprzedniej edycji. - Moonlit napisał:
- Na pewno kojarzycie pewien rodzaj graczy na howrse - ja nazywam ich sępami albo dajdajami.
Czekają tylko aż ktoś da sygnał że kasuje konto i zlatują się krzycząc: Daj mi tego boskiego, zaopiekuję się nim dobrze. Obiecuję! Jak mi dasz wszystkie jednorożce, to zapłacę Ci 100 000 equus (jaki to ma sens, jak się odchodzi?) i dam im KF i nigdy nie oddam ich do schroniska, naprawdę! Tylko mi je daj.
Pamiętam jak usuwałam stare konto (ok 1,5 roku temu) i rozdawałam konie i kasę znajomym. Razem zgłosiło się do mnie przez 2 dni ok. 30 graczy. Oczywiście z 95% nie zamieniłam w grze ani słowa, a wszyscy chcieli głównie moje jednorożce i pegazy.
Pragnę dodać, że nie chodzi mi o graczy, którzy sami zgłaszają chęć oddania koni, ale o takich, którzy albo nie chcą ich oddawać albo chcą dać tylko niektóre. Wtedy takie wiadomości są nieusprawiedliwione.
Szukam chętnych do przeprowadzenia eksperymentu. Jednego, konkretnego dnia ogłaszamy się na prezkach, avatarach i sprzedażach, że usuwamy konto i rozdajemy konie. A potem liczymy ile przychodzi nam zaproszeń i wiadomości. Chcę to zrobić z czystej ciekawości i złośliwości - żeby utrzeć im nosa. Ale nie tak szybko - trzeba ustalic date i podstawowe rzeczy. Ja jestem za 19-22 czerwca, bo czasu na organizacje wystarczy, a wtedy jest wolne (; Rekord: https://2img.net/r/ihimizer/img694/5905/m48v.jpg Dla zwyciezcy postaram sie zorganizowac nagrode. Zglaszamy sie w tym watku! *i jesli jeszcze nie rozumiecie: http://www.zagroda-mgly.com/t13175-eksperyment-sepy-i-dajdaje-na-howrse * |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 8:17 am | |
| Zgłaszam się! Ogłoszę się też na forum |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 8:24 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 8:40 am | |
| |
|
| |
Camilla. Nowy
Nick w grze : Kama170 Liczba postów : 44 Dołączył : 13/04/2014
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 10:37 am | |
| | |
|
| |
Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 1:48 pm | |
| Zgłaszam się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 2:09 pm | |
| Jak coś - nadal można się zgłaszać, ale tak wstępnie pasują wam te dni, które podałam w wątku? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Maj 27, 2014 2:12 pm | |
| Cait, ja nie wiem co będe jutro robić a co dopiero takie odległe daty XD Przypuszczam, że będzie okej XD |
|
| |
blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Cze 01, 2014 2:16 am | |
| | |
|
| |
VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Cze 01, 2014 3:33 am | |
| Chcę! Mam boskiego którego da się sprzedać. Będą sępić księżyca | |
|
| |
Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Cze 01, 2014 4:38 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Cze 01, 2014 5:08 am | |
| Zglaszac sie mozna do 15 czerwca, 16 zrobie plan, a 19 ruszamy ^^ |
|
| |
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Cze 01, 2014 6:36 am | |
| Nie mogę się doczekać | |
|
| |
Mikaa Już coś wie
Nick w grze : Mikaa12 Liczba postów : 191 Dołączył : 16/10/2013
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Cze 01, 2014 9:41 am | |
| Zgłaszam się | |
|
| |
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 02, 2014 1:39 am | |
| Nie mogę się też doczekać <3 | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 03, 2014 12:22 pm | |
| Też chciałabym wziąć udział.
Ostatnio zmieniony przez Dżemik dnia Pon Cze 16, 2014 5:42 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Dara1 Nowy
Nick w grze : Dara1 Liczba postów : 19 Dołączył : 23/11/2013
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 03, 2014 2:58 pm | |
| Również jestem za! Termin jak najbardziej odpada | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 5:39 am | |
| Czwartek /19/ - NilChi, Greta., Poziomek. Piątek /20/ - Camilla., Caitlyn, Broszka. Sobota /21/ - blaze the Cat, VCarinn, Nemmip, Mikaa. Niedziela /22/ - Dara1, Danonek, Dżemik. Jeżeli przydzielony termin nie pasuje, napiszcie tu to zostaniecie przeniesieni :3 Działamy według planu z tego wątku, "nowym" w eksperymencie polecam przeczytanie. Aż jestem ciekawa tegorocznej edycji :3 Ktoś chętny na robienie U N I K A T O W Y C H (żeby nie wyczaili ) avatarów? Jak nie to mogę kilka gotowych porobić, ale jak będziecie brali to mnie powiadomcie, to usunę aby nikt takiego nie miał. c: Pytania do mnie kierujemy do środy, bo w czwartek wielki start! Jak ktoś ma bana na forum polecam imiona koni i sprzedaże. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 6:29 am | |
| Liczy się pojedyncza wiadomość czy po prostu hurtem?(po parę wiadomości od jednego użytkownika, odpowiedzi itp.) |
|
| |
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 6:38 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 7:58 am | |
| Odpowiedzi też, tak samo po parę C: |
|
| |
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 8:01 am | |
| Teraz muszę się dobrze zachowywać, aby nie mieć bana na forum xDD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 9:00 am | |
| O kurde. 19 wielki start Ja się nie wyrobię chyba |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 12:35 pm | |
| To napisz jak na pewno to cię przestawię. |
|
| |
Olcia344 Raczkujący
Nick w grze : Olcia344 Liczba postów : 80 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 2:45 pm | |
| Chciałabym wziąć udział. Czy mogę w piątek? | |
|
| |
Sleepwalker Nowy
Nick w grze : Faye Liczba postów : 14 Dołączył : 15/06/2014
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 3:22 pm | |
| Koni dużo nie rozdam, ale może na CR się pokuszą Chętna | |
|
| |
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Cze 16, 2014 11:10 pm | |
| Może ktoś mi zrobić awatar na to wydarzenie? Bo ja nie umiem w grafika... xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 17, 2014 5:27 am | |
| Dodam waaaas: Czwartek /19/ - NilChi, Greta., Poziomek, Sleepwalker. Piątek /20/ - Camilla., Caitlyn, Broszka, Olcia344. Sobota /21/ - blaze the Cat, VCarinn, Nemmip, Mikaa. Niedziela /22/ - Dara1, Danonek, Dżemik.
A ja mam bana na forum do 23 XDDD lajf is lajf, poradzę sobie. Poziomek, dzisiaj/jutro powstawiam avki : ) |
|
| |
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 17, 2014 7:24 am | |
| Z tego co przeczytałam w tamtym wątku to niektórzy zdobyli z tego eksperymentu całkiem sporą sumkę eq i kuponów, hue hue xD Ale na moje konto pewnie się nikt nie połasi... Robimy też tak, że wystawiamy konie na prezce i podmieniamy linki na strony z pomocą dla schroniska czy coś? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
|
| |
| [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|