| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+16Arrin Temperance MrsKopytko Księżniczka Żulietta Czekoladoowa ardnasak avrilka Suzan wercia d -Eruina- EveDallas ebonita amorkowa Alaya Broszka Moonlit 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 7:44 am | |
| Nie wiem czy piszę o tym w dobrym dziale, wydaje mi się że tak. Na pewno kojarzycie pewien rodzaj graczy na howrse - ja nazywam ich sępami albo dajdajami. Czekają tylko aż ktoś da sygnał że kasuje konto i zlatują się krzycząc: Daj mi tego boskiego, zaopiekuję się nim dobrze. Obiecuję! Jak mi dasz wszystkie jednorożce, to zapłacę Ci 100 000 equus (jaki to ma sens, jak się odchodzi?) i dam im KF i nigdy nie oddam ich do schroniska, naprawdę! Tylko mi je daj. Pamiętam jak usuwałam stare konto (ok 1,5 roku temu) i rozdawałam konie i kasę znajomym. Razem zgłosiło się do mnie przez 2 dni ok. 30 graczy. Oczywiście z 95% nie zamieniłam w grze ani słowa, a wszyscy chcieli głównie moje jednorożce i pegazy. Pragnę dodać, że nie chodzi mi o graczy, którzy sami zgłaszają chęć oddania koni, ale o takich, którzy albo nie chcą ich oddawać albo chcą dać tylko niektóre. Wtedy takie wiadomości są nieusprawiedliwione. Szukam chętnych do przeprowadzenia eksperymentu. Jednego, konkretnego dnia ogłaszamy się na prezkach, avatarach i sprzedażach, że usuwamy konto i rozdajemy konie. A potem liczymy ile przychodzi nam zaproszeń i wiadomości. Chcę to zrobić z czystej ciekawości i złośliwości - żeby utrzeć im nosa. Ktoś jest chętny?
Ostatnio zmieniony przez Moonlit dnia Pon Lip 29, 2013 3:26 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 8:12 am | |
| Ja jestem chętny do eksperymentu Gdy zawieszałem grę dostałem 5 wiadomości na temat sprzedaży konta, a tych z ofertami "wygrabienia" rzeczy i koni już nawet nie liczyłem |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 8:14 am | |
| Ja również jestem chętna Może nie mam bardzo cennego konta, ale zawsze coś. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 8:25 am | |
| Ja też jestem chętna. Kiedyś dałam ogłoszenie, że oddam jednorożca za cr, po czym dostałam parę wiadomości o treści "na serio oddasz jednorożca? a możesz oddać go mi?". Nie dość że sępy, to jeszcze czytają tylko to, co chcą przeczytać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 8:30 am | |
| Ja też jestem chętny Tylko czy mogłem by ten eksperyment przeprowadzić na koncie na int? |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 8:39 am | |
| Jestem za | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 9:17 am | |
| Ja sama poluję na rzeczy z kont które są usuwane nic si nie może zmarnować... Jeżeli już będziecie na prezentacji ogłaszać, możecie w tekście np "konie na oddanie" podpiąć link do jakiejś strony która np pomaga schroniskom i dostaje coś za kliknięcie Bo dostać setkę PW to niezbyt fajnie potem to kasować ... a ktoś kto je wyśle, to co najwyżej mu adrenalina skoczy na 2 minuty i nic poza tym... | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 9:27 am | |
| Ja bardzo chetnie. Pod linki z konmi na oddanie mozna dac linki vhociazby do pajacyka czy puztej miski - robienje na zlosc i jakas korzysc w jednym xD robimy to jakiegos konkretnego dnia czy kazdy kiedy chce a potem piszemy tutaj? Bo ja moge dopiero w srode. Nie mam dostepu do kompa bo na wakacjach jestem :3
Edit. Doczytalam xD do srody sie wstrzymajcieeee :3 | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 9:54 am | |
| Jestem jak najbardziej za. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 10:49 am | |
| Hm, ciekawe... Tylko niektórzy "mądrzy" mogą zgłosić za to, ze ich okłamaliśmy Ja też bym się wkurzyła, gdyby ktoś miał mi sprzedać dobrego konia za 500eq, ale mu się odwidziało i jednak nie sprzeda Ale i tak, jestem z wami ^^ | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| |
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 1:44 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 1:50 pm | |
| Zgłaszam się xDD kocham te dajdaje XD |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 1:53 pm | |
| Ooo, nie spodziewałam się takiego odzewu z Waszej strony Umówimy się gdzieś na przyszły tydzień. Ogier - najlepiej na polskim, bo nie wszyscy mają konta na int. ebonita, EveDallas - macie dobre pomysły z tymi stronami. Na pewno damy pajacyka i pustą miskę. Jak znacie jeszcze jakieś strony, to podajcie je tutaj wercia d - zawsze można się rozmyślić, przecież usuwanie konta z jakimś większym stażem to nie byle co, nikt Cię za to nie ukara Jak już wszystko obmyślę i zorganizuję, to skontaktuję się z Wami na PW i powiem co i jak. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 1:55 pm | |
| Poomoc wszystko w jednym http://www.poomoc.pl/ |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:13 pm | |
| ebonita, zapomniałam jeszcze dodać, że ja też lubię łapać okazje, ale ten eksperyment jest bardziej przeciw tym, którzy chcą coś wysępić, kiedy właściciel konta wcale nie chce nic oddawać albo zastrzega sobie że odda znajomym a oni i tak proszą. Niestety przy okazji ucierpią na tym zwykli gracze, ale nic im się nie stanie Gatta - świetna strona, użyjemy jej.
Ostatnio zmieniony przez Moonlit dnia Nie Lip 14, 2013 2:23 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:17 pm | |
| Możemy również przeznaczyć kilka byle jakich koni (tak z 10) na oddanie. Wtedy sprawdzimy ile osób będzie chciało wysępić jednorogi, boskie i pegazy o których nie pisaliśmy.
A te 10 oddamy. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:25 pm | |
| Ja bym był za tym tygodniem... |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:31 pm | |
| Kamil - przyszły, dzisiaj jest już niedziela, więc w tym nie zdążymy Wiem, tak to napisałam że można się pomylić. Ale myślałam że zaraz ktoś mi wytknie błąd. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:53 pm | |
| Jak zrobić ludkom na złość do ja też chcę! | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:57 pm | |
| Ja się zgłaszam, ale jestem za tym, żeby przekazać na oddanie jakieś 10 koni i patrzeć, czy chcą boskacze itp. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 14, 2013 2:58 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 12:43 am | |
| Ja sie zglasam!!! Supet pomysl XD |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 1:13 am | |
| Tworzę listę na ten tydzień. Po 2,3 osoby na każdy dzień. Ma ktoś jakieś życzenia, co do dnia kiedy będzie mógł w tym aktywnie uczestniczyć?
(Nadal można się zgłaszać)
Dodaję Was do znajomych (część dziś, część jutro, bo można zaprosić jednego dnia 10 osób) żeby mieć Was "pod ręką". Proszę o nie odrzucanie, potem będziecie mogli mnie usunąć ^^ | |
|
| |
Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 2:42 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 3:12 am | |
| To i ja chcę. Ostatnio pisałam, że niebawem rozdam CR, equus i kupony (bo rozdam) i że więcej info pojawi się na profilu. Niecierpliwość ludzi jest przerażająca - zamiast poczekać, posypały się wiadomości "serio?????? mogę chociaż XXX tysięcy e i XX kuponów?????" ;d |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 3:17 am | |
| Ja moge od srody do piatku. Oglasze w srode moze. Co myslicie? | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 4:10 am | |
| | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 4:17 am | |
| EveDallas - wieczorem wstawię listę kto i kiedy Możesz być w środę | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 6:46 am | |
| mi tam póki co obojętnie bo raczej jestem w domu i nigdzie nie wyjeżdżam :3 tak więc tylko termin, instrukcje co robić i jestem gotowa do działania | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
|
| |
| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|