Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse

Go down 
+16
Arrin
Temperance
MrsKopytko
Księżniczka Żulietta
Czekoladoowa
ardnasak
avrilka
Suzan
wercia d
-Eruina-
EveDallas
ebonita
amorkowa
Alaya
Broszka
Moonlit
20 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Empty
PisanieTemat: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 7:44 am

Nie wiem czy piszę o tym w dobrym dziale, wydaje mi się że tak.

Na pewno kojarzycie pewien rodzaj graczy na howrse - ja nazywam ich sępami albo dajdajami.
Czekają tylko aż ktoś da sygnał że kasuje konto i zlatują się krzycząc:
Daj mi tego boskiego, zaopiekuję się nim dobrze. Obiecuję! Jak mi dasz wszystkie jednorożce, to zapłacę Ci 100 000 equus (jaki to ma sens, jak się odchodzi?) i dam im KF i nigdy nie oddam ich do schroniska, naprawdę! Tylko mi je daj.

Pamiętam jak usuwałam stare konto (ok 1,5 roku temu) i rozdawałam konie i kasę znajomym. Razem zgłosiło się do mnie przez 2 dni ok. 30 graczy. Oczywiście z 95% nie zamieniłam w grze ani słowa, a wszyscy chcieli głównie moje jednorożce i pegazy.

Pragnę dodać, że nie chodzi mi o graczy, którzy sami zgłaszają chęć oddania koni, ale o takich, którzy albo nie chcą ich oddawać albo chcą dać tylko niektóre. Wtedy takie wiadomości są nieusprawiedliwione.

Szukam chętnych do przeprowadzenia eksperymentu. Jednego, konkretnego dnia ogłaszamy się na prezkach, avatarach i sprzedażach, że usuwamy konto i rozdajemy konie. A potem liczymy ile przychodzi nam zaproszeń i wiadomości. Chcę to zrobić z czystej ciekawości i złośliwości - żeby utrzeć im nosa.

Ktoś jest chętny? Wink

Ostatnio zmieniony przez Moonlit dnia Pon Lip 29, 2013 3:26 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 8:12 am

Ja jestem chętny do eksperymentu Smile
Gdy zawieszałem grę dostałem 5 wiadomości na temat sprzedaży konta, a tych z ofertami "wygrabienia" rzeczy i koni już nawet nie liczyłem Razz
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 8:14 am

Ja również jestem chętna Very Happy Może nie mam bardzo cennego konta, ale zawsze coś.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 8:25 am

Ja też jestem chętna. Very Happy  Kiedyś dałam ogłoszenie, że oddam jednorożca za cr, po czym dostałam parę wiadomości o treści "na serio oddasz jednorożca? a możesz oddać go mi?". Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse 2153337378  Nie dość że sępy, to jeszcze czytają tylko to, co chcą przeczytać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 8:30 am

Ja też jestem chętny Very Happy
Tylko czy mogłem by ten eksperyment przeprowadzić na koncie na int?
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 8:39 am

Jestem za Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 9:17 am

Ja sama poluję na rzeczy z kont które są usuwane Very Happy   nic si nie może zmarnować...

Jeżeli już będziecie na prezentacji ogłaszać, możecie w tekście np "konie na oddanie" podpiąć link do jakiejś strony która np pomaga schroniskom i dostaje coś za kliknięcie Razz

Bo dostać setkę PW to niezbyt fajnie potem to kasować ... a ktoś kto je wyśle, to co najwyżej mu adrenalina skoczy na 2 minuty i nic poza tym...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 9:27 am

Ja bardzo chetnie. Pod linki z konmi na oddanie mozna dac linki vhociazby do pajacyka czy puztej miski - robienje na zlosc i jakas korzysc w jednym xD robimy to jakiegos konkretnego dnia czy kazdy kiedy chce a potem piszemy tutaj? Bo ja moge dopiero w srode. Nie mam dostepu do kompa bo na wakacjach jestem :3

Edit. Doczytalam xD do srody sie wstrzymajcieeee :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 9:54 am

Jestem jak najbardziej za.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 10:49 am

Hm, ciekawe... Tylko niektórzy "mądrzy" mogą zgłosić za to, ze ich okłamaliśmy Razz Ja też bym się wkurzyła, gdyby ktoś miał mi sprzedać dobrego konia za 500eq, ale mu się odwidziało i jednak nie sprzeda Wink Ale i tak, jestem z wami ^^
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 11:03 am

wercia d napisał:
Hm, ciekawe... Tylko niektórzy "mądrzy" mogą zgłosić za to, ze ich okłamaliśmy Razz Ja też bym się wkurzyła, gdyby ktoś miał mi sprzedać dobrego konia za 500eq, ale mu się odwidziało i jednak nie sprzeda Wink Ale i tak, jestem z wami ^^

Można napisać po prostu że się usuwa konto, bez informacji o sprzedaży
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 1:44 pm

Ja się zgłoszę xD!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 1:50 pm

Zgłaszam się xDD kocham te dajdaje XD
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 1:53 pm

Ooo, nie spodziewałam się takiego odzewu z Waszej strony Very Happy  Umówimy się gdzieś na przyszły tydzień.

Ogier - najlepiej na polskim, bo nie wszyscy mają konta na int.

ebonita, EveDallas - macie dobre pomysły z tymi stronami. Na pewno damy pajacyka i pustą miskę. Jak znacie jeszcze jakieś strony, to podajcie je tutaj Smile

wercia d - zawsze można się rozmyślić, przecież usuwanie konta z jakimś większym stażem to nie byle co, nikt Cię za to nie ukara Wink

Jak już wszystko obmyślę i zorganizuję, to skontaktuję się z Wami na PW i powiem co i jak.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 1:55 pm

Poomoc Wink wszystko w jednym
http://www.poomoc.pl/
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:13 pm

ebonita, zapomniałam jeszcze dodać, że ja też lubię łapać okazje, ale ten eksperyment jest bardziej przeciw tym, którzy chcą coś wysępić, kiedy właściciel konta wcale nie chce nic oddawać albo zastrzega sobie że odda znajomym a oni i tak proszą.
Niestety przy okazji ucierpią na tym zwykli gracze, ale nic im się nie stanie Wink

Gatta - świetna strona, użyjemy jej.

Ostatnio zmieniony przez Moonlit dnia Nie Lip 14, 2013 2:23 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:17 pm

Możemy również przeznaczyć kilka byle jakich koni (tak z 10) na oddanie. Wtedy sprawdzimy ile osób będzie chciało wysępić jednorogi, boskie i pegazy o których nie pisaliśmy.

A te 10 oddamy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:25 pm

Ja bym był za tym tygodniem...
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:31 pm

Kamil - przyszły, dzisiaj jest już niedziela, więc w tym nie zdążymy Very Happy  Wiem, tak to napisałam że można się pomylić. Ale myślałam że zaraz ktoś mi wytknie błąd.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:53 pm

Jak zrobić ludkom na złość do ja też chcę! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
ardnasak
Przyjaciel Zagrody
ardnasak

Nick w grze : ardnasak.
Liczba postów : 671

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:57 pm

Ja się zgłaszam, ale jestem za tym, żeby przekazać na oddanie jakieś 10 koni i patrzeć, czy chcą boskacze itp. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2197396
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostNie Lip 14, 2013 2:58 pm

wercia d napisał:

Nic nam nie mogą zrobić,kłamać to może każdy i nikt mu nie zabroni więc nie ma się czym martwić Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 12:43 am

Ja sie zglasam!!! Supet pomysl XD
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 1:13 am

Tworzę listę na ten tydzień. Po 2,3 osoby na każdy dzień. Ma ktoś jakieś życzenia, co do dnia kiedy będzie mógł w tym aktywnie uczestniczyć?

(Nadal można się zgłaszać)

Dodaję Was do znajomych (część dziś, część jutro, bo można zaprosić jednego dnia 10 osób) żeby mieć Was "pod ręką". Proszę o nie odrzucanie, potem będziecie mogli mnie usunąć ^^
Powrót do góry Go down
Czekoladoowa
W skromnych progach Zagrody
Czekoladoowa

Nick w grze : Konik1a
Liczba postów : 339

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 2:42 am

Ja chcę!!!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2542323
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 3:12 am

To i ja chcę. Wink
Ostatnio pisałam, że niebawem rozdam CR, equus i kupony (bo rozdam) i że więcej info pojawi się na profilu. Niecierpliwość ludzi jest przerażająca - zamiast poczekać, posypały się wiadomości "serio?????? mogę chociaż XXX tysięcy e i XX kuponów?????" ;d
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 3:17 am

Ja moge od srody do piatku. Oglasze w srode moze. Co myslicie? Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Księżniczka Żulietta
Przyjaciel Zagrody
Księżniczka Żulietta

Nick w grze : Ryuuko
Liczba postów : 1622

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 4:10 am

Jestem chętna :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1933720
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 4:17 am

EveDallas - wieczorem wstawię listę kto i kiedy Smile  Możesz być w środę Smile
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipostPon Lip 15, 2013 6:46 am

mi tam póki co obojętnie bo raczej jestem w domu i nigdzie nie wyjeżdżam :3 tak więc tylko termin, instrukcje co robić i jestem gotowa do działania Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse
Powrót do góry 
Strona 1 z 9Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse
» Gry jak Howrse
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse
» Howrse Cup

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: